Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava Filtreleriniz!!!!!
Evet başlayınız
Nasıl filitreler kullanmaktasınız?
Kimlerin Hava filitreleri Abuk Subuk Yerlerden Hava çekiyor
Anlatın Arkadaşlar Paylaşın :)
opelcalibra_1
10-08-2006, 20:54
Evet başlayınız
Nasıl filitreler kullanmaktasınız?
Kimlerin Hava filitreleri Abuk Subuk Yerlerden Hava çekiyor
Anlatın Arkadaşlar Paylaşın :)
benim ki orjinal :D
rolantim bozulmasa takıcam ama rolati bozuluyo :mad:
takarsam K&N takarım ;)
bendede şu anda orjinal var ama K&N bagajda ;)
güzeeellll buraya kadar 2 kişi düzgün kullanıyor.
Rolantin Bozulmaz Bunu daha önce konuşmuştuk değilmi ? Düzgün hava ile bozulmaz biryerde mutlaka kaçak var!!
Bende açık K&N vardı biliyosun, özellikle sabahları çok boğuluyodu araba düşük devirlerde.Şu anda Hp Raid'in Maxflow kazanlısı var, arabanın altından alıyo havayı direkt ve oldukça memnunum.Boğulma yok ve gayet canlı araba...
VecTraTöR
11-08-2006, 12:16
yed açık filtre kullanmıştım bi ara fakat ecotechlerde debimetre sorun çıkardığı için esince takıyorum genellikle orjinalini kullanıyoruz.. bundan sonra değişecek olsamda kutu içi performans düşünürüm
06_GR_013
12-08-2006, 20:41
bende orjinal kullanıyorum,, çok nadir eski arabamda kullandığım k&n ni takıyorum bagajda duruyo zati,,,,,ama bu ay içinde max flow yada green twister kit düşünüyorum garantimde bitiyo zaten..................
benimkide orjinal ama yapıcam bir şeyler..
benimkide orjinal ama yapıcam bir şeyler..
clio sport ta çok güzel ses çıkışı oluyor zaten motordan filtre olduğu zaman;)
bkaraman
14-08-2006, 02:07
kutu içi k&n 32-2212 kullanıyorum araba corsa cdti
vauxhall_mk3
14-08-2006, 16:17
bendede acık K&N var ama bi işe yaramıyor motordaki sıcak havayı emmekten başka :)
kutu içinin ne marka olursa olsun işe yaramadığını okumuştum bi yerde siz ne diyorsunuz?
astra için orjinalden başka kullanmalımıyım sizce
aracın orjinal hava filtresini kullanıyorum..
bende şuanda orjinal kullanıyorum. rainman karşıyakanın neresinden. bende karşıyakalıyım bostanlı
astra için orjinalden başka kullanmalımıyım sizce
kUllanabilirsin tabiki ama Düzgün konumlandırma yapmaz isen
Mesela CORSA GSI
13 HP GİBİ BİR RAKAMDAN FERAGAT EDİYOR.
önerebileceği marka ve model varmı
evrimatan
19-08-2006, 19:52
Arkadaşlar Bende Daha önce Fiat Palio 1.6 16v Aracima K&n Açik Hava Filtresi Takmiştim Ve çekiş Hissedilecek şekilde Artti. Ama Aracimi Sattim Hava Filtresi De Depoda Duruyor. şu Anda Opel Corsa Cdti Aracim Var Buna Takmak Istiyorum Ama Dizel Olduğu Için Hem Cesaret Edemiyorum Hemde Arabayi Sikiştirmak Istemiyorum. Tavsiyelerinizi öğrenebilirmiyim.
Valla arabayı aldığımın 2.gününden beri hep açık filtre (jsv) var...
Malumunuz corsa gsi açık filtre sesi bence 2-3hp güç kaybına bile değer!
1 ay venom kullandım... aracım düşük devirlerde boğuluyodu.. o yüzden orjinali tercih ediyorum...
Arkadaşlar Bende Daha önce Fiat Palio 1.6 16v Aracima K&n Açik Hava Filtresi Takmiştim Ve çekiş Hissedilecek şekilde Artti. Ama Aracimi Sattim Hava Filtresi De Depoda Duruyor. şu Anda Opel Corsa Cdti Aracim Var Buna Takmak Istiyorum Ama Dizel Olduğu Için Hem Cesaret Edemiyorum Hemde Arabayi Sikiştirmak Istemiyorum. Tavsiyelerinizi öğrenebilirmiyim.
dizel arabaya hava filtresini takda sen bi çıkan sesi gör... hasta olursun... ayrıca dizel corsa'yı sıkıştırmaktan korkma... devirli kullanılan dizel motor her zaman iyidir...
hasansahin2005
07-09-2006, 11:04
bende kutu içi kullanıyorum performans mükemmel...:P
06_GR_013
09-09-2006, 16:21
dün itibariyle raid hp max flow air intake kite geçiş yaptım..............
weSti555
15-09-2006, 16:14
Tabii ki Green Kutu İçi filtre muhtesem bişi
Orjinal Filtresini kullanıyorum.. Hava filtresinin ömrünü tamamladığı nasıl anlaşılır..
DUN K&N TAKTIM TIGRAMA VE DELI GIBI YARILIYO SIMDI .BAKUDEKI INSANLAR DAHA ONCE BOYLE BI SES DUYMADIKLARINDAN M6 yada LAMBORGHINI FALAN GECIYO SANIYOLAR.
bende yed açık hava filtresi var.ama ses namına bişey yok
benimki de k&n kutuici eskı sahıbı almış. ama temızlemeyı beceremedıgımden orjinale gececegim.onu da satarım herhalde ne yapayım?
burakopel
17-10-2006, 23:31
abi bende bi ara yed kullandım alt devirlerde araba boguluodu ama bir sesi vardı anlatamam samsun ayaga kalkıodu hele gaz kesmeden 1,2 sn oce bir ses cıkarıdu adamın vites atası gelmiodu arabaya binenler bunda mustang motorumu var diodu
DUN K&N TAKTIM TIGRAMA VE DELI GIBI YARILIYO SIMDI .BAKUDEKI INSANLAR DAHA ONCE BOYLE BI SES DUYMADIKLARINDAN M6 yada LAMBORGHINI FALAN GECIYO SANIYOLAR.
Onlar M6 yada Lamborghını sesi duymuşlar mı?
SULTANOGLU
18-10-2006, 17:38
bende itg marka kullanıyorum gayette memnunun
bu sesin (boob booooob)çıkması için filtredenmi(markası) yoksa motordan mı kaynaknanıyor?
--CORSA--
20-10-2006, 14:24
Arkadaşlar bende bişey sorcam bu hava filtresinden tam performans alabilmek için egsozda bi değişiklik yapmak gerekiyomu yoksa orjin egsozdada işe yarıyomu.
valla ben arastırdım ettim o servis bu servis ..guc dusuklugu bile yasayacagımı diyenler oldu..sonuc olarak orjinal kullanmak en iyisi kutu ici green takacaktım bende yoksa..tabi yok oyle degil diyenler dyno sonuclarını koysun ortayada gorelim
weSti555
29-10-2006, 01:11
Valla arabayı aldığımın 2.gününden beri hep açık filtre (jsv) var...
Malumunuz corsa gsi açık filtre sesi bence 2-3hp güç kaybına bile değer!
+ 1000
faithless1905
01-11-2006, 20:44
k&n aldım 1 hafta kullandım beğenmedim bugün yağmurlu hava da orjinal filtremi taktım...hem çok yaktı hemde bence istenilen performansı vermedi bence de sıcak hava çekmekten başka bir işe yaramıyor...90 YTL de boşa gitti...
ben K&N kullanıyorım sağ tampon altından hava alıyor...ama arkadaşlar corsa gsi ın kukreme sesının hakkını yemeyelim lütfenn......
SERKAN_61
10-11-2006, 19:57
arkadaşlar benim corsam 1.2 twinport 80 beygir ben açık YED marka hava filitresi taktım ve memnunum isterse 50 beygir düşürsün sesine bitiyorum
burakopel
12-11-2006, 03:59
k&n aldım 1 hafta kullandım beğenmedim bugün yağmurlu hava da orjinal filtremi taktım...hem çok yaktı hemde bence istenilen performansı vermedi bence de sıcak hava çekmekten başka bir işe yaramıyor...90 YTL de boşa gitti...satacak olsan kaca satarsın abi sen o filtreyi ben düşünüorum da
cutebadboy
13-11-2006, 21:19
JSV ama hiç memnun değilim..vaktim olsa sökecem....
faithless1905
13-11-2006, 21:58
satacak olsan kaca satarsın abi sen o filtreyi ben düşünüorum da
kardeş 90 YTL ye aldım ona göre fiyatına sen karar ver...
burakopel
13-11-2006, 22:55
kardeş 90 YTL ye aldım ona göre fiyatına sen karar ver...abicim ticaret yapacas mal senin malın malına kendin fiyat verecen güsel bi fiyat sole de alım senin de zarar etmeni istemem arabada ne kadar kullan dın bide performans kaybı oldumu hiç bunlar 1.4 ler için dimi bide
burakopel
13-11-2006, 22:57
abi ya şimdi düşündüm de sen filtreye 70 fln desen bile kargosu havalesi derken o yine bana 90 ytl ye patlicak ben buradan bakim fiyatlara da cok ucuk rakamlar solerseler senle gorusuruz yine abicim ilgin için teşekkürler
Eğer açık hava kullanılacaksa sadece filtre almakla olmuyor bence kit alınmalı ancak ozman + performans alınabilir, özellikle cold air intakeler garanti iyi sonuç veriyor ama fiyatı bir kac katı ayrıca motor için en sağlıklısı dizele açık hava filtresi sorun yaratırmı herhangi bir fikri olan var mı?
CORSA GSI 'nin filtre değişikliği ile +13 vermesi olanaksız.Alabileceğin max +3 +4.Oda soğuk hava girişini sağlayabilmiş isen.:cool:
faithless1905
17-11-2006, 19:42
abi ya şimdi düşündüm de sen filtreye 70 fln desen bile kargosu havalesi derken o yine bana 90 ytl ye patlicak ben buradan bakim fiyatlara da cok ucuk rakamlar solerseler senle gorusuruz yine abicim ilgin için teşekkürler
kardeş filtre 1.4 ler için 1 hafta dan daha az kullandım...fiyatına gelince kargonun çok tutacağını zannetmiyorum...Havale olayına gelince ben zaten bankacıyım...ücret aldırmayız... ama yine de sen bilirsin...
reddragon
17-11-2006, 21:18
benimde orjinal fakat hava filtresi taktım ii bir ses alamadım filtreye bağlı sensöün çıkartılması gerekiomuş oda çıkartılırsa zarar veriri dio lar sensörü çıkarmadan hava filtresinden ii bir ses alabilirmiyim.teşekkürler
yed kullanıyorum ben.. orjinalini hic kullanmadığım icin kıyaslayamıyorum :D
ya bende orjinal kullanıyorum ama deiştirmeyi düşünüyorum..arabam opel astra g sizce ne takaym..önerilerinizi bekliyormm
faithless1905
24-11-2006, 00:02
orjinal kullan kardeş
cutebadboy
27-11-2006, 12:11
Sİmoto air intake
kutu içiyse orjinal kullanmak en iyisi
faithless1905
27-11-2006, 17:32
bencede en iyisi orjinali
faithless1905
27-11-2006, 23:46
tşk hepinize
neden üstad?
tavsiyelerinz için:) ama yine de açık takacamm.onunda bi tadını çıkaraym
cutebadboy
28-11-2006, 17:08
Simota öneririm
ekselans0001
01-12-2006, 17:16
Dostlar 1 Haftadir Tİgra Kullaniyorum Ve Modİfİye İŞİne Egsozdan BaŞladim Orta EGSOZ VEKatalİtİk Çikarttim Son Susturucuyu DeĞİŞtİrdİm Ama Orta Egsozu Yİne Orjİnalİnİ Takicam Manyak Benzİn Yakmaya BaŞladi :)) Şİmdİ Hava Fİltresİ DÜŞÜnÜyorum Ve İlk Defa Opel KullandiĞim İÇİn Önerİlerİnİzer İhtİyacim Var Opel Tİgraya Hangİ Hava Fİltresİnİ Taksam Daha İyİ??
bende de k&n var fakat ben yerinden memnun degilim. orjinalin kaputun altından hava aldıgı yada alması gereken delıkten hava aldırdım arayada agır bı metalden boru yaptım ama oldugu gıbı sıcak yıyo bı tavsıyede bulunursanız hemen denerım
Orjinal kullanıyorum. Fakat hepsiburada dan sipariş verdim simota kutu içi hava filtresi kullanmaya karar verdim. Araştırmalarım sonucu mantıklı geldi. Fark olursa yazarım.
AsABi KaRTaL
02-11-2008, 20:09
orjinal
KaptaN55
02-11-2008, 20:13
bu da hortlamış :D
en iyisi heralde orginal ama ses cıkmıyo kardesım :)
beyaz guvercin
02-11-2008, 22:36
orjinal mann
Astra Maniaa
02-11-2008, 23:04
1.6 astra g aracım var
açık filtre YED, JSV, KingDragon son olarakta K&N kullanıyorum...
sadece ses bana yeter ucuz olsun derseniz YED derim..
performansta seste olsun para mühim değil diyosanız KingDragon derim bulması zor oluyo geçen elif tuningte gördüm tam bir italyan harikası..
K&Ne gelince dünyaca tanınmışta olsa memnun değilim ona vereceğiniz parayla KingDragon alın derim...
birde 15.000de temizlenmesi gereknce atın yenisini alın temizleyince ne ses ne performans kalıyo bence gördüğüm kadarıyla...
hortlamış ama neyse yazalım :)
hafta içi orjinal, hafta sonu K&N RF-1037 :)
efeeryurt
03-11-2008, 01:14
Kutu içi, Green filtre
+1, kesinlikle..
vxr_astra
03-11-2008, 17:42
pipercross viper(carbon) kullanıyorum. bence en kaliteli 2 filtreden biri...ama önemli olan sıcak havadan korumak ve doğru yere koymak
http://www.strikeengine.com/pipercross-viper-dyno-test.html
tekerlekte 5.3 hp artış
edit: araç focus zetec 1.6
http://www.strikeengine.com/b4.jpg
http://www.strikeengine.com/after.jpg
MERİFAST
03-11-2008, 22:16
simota :D
turkerrr
03-11-2008, 22:24
kutu içi green...
fatihkapar
04-12-2008, 01:15
yed kullanıyorum çokda memnunum:D
MURATTEKIN
04-12-2008, 11:26
orjinal
opc line
10-12-2008, 17:20
ben de cesitli hava filtreleri kullandim kutu ici k&n ,raid gibi bencedehic bir farki yok sicak havalarda dada kötü diyebilirim su an orijinal kullaniyorum degistirmeyi de düsünmüyorum.
kayhan42
10-12-2008, 17:35
bende orjinal kullanıyorum
mertcoskun
10-12-2008, 18:31
K&n acik hava filitresini kutu içi hava filitresi gibi kullaniyorum.............
nakayama
10-12-2008, 21:17
orjınal baska da kullan sam farketmıo dızel akısmetrelerı bozuyormus
herkese ii geceler...simota air intake kullanıyorum..cokda memnunum..soguk hava almasını saglıyacak şekilde uyguladım..her bakımda balata spreyiyle temizliyip takıyorum ama dogrumu yapıyorum bilmiyorum..bide sormak istedigim bişey war ömrü ne kadar bu filtrelerin?
xXx_SeRcAn_xXx
21-12-2008, 22:50
orjinal
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net