Orijinalini görmek için tıklayınız : Stoplar için şeffaf kırmızı folyo
burak imindekı arkadaşım sağolsun o soyledi ben boole bişi oldugundan haberim yoktu arastırdım ve buldum benım reklamcı arkadasımda varmış eskısehirli olanlara yardımcı olabilirim yaklaşık 1 arabayı yetipte artacak kadar aldım 3 ytl zamanım olmadıgı için ufak biyerini hemen kendim yaptım sizce soplarda da iyi dururmu
http://img147.imageshack.us/img147/4735/22092006143sv3gd5.jpg
araba biraz batık kusura bakmayın malum kış uşeniyorum :)
http://img148.imageshack.us/img148/348/13112006360xz2.jpg
aslında güzel duruyo ama ben yaptırmadım şahsen çünkü geri vites lambalarıda kırmızı oluyor e peki diğer sürücüler sizin geri geri gittiğinizi nasıl anlayacak bi nevi fren lambası gibi oluyo geri vites lambaları
cok hoş durmuş ben İstanbuLda oturuorm nerden bulabilirim reklamcılardan ne die isteyebiliriz yardımcı olurmusun
vectra_cdx
13-11-2006, 14:18
Yakışmış Alp 'ime Hemen benim araca da yapıyoruz Oke :D
carpediem00
13-11-2006, 14:18
Bende Diger Astrama Yapmiştim Gri Folyo Aldim ön Far Kaşi Ve Arka Stoplara Yapmiştim Resmi Yok Malesef Güzel Duruyor Aşiriya Kaçmadikca
cok hoş durmuş ben İstanbuLda oturuorm nerden bulabilirim reklamcılardan ne die isteyebiliriz yardımcı olurmusun
dostum ewt reklamcılardan alıcaksın kımısı seffaf folyo dior kımısıde tarnsparan dioar ama aynı kapıya cıkıyor
aslında güzel duruyo ama ben yaptırmadım şahsen çünkü geri vites lambalarıda kırmızı oluyor e peki diğer sürücüler sizin geri geri gittiğinizi nasıl anlayacak bi nevi fren lambası gibi oluyo geri vites lambaları
kardeşim haklısın
Bagajdaki fren lambasını beyazdan kırmıya mı çevirdin ???
arkadaşlar sizin dediğiniz kırmızı folyodan almak için, oracal 8300 serisi 041 transparan kırmızı diye isticeksiniz...
Experience
15-11-2006, 09:57
Yakışmış Alp 'ime Hemen benim araca da yapıyoruz Oke :D
Öncelikle kendini bir çok aşamada da belirtildiği gibi üye arşivinde tanıtırsan seviniriz.Tanıtım süresince başlıkların ve mesajların silinecektir...
kardes saol ben de stopları kırmızı ccam boyasıyla boyatmayı düşünüyodum
cutebadboy
15-11-2006, 11:49
bende boyatmıştım kırmızıya ama zamanla silindi..kaliteli bi ürün değilmiş anlaşılan.bu cam boyasının en iyisi ve parlağı hangisidir bilgisi olan varmı?
cam boyası olmaz arkadaşlar
Kunteper Canavarı
15-11-2006, 15:17
cam boyası olmaz arkadaşlar
nedeninide alabilirsek iyi olucak.
iscanthere
16-11-2006, 01:21
arkadaşlar bende de beyaz astra g var, bu folyolarin fume yada siyahları da var mı? arka stopları karartiyorlar ya o islemdi de bu kadar kolay yapabili miyiz mantik ayni herhalde??
doğru geri vites lambasını bozmamak lazım.
bence komple kırmızı yap beyazlık kalmasın daha güzel olur
kırmızı daha çok yakışıyoo.. amerikan arabaları gibi oluyo..
Experience
16-11-2006, 23:48
bence komple kırmızı yap beyazlık kalmasın daha güzel olur
Daha önce belirtildiği,forum kurallarında da yazdığı gibi kendini formata uygun tanıtmalısın,tanıtım süresince başlıkların ve mesajların silinecektir,bilgine...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net