PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vectra B Cruise Control

toGah
11-11-2008, 22:39
1. sorum : 2000 model vectra b 100,yıl aracım var. buna bir tane CC bulduk aldık ama b2 ler için değilmiş kolu taktık teli taktık cc beynini taktık ama çalışmıyor.

benim ihtiyacım cc beyni aracıma uyan fiyat ve termin hakkında bilgi alırsam sevinirim.

2: sorum: sol ön kapı içi kapıyı kapatırken tuttuğumuz yerin iç tarafındaki vida yerini kırdık sökerken ve dolayısıyla çıkıyor, bu parçayı 0 veya çıkma fiyatı varsa öğrenebilirmiyim.

3: sorum : otm. vites aracım için rölanti dengeleyicisinin fiyatını öğrenebilirmiyim.

teşekkür ederim

reallaz61
12-11-2008, 14:11
Merhaba, sadece bildiğim kadarıyla 1. soruna cevap verebilirim. Kendi aracım 2001 Vectra B/2 Elegance. CC takmak için kol sipariş ettiğimde 96-02 arası hepsinin aynı oldugu söylendi ve gerçekten yolladıkları kolda birebir uydu. Sadece kol yeterli değil Tech-2 ile yazılımını yukletmek gerekli.

toGah
12-11-2008, 14:51
1 kol
2 tel
3 cc beyni diyelim bi kutu

3 parça var zaten kol takıldı. telide taktık diğer parçayıda taktık ama çalışmıyor.
sonra 97 vectraya kadar çalıştırdığını 98 den sonrası için uyumlu olanı kullanacaksınız dediler.
yetkili servise sormadım sadece özel serviste bakıldı takıldı.

Silverblue
13-11-2008, 01:07
2000 model CDX'te aynı şey başıma gelmişti.
Olaydan vazgeçtikten sonra internet üzerinde forumlardan birinden esasında hemen herşeyin aynı olduğunu ancak CC motorunun üstündeki iki girişin yer değiştirmiş olması nedeni ile eski modellerin parçalarının yeni modellere uymadığını öğrendim.

Denemek gerek...

cance
14-11-2008, 13:20
bende bu aralar takmayı düşünüyorum.benim arabam 96 model 97 öncesinde nasıl bir fark var? bende alınca bu sefer 97 model üstünün ekipmanlarını almıyım :) birde ne kadar fiyata almıştınız kiti sorabilirmiyim?