PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel aracım gaza basınca gitmiyor Yardım...

omer_79
11-11-2008, 10:19
Araç 2001 opel edıton otomatik araba da tüpte var bazen yolda giderken gaza bastığımda araba sanki elfireni çekik gibi gitmiyor ve aynı zamanda (S) turbo Düymesine bastığımda yanmıyor arabayı söndürüp bir kaç dk. bekleyince yeniden düzeliyor sizce neden yapıyor lütfen yardım.Tşk.

omer_79
11-11-2008, 10:20
Bu konuda ne yapa bilirim

MURATTEKIN
11-11-2008, 10:28
merhaba ömer,önce imza alanını düzenlemen gerekli..bak benim arabada otomatik ve gaza bastığımda da gayet seri(aman nazar değmesin)..senin araba kaç motor? spor sürüş tuşu için deeeeee,elektronik arızası olabilir servise göstermelisin derim.

Vladimir
16-11-2008, 20:32
şanzımanın elektronik beyniyle alakalı bi problem olabilir ancak bişi rica edebilirmiyim tüm opel kullanıcıları için geçerli şu S tuşunun tam anlamı şanzımanın sport mode tuşudur yok seri mod yok turbo yok roketleme oldu olucak mekikleme diyelim daha iyi olur sanırım lütfen dikkat edelim doğru anlamıyla kullanmak yanlış anlaşılmalara meyil vermez saygılar

savaş
16-11-2008, 22:27
Arabayı çalıştırdıktan sonra gösterge panelindeki otomatik şanzıman ikaz ışığının sönmesini bekliyormusun? Beklemeden yola çıkıyorsan ondandır. Işık sönmeden aracı vitese takma.

az_ti_layk
28-11-2008, 21:37
Arkadaşim öyle bir sorun dizel araclarimizdan birinde mevcuttu araç sıkıştımı aniden sürat kriyor du ve kendi ayarina geçiyordu anlamadik servisi aradik sorunu anlatik normal dendi motor güvenlik sistemi denildi araç çok sikiştirmadan dolayi denildi ölede biniyozz tik yok dahaa

canse89
02-01-2009, 21:38
bazen benim aracımda da oluyor..şanzuman yağ eksik olabilirmiş...bnde emin değilim..