PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : vectra b anahtardan kumanda çalışmıyor.

marul
04-11-2008, 13:37
Arkadaşlar arabam 2000 vectra b aracı normal uzaktan merkezi kilitle kitledim 1 saat sonra arabayı aynı şekilde açamadım. birden durdu. anahtarın içindeki pildede bi sorun yok. değiştireli 2 hafta olmuştu. kısacası anahtarımdan basarak aracı açıp kapatamıyorum. bi yardımcı olursanız çok sevinirim.:(

erkan34
04-11-2008, 15:15
kumandanızda sorun yok ise eğer anahtarla aracınızı açıp ve sonra kontağı açıp anahtar üzerindeyken kumandanın düğmesine basarsanız (açma ve kapama) kapılar açılır ve kapanır.

MURATTEKIN
04-11-2008, 16:28
2 ay kadar önce benimkide aynı arızayı yapmıştı, 2.sınıf servise götürdüm(izmir 3.sanayide) arıza beyinde çıktı,yenisi 600 ytl :eek: falan dedi usta,sonra söktü beyini leğim yaptı şimdilik çalışıyo

sozberk
04-11-2008, 17:56
Yine de pile bakın derim ben pil gerekli voltajı sağlyamayınca sinyal gerktiğinden uzun veya kısa oluyor ben de geçende değiştirdim pil yeterli değil aynı sorun devam ediyor bu arada sadece kumanda kısmını çok uygun bir fiyata temin ederiz. siz çipini söyleyin yeter

marul
04-11-2008, 18:54
saolun şu kontaktan açma ve kapamayı bir deneyim, olmazsa pilede bakarım saolun gelişmelrden haberdar ederim

webbee
05-11-2008, 10:03
Tech2 ile programlat yeniden

marul
07-11-2008, 11:35
kumandanızda sorun yok ise eğer anahtarla aracınızı açıp ve sonra kontağı açıp anahtar üzerindeyken kumandanın düğmesine basarsanız (açma ve kapama) kapılar açılır ve kapanır.

:good:Bu şekilde kontak üzerinden açma ve kapama yaptı şimdi anahtarım çalışıyor artık sorun yok. Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yardımınız için.:tesk: