PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : OPEL GARAGE'a Bİ TEŞEKKÜR DAHA

livedeath
19-10-2008, 22:10
Arkadaşlar, dün gece evimin önünde park halindeki arabamın arka camını bira şişesi firlatarak patlatıp kaçmışlar neyse sabah internetten biçok yerin telefonunu aldım ve camı değiştirme fiyatlarını öğrendim yetkili servis cam 441 ytl + işçilik 70 ytl = 511 ytl dedi. daha sonra şaşmazda doraglass takan bi yeri aradım işçilik dahil 100 ytl dedi. bende şaşmaza gittim fakat önce hakan beye uğrayıp ondan fikir almak istedim çünkü bu kadar uçuk fiyat farkı insanda şüphe oluşturuyor neyse sağolsun hakan bey kendi arabasına binip bende arkasından giderek bi camcıya girdik 95 ytl ye camımı değiştirmemi sağladı. tekrar opel garaj a gittim ilgisinden dolayı teşekkür ettim kendiside başka bişey varsa hemen halledelim dedi bende depriyaj pedalına bastığım zaman bi gıcırtı sesi var dedim hemen 2 dakikada söküp temizleyip yağladılar ve ücreti ödemek için borcum nedir diye sorduğumda hakan bey borcum olmadığını ısrar ettiğim halde hiçbir ücret almadı. herneyse kendisine ve hacı beye ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum oysaki herhangi bir ustaya gitseydim cam için sadece dükkan ismi verip yerini tarif eder gönderirdi. debriyaj içinde en az 10 ytl ücret alırdı belki bazıları için bunlar bişey ifade etmeyebilir ama ustalardan çok ağzım yandığı için ben çok önemsiyorum iyiki varsın OPEL GARAGE...

webbee
20-10-2008, 00:41
hakanda hacıda halleder
nıye benden cok para aldınız:D:D:D

M@honi
20-10-2008, 00:57
garaja bi alkış :alkis::alkis::alkis:
forever garaj

serdar
20-10-2008, 12:06
Ankara çok şansli böylesine güzel bi servis var

weSti555
21-10-2008, 12:33
Arkadaşlar, dün gece evimin önünde park halindeki arabamın arka camını bira şişesi firlatarak patlatıp kaçmışlar neyse sabah internetten biçok yerin telefonunu aldım ve camı değiştirme fiyatlarını öğrendim yetkili servis cam 441 ytl + işçilik 70 ytl = 511 ytl dedi. daha sonra şaşmazda doraglass takan bi yeri aradım işçilik dahil 100 ytl dedi. bende şaşmaza gittim fakat önce hakan beye uğrayıp ondan fikir almak istedim çünkü bu kadar uçuk fiyat farkı insanda şüphe oluşturuyor neyse sağolsun hakan bey kendi arabasına binip bende arkasından giderek bi camcıya girdik 95 ytl ye camımı değiştirmemi sağladı. tekrar opel garaj a gittim ilgisinden dolayı teşekkür ettim kendiside başka bişey varsa hemen halledelim dedi bende depriyaj pedalına bastığım zaman bi gıcırtı sesi var dedim hemen 2 dakikada söküp temizleyip yağladılar ve ücreti ödemek için borcum nedir diye sorduğumda hakan bey borcum olmadığını ısrar ettiğim halde hiçbir ücret almadı. herneyse kendisine ve hacı beye ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum oysaki herhangi bir ustaya gitseydim cam için sadece dükkan ismi verip yerini tarif eder gönderirdi. debriyaj içinde en az 10 ytl ücret alırdı belki bazıları için bunlar bişey ifade etmeyebilir ama ustalardan çok ağzım yandığı için ben çok önemsiyorum iyiki varsın OPEL GARAGE...

bir faydamız oldu ise ne mutlu

hakanda hacıda halleder
nıye benden cok para aldınız:D:D:D

abi senden ne zaman para istedik ki ;)
garaja bi alkış :alkis::alkis::alkis:
forever garaj
nerdesin sen kaç gündür yoksun ;)

Ankara çok şansli böylesine güzel bi servis var

şanslımı gerçekten acaba :eek:

HK
21-10-2008, 13:06
şanslı tabi hemde çokk şanslı bu arada hakan benim debriyaj da ötüyor ?

M@honi
21-10-2008, 13:55
nerdesin sen kaç gündür yoksun ;)

iş güç uğraşıyoruz abi ama gelicem bi ara ;)

exilegs
21-10-2008, 14:19
ağlayacam birazdan :D:D

M@honi
21-10-2008, 20:23
ağlayacam birazdan :D:D

tavla turnuvamız mı geldi aklına bebişim :D

exilegs
21-10-2008, 20:24
tavla turnuvamız mı geldi aklına bebişim :Dgidelim fethiyeye ayıp ediosun her zaman :D:D anladın sen

okican
23-10-2008, 22:36
bravo valla.ortam ne güzel

M@honi
24-10-2008, 00:42
gidelim fethiyeye ayıp ediosun her zaman :D:D anladın sen

tama gidelim bi tavla atar geri döneriz :p

shadow774
26-10-2008, 20:24
en kısa zamanda tanışmak isterim benm de aracımda bazı sorunlar var onları bi soralım:D

zafzaf00
31-10-2008, 17:11

Aracınızın kaskosu var ise ve full kasko ise yılda 1 defa kasko delinmeden cam değişimini ücretsiz yapıyorlar. Ben yaptırmıştım. (birkaç ufak tefek vurukta bunlara dahil)

rockSEWER
01-11-2008, 02:25
sahsen bende tanınşmak istiyororum :s az once aracta garip bi ses duydum da yarın bi daha bakıcam :s devam ediyorsa geleyim bahane ile

calibra_06
01-11-2008, 11:48
opel garage iyidir.verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız.bi servisten daha çok sosyal bir ortam.calibralarımızın sorunsuz olmasını buraya borçluyuz.Okan abiyi de unutmayalım.herkese teşekkürler.

AER10
27-11-2008, 22:48
Çok Başarılı ;)

tosbaga
28-11-2008, 03:56
garanti bankası nın pos cihazını da takarlarsa tam süper olur...:D:D:D