Orijinalini görmek için tıklayınız : Irak ta direnişin simgesi Juba
gdonmez77
03-10-2008, 21:54
Bizim ülkemize de işgalciler girse bizde mi böyle olucaz acaba.
http://www.indirmeden-izle.com/juba-sniper-keskin-nisanci
Bu video tamamen arapça, 15 dakika sürüyor, ama hiç bir haber bülteninde göremeyeceğiniz görüntüler mevcut. İşkenceci amerikan askerlerin ne kadar zavallı hallere düştüklerini bir görün derim. Herkes kendilerinden kaçarken, bir anda onlar kaçacak delik aramaya başlıyorlar.
Elimde böyle silahlar olursa neden olmasın.....Gerilla savaşı Müslümanların genlerinde var...Herkes hakkettiğini yaşar...Korkuyla yaşamak ise Amerikalıların hakkettikleri....Allah o Müslümanların yardımcısı olsun.....
dualarımız onlarla yankee lere az bile
İşgal altındalar.. Pek çoğu mukadderatçı bir anlayışla teslim olmuş durumda.Savaşanların sayısı-oranı az; bunlarında pek çoğunun niyeti ortak değil. Kimi ırak milli kimliği için, kimi pan-arabik bir anlayışla ve büyük bir kısmıda islami rejime tabi olan bir ırak için savaşıyor. Kürtler zaten saf değiştirdiler. Şafilerin teslimiyetide yakın..
Geriye kalan bir avuç savaşçıdan biride bu sniper. Muhtemelen bir kişi değil bu juba. Bir grubun ismi.. Şimdiye kadar alınamamış olması, özel eğitimli bir eski asker olması ihtimalini artırıyor. Tek çalışması olanaksız.Zaten hem atış yapıp hemde çekim yapması ve helede bu şartlarda yapması imkansız. Atış yaptıktan sonra hemen sıvışmaması ne kadar soğuk kanlı olduğunun ifadesi. Ayrıca psikolojik harpten de fevkalade anlıyor. Bu videoların abdde, ingilterede yayınlanması direkt vatana ihanettir..
İşgal altına alınan ve millet bilincine sahip tüm halklarda buna benzer direnişler olmuştur. Rusyada vassili zaitsev;fransada Lucie Aubrac; Türkiyemizde ise Hasan TAHSİN, Kara yılan, kara fatma, ipsiz recep,nene hatun ve daha binlercesi..
Allah o güne düşürmesin; velevki olursa da illaki dragunovlara ihtiyacımız yok. Bebeği daha 3 aylıkken, bir nacakla rus harbinde 200 kefereyi doğramış, yıllar sonra işte o bebeğini çanakkale harbinde şehid vermiş nene hatunumuz var bizim.. Ondan emanet satır-nacak yeter bize.
Allah milletimize bu günleri göstermesin. Ruh hastalarını devletlerine başkan yapıp insanlığı acılara boğan o millete yazıklar olsun. Allah geceleri Hz. İsay'la konuştuğunu iddia eden şizofrenleri bir daha o makamlara getirmesin
bizim ülkemize işgalciler girse biz ıraklılar gibi olamayız..Çünkü herkes ölesiye savaşır o işgalciler bu ülkeye giremez!
Kunteper Canavarı
07-10-2008, 16:47
amerikalıları güle oynaya karşılayanlar onlardı.
eğer gerçekten bu kadar ülke toprak vatan din sevgileri vardıysa neden amerikalılar güle oynaya ülkeye girerken kimse onları karşılamadı.
Cenabı Allaha dua ederek Juba’nın atışlarının doğru isabet etmesi için ve onu gözlerden saklaması için duada bulunarak Juba’ya destek verebilirsiniz.İşgalcilerin Irak’ta yaşadıklarını dünyaya yaymak amacıyla Juba videolarını çeşitli forum ve web sitelerinde gönderiniz.Juba videolarını aileniz, yakınlarınız ve arkadaşlarınıza yayınız.Allah sizden razı olsun…
Yukarıda edilen duadan Allahın razı geleceğine inancım yok.Samimi değil amerikalılıar kadar haksız bir durumda olduğunu düşünüyorum.
eskikasa
07-10-2008, 17:36
bizim ülkemize işgalciler girse biz ıraklılar gibi olamayız..Çünkü herkes ölesiye savaşır o işgalciler bu ülkeye giremez!
amerikan askerlerini görünce koşup ellerine ayaklarına sarılan adamlar şimdi direnişçi oldular :(
baştan aklları nerdeydi?
Sarılanlar hala yanlarında....Bunlar sarılmayanlar...Kaldıki yıllarca sert bir rejimle yönetilen halk bir umutla Amerikaya bel bağladı...Gerçekleri görüncede iç catışmalar başladı..Aslında olay o kadar bizim dışarıdan gördüğümüz kadar basit değil...Paramparça olan bir ülke ve ortadaki ganimetler ve bu ganimetlere talip anlarca grup...Aslında o amerikalıların bacaklarına sarılanlar bu grupların üyeleri...Bu durumda kimse cıkarı olmadan hamle yapmaz..Olan arada mazlum halka oluyor tabii..Ben inanıyorumki bu Juba grubu halkın yanında ve inşallah öyle kalır....
Kunteper Canavarı
07-10-2008, 18:49
Sarılanlar hala yanlarında....Bunlar sarılmayanlar...Kaldıki yıllarca sert bir rejimle yönetilen halk bir umutla Amerikaya bel bağladı...Gerçekleri görüncede iç catışmalar başladı..Aslında olay o kadar bizim dışarıdan gördüğümüz kadar basit değil...Paramparça olan bir ülke ve ortadaki ganimetler ve bu ganimetlere talip anlarca grup...Aslında o amerikalıların bacaklarına sarılanlar bu grupların üyeleri...Bu durumda kimse cıkarı olmadan hamle yapmaz..Olan arada mazlum halka oluyor tabii..Ben inanıyorumki bu Juba grubu halkın yanında ve inşallah öyle kalır....
araplar gec anlıyorlar sanırım Osmanlıyada yamukları olmamışmıydı.
en az amerika kadar masum olduklarını düşünüyorum belki ağır olmuş olabilir ama içim elvermiyor bu kadar saf oyunlara gelmiş olamazlar...
amerikalıları güle oynaya karşılayanlar onlardı.
eğer gerçekten bu kadar ülke toprak vatan din sevgileri vardıysa neden amerikalılar güle oynaya ülkeye girerken kimse onları karşılamadı.
Cenabı Allaha dua ederek Juba’nın atışlarının doğru isabet etmesi için ve onu gözlerden saklaması için duada bulunarak Juba’ya destek verebilirsiniz.İşgalcilerin Irak’ta yaşadıklarını dünyaya yaymak amacıyla Juba videolarını çeşitli forum ve web sitelerinde gönderiniz.Juba videolarını aileniz, yakınlarınız ve arkadaşlarınıza yayınız.Allah sizden razı olsun…
Yukarıda edilen duadan Allahın razı geleceğine inancım yok.Samimi değil amerikalılıar kadar haksız bir durumda olduğunu düşünüyorum.
Kesinlikle ben de bu şekilde düşünüyorum. Juba da oradaki Amerikan askerleri gibi bir piyondan ibaret. Burada önemli olan işin arkasındaki oyunu anlamak, oynayanları değil yazanları kınamaktır. Bu senaryonun yazarı babası da bush olan bush oğlu bushtur. Diğer taraftan din adına bile işlense cinayet cinayettir. Ne hazindir ki bu cinayetleri işleyenler görüntüleri dini müzik ve kur'anı kerim eşliğinde veriyorlar ki bu da saygısızlıktır.
HAST A STRA
08-10-2008, 01:39
Kesinlikle ben de bu şekilde düşünüyorum. Juba da oradaki Amerikan askerleri gibi bir piyondan ibaret. Burada önemli olan işin arkasındaki oyunu anlamak, oynayanları değil yazanları kınamaktır. Bu senaryonun yazarı babası da bush olan bush oğlu bushtur. Diğer taraftan din adına bile işlense cinayet cinayettir. Ne hazindir ki bu cinayetleri işleyenler görüntüleri dini müzik ve kur'anı kerim eşliğinde veriyorlar ki bu da saygısızlıktır.
aynen katılıyorum buna çok doğru hocam.oradaki abd askerlerini vurmak ile sorun çözülüyorsa tamam.ama oradakilerde emir kula arkadaşım.zevkden orada değiller.mühim olan akkasındakileri görmek.juba mış yerim jubayı.al eline kanası önüne geleni vur..adam olan en önde savaşır...
HAST A STRA
08-10-2008, 01:45
Elimde böyle silahlar olursa neden olmasın.....Gerilla savaşı Müslümanların genlerinde var...Herkes hakkettiğini yaşar...Korkuyla yaşamak ise Amerikalıların hakkettikleri....Allah o Müslümanların yardımcısı olsun.....
hangi müslümanın geninde gerilla geni var.gerilla nedir?gerilla savaşı nedir biliyormusunki.gerilla sinsiliktir,hayince savaşmaktır aynı terör örgütleri gibi...HZ Muhammet (sav) en önde savaştı,Fatih Sultan Mehmet En önde savaştı.Hangi Türk Askeri gerilla gibi savaştı??
eskikasa
08-10-2008, 08:28
burdan gördüğümüz de, kendi için bişey yapmayan hep başkalarından medet uman halkların sonu böyle oluyor. işgal altındayken de cesur olanları bu şekilde direnişler gösteriyorlar, ve birçok ezilen müslüman ülkede durum böyle
hangi müslümanın geninde gerilla geni var.gerilla nedir?gerilla savaşı nedir biliyormusunki.gerilla sinsiliktir,hayince savaşmaktır aynı terör örgütleri gibi...HZ Muhammet (sav) en önde savaştı,Fatih Sultan Mehmet En önde savaştı.Hangi Türk Askeri gerilla gibi savaştı??
gerilla savaşı; nizami harp kuralları dışında (meydan muharebeleri - cephe savaşları) hareket edilen, düşmanın önemli noktalarına sızmalar yapılıp operasyonlar düzenlenen savaş taktiğidir.
örneklerini kurtuluş savaşında yunanların erzak-mühimmat yollarını kesen, sızmalar ve ani saldırılarla yunan karargahını yerlebir eden süvarilerimizde görebilirsiniz.
cephe önünde savaşmaya göre aşağılayıcı bir tarafı yoktur,
hatta, Atatürk'ün askeri metotlara katmış olduğu "hattı müdafa yoktur,sathı müdafa vardır" tekniği de bunun büyük kapsamlı bir yorumlaması gibi düşünülebilir.
eskikasa
08-10-2008, 08:30
ama oradakilerde emir kula arkadaşım.zevkden orada değiller.
burada sana ayen katılıyorum arkadaşım.
hatta çoğunluğunun vatandaşlık hakkı için orduya katılmaya razı olan göçmenler olduğunu okumuştum....
HAST A STRA
08-10-2008, 09:49
gerilla nedir lütfen önce bunu araştırın.nereden çıkmış kime aittir gerilla tekniği.uzun uzadıya yazmak istemedim.benim bozulduğum konu her müslümanın geninde gerilla olduğunun yazılmasıydı.
NE MUTLUKİ FATİH SULTAN MEHMET İLE M.KEMAL ATATÜRK'ÜN TORUNLARIYIZ...
HAKANCEVİK
08-10-2008, 13:16
Gerilla kelimesi siyasileştirilmiştir...harpde düzenli orduya zahiyat vermek için kurulan küçük birliklerdir..
Ama gerillanın ne müslümanlıkla ne de Türklerle ilgili olduğunu düşünmüyorum.Geçmişimize baktığımızda bizim AKINCILARIMIZ vardı...Uç beyliklerinde karşı tarafın düzenli ordsunu bozup arkadan gelen düzenli birliklerin işiini kolaylaştırırlardı...Ama ASLA GERİLLLA değildler....
Yine geçmişimizde LAĞIMCILAR vardı..Düşman ordusunun yakınına çukurlar kazıp gizlice bomba yerleştiren askerlerdi....Ama ASLA GERİLLA değildiler...
Ben bu juba denen grubu yada herkimseyi deslekliyorum...Yaptıkları doğru bir iş.Şavaşda düşman ordusuna her türlü zarar verilebilr...HİLAL taktiğimizi hatırlayın...Öncü birlikler geri çekilip her iki yandan çembere alınırdı...bu bir kandımaca değil savaş taktiğidir ve şavaşta herşey mübahtır.
elleri dert görmesin bu adamın..ne gzl temizliyor..O askerlin orda işi yok!
atomkarinca
08-10-2008, 13:42
Savaşta herşey mübahmıdır? Bence değildir. Türk kavimlerinde de herşey mübah değildir. Esirlere kadınlara ve çocuklara dokunulmaz mesela
Gerilla savaşı daha çok nizami olmayan harpte kullanılan bir tarz bir taktik benim bildiğim. Örneğin şu anda Türkiyede de gerilla savaş taktiği kullanılıyor yani gayri nizami.
Neden ? Çünkü siz terör örgütüne savaş açamazsınız resmi olarak savaş açtığınız vakit siz karşınızdakileri herşeyden önce bir güç olarak tanımış olursunuz Türkiyenin terör örgütünü tanıma gibi bir durumu yoktur ve olamaz o yüzden de nizami harp yerine gerilla savaş taktiği uygulanmaktadır.
Dikkat ederseniz meclisten savaş kararı değil tezkere adı altında operasyon düzenleme ve yapma hakkı çıkmaktadır.
Geçelim Irak olayına ; eger Türkiye Cumhuriyetinin Kuruluş günlerine bakarsanız Mustafa Kemal samsuna çıkıp erzurum, sivas, amasya genelgelerini ancelerseniz öncelikle yapılmak istenenin işgalci unsurlara karşı çıkan Türk çetelerinin bir Ordu haline getirilmesidir burada yatan öncelik işgal ordularının karşısına bir orduyla çıkmaktır bunun öncelikli sebebide siyasidir. neden ? çünkü siz düşmenın karşısına nizami bir orduyla çıkarsanız onlar da bu nizami orduya savaş açar ve savaş açmak demek o ülkedeki unsurları siyasi irade olarak tanımak demektir. Böylece Mustafa Kemal İşgal edilmiş Osmanlının yerine yeni bir devlet kuruldugunu ispatlamış ve bunu aslında taaa savaşın başında işgal devletlerine kabul ettirmiştir.
Eğer dikkat ederseniz işgal devletlerinin Osmanlı ordusuyla Türk ordusunu birbirinden ayırdığını farkedersiniz.
Akkıllı adammış vesselam da kıymetini bilene
eskikasa
08-10-2008, 17:59
hakan hocam
savaş ilan edilmez çünkü terörist güçlere karşı uygulanan şey iç güvenlik harekatıdır
gerilla savaşı denen şeyin böyle resmiyetle ilgisi yoktur.
komandoların yaptığı aksiyonun ismidir. gerilla denir, gerilla ile çarpışana kontrgerilla denir.
isim olarak teröristle bir anlaşıldığı için garip bir çağrışım yapmaktadır.
geri kalan herşey askeri manevralar topluluğundan öte değildir.
pusu, intikal vs. gibi aksiyonlarda uygulama tamamen ekibin tecrübesine ve o anki kararlarına bağlıdır.
gayri nizami harp demek daha doğru olacaktır.
rütbeler görünmez, selam verilmez, hatta bazı bölgelerde traş bile olunmaz :D
Ya arkadaşlar nerden yazdımm bu gerilla olayını..Ben sürekli yapıyo anlamında demek istemedimm..Bunu en iyi yapanlarız demek istedim..Ayrıca Türkiye'ye mahsusda demedim,MÜSLÜMANLAR için konuştum..Niye bu mevzu buraya geldi anlamadım...Sadece üstün körü tarafımı belli eden bir yazıydı...Gökay kardeşim fevri durumunu anlamaya calısıyorum,kime kimi savundugunu anlamaya calısıyorum,ünlü bir tarihçi veya bu konunun uzmanlarındanmısın onu anlamaya calısıyorum,sadece bu konuyu senin mi bildiğini anlamaya çalışıyorum...Bana kalırsa kötü bir günün ardından bilgisayarın karşısına oturmuşsun...Neyse....Irak'lı lar dan bu saatten sonra hangi bombalarla,uçaklarla ve son sistem silahlarla yüzyüze delikanlıca savaşmaları isteniyo anlamadım..Savaşta herşey mübahtır dogru ama tecavüz,yaşlıları öldürmek,cocuklara öldürmek yani masumları öldürmek savaş değildir zaten...Abd askerlerini camileri basıp saygısızca ibadet edenlerin öldürülmelerini arkasında ki bush mu söledi,yoksa onları kamplara tıkın çırılçıplak soyun,ıslatın,eziyet edin,sonrada sırıtarak hatıra fotografı ve videolar çekinmi dedi... Evet bende biliyorumki üniversite paraları,burs paraları içn gelen genç amerikalılar var içlerinde..Peki bunlar kazanmak istedikleri o paranın masum insanları öldürerek kazanılacaklarından haberdar değilmiydi...Salaklarmı yani o kadar..Bence işkence ettikleri o insanlarla birlikte foto cektirmeyi düşünen bu şizofren amerikan gencleri,insan öldürerek para kazanacagını gayet iyi biliyorlardı...Juba elindekilerle davasını savunmaya calışıyor...Bu artık bir psikolojik savaş halini aldı..Abd askerleri ve ABD dağılma noktasına geldi...
Allah tüm müslümanların yardımcısı olsun....
HAST A STRA
08-10-2008, 20:23
Mutlu kardeşim, kimse kimseye gücenmesin darılmasın.Burada sadece duygu düşüncelerimizi paylaşıp birbirimizi tamamlıyoruz.Kimsenin bigiçlik tasladığıı yok.Eğer yazdıklarım dolayısı ile kalbini kırdıysak şahsım adına özür dilerim kardeşim...
Kırgınlığım falan yokta biraz fevri çıkınca afalladımm..Önemli değil gönüller bir olsun yeter... :)
HAST A STRA
08-10-2008, 22:18
no problem...
Batı dünyasında katliam tecavüz ve yağma savaşın genel karakteridir. Bush bu emirleri vermemiş olabilir ama elbette ki ordusunun orda savaş suçu işleyeceğini biliyordu. Kim ne derse desin hümanizm, yaşadığımız coşkun insanlık duygusu, eşitlik adalet bu dünyada bunlar tamamen hikayeden ibaret. İnsanoğlu bu gezegende yaşayan en vahşi canlı türü. Kendine ve doğaya karşı çok zalim.
gdonmez77
09-10-2008, 17:58
Konuyu açtım iyi mi ettim kötü mü bilemedim valla. Ben bu konuyu açarken Irak taki gösterilmeyen duruma dikkat çekmek istemiştim. Bu durumu olabildiğince fazla insan görürse, yarın aynı askerler Türkiye Cumhuriyeti'ne girmek istediğinde belki insanlar hatırlarda, (Irak'lı bazı dangalaklar gibi) güle oynaya halaylarla karşılamazlar işgalci güçleri. Yoksa başta Kürtler olmak üzere bütün azınlıklar bugün Amerikan askerleri ya da avrupa güçleri Türkiye ye gelecek olsa, demokrasi gelecek umuduyla halay çekmeye hazırlar. Bu konuda onları suçlamak yersiz olur, çünkü onlara dış mihraklar tarafından yapılan propaganda bu yönde.
Gelelim Irak taki gerilla savaşına. Irak 1. körfez savaşında düzenli ordusuyla Amerika ya karşı savaşmaya yeltendi, bu sırada askeri tesisleri dümdüz edildi, uçakları yerde imha edildi, havada olan uçaklar da canlarını kurtarmak için İran' a sığındı (daha doğrusu teslim oldu) Resmi rakamlara göre 1. körfez savaşında 700 adet Mig-21 tipi savaş uçağı iran'a iniş yapıp pilotlar iltica talebinde bulundu. Bu arada kara birlikleride dağıtıldı, muhimmat kaybı çok yüksek oranlarda.
2. körfez savaşını bush başlatırken, bu durumu bildiği için Irak'ı rahat alırız diye girdi. Saddam da elindeki tek seçenek olan gerilla taktiğini seçti. Hafif silahlar Rusya dan dağlardan katırlarla getirildi, karşılığında rusya ya ve iran'a belli sözler verildi. Sonuç olarak bir ülkeyi teslim almanın nihai yolu sokak savaşıdır. Sokaklarda jandarmalar gezer uzunca bir süre, sonraları direniş kırılır ve halk yeni otoriteyi benimser. Ancak Irak ta generaller bilinçli olarak ordu mensuplarını gerilla savaşı için eğitti. Şu anda eski Irak ordusunun elemanları ellerinde hafif silahlar, patlayıcılar, keskin nişancı tüfekleri ile sokaklarda savaşıyor. Tıpkı bir zamanlar yunan ordusuna karşı türk halkının yaptığı gibi. Tıpkı Sovyet Rusyasında almanlara karşı yürütülen savaşta olduğu gibi, tıpkı vietnam da amerikalılara karşı yapıldığı gibi.
Halk destekli olan gerilla savaşı her zaman başarılı olur, bunu en kıdemli generaller bile kabul ediyor. Amerikan askerlerinin ev ev gezip arama yapmalarının, erkeklere sebepsiz işkence, kadınlara tecavüz, v.b. sebebi budur. Halkı gerillaya (gizli orduya) destek vermekten soğutmak. Çünkü gerilla halkın içinde erir kaybolur. Gündüz işine gider çalışır para kazanır görünür, gece oldumu gider bi panzerin kapısına bubi tuzağı kurar.
Bizi ilgilendiren tarafı şu: ülkemize yabancılar girerse bizde aynı duruma düşebiliriz, buna fırsat vermemeliyiz. O yüzden lütfen bu videoyu olabildiğince çok kişiye duyurun.
Bizi ilgilendiren tarafı şu: ülkemize yabancılar girerse bizde aynı duruma düşebiliriz, buna fırsat vermemeliyiz. O yüzden lütfen bu videoyu olabildiğince çok kişiye duyurun.
Ya şu kelimeleri söylemekten vazgeçin bu topraklar Türklerindir ve Türkiye Cumhuriyeti olarak kalacaktır bırakın bu kelimeleri zikretmeyi inanın bana onların duymak istediği sözler bunlar bizde marifetmiş gibi bu sözleri zikretmekten vazgeçmiyoruz yapmayın lütfen..
atomkarinca
09-10-2008, 18:18
Gerilla savaşı daha çok nizami olmayan harpte kullanılan bir tarz bir taktik benim bildiğim. Örneğin şu anda Türkiyede de gerilla savaş taktiği kullanılıyor yani gayri nizami.
Neden ? Çünkü siz terör örgütüne savaş açamazsınız resmi olarak savaş açtığınız vakit siz karşınızdakileri herşeyden önce bir güç olarak tanımış olursunuz Türkiyenin terör örgütünü tanıma gibi bir durumu yoktur ve olamaz o yüzden de nizami harp yerine gerilla savaş taktiği uygulanmaktadır.
Dikkat ederseniz meclisten savaş kararı değil tezkere adı altında operasyon düzenleme ve yapma hakkı çıkmaktadır
GÖZDEN KAÇMIŞ GALİBA YALIŞIKLI ARKADAŞIM
AMA OYLE YADA BOYLE HEPIMIZIN DUSUNCESI SANIRIM AYNI KAPIYA CIKIYOR
ALLAH BELALRINI VERSIN ABICIM NE DEYIM
gdonmez77
09-10-2008, 18:33
Dikkat ederseniz meclisten savaş kararı değil tezkere adı altında operasyon düzenleme ve yapma hakkı çıkmaktadır
GÖZDEN KAÇMIŞ GALİBA YALIŞIKLI ARKADAŞIM
AMA OYLE YADA BOYLE HEPIMIZIN DUSUNCESI SANIRIM AYNI KAPIYA CIKIYOR
ALLAH BELALRINI VERSIN ABICIM NE DEYIM
Gerilla savaşı askeri okullarda derste okutulan bir savaş tekniğidir, doğrudur. Ancak halk desteği olmayan bir gerilla savaşı kaybedilmeye mahkumdur (dersten alıntı :) ) Eğer Türk ordusu bunca yıldır güneydoğu anadoluyu Pkk ya teslim etmediyse bunun sebebi ordaki T.C. yanlısı halktır. Birçok Pkk hedefi (amerikan istihbaratından değil) yerel halkın verdiği direk bilgilerle bulunmakta ve imha edilmektedir. Kuzey Irak taki Türkmenler işte bu yüzden bizim için çok önemlidir. O bölgede görev yapanlar bilirler, halk köye terörist indi diye ihbarda bulunur, ve bölgede termal kameralarla helikopterlerle acil harekat düzenlenir.
işgal, ilhak, terör bunlar güzel sözler değil ama biz kullanmayınca bunlar olmayacak diye birşey yok. Atatürk'ün gençliğe hitabında bile geçiyor bu sözler. Hem unutmayalım, Osmanlı imparatorluğu içinde aynısı söyleniyordu bir zamanlar, 600 yıllık imparatorluk bile işgal edilip paylaşıldı. Atatürk olmasaydı ülkemiz de olmayacaktı. Benim demem odur! Yabancılar ülkemize gözünü dikmiş durumda son 200 yıldır bu toprakları ele geçirmek için plan yapıyorlar. Biz uyanık olup bütün ihtimalleri değerlendirmeliyiz.
Sonuçta hepimiz aynı şeyi söylüyoruz,
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
atomkarinca
10-10-2008, 12:00
Gerilla savaşı askeri okullarda derste okutulan bir savaş tekniğidir, doğrudur. Ancak halk desteği olmayan bir gerilla savaşı kaybedilmeye mahkumdur (dersten alıntı :) ) Eğer Türk ordusu bunca yıldır güneydoğu anadoluyu Pkk ya teslim etmediyse bunun sebebi ordaki T.C. yanlısı halktır. Birçok Pkk hedefi (amerikan istihbaratından değil) yerel halkın verdiği direk bilgilerle bulunmakta ve imha edilmektedir.zey Irak taki Türkmenler işte bu yüzden bizim için çok önemlidir. O bölgede görev yapanlar bilirler, halk köye terörist indi diye ihbarda bulunur, ve bölgede termal kameralarla helikopterlerle acil harekat düzenlenir.
işgal, ilhak, terör bunlar güzel sözler değil ama biz kullanmayınca bunlar olmayacak diye birşey yok. Atatürk'ün gençliğe hitabında bile geçiyor bu sözler. Hem unutmayalım, Osmanlı imparatorluğu içinde aynısı söyleniyordu bir zamanlar, 600 yıllık imparatorluk bile işgal edilip paylaşıldı. Atatürk olmasaydı ülkemiz de olmayacaktı. Benim demem odur! Yabancılar ülkemize gözünü dikmiş durumda son 200 yıldır bu toprakları ele geçirmek için plan yapıyorlar. Biz uyanık olup bütün ihtimalleri değerlendirmeliyiz.
Sonuçta hepimiz aynı şeyi söylüyoruz,
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
:good::good::good::good::good::good::good::good::g ood::good:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net