Orijinalini görmek için tıklayınız : Parca temini
mdgencer
29-09-2008, 19:25
1990 model Opel Corsa A kasa aracimiz var. Aracimizda su anda cok sukur sorun yok. Fakat sormak istedim sadece. Bunun parcalarini temin edebiliyor muyuz ? Ozellikle su anda farlari degistirmek istiyorum. Stoplari yeni buldum. Siz de bulabilirseniz sizden de fiyat almak isterim tabiki. Elinizde buyuk ihtimalle yoktur. Tuzla'da oldugum icin bostanci yakin. Uzaklarda servis aramaya gerek yok diye dusundum. Ilerde sorun yasarsam size gelmek isterim. Tabi eger parca temininde sorun yasamazsak. Ilerde de SFi yapicaz gerci motoru... Simdiden tesekkur ediyorum yeliz hanim
parça bulmakta zorlanabiliriz. İnanınki bunca senedir servise hiç a kasa corsa gelmedi. yetkili servisler parça getirmezler ancak yurt dışından bulmak gerekebilir. ama dediğim gibi servisimize hiç gelmemiş bir model. bu yüzden parçası hakkında da ne desem yalan olabilir. ama istediğin zaman elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
mdgencer
30-09-2008, 11:03
Bir ilki yapiyoruz zaten :) Uygun bir vaktim de ugrayip konusuruz, bir cayinizi icerim. Bahaneyle tanismis da oluruz. Almanya'dan parca getirtme olayini da dusunmuyor degilim.
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net