Orijinalini görmek için tıklayınız : enjeksiyon pompası
p1125 hata kodu ile araba çalışmadı. 1.7 dti dizel enjeksion pompası (bolatma valfi yazıyorsdu. arıza kodu.... usta pompa beyninin yandığını söyledi gerçekten de söktü beyin yandı tamir edicekler umarım olur. forum ustalarından ricam beyi tamir olursa eskisi gibi olur mu? yada ne gibi sorula karşılaşırım bu 1.7 lerde pompa beyni sorunu kronikmiş.
Corsa1.7DTİ
14-09-2008, 21:47
evet kronik ortalama 60 70 binde yada 2-3 yazda arıza yapıyor(yazın sıcakta çok daha fazla ağrıza çıkarma riski varmış, beynin içindeki leğimler eriyomuş.) orjinalinin fiyatı ucuk 3000 falan. yan sanayisi yok biliyorum. ben kaçak getirenlerden aldım orjinalini 900 liracık. taktık , tık diye çalıştı. eskisi daha onceden tamir gormuş diye onu yaptırmadım. bir kere tamir goruyomuş ve garanti veremem dedi usta tamir edersem. normalde tamiri 150 200 lira falan.
evet kronik ortalama 60 70 binde yada 2-3 yazda arıza yapıyor(yazın sıcakta çok daha fazla ağrıza çıkarma riski varmış, beynin içindeki leğimler eriyomuş.) orjinalinin fiyatı ucuk 3000 falan. yan sanayisi yok biliyorum. ben kaçak getirenlerden aldım orjinalini 900 liracık. taktık , tık diye çalıştı. eskisi daha onceden tamir gormuş diye onu yaptırmadım. bir kere tamir goruyomuş ve garanti veremem dedi usta tamir edersem. normalde tamiri 150 200 lira falan.
Ziya Orjinal Olduguna Eminmisin Benim Beyni Tamir Eden Ustaya sordumda Suriye Malı Dedi Onlar için.
şu an için bende yaptırdım b,ii sorun yok acaba bu alet yakıtı da etkiliyor mu?
Benimki Tamirli oldugu Halde 100 kmde 6,5 litre Yakıyor Şehir içi .
beyaz guvercin
21-09-2008, 20:12
kötü yakıt da beyini bozar mı?
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net