PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Triger kayışı hakkında bir soru

merdem
14-09-2008, 03:01
2006 vectra elegance aracımı 70000 km de satın aldım.Aracın tek triger kayışının durumu hakkında bilgim yok.Değişip değişmediğini bilmiyorum.Bu malzemenin değişmesi gerekip gerekmediğini anlamamız için hangi belirtileri göstermesi gerekir.Mutlaka açılıp bakılması mı gerekiyor.

yakuzz
14-09-2008, 04:46
bakılması gerekiyor.. aslında 60bin civarında değişmesi gerekir, ama belli değil ise muhakkak baktırın. İşinin ehli olan bir usta değişip değişmediğini ve maliyetini söyler.

uzman1248
01-01-2009, 22:27
ben geçen hafta ustaya götürdüm usta sadece üçtane vida sökerek baktı bende bu sayede triger kayışının nerde olduğunu örendim.ve bana kayışın yeni olduğunu söyledi.üzerindeki yazıları göstererek bak bunlar silinmemiş eğer eski olsa silinirdi diye gösterdi.sende bi ustaya göster için rahat olsun çünkü önemli bir parça diyolar.

az_ti_layk
02-01-2009, 00:12
ya onu bir ustaya göster ihmal etme bence bir kopsa 3 binytl yi rahat geçiyorrr masrafı ona göreee

OPEL_2004
05-01-2009, 23:56
triger dısarıdan görünmez ki bilgiğim kadarıyla bence sallamış gibi ama yanılıyorda olabilirim

savaş
06-01-2009, 00:04
Riske alınacak bir parça değil, ustaya göster, içine sinmez ise yenisi ile değiştir. Korkulu rüya görmektense kontrol ettirmek en mantıklısı. Triger kayışı, eğer serviste değişti ise kayıtlarda görünür, özel servislerde genellikle triger koruyucu kapağının yakınına değişim zamanını ve kilometresini belirten etiket yapıştırırlar.