PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa C 1,7 Dti Su Eksiltme

alper a
01-09-2008, 16:34
Merhabalar ;

Problemim Yag Radyaötürünün Patlamasıyla Başladı.Yetkili Servise Arıza Işıgı İçin Götürdüğüm Arabamın Sogutma Suyunda Yag oldugu Söylendi.Yag Radyatörünün Arızalanmış Oldugunu Söylediler Bende Bahsi Geçen Parçayı Değiştirttim.1 Hafta Sonra Arabanın Su eksiltiğini Gördüm.Servise Gittiğim İlkinde Su kabının Kapagı Arızalı Dendi Değiştirdiler.Gene Eskiltti.Kapak COnta Testine Girdi 3 defa Her defasında Saglam çıktı.Kaç Kere Motorun içi Temizlendi.Devri Daim Pompası DEişti.Gene Eksiltmeye Devam Etti.Su Kabı Değişti Gene Eksiltti.2 Haftada Ortalama Günde 40 km yol yaptıgımı Düşünürsek Anca KAbın Dİbine KAdar Geliyor Su.Yetkili Serviste Bulamadılar.Acaba Başka Nerden Olabilir? Yardımlarınızı Bekliyorum.Teşekkürler.

zafzaf00
01-09-2008, 17:59
hortumlar kontrol edilmiştir herhalde. sonuçta servis orası ama akla gelen hortumlar radyatörde çatlak aşırı hararet sonucu sistemden buhar kaçışı dolayısı ile su azalması motor bloğunda çatlak (umarım değildir) akla gelenler. gözle muayenede araç altında su birikintisi varmı. 1 haftada bukadar kaçak çok tehlikeli. bu arada antifrizde kalmamıştır eğer eklemedilerse. aklıma gelenler bunlar. sistemi iyice gözden geçirsinler. sonuçta olay servisin müdahalesinden sonra olduğu için ve servisin olayda kusuru varsa umarım her işleme ödeme yapmadın... yada ben yanlış anladım...