Orijinalini görmek için tıklayınız : Farlar Hakkinda
ismailaa
07-11-2006, 15:41
Arkadaslar Benİm Farlar Çok Zayif Gelİyor Aydinlatmiyor Gİbİ Bu Konuda Ne Yapabİlİrİm Nasil Ekonomİk Bİr Ampul Kulanabİlİrİm TŞk.
imagoodman
07-11-2006, 18:15
ekonomık ıstıyorsan osram tak.ama neden zayıf aydınlatıyor bı arastır far ıcındende olabılır.
DaRkFaCe
07-11-2006, 19:15
imagoodman kardes bende astra classic war farları ampullerını xenon rengınde yanandan alacam ama garantı kapsamını bozarmı??
En son bi hafta önce çiftini 8 ytl ye aldığım dandik beyazımsı ampullerden biri patladı ve eski sarıları geri taktım ...
kardeşim hiç ampullerle uğraşma heleki beyaz yanan ampullerle dişini sık ve xenon derim 7000k çok uygun bir kere olsun tam olsun bu arada beyaz ampuller yağmurlu havada off duruma geçiyor hiç bir şey göremiyorsun
Ya ben de uzunlardan hiç memnun değili. Öteki arabada canawar gibi gösteriyo ama bunda çok dandik. Ampuller orijinal arabayla gelen.
--CORSA--
08-11-2006, 11:07
Arakadaşlar bendede aynı sorun war ama benimki ampulden değil farın kendinden birisinde gördüm çiziksiz camlı taktırmış süper gösteriyo eğer ucuz yollu bildiğiniz biyer warsa sölerseniz sewinirim bu angel eyes ı falan geçtim ben sadece çiziksiz cam olsun yeter arabamda corsa b .
imagoodman
08-11-2006, 12:23
imagoodman kardes bende astra classic war farları ampullerını xenon rengınde yanandan alacam ama garantı kapsamını bozarmı??
yok kardes garantıyı bozmaz.ama ne olur ne olmas alacagın ampullerı servıste taktır.kıllık yapabılırler bır sorun olursa o acıdan.sana tavsıyem 15-20 ytl'lık ampullerle hıc ugrasma basın cok agırır.500-600 ytl varsa xenon taktır ama farların merceklı degıl buda karsıdan gelen ler ıcın pek ıyı degıl ama bence phılıps dıamondvısıon al 90 ytl paraya kıy alıp taktıktan sonra bana tesekkur edeceksın.ben hepsını denedım bundan ıyısı yok
yok kardes garantıyı bozmaz.ama ne olur ne olmas alacagın ampullerı servıste taktır.kıllık yapabılırler bır sorun olursa o acıdan.sana tavsıyem 15-20 ytl'lık ampullerle hıc ugrasma basın cok agırır.500-600 ytl varsa xenon taktır ama farların merceklı degıl buda karsıdan gelen ler ıcın pek ıyı degıl ama bence phılıps dıamondvısıon al 90 ytl paraya kıy alıp taktıktan sonra bana tesekkur edeceksın.ben hepsını denedım bundan ıyısı yok:)
slm ben philips 5000 K'lik beyaz ampulünü kullanıyorum çifti 100 ytl ama aydınlatması gerçekten iyi tavsiye ederim
Bende de var P.D.Vısıon var ama kış geldi malum yağmur çamur aydınlatma çok sağlıklı değil o yüzden eski orjinal sarı ampulleri taktım şimdi...
osram silver star ı tavsiye ederim philipslerden daha ekonomik ve %50 daha iyi görüşe sahip .Beyaz renk değildir.
Yağmur içinse osramın allseason diye bi serisi vardı. hafif sarımsı ışık verir karda ,siste ve yağışta en iyisi ama piyasada varmı bilemiyorum.
Ben kısalara silverstar uzunlarada allseason ampülleri taktım gayet iyi oldu tavsiye ederim.
bkaraman
09-11-2006, 10:33
osram silver star ı tavsiye ederim philipslerden daha ekonomik ve %50 daha iyi görüşe sahip .Beyaz renk değildir.
Yağmur içinse osramın rain diye bi serisi vardı. hafif sarımsı ışık verir en iyisi o, ama piyasada varmı bilemiyorum.
Ben kısalara silverstar uzunlarada o rain ampülleri taktım gayet iyi oldu tavsiye ederim.
Osram Silverstar kesinlikle çok iyi ampuller renk ısısı beyaz değil ama performansı gayet yeterli
yok kardes garantıyı bozmaz.ama ne olur ne olmas alacagın ampullerı servıste taktır.kıllık yapabılırler bır sorun olursa o acıdan.sana tavsıyem 15-20 ytl'lık ampullerle hıc ugrasma basın cok agırır.500-600 ytl varsa xenon taktır ama farların merceklı degıl buda karsıdan gelen ler ıcın pek ıyı degıl ama bence phılıps dıamondvısıon al 90 ytl paraya kıy alıp taktıktan sonra bana tesekkur edeceksın.ben hepsını denedım bundan ıyısı yok
phılıps dıamondvısıon bunlar nasıl aydınlatıyor yağmurda bi sakatlık olmuyor değilmi ??
ismailaa
09-11-2006, 13:51
servisten araca GM 7H biraz beyaz bi ışık taktılar yağmurlu havalarda beyaz ışık dahamı az aydınlatıyor çünkü dün aksam kuru havada gayet iyi geldi bunlar bana
imagoodman
09-11-2006, 20:28
phılıps dıamondvısıon bunlar nasıl aydınlatıyor yağmurda bi sakatlık olmuyor değilmi ??
yok oyle aman aman bı olay olmuyor.ama halojen sarılara gore tabı bıras gorus kaybı var.ama harıka duruyor onuda soyleyeyım
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net