PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra H1.6 16V 115Hp'ye Chip?

maximize
17-08-2008, 08:47
Astra h 115hp'ye yazılım varmıdır?

erenbaha
24-08-2008, 15:31
yok kardeşim yok kimse yapamıyo...

Vladimir
26-08-2008, 17:18
yaparız

erenbaha
27-08-2008, 19:09
Ha söylemeyi unuttum , yaparız diyenlerede sorarsan , ""daha önce hiç yaptınız mı? , ne netice aldınız ,dyno çıktısı var mı?"" diye , alacağın cevapta , "kem küm" yada "yapmadık" olacaktır...:)

Mehmet Gazihan
30-08-2008, 13:17
yaptım ama ArGe çalışması idi...Şu an pazarlama için hazır değilim..Olduğumda burda sesimi duyarsınız..(:

Vladimir
30-08-2008, 16:29
Ha söylemeyi unuttum , yaparız diyenlerede sorarsan , ""daha önce hiç yaptınız mı? , ne netice aldınız ,dyno çıktısı var mı?"" diye , alacağın cevapta , "kem küm" yada "yapmadık" olacaktır...:)
ne bu şimdi nasıl bir cevap nerde olduğunu unuttunuz sanırım haddini bil ölesine yazılmış bi yorumun ardından bunlar söylenmez

erenbaha
31-08-2008, 04:51
ne bu şimdi nasıl bir cevap nerde olduğunu unuttunuz sanırım haddini bil ölesine yazılmış bi yorumun ardından bunlar söylenmez

Aksini ispatlayabiliyorsan buyur ispatla...Ben yapamayacağını , daha önce yapmadığını ve elinde bir dyno çıktısı olmadığıma emin olduğumu söyledim.Beni haksız çıkarabilirsen özür dilerim senden.Yapamaz isen üslubum daha farklı olacak.

erenbaha
31-08-2008, 04:52
yaptım ama ArGe çalışması idi...Şu an pazarlama için hazır değilim..Olduğumda burda sesimi duyarsınız..(:

bu arada sözüm sana değildi mehmetcim.Yinede cevabın için teşekkür ederim.Sabırsızlıkla bekliyoruz çalışmalarını...

Vladimir
31-08-2008, 12:07
Aksini ispatlayabiliyorsan buyur ispatla...Ben yapamayacağını , daha önce yapmadığını ve elinde bir dyno çıktısı olmadığıma emin olduğumu söyledim.Beni haksız çıkarabilirsen özür dilerim senden.Yapamaz isen üslubum daha farklı olacak.
allah allah ya nedir bu kibir anlamış değilim ben amatör olarak chiptuning ile ilgileniyorum sadece gerçekten ölesine söylenmiş yani yapılmadıysa yaparız tarzında söylenmiş bir sözdü arkadan bunları söyleyemezsin ölesine ya ölesine yaparız dedim söylediğin şeylere bak çok biliyorsan kendin yap da görelim belirteyim hiçbir aracada ekipmanım olduğu halde chiptunig yapmadım sadece kahrolası bi yaparız tabi sen anlamak istemiyosan o başka sanki kesin yaparım gibi bi iddiada bulunmuşum gibi davranıyorsun birkez daha düşün istersen yazdıklarını

erenbaha
01-09-2008, 19:29
allah allah ya nedir bu kibir anlamış değilim ben amatör olarak chiptuning ile ilgileniyorum sadece gerçekten ölesine söylenmiş yani yapılmadıysa yaparız tarzında söylenmiş bir sözdü arkadan bunları söyleyemezsin ölesine ya ölesine yaparız dedim söylediğin şeylere bak çok biliyorsan kendin yap da görelim belirteyim hiçbir aracada ekipmanım olduğu halde chiptunig yapmadım sadece kahrolası bi yaparız tabi sen anlamak istemiyosan o başka sanki kesin yaparım gibi bi iddiada bulunmuşum gibi davranıyorsun birkez daha düşün istersen yazdıklarını

Arkadaş bilgilendirilmek istemiş ve ciddi bir soru sormuş,gayri ciddi davranıp , dalgasına "yaparız" demek senin ne haddine.Ne biliyorsunda ne yapacaksın?Senin gibi çoluk çocuklar yüzünden artık forumlarada yazmıyorum.Sadece okuyup çıkıyorum...

Vladimir
01-09-2008, 20:56
çoluk çocuklar yüzünden diyorsunuz çoluk çocuk muhabbeti yapıyorsunuz :alkis:

i-tec
04-10-2008, 21:28
yaparız lafının arkasından bende bi heyecanlandım nasıl diye..karagöz hacivat a dönmüş konunun devamı

maden1907
05-10-2008, 13:53
yaparız diyenler yapmalı yoksa bence susmalı!.. :D

Vladimir
05-10-2008, 18:16
gundogdu_tayfun@hotmail.com yaptırmak isteyenler eklesin adımı versin 100 euroya yapıyor gerekli açıklamalarıda yukarıda yaptım daha fazla konu uzamazsa sevinirim saygılar

savas
05-10-2008, 20:13
gundogdu_tayfun@hotmail.com yaptırmak isteyenler eklesin adımı versin 100 euroya yapıyor gerekli açıklamalarıda yukarıda yaptım daha fazla konu uzamazsa sevinirim saygılar

yuksel bey size chip tuning hakkında bir şey danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.benim 2008 model astra sedan 1.8(103kw) motoruma türkiyede chip tuning yapılabilirmi.

Vladimir
05-10-2008, 23:27
abi verdiğim msn adresindeki tayfun abiyle bi görüşün

iason
06-10-2008, 14:32
Aracınızın performansından memnun değilseniz (1.6 115 bg, XER motorlar için konuşuyorum) öncelikle servisten yazılım güncelletin.

Sonra, duruma göre chip düşünün derim.

erenbaha
07-10-2008, 21:33
bu aracın beyni hybrit mi acaba?Ondan mı yazılamıyor?

Mehmet Gazihan
15-10-2008, 00:28
çok yakında ilk denememizi gerçekleştireceğiz..

erkan34
15-10-2008, 15:08
Arkadaş bilgilendirilmek istemiş ve ciddi bir soru sormuş,gayri ciddi davranıp , dalgasına "yaparız" demek senin ne haddine.Ne biliyorsunda ne yapacaksın?Senin gibi çoluk çocuklar yüzünden artık forumlarada yazmıyorum.Sadece okuyup çıkıyorum...
sanki yükselden 10 yaş büyükmüş gibi konuşuyorsun aslanım :mad: sen çok mu büyüksün yaşın kaç

erenbaha
16-10-2008, 21:17
Arkadaşın verdiği mailin sahibi ile irtibata geçtim.Daha önce böyle bir uygulama yapmadığını(twinport) , ve konu hakkında ne bilgisi , ne de fikrinin olmadığını gördüm.Güven sorunu yaşadığım için nasıl bir yerde çalıştığını merak ettim.İş yerinin web sitesi yok , sabit bir telefon istedim aramak için sadece cep telefonu veriyorlar , sonuçta istanbulda değil ve 2 milyarlık beyini yollamamı istiyor.Anladığınız üzre işin hiç bir garantisi yok gibi görünüyor.iletişime geçmek için boşuna zaman kaybetmeyin diye yazma gereği duydum.Salıcakla kalın..

erenbaha
16-10-2008, 21:34
sanki yükselden 10 yaş büyükmüş gibi konuşuyorsun aslanım :mad: sen çok mu büyüksün yaşın kaç

Arkadaş velisini çağırdı heralde...Ne gerek var böyle şeylere..??? "Aslanım" diye yüksek kaldırımda yattığı yerden para kazanan kadınlar seslenirler , sen necisin? kaç yaşındasın ?