Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra Classic ile Yeni Opel Corsa Fiyatı aynı Sizce Hangisi?
Arkadaşları opel.com.tr fiyatlara baktım ve fiyatların aynı oldugunu gördüm. Bazı ülkelerde yeni opel corsanın fiyatı astra classic göre 5 te 1 daha ucuz. Sizce yeni opel corsa bu fiyattan alınır mı yoksa özellik olarak classic mi alınır.
DaRkFaCe
05-11-2006, 20:05
KARDEŞ BENCE ASTRA CLASSİC MAKYAJLANMAYA DAHA ELWERİŞLİ TABİ CORSADA ELWERİŞLİ AMA BENCE ASTRA KADAR DEİL...:rock
ben olsam astra classic alırım corsa yeni bi araba ne sorunları çıkacak daha kimse bilmiyor astra classic sorunsuz bilindik bi araç
Astra derim şahsen ... :good:
bende gördüğüm kadarı ile astra classic
çünkü corsa biraz kompakt bir araba ufak fakat güzel
ama astra biraz daha makam arabası ve bulunduğu yerde (hele bir de siyahsa) kendini fark ettiriyor
verderveremem
06-11-2006, 12:31
bencede yeni çıkan bir aracı almak her zaman risk.bekleyip görmek lazım. ama sonuçta yeni kasa araç olması da bir avantaj...
weSti555
06-11-2006, 12:52
eger motor secenekleri acısından senin için ozel bi durum yoksa ( orn: 1.0 1.2 corsa da olup astra da olmayan motor secenekleri)Tabiki Astra al derim
VectraB elegance
06-11-2006, 13:39
astra al bencede
Joe_Sadriabi
07-11-2006, 00:26
Benzer bir ikilemi bir yıl kadar önce ben de yaşamıştım. Astra'yı tercih ettim, kesinlikle çok memnunum.
Bir kere Astra büyük araba, hacim açısından çok memnunum. Corsa ufak. Ama Corsa da yeni bir tasarım ve dizayn. Astra Classic'te cd player ve benzeri özellikler extraya girerken corsa'da standart olacaktır.
Hacim önemli değilse, tasarım, sportiflik gibi konular daha çekici geliyorsa Corsa tercih edilebilir.
Bir yandan yukarda bir arkadaş söylemiş aynı paraya koskoca bir sedan alıyorsunuz... Astra Classic bence şu anda piyasada 'value for money' açısından en iyi tercih.
combocu_55
07-11-2006, 01:46
astra.
daskinoglu
10-11-2006, 01:45
bence yeni corsa..çok daha yeni..çok daha dinamik görünümlü..okadar da aman aman bi iç hacim farkı yok...artık güncel miniler kompakt sınıfla iç hacim konusunda yarışır vaziyette
kutluhan23
10-11-2006, 02:03
dizel düşünüyosan tabiki kasada yeni yeni corsa al yok pek gezmiyosan bide bagaj konusu önemliyse senin için astra al
mustafagokay
10-11-2006, 09:30
Astra Classic al derim hatta bayilerde 2006 modelleri hala var, daha uygun fiyata alabilirsin...
Yeni CORSA da güzel bir araba ama daha çok yeni, bakalım piyasada kullanıcıların tepkisi ne olacak, ben daha sokaklarda görmeye başlamadım...
ben bitane gördüm corsa d şampan yarengi ama beğenmedim hiç
imagoodman
13-11-2006, 01:40
ya sımdı aılen varsa ve bıras kalabalıksa kesınlıkle astra almanı tavsıye ederım ama bekarsan corsada olabılır.ama astradakı koltuk mesafesını bagaj hacmını bulamazsın ama dıger taraftada teknolojı var.
wall abi ben daha yeni corsa d aldım iki seçenek wardı tabikide astra ve corsa. astrayı 1 yıl kullandım neredeyse hem benim için daha yeni olması hemde yakıt meselesi yüzünden yeni araba alırken corsayı tercih ettim. Sana tavsiyem astra (sen niye gittin corsa aldın dersen benzin masrafından bıktığım için :) ) çok güzel bir araba ve tasarım olarakda çok iyi.
bence yeni corsa..çok daha yeni..çok daha dinamik görünümlü..okadar da aman aman bi iç hacim farkı yok...artık güncel miniler kompakt sınıfla iç hacim konusunda yarışır vaziyette
Ben de arkadaşa katılıyorum. Astra G' leri temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp piyasaya sürüyorlar. Şahsi görüşüm yüzü çok eskidi bence...
Corsa yılın en iyi 2. araba ödülünü alan başarılı bir model...Gerek iç mekan görüntüsü gerek genel tasarımı bence Astra G' den daha dikkat çekici...
Diğer arkadaşların söylediği; " Yeni arabadır n'olacağı belli olmaz " yorumları da doğru tabii ki... Genelde yeni modellerin ilk üretimlerinde fabrikasyon hataları olabiliyor ama bu Corsa' da da olacak anlamını taşımaz tabii ki...
SERKAN_61
16-11-2006, 16:49
yeni CORSAAA
BY_Corsa
16-11-2006, 17:20
yeni yenidir, Astra classic e doyduk artık, sen corsa al en iyisi
Yeni corsa aldım ..arabayı bayagı büyütmüşler.Yeni çizim yeni soluk..Yeni...astra klasik almayıda düşündüm.Corsada standart sunulanlar astrada yok .onların fiyatını eklersek astra daha pahalıya geliyor..Corsa derim.....
Corsa d lerde sorun çıkacağı görüşüne katılmıyor bu araç ilk tr de şatışa sunulmadı,almanyada nerdeyse 2-3 aydıır satılıyor.Astra classic artık kabak tadı vermeye başladı iç plastik kalitesi içler acısı, nerde elegance, enjoy, 2000 edition daki kalite,Astra kullananlar gidin classiclere bakında kalite farkını görün.Opel trye 2.sınıf insan muamelesi yapar gibi dünyanın az gelişmiş ülkelerine verdiği elinde kalmış araçları halen satmaya çalışıyor.Corsa kalite, konfor ve yeni teknolojik yönleri açısından classicden çok üstündür.
yturkeli1977
18-11-2006, 03:13
bence de astra al çünkü corsa küçük araba ve yolda dengesiz olabilir.
valla ben ilk mesajımda astra demiştim ama son incelememden sonra corsa diyorum...
carpediem00
18-11-2006, 11:56
astra classic bence nekadar eski kasa olsada güncellini koruyor :rock
ORDUdrift
21-11-2006, 14:05
bence de astra
mematibaş
21-11-2006, 18:37
bnm bir arabadan beklentm yol tutuşu ve sağlamlıktırrr
ve bunların hepsi astra classic te yeni corsa dan çok daha üstünn
bu yüzden tereddütsüz asttra classc al derimm
valla bence astra al derim. çünkü sikayetimvar. com mu ne varya, oraya bakarsan corsa hakkında bir sürü şikayet var. araç çok sık problem çıkıyor.. birde güvenlik açısından, arkadan minibüs bir çarpsa tamponu direk yanında görürsün.. arka mesafe çok kısa. ama astra çok iyi bence.
mematibaş
23-11-2006, 17:16
Hocam bütün opeller güvenlidr sen orasını merak etme sonuçta hepsi birerr almann.ama astra classc gibii C segmentindeki bir arabaya bnmek warkenn nie yeni corsa gibi B segmentine bncenn
ayrıca astra nın yol tutuşunu ve sağlamlığını yeni corsa da asla yakalayamazsınn
ve birdaha belirteym ki astra classic in yeni astra dan daha sağlam olduğunu bütün dünya bilir!!!:good: :good:
valla bence astra al derim. çünkü sikayetimvar. com mu ne varya, oraya bakarsan corsa hakkında bir sürü şikayet var. araç çok sık problem çıkıyor.. birde güvenlik açısından, arkadan minibüs bir çarpsa tamponu direk yanında görürsün.. arka mesafe çok kısa. ama astra çok iyi bence.
Ben 25.000 ytl renault clio Hb 1.2 Expression aldım umarım pişman olmam
burak_1987
09-12-2006, 12:37
Walla Yenİ Corsa Derİm. Ben Astra Classİc E GÖre Daha GÖsterİŞlİ. Şu Da Var AraÇ Yenİ Satilmaya BaŞladi Tr'de O YÜzden Bİr Sikinti Olabİlİr. Ama Ben Corsa C Kullanicisi Olarak Arabam 2005 Model Olmasaydi. Ben De Corsa D İle DeĞİŞtİrİrdİm. O YÜzden Corsa Al Derİm.
gokhan26
09-12-2006, 13:50
kardeş geçen cuma aldık corsa cmon 1.2 benzinli en duz modeli.
tasarım super içi görünenden daha ferah ve yuksek.motorun zayıf geldiğini hissediyorsun ancak yakıt çok iyi.
arkada hopörlor yok ve satış servis falan kimsenin bundan haberi yok.bizim duz modelde uzaktan cam açıp kapatma özelliği var full olan modelde yok.
astralarda önümüzdeki sene uretimden tamamen kalkacak.
corsadan memnunum ancak bagaj kuçuk gelcek gibi.
iyi düşün derim...
gokhan26
09-12-2006, 13:56
Yeni corsa aldım ..arabayı bayagı büyütmüşler.Yeni çizim yeni soluk..Yeni...astra klasik almayıda düşündüm.Corsada standart sunulanlar astrada yok .onların fiyatını eklersek astra daha pahalıya geliyor..Corsa derim.....
opele çok kızdım bende yeni corsa aldım arkada kolonlar yok.bizim camlar kumandayla açılıp kapanıyor full araçlarınki kapanmıyor gibi durumlar var. dikkat etmek lazım
ekselans0001
10-12-2006, 17:29
Astraaaa...
KentucKy
06-02-2007, 21:40
astra classic eskidi artık pazardada düşüyo fiyatı bunuda göz önünde tut bence corsa...
ama tabi yüksek permons iç hacim bagaj hacmi diyosan ve benzine verecek paran çoksa astra yı tek geçerim...
mf.savas
06-02-2007, 23:20
ben aracımı 2005 Mart ayında aldım Astra Classic;
o zamanlar 32.000 YTL den 28.750' ye inmişti, düşünmeden aldım,
Corsa' yı hiç denemedim bile bana çok küçük geldi
sınıf farkı var bunu gözönünde bulundurmalısın,
Astra Classic konforlu, geniş bir araç ve sağlam
hiç masraf çıkarmadı bana
Corsa yı bilmiyorum ama senin için önemli olan yakıtsa
forumun ilgili bölümlerine bak
Corsa benzinlinin de az yakmadığını göreceksin
ama Astra Classic in de dizel seçeneği yok
iyi düşün ve forumu takip etmeye devamet derim ben..
KentucKy
07-02-2007, 01:40
bi kere aynı sınıf araba değil corsayla astrayı bi kefeye koyamayız tabiki astra daha büyük ve konforlu.... küçük konserve kutusu corsadan yana değilim her zaman....
yeni konserve kutularına bindinmi?
carpediem00
07-02-2007, 01:44
arkadaş yanlış konuşmuş o konserve dedği corsa benim küçük sengmentte alacagım ilk araba olurdu bende alıcaktım cmon test ettim kullandım süper bi araba çok iyi kaçıyor bence ve konforlu bende eski bi astra kullanıcısı olarak astrada güzel araba
KentucKy
07-02-2007, 01:45
bencede öyle ama büyük ihtimalle binmediği bi araç hakkında yorum yapıyo.buna şaşırdım:)
carpediem00
07-02-2007, 01:47
bende astra vardı ve çok sevdiğim bi araba ama corsayıda küçük görmem 207,yaris,jazz,punto arasında corsa cmon derim
KentucKy
07-02-2007, 01:58
astra çok kalite bi araba tabi amaç önemli astrayla corsa nın kıyasıda yanlış ama teknoloji ekonomi istiyosa alacak kişi corsayı seçmeli.büyüklük istiyosa tabiki astra.
KentucKy
07-02-2007, 02:20
işte ebatlar siz karar verin!hangisi küçük...
astra classic.......................
uzunluk 4110
genişlik 1709
yükseklik 1425
Dönüş Çapı 10.1
ağırlık 1120kg min.
corsa c'mon......................
uzunluk 3999
genişlik 1737
yükseklik 1488
Dönüş Çapı 10.2
ağırlık 1085kg min.
bu bilgiler ışığında gördükki corsa diyip geçme tanı bende bukadar büyük olduğunu tahmin etmiyodum bindiğim arabanın.daha geniş ve daha yüksek olunca doğal olarak iç hacim corsa nın daha fazla oluyor.uzunlukta astra daha önde buda sanırım bagaj hacminin büyük olmasından kaynaklanıyor.şimdi soruyorum size 111 milimetre corsa küçük olduğu için konserve yakıştırmasını alıyosa astra iç hacim bakımından corsa dan küçük olduğu için ne ünvan alıcak merak ettim...
herkese saygılar...
goztepeli
08-02-2007, 01:18
aile arabası olcaksa astra tabiki ama yeni ve az yakıt park ı kolay dersen cmon- ama sunu bil 2 model arsı fiyat hiç bir yerde 5 te 1 olamaz derim bida bak full astra 16000 euro cmon da 13500 olsun clasicc ne kadar avrupada 4000 euromu sifiri :):)
KentucKy
08-02-2007, 01:18
bu ölçülerin gerçek ölçüler olduğuna eminmisin bu bir ikincisi bu ölçüler astra hb ölçüleri sanırım ben sedandan bahsettim üçüncüsü bende astradan önce corsa vardı biliyorum üç sene bindim yani içini dışını bilirim küçük sınıf bir araç bu da üç.....
dostum bu ölçüler birebir ölçüler ve sedan astrayla hb corsayı kıyaslıyosan gene yanlış yapıyosun ayrıca sedanda uzunluk var yani arkası büyüyo diğer ölçüleri astra sedan astra hb aynı.görünüm farkı ve uzunluk farkı var.
bide şunu belirtiyim forumda yeni corsa kıyaslanıyor astra ile senin araban bu değildi sanırım ölçülerini bilmiyosun.eskisini bende kullandım ufak gerçektn ama yenileri büyük.görmeden araştırmadan konuşma istersen http://www.gedizler.com.tr
bak bu site sana ölçüler bakımından yardımcı olur bana inanmıyosan buna inan bunada inamıyosan elimizde kitapçıkları var onlara inan.daha nediyim yalanda borcum yokki sana...
kutluhan23
08-02-2007, 01:24
c mon corsa bayağı büyükmüş ölçülere bakılacak olursa. ama karşılaştırma bence hatalı.
KentucKy
12-02-2007, 01:29
madem ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyorlar astrayı halen sıfırları satış yapıyorki devam ediyor satmasa niye üretsin demekki alan insanlar yenisindense classic tercih ediyorlar çünkü yeni astra ya 15 bile basar benim imkanım yeni astra yada vardı ama gittim sıfır classic aldım 2007 model vede çok memnunum....
sen ikna oldunmu hangisi konserve kutusu?ölçüler yardımcı oldumu?ilk fırsatta 2007 konservelere bin bence:):):)
Bence classiclerin halen satışta olmasını yanlış planlanmış strateji olarak görüyorum.Adamlar okadar çok yedek parça stoğu yapmışlar ki halen satıyorlar..Elinde parça stoğunu eritmenin en mantıklı yoluda budur.Classicin satısını durdurup astra h lardaki artışı yakalamayı opel de istiyordur ama daha çok zarar edeceği için bunu tam olarak yapamıyor.
Ayrıca astra g de nerdeyse 10 sene olacak 98 den beri satışta olan araç yüzü ve teknolojisi eskidi ,ayrı corsa d ile kıyaslanamayacak dercedeki işçilik ,plastik aksam kalitesiylede corsadan vasat durumda..
KentucKy
12-02-2007, 01:46
Bence classiclerin halen satışta olmasını yanlış planlanmış strateji olarak görüyorum.Adamlar okadar çok yedek parça stoğu yapmışlar ki halen satıyorlar..Elinde parça stoğunu eritmenin en mantıklı yoluda budur.Classicin satısını durdurup astra h lardaki artışı yakalamayı opel de istiyordur ama daha çok zarar edeceği için bunu tam olarak yapamıyor.
Ayrıca astra g de nerdeyse 10 sene olacak 98 den beri satışta olan araç yüzü ve teknolojisi eskidi ,ayrı corsa d ile kıyaslanamayacak dercedeki işçilik ,plastik aksam kalitesiylede corsadan vasat durumda..
+1907:):):):)
KentucKy
14-02-2007, 23:02
valla dostum konseve kutusu her zaman aynıdıdr değişmez bi kere arabanın duruşu yeter astranın yani aynı sınıf değiller seninkisi kamyonla minübüsü kıyaslamak gibi bişey:D :D :D :D
ölçüler teknoloji ortada sen daha duruş diyosan saygı duyarım...
ben bindiğim arabayı övmüyorum veriler ortada...
bide bir dipnot konserve kutusu opelin bu yıl kendi segmentinde ödül alan tek aracıdır diger segmentlerde ödül alamadı.yani opelin yüz akı konserve kutusu...
sguler71
14-02-2007, 23:12
astra tabiki son on yılın en iyi kasası
sguler71
14-02-2007, 23:15
opel astra da yakaladığı satışı yeni astrada yakalayamaz hem bu sınıfın en çok tercih edilen aracı
alper_06
15-02-2007, 10:18
ben corsa al derim
corsa al derim... astra classic demode oldu artık...
Astra 1.7CDTI
16-02-2007, 22:35
tabiki corsa
Astra Classic (karartma far) bukadar yeter :)
KentucKy
19-02-2007, 00:13
06 bb dostum ölçüleri bırak bende bindiğim arabayı övmüyorum ama neden aynı paraya daha konforlu ve büyük sınıf almak varken geniş geniş niye hala corsa anlamadım c.tesi bakıma gittim servise satışta hep corsa anlamadım doğrusu genellikle insanlar küçük segment arabaya yöneliyorlar buda park sorunu için olabilir diye düşündüm...
ben sana ölçüleri verdim daha küçük diyosun.al eline bi mezro ölç nediyim.corsa yeni araba yeni nesil teknoloji.arabayı yapmışlar.astra classicte ne var bilmiyorum?sınıf olarak büyük olabilir ama o eskidendi ölçülerde corsa daha yüksek daha geniş.bence insanlar classic alıpta zarar etmek istemiyolar zira classiclerde 6-7bin ytl indirim var sebebi elden çıkarmak.ayrıca classic dizelde yok buda önemli bi kayıp alıcılar için.ayrıca konfor konusuna gelince yanıldığını düşünüyorum iki aracıda sürdüm sen yeni corsaya nekadar bindin yada bindinmi bilemiyorum ama çok konforlu classic e göre.park sorunuda eski kasa corsalar için ideal çözüm ama yeni kasa gerçekten büyük malesef kolay girmiyo biyere:)
saygılar
ben sana ölçüleri verdim daha küçük diyosun.al eline bi mezro ölç nediyim.corsa yeni araba yeni nesil teknoloji.arabayı yapmışlar.astra classicte ne var bilmiyorum?sınıf olarak büyük olabilir ama o eskidendi ölçülerde corsa daha yüksek daha geniş.bence insanlar classic alıpta zarar etmek istemiyolar zira classiclerde 6-7bin ytl indirim var sebebi elden çıkarmak.ayrıca classic dizelde yok buda önemli bi kayıp alıcılar için.ayrıca konfor konusuna gelince yanıldığını düşünüyorum iki aracıda sürdüm sen yeni corsaya nekadar bindin yada bindinmi bilemiyorum ama çok konforlu classic e göre.park sorunuda eski kasa corsalar için ideal çözüm ama yeni kasa gerçekten büyük malesef kolay girmiyo biyere:)
saygılar
astra classic inde dizeli var bu bir ikincisi iç mekanı genişletmiş corsa yanlız bagajdan çalmış birde ben test sürüşüne gittim bana güven vermedi doğrusu sen her ne kadar ölçülere taksanda oyuncak araba gibi geldi bana saygılar....
KentucKy
23-02-2007, 20:11
astra classic inde dizeli var bu bir ikincisi iç mekanı genişletmiş corsa yanlız bagajdan çalmış birde ben test sürüşüne gittim bana güven vermedi doğrusu sen her ne kadar ölçülere taksanda oyuncak araba gibi geldi bana saygılar....
tercih meselesi tabi ama bu segmentteki arabaların bagajları bukadar olur önceden söyledim bagaj genişliği isteniyosa classic tercih edilmeli.bide classiclerin dizelleri yok şuanda satışta hepsi benzinli en azından ankaradaki opis bana yok dedi...
thundercat
23-02-2007, 20:32
bence de yeni corsa astra classic bazı arkadaşların da dediği gibi fiyatına göre iyi bir araç ama artık yüzü sanki biraz eskidi aslında şöyle biraz makyajlansa daha ii olacak bence özellikle iç mekanı insan biraz değiştirir ya
eski üretilenlerde dizel var...
KentucKy
24-02-2007, 13:27
ama arkadaş yeni alıcak 0 ları soruşturuyo.
sıfırlarda yok malesef eski versiyonlarda var ama sıfır alıcaksa 1.4 twinport alsın ben öyle yaptım km de 230 bin lira şehir içinde şehirlerarası daha denemedim aracım daha sıfır arkadaşlar 150 bin lira diyorlar bence güzel rakamlar ne gerek var o zaman dizel traktör gürültüsü dinlemeye benzinli her zaman daha iyi en azından motordan ses çıkmıyor....
KentucKy
25-02-2007, 01:21
sıfırlarda yok malesef eski versiyonlarda var ama sıfır alıcaksa 1.4 twinport alsın ben öyle yaptım km de 230 bin lira şehir içinde şehirlerarası daha denemedim aracım daha sıfır arkadaşlar 150 bin lira diyorlar bence güzel rakamlar ne gerek var o zaman dizel traktör gürültüsü dinlemeye benzinli her zaman daha iyi en azından motordan ses çıkmıyor....
dostum bu ödüllü cdti opel motoru DODGe motoru değilki ses yapsın.tabi tercih meselesi bana ninni gelir sana traktör.ayrıca yetkili satıcılar süratli kullanıldığında 1.4 ün 1.5 e göre daha fala yaktığını söylediler.
merkez-1
25-02-2007, 09:45
Astra al derim
+1 kesinlikle katılıyorum.
dostum bu ödüllü cdti opel motoru DODGe motoru değilki ses yapsın.tabi tercih meselesi bana ninni gelir sana traktör.ayrıca yetkili satıcılar süratli kullanıldığında 1.4 ün 1.5 e göre daha fala yaktığını söylediler.
yanlız bakıyorumda şu an mazotun litre fiyatıda benzine yaklaşmış durumda tamam belki biraz daha sessiz olabilir yeni motorlar ama yinede benzinli gibi değil ben şahsen motor sesini duymak için gaza sonuna kadar basıyorum ancak sanki arabam çalışmıyor o zaman fiyatlar yakın yakış aynı gerisine sen karar ver....
hem zaten ankara küçük bir yer orda dizel arabaya ne gerek yada üretiyorlarmı orda:)
KentucKy
25-02-2007, 15:38
ankara küçük?köymü bura?sen istanbulla ankaranın yüzölçümleri oranını biliyomusun belki ankara 4 tane istanbul eder bi laf ederken dikkatli et.ayda 1300 km yolu senin bildiğin bitek kızılayda gezerek yapmıyorum.dizel yaklaşmış uzaklaşmış sanane senin araban 250bin yakarken benimki 130bin yakıyo ona bak sen bırak litre fiyatını.
KentucKy
25-02-2007, 15:41
ankara 25706 km kare
istanbul 5162 km kare.
düzeltiyorum 5istanbul=1ankara.biliyosun araç kullanırken şehrin nüfusu değil yaptığım km önemdlidir.hgerkesin işi gücü kızılayda değil ilçelere giden çalışan yüzbinlerce insan var...
tamam 06 bb şaka yaptım teslim oluyorum sonuçta ikimizde doğru seçim yapmışız neyi tartışıyoruz ikimizin arabasındada aynı amblem var opel herzaman bir adım önde bu arada ist ye yolun düşerse beklerim...
KentucKy
26-02-2007, 21:09
düşer elbet:):):)
classicle corsayımı kapıştırcan:):):)
kapıştırmaya gerek yok sonuç belli zaten senin araban dizel bizim işyerindeki kamyonla aynı yakıtı yakıyo:) :) :) sen yinede motoru fazla zorlama:) :) :)
KentucKy
01-03-2007, 11:03
sizin kamyonlarda eurodiesel alıyo demek:)anahtarını alınca ağlama peluş gibi:):):)
eurodizel alınması bişeyi farketmezki önemli olan motorun performansı motorun gücü neyse o sen ona ekstra yakıtlarda koysan nitroylada çalıştırsan arabanın motor gücü yine aynıdır:) :) :)
KentucKy
03-03-2007, 23:55
doğru kamyonların motor gücü düşük olduğu için dizel kullanır dimi:):):)
doğru kamyonların motor gücü düşük olduğu için dizel kullanır dimi:):):)
doğru bizim kamyon 3000 motor gerçi senin corsa daha güçlüdür ama yinede idare et:) :)
KentucKy
05-03-2007, 00:16
yazdıklarımı iyi oku o yazıda hiciv var.hiciv in ne olduğunu bilmiyosan kötü bişey söyleme açıklayım ben...
neymiş o hiciv corsalarda var olan bişeymi
KentucKy
08-03-2007, 01:00
hiciv=türk dilinde sağ gösterip sol vurma anlamına gelir.yani bi çeşit ima dır.
ben kamyonların motorunun güçsz olduğunu söyleyerek aslında çok güçlü olduklarını savundum yani.yani demek istedimki o güçlü motorlarda dizel yakıt kullanıyo yakıt tipiyle motor gücünü kıyaslayamazsın demek istedim.
anladım ama yinede yani benzinlim kadar performans nerde sonuçta daha az performans dizel arabalar benzinliye göre ben derim ki dizel arabaya bineceğine benzinli al tüp taktır daha fazla hız ve performans alırsın buda benden sana tavsiye
tween&ozy
09-03-2007, 22:08
arabadan istediğin özelliklere bağlı..eğer dizel düşünmüyorsan astra al..esp gibi güvenlik önlemlerini,yeni dizayn düşünüyorsan corsa daha mantıklı bence
KentucKy
09-03-2007, 23:44
anladım ama yinede yani benzinlim kadar performans nerde sonuçta daha az performans dizel arabalar benzinliye göre ben derim ki dizel arabaya bineceğine benzinli al tüp taktır daha fazla hız ve performans alırsın buda benden sana tavsiye
sağolda dostum ben hız ve performans aramıyorum.ekonomi ve güvenlik arıyorum.corsa çok hoş bi araba benzinlisi canavar gibi ama malesef dediğim gibi bizim segmentte bagaj yok tüpte girerse alamancılar gibi arabanın tepesine mi koyuyum bavulları:):):kop: derler deutchland danmı gelion ankaradanmı:)
yoo simit depo koy arabanın bagajı aynı kalsın stepneyi ufalt sadece bu kadar
34 MRJ 66
15-03-2007, 11:38
astra tabikide güzel araba taki yeni corsa çıkana kadar ikiside çok güzel ama şimdiki corsanın yanında astra çok farklı diil yani astra olduğu için corsadan çook daha ii olması lazım ama ben bi fark göremiyorum....yani CORSA..sınıfının en iyisini boşwerin sınıfının üstünde ne biliyim punto polo ibiza 206 bunlar v.b. corsanın yanında çok sönük kalıyorlar :kop:
CrazyTuning
23-03-2007, 18:05
bence yeni corsa daha iyi belki de bana öyle geliyordur corsa c ye ve hatcback tarzı araçlara alıştığım için
By asTRa
23-03-2007, 20:51
eger aile arabası olarak kullanılacaksa astra ama yok kendim kullanacagım diyosan yeni corsa
SN168-gsi
25-03-2007, 17:46
ccooorrrsssaaaa :)
MERİFAST
13-06-2007, 22:18
bencede astra :good::good::good:
Sıfır km. otomobil alacaksan ,Yeni kasa araç almak mantıklı olur... Astra kasası 10 yaşında , corsa yeni çıkmış...Saygılar
Cartersbjk
28-06-2007, 00:39
Aynı segmentin arabaları deil ama tabiki ASTRA
bahattinkaya
28-06-2007, 01:33
hertürlü astra
Corsa yeni cıkmışta.. Astra nın kasası hertürlü katlar geçer.. ya ben c'monları kafamda tutturamadım..beğenmiyorum
kasa yeni corsa dhttp://img266.imageshack.us/img266/4509/ali012gp0.jpg
sguler71
11-09-2007, 16:58
astra büyük bir kitle tarafından benimsenmiş bir araç tabiki astra
bülent58
11-09-2007, 17:07
dizel düşünüyosan tabiki kasada yeni yeni corsa al yok pek gezmiyosan bide bagaj konusu önemliyse senin için astra al
arkadaşın karşılaştırdığı her iki modelde benzinli model içindir.
bende ekleme yapıyorum
corsa astraya göre daha çok yakar
donanım ve tip olarak corsa derim
ekonomik olarak astra diyorum
tercih astra diyorum
kesinlikle yeni corsa...astra classic 'in yüzü çok eskidi...
Yeni Astra
12-09-2007, 00:33
Kesinlikle Astra
bende astra diyorum.astra bir ekol olmuş durumda artık.
ghost ship
15-09-2007, 23:56
Astra
kaderaniz
24-09-2007, 13:34
Mart'ta arkadaşım yeni corsa aldı. Ben de 2 hafta önce astra classic!
Arabasından memnun. Ancak bagaj açısından çok dertli. Tatilde rezil olmuş. Ve şimdi gözü astrada. Düşünün 6 ay binip astra demeye başladı, hem de ikinci el!
Ayrıca yakıtta bildiğim kadarıyla aynı. Motor deseniz daha iyi.
Bence astra, özellikle de çocukluysanız!;)
Gökhan_55
24-09-2007, 14:41
bence corsanın teknolojisi daha yeni astra classiğe göre onun için corsa derdim...
UĞUR DÖNMEZ
24-09-2007, 21:19
astra derımmm
Yeni corsa ismi üstünde YENİ
halikarnas
04-10-2007, 00:15
:) arkadas lar bende astra sedan var ön tanpon değişicem aama nere gidebilirim birde abana kaça patlar yardım için şimdiden eşekkürler
arkadaş sana kısaca şöyle söylüyeyim tercih senin ama astra clasic ten bahsediyorsun arac 10 yıllık kasa firma elindeki stokları bitirmeye calışıyor astra clasic 2008 tarihinde itibaren üretimden kalkıyor yedek parca stokları azalıyor fiyat yükseliyor 2005 astra clasic kullandım 4 aylık arabanın ön amartüsör ve kapı sesi olurmu ama oluyor 10 yıllk arabaya firmanında hatalarını görmüştürya bunuda yeni corsayı dahayeni hataları coktur diyen arkadaşlar icin söylüyorum piyasaya cıkacak olan arac 6 ay boyunca hergün yüklü şekilde arac uzun mesafe km yaptırılıyor sorunla karşılaşılırsa 12 aya uzatılıp problemler cözülüyor astra daha salam diyen arkadaşlar astranın carpışma testleri 10 yıl önce yapıldı corsa yeni teknolojiyle 2006 tarihinde 5 yıldız alarak tamamladı neyse konuyu fazla uzatmıyayım ama şöyle söylüyeyim deneyimimi otomotiv sektörünün icinde calışıyorum..
Yeni corsa ismi üstünde YENİ
aynen öyle valla:good: :)
onur_arslan_59
20-10-2007, 20:04
bence astra fiyat aynnı olsada arada sınıf farkı war
mjj_renegade
21-10-2007, 13:17
Kesinlikle Corsa alırdım. Yeni herzaman daha iyi ayrıc astra classic ler eski opel vectralara benziyo onun tipini sevmediğim için astra classicleri de sevmiyorum fazla.. Lütfen astra classic i olanlar alınmasın bu benim fikrim!!!
bülent58
23-10-2007, 15:59
bu iki karşılaştırma için fikrimi değiştiriyorum ikiside benzinli modeli içinse eğer corsa dicem :(
mjj_renegade
19-11-2007, 21:11
Sana güzel bişi söyliyim ozaman kardeş bi bak bakalım 100 km hızla giderken normal ve yağışlı koşullarda test verilerine göre astra classic kaç mt de duruyomuş??
Valla ben Corsa nınkini biliyorum 35 metre de, sınıfında Mini'den sonra en iyi duran araba arada çok az fark var 1mt kadar.
Kaldı ki eski corsanın bagajı daha da küçüktü!!!
Astra Classic in en son üretim yılına bak!! Eğer diğer ülkelerde satılmayan Astraları gelip bizim gibi 3. dünya ülkelerinde Classic die kakıtmıyolarsa eyvallah dicem!!!
Duruşuna gelince.. Bence korsa daha tatlı duruyo.. Corsam var ondan olabilir ama istesem bende astra yada astra Classic alabilirdim!!..
mjj_renegade
21-11-2007, 01:25
bu iki karşılaştırma için fikrimi değiştiriyorum ikiside benzinli modeli içinse eğer corsa dicem :(
niye dizel olsa ne dicen anlamadım kardeş??
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net