Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel Yeni Corsa 1.2i NJOY Spor Pakete 28.000 ytl verilir mi?
Sizce Opel Yeni Corsa 1.2i NJOY Spor Pakete 28.000 ytl verilir mi. bu aralar araba almayı düşnüyorum. Opel yeni corsa mı nissan note mı yoksa toyota yaris mi karar veremedim. Entrasan ama hepsinin fiyatıda 28.000 ytl :)
Ben direkt olarak Corsa derim,yemin ederim Opel sitesi olduğu için bunu söylemiyorum;karşılaştırmalarını yap göreceksin ... ;)
Terror_Squad
05-11-2006, 18:01
Tabiki opel corsa...Almandan sasmıyacan..(-:Ama keske söyle sorsayın Vw polo'mu Opel corsamı Seat İbiza'mı daha güzel olurdu...
bence biraz bekle yeni corsa almak için piyasada biraz kullanılsın, bkz: corsa c kronik direksiyon kutusu arızası :(
tabiki Yeni opel corsa duruşu yeter euro ncap çarpışma testlerinden aldığı 5 yıldız yeter tabi bu 5 yıldız ı toyota yaris te almış ama opel daha sağlam
Bu çekik gözlü uzak doğulu :) arabalarına inat ALMAN arabası almayı her zaman tercih ederim !!! :good: :alkis: :rock
New Astra
06-11-2006, 01:44
Sizce Opel Yeni Corsa 1.2i NJOY Spor Pakete 28.000 ytl verilir mi. bu aralar araba almayı düşnüyorum. Opel yeni corsa mı nissan note mı yoksa toyota yaris mi karar veremedim. Entrasan ama hepsinin fiyatıda 28.000 ytl :)
clio yaris note grande punto we corsa aynı segmentin araçlari olarak fiyatlarininda birbirine yakın olmasi gayet doğal ama içlerinde en mantıklısı corsa we garende punto gibi geliyo.. hepsinin testini yap aklina yatani elbet bulursun.. ama şuanda piyasasi olrak grande punto we corsa digerlerine nazaran çok çok daha iyi
New Astra
06-11-2006, 01:47
Tabiki opel corsa...Almandan sasmıyacan..(-:Ama keske söyle sorsayın Vw polo'mu Opel corsamı Seat İbiza'mı daha güzel olurdu...
ibiza ispanyol arabasi değil mi ya? fabrikasi orda diye biliyorum ben hatta yeni leon'u teste gittiğimde eski Vw 8 valf motor kullandiğini ve ispanyada yapildiğini duymuştum.
fcuhadar
06-11-2006, 18:23
3'ünün arasında tercih yapmam gerekirse opel derim..Ama 28,000 ytl bu arabalara çok...
BY_Corsa
06-11-2006, 18:53
1.2 motorun (Twinport-80 hp) performansı yeterli ve fazlası ile ekonomik,
bence corsa yı secmelisin
opel derim bende tabi bizim direksiyonlar kanserli ama yinede
corsadan şaşma
ben 2004 corsa c 1,4 twinport enjoy spor paket 2. el 18000 ytl verdim 7 ay önde degerlendir bakalım
ALBATROS_09
06-11-2006, 19:33
Corsa derim walla...Aldığın arabanın bir geçmişi olacak o da opelde var.(en önemlisi)Corsa mükemmel seçim olur.
3'ünün arasında tercih yapmam gerekirse opel derim..Ama 28,000 ytl bu arabalara çok...
ağzımdan aldın:alkis:
combocu_55
07-11-2006, 01:51
abi toyota çok tipsiz bana kalırsa ayakta duruyor nissanı hiç tanımam yeni corsa 1.2 diyosun 8 10 ay sonra fiyatı çok düşer.gerçi 1.2 olduğu için satışta da kolaylık olur yinede sen bilirsin ama astra al derim.. ısrarra. :)
Soru değil be bu :D :D :D
abi zaten yarisi chevy sparkla falan karşılastırmak lazım geç onu japon işte 3 senede bir kasa değiştirirler
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net