Orijinalini görmek için tıklayınız : Opelinizle Hiç Yolda Kaldiniz Mi
arkadaslar arabanızla hiç yolda kaldınız mı?:mad:
EVET kisin kar lastigi almamistim.. kar yagmisti yolda kaldim ama ben yine kendime diil arabay soylendim :D
evet 2 kez,
1. si akü yüzünden akü bitmisti
2 . si anahtarı donduremedık kontagın ıcınde servısı cagırdık bi spreyle işi cözdü
dewilking08
04-11-2006, 22:29
akü bittiği için 65000.km de yolda kalmştk tam da tatil dönüşünde....
verderveremem
04-11-2006, 22:29
no,never,ever...:D
sapphire
04-11-2006, 22:42
eski vectra-b ile 80.000,vectra-a ile 40 bin,vectra-c ile 3-4 bin km civarında yol yaptım maşaallah bir kere bile yolda bırakmadılar beni.
fronterayla bikez yolda kalmıştık. özel servisin hatası, su hortumlarından birini gevşek takmışlar. o da yolda çıkınca hararet yapmıştı. gecenin bi yarısı uğraştırmıştı bayaa..
ewet ama tamamen bizim suçumuz 60.000 bakımı geçmişti 63.000 km deydi marş motorunun kömürleri bitti marş filan olmadı araba tabi iterek çalıştı ama kaldık sayılır baya uğraştırdı anlamamız geç oldu biraz kömürlerinin bittiğini
pedodentist
04-11-2006, 23:10
Opel her zaman bana Eski Ford Taunus (1977) yi hatırlatıyor. Yolda giderken hiç sorun olmuyor ama motoru stop ettikten sonra ne olacağını bir tek Allah biliyor.
Opel her zaman bana Eski Ford Taunus (1977) yi hatırlatıyor. Yolda giderken hiç sorun olmuyor ama motoru stop ettikten sonra ne olacağını bir tek Allah biliyor.
+1
Yaklaşık bir ay önce yolda kaldım sayılır.Çünkü onda da aracı park ettiğim yerde çalıştıramadığım için.Dörtlü flaşörleri yakıp git sen,3-4 saat bankalara oraya buraya işler uzasın ve geldiğinde marşa basınca tık yok.Benim hatam tabi.Allah'tan bi arkadaş geldi hemen kablolarla takviye yaptık ve devam.Onun haricinde bi sorunum olmadı çok şükür ...
ALBATROS_09
05-11-2006, 00:28
Allaha çok şükür bırakmadı hiç...Bu yaz arıza yaptı yolda ama bırakmadı,helali var walla,200 km yolu arızalı şekilde geldi.Aksırdı tiksirdi ama genede geldi.Canım arabam benim...
apollon76
05-11-2006, 01:10
şirket Arabası kulandım en az 6-7 farklı opel hiç biri bırakmadı
bizim gt ile bobin bozuk aydın-ank geldik servistekiler 3 silindirle geldiğimizi söyledi
2004 model opel corsa vardi astrayi almadan önce,
bursa orhangazide gece yarisi ariza isigi yandi,umursamadan devam ettim,benden baska 4 kisi vardi aracta,arkadaslarla bodrumdan dönüyorduk,yaklasik yarim saat yol ya gittik o isiktan sonra ya gitmedik,debriyaj bitti,vites kutusu acilmaz oldu... aracin altina yattigimda hifroliginde patladigini gördüm...
1070 ytl param ve bir bucuk günümüz gitmisti :)
o gün bu gündür,ariza isigini dikkate aliyorum :)
yolda kalmak degilde 5 aylık arabam 3 defa çalışmadı kontak boşa dönüyo bazen serwistende anahtarın radyo sinyalleriyle uyuşmaya biliyo bazen önemli degil dediler
bakımlarını hiç aksatmam eğer olmadık bi zamanda yolda bıraksın en yakın otopazarına çekerim onu :) biz 86 doğanla 100 bin km yaptık yolda kalmadık opel bırakırsa satarım onu ama başka opel almak için :)
Allah kimseyi yolda bırakmasın zor ...
yolda hatta yol dışındada kalmadım..allahın izniyle ...
Yolda kalmadım . Büyük konuşmayayım ama yolda kalırsam eğer basit bir sorun değilse , veya servisin sorunu tam manasıyla tespit edemediğini düşünürsem , satarım .
fcuhadar
06-11-2006, 17:08
Benim 2005 cdti ile 145,000 de turbo arızası nedeniyle yolda kaldım...Çiiyuvvvv diye bi ses geldi bembeyaz duman atıyodu 2000 devirden yukarıda çıkmıyodu araba...1 defada debriyaj arızası nedeniyle kaldım...
Debriyaj balatası nedeniyle Honda ile yolda kalmıştım 99'da.Onun dışında arabadan kaynaklanan arıza nedeniyle kaza yapmıştım Broadway otomatik vites ile...Opel'le hiç yolda kalmadım, kalmam da inşallah...
uno ile 4-5 kez... clio ile yolda kalmadım ama garaja çekip bir daha çalıştıramadığım çok oldu
yok 2004 ten bu yana kullanıyorum opeli ama bi sorun yokj tek bi kaza yapınca kaldım yolda :D :kop:
commodore
07-11-2006, 20:09
hangi birinden bahsedeyim :)
Nerede yapıldığınında aslında çok önemi yok !
Önemli olan firmanın nerede ve hangi ülkede olursa olsun kalite sorumluluğunu sürekli taşıması ve bunun içinde gerekli denetimlerini sürekli yapması gerekmekte.
ben bi kere evin önünde kaldım benzin pompası yüzünden... başka zaman yolda kalmadım hiç... araba 52,000 km'de
reallaz61
08-11-2006, 11:25
Soun yaşayan arkadaşları gördükten sonra, koçum benim dediğim arabam işyerimin önünde 280 kişiye rezil etti beni. Daha yeni servisten çıkmasına rağmen, kontağı çevirdim (buda rezillik anımdı) marş tık dedi kaldı. Akü bitmiş.:D Bende ceza verdim işyeri önünde 3 gündür çamurlu çamurlu duruyo :D .
gökalp senin araba klasik "PAZARTESİ ÜRETİMİ" kokuyor. eskiden beri halk arasında öyle bi söylenir ya, pazartesi işçiler çok sallama çalışır, o yüzden pazartesi üretimi araba alınmaz diye :)
Tabii bide Astra larda Polonya faktörü var. Opel Kore (Chevrolet orda bitiriliyor) ve Polonya (Opel astra Corsa Combo) fabrikalarını devreye soktuğundan beri sıfır araçlar daha çok servise gidiyor.
Not: Bunu ben demiyorum, Egem (izmir baş bayii ve servisi) söylüyor. Opellerde kalite düştü diyorlar. Opel'in birçok parçası Kore fabrikasında üretilip, polonya da montajlanıyormuş. Alman malı Opel i araki bulasın :D
tamam da arabamın hangi gün üretildiğini ne bileyim:D :kop:
sana sonuna kadar katılıyorum
ALBATROS_09
09-11-2006, 20:31
Yol bilgisayarına güvenirsen kalırsın walla...Bugün baya yoğundum.Bilgisayarda 100 km yazıyodu.Bende bankaya yetişicektim.Dönüşe alırım dedim.Şehir içinde küt stop etti.Benzin bitti tabi.Kaldık yol ortasında.Allahtan benzinci 500mt ilerdeydi.Gittim,koca benzincide boş şişe bulamadım.Hadi yarım saat şişe ara bakalım.Nerden bulcam derken bi ağacın yanında görüverdim hemen.Neyse doldurdum yallah istasyona.Bi daha yol bilgisayarına güvenmem sizde güvenmeyin walla...
tnng yln
09-11-2006, 20:39
kaldı gıbı bırsey :)
ilk astramla 135.000,ikinci astramla 285.000,combomla 115.000,vectramla 45000, şu an sahip olduğum corsamlada 35.000 km yol yaptım ve hiç yolda kalmadım neden opel tercih ettiğimi sanıyorsunuz
rakkas_dream
10-11-2006, 11:04
gecen gün benzin bitti yolda kaldım.
Ewet maalesef ilk aldığım zamanlar benzin pompası dağılmıştı nasıl oldu hala anlayabilmiş değilim..
kutluhan23
10-11-2006, 11:36
yeme içme opelden geçme hiç kalmadım yolda bundan önce doğan slx wardı oda hiç bırakmadı çok şükür
Allah'ıma çok şükür arabama kız gibi bakarım ve bu zamana kadar hiç kalmadım...
hakkinenk
10-11-2006, 23:52
Vectra B ile 200.000km yol yaptım. Bir kere bile yolda kalmadım. Vectra C ile 3 kere yolda kaldım. İkisi ilk 10.000km içinde kötü benzinden kurum bağlamadan araç ışıklarda stop etti kaldı.(aracın suçu yok) 65.000de debriyaj balatası sıyırdı.Masraf 1000ytl :(
13 sene renault spring kullandık .2 defa yolda kaldık.1. servisteki ustamız radyator borusunu gevsetmiş su kalmadı yanıyodu arab.2. Hopa da pis benzin yuzunden..opel yolda bırakamaz.eniştem ankara istanbulu yağı bitmiş vectra ile geldi.şahidim..
Opel Zafira Ele. 2004 ile kalmadım ama araba 2,5 yış içerisinde en az 20 durdu EGR valfi yüzünden genellikle hızım 80-100 arası
fatih_06
17-11-2006, 23:22
82 dizel ascona ile ben küçüktüm ama hatırlıyorum defalarca 95 veca 2.0 ile bi kere tüp taktırdığımızda vec b ile hiç 2002 combo ile 1 kere ehliyeti yeni aldığımda arkadaşları pikniğe gtürdüm aksam oturdum koltuğana marş bası ama clışmadı dağda kaldıkk 3-4 saat sonra bastım marsa gayet normal calıştı başka sıkıntı olmadı... corsa daha 1 ay olmadı babamdan bana binmeye kalmıyo bile ama bindiğim zaman yolda bırakmadı
Ne bi de yolda mı kalacağım :eek:, ben servislerde yaşamayı tercih ettim.:kop:
Opel arızalarının haricinde sağlam arabadır.:pon:
Ümi :cool:
bende kaldım
1 defa araba gaz yemedi kaldım öle sonra gaz yemeğe başladı...
hasan1580
08-12-2006, 04:42
benim vectra 223 bin civarında bugüne kadar yolda bıraktığını hatırlamıyorum
italstyle
09-12-2006, 16:01
Arkadaşlar ne yalan söyliim bu vectra beni çıldırtmaya başladı.Masraf üzerine masraf.En son direksiyon kutusunu tamir ettirdim,silindir kapağı traşlandı (su eksiltiyordu araba),triger bilyeleri dağılmış ki yeni değişmişti tekrar değişti oh be bitti derken,1 hafta sonra sabah çalıştırdığımda bi garip tıkırtı geldi motordan 5 km sonra bilgisayar uyarı verdi 'su seviyesini kontrol et'diye servise götürdüm park etmemle beraber aracın altından su boşaldı haydaa bu kez de devir daim pompası gümlemiş.Açıkçası artık korkmaya başladım her sabah çalıştırırken acaba bugün neresi bozulacak diye.Aldığıma bin pişman oldum senelerce corolla kullandım bir kere bile yolda bırakmadı şuan babam kullanıyor 350 000 kmde daha motor rektifiye olmadı.Gerisini siz düşünün.
Vectrayı değiştirecem ama yaptığım masrafa yanıyorum biraz daha idare etsin sonra güle güle.
ORDUdrift
09-12-2006, 17:24
bende kalmadım yolda hiç:)
Bulent Oral
09-12-2006, 17:36
yeme içme opelden geçme hiç kalmadım yolda bundan önce doğan slx wardı oda hiç bırakmadı çok şükür
Albenden de o kadar.Corsa dan önce 93 model doğan slx vardı. Şimdi kıymetini çok iyi anlıyorum aracımın 10 yıl kullandım bir defa beni yolda bırakmadı. Şimdiki aklım olsa üstüne para verseler gene değişmezdim doğanı mı
eski vectra cd aks kesmişti ole yolda bıraktı...
simdiki gt de şarj dinamosundan bıraktı 3 ay önce hemde samsunda izmite geliyosuk uzun yolda yani.şarjı kesti araba ın tüm lambaları yandı sonra benzinlige girdik bastık calışmadı ertesi sabah kalktık bastık calıştı.
ısınınca sisyo namussuz değişmesi lazımda cok para yaw
Şom ağızlılığım tuttu , ben de akü nedeniyle yolda olmasa bile otoparkta kaldım, hava soğuyunca opel 2 senelik aküsü su koyuverdi, sabah çalıştıramadım., Burada 66 amperlik delphi akünün fiyatı 120 ytl ilave edeyim akü almak isteyenler olursa bilgileri olsun.
Walla OPELler için 'derdiyok' denilebilir ancak benzinli modellerin çoğunun akülerinde dayanıklılık problemleri var...Buna nerden vardım OPEL Antalya Hedef Otomotivde 15günlük stajım boyunca sabahları bol bol akü sarj ediyordum... Ayrıca bizim ülkemizdeki benzin kalitesi yüzünden lambda sensörleri sık arıza veriyor ancak tek bir yazılımla problem olmaktan çıkıyor o ayrı...
kaldım
Opel ile yolda kaldım
Onunla kaldım
benzini bitti
muhheh
ben de bugun kaldım biraz once otoparkta
bir hafta çalıstırmadığımdan calimi marş basmadı gt den takviye yaptık
musdilek
07-09-2007, 01:50
yolda kalmadım ama enjektör bobini arıza yaptığı için yola bir gün geç çıktım
speedy_forever
07-09-2007, 13:40
tamı tamamına 5 kez.1-2-3-4 hararet yaptı kaldım.5. ise baskıyı yemıstım:D çok cektım ben cok bu arabadan....
Çok kaldık.
1-Benzin pompası arızalandı.
2-Marş dinamosu arızalandı.(Otomatik vites)
3-Devirdam motoru arızalandı.
4-Akü bitti.
5-Ağır kaza yaptık.
6-Kontak ve direksiyon kilitli kaldı.
7-Conta yaktı.
Daha aklıma gelmiyor.Hatırladıklarım bunlar
astra_njoy
07-09-2007, 14:30
bu sene opelle 11. senem hiç yolda kalmadım
got_the_life
07-09-2007, 14:41
henüz daha yolda bırakmadı beni ama ileride
ne olur bilmem
ben takla atınca yolda kalmıştım ama harbi tam yolun ortasındaydım:))))))
allaha şükür hiç opelle yolda kalmadım 3 ün lede
1,5 yıldır astra cd kullanıyorum Allaha şükür hiç yolda bırakmadı.hatta arıza bile yapmadı.arıza ışığını bile yandığını hiç görmedim.çok memnunum opelimden.
Yeni Astra
08-09-2007, 16:45
Kesinlikle hayır.
reklama gerek yok
08-09-2007, 16:53
hiç kalmadık wala
Arabayı alalı 3-4 ay oldu zaten. Şimdilik yolda kalmadım. İnşallah da kalmam.
MerifasT
08-09-2007, 18:18
bi kere kaldım aslında yolda deil kapının önünde kaldım sabah arabaya bi bindim çalışmıyo anahtarı çevirince tık ediyo kalıyor meğersem akü bitmiş takviye yaptılar çalıştı ama suç bnde araba durduğu yerde farları yakıyodum müzik dinliyodum artistlk olsun diye yakıyodum faralrı neon çakar lamba falan bağlamıştım
Babamin Ascona Sini 22 Sene Kulandi
2 Defa Trİger Kayisi Koptu Oda Bİzİm Hatamiz Zamanini GecİrmİŞİz Yoksa HİÇ Yolda Birakmazdi
Bende kapı önende kalmıştım bir defa, farları açık unutmuşum (ikaz sesine rağmen, artık nasıl dalgınsam) 4-5 saat sonra geldim kapılaarı açayım dedim aynalar yarım açıldı :D o aradada zorlarım tabi tekrar tekrar, son demleride bitirmişim.. xenon olunca dahamı çok eneji tüketti anlayamadım. Babam dalga geçmişti benim eski tipoyla takas yapalım senin araba çalışmıyor diye :D gidip bir yerden ara kablosu aldım ki hala bagajda durur :D olayı çözdük bir daha sıkıntı olmadı aküden
aracım 2003 model ve 58.900 km de.hiç yolda bırakmadı beni...
aracım 2001 editon, şükürler olsun hiç yolda kalmadım, gerçi tipomla da kalmamıştım, önemli olan düzenli bakım ve tık deyince sanayiye gitmemiz.
96000 km deyiz yolda asla bırakmadı buji kolları arızalı iken bile gitti ışığı yandı ama yine de gittim 100 km aralıksız uzun yolda 1 hafta arızalı arızalı bindik egzoz patlak bindik ama daha 1 kere olsun yeter artık durayım demedi canım arabam:D
1kere 46.000de debriyaj balatası sıyırmıştı.oysa benim bildiğim en az 100.000 veriyolar...
2 kere aküden kaldım
1 kere alternatör yandı uzun yolda, şehre döndüm sonra yolda kaldım
1 kere altını taşa vurup karteli deldim yağ aktı ozaman kaldım.
3 kere kontak anahtarının içindeki mil kırıldı ondan yolda kaldım:)
opelimden memnunum. yaşına göre bence çok iyi araç: 96 astra f sedan 1.6 16v
1kere 46.000de debriyaj balatası sıyırmıştı.oysa benim bildiğim en az 100.000 veriyolar...
2000 yılından sonraki üretilen baskı balatalarda asbest maddesi kullanılması yasak olduğundan 46.000km gitmesi normal.artık yeni baskı balatalar az gidecek...
muratgunes
11-09-2007, 21:44
bende 1 kere kaldım amma tam kaldım. o da bizim ve birazda mühendislerin hatası. ordu ünye de ünlübir hastane virajı var ( bilen bilir) virajı döndüm yol ortasında durdum hastane tarafına girmek için karşıdaki araba geçti gaza bastıım, bom diyebi ses ve duman, dedim noldu ki tekrar çalıştırdım, kütür patır çalışıyor, anladım. karbüratörün arka kısmında emme maniffoldunun hemen üzerinde küçük bir yumuşak hortum var, sıcaktan ve birkaç defa söküp takmaktan yumuşamış. Yaktım dörtlüleri, açtım kaputu, çıktım koşa kosa öne attım elimi yandı elim elimi çekerken de vestinghouse (vestanoz) emiş hortumunu kırdım, nitekim taktım ( 5 -10 sn) kapattım kaputu, bindim bi ara gazı vın içeri :) en iyi yolda kalışım buydu onun haricinde sıkıntısı yok. gazı benzini bitmezse tabii :)
kapının önünde kaldım. lpg enjektörleri yüzünden ama.
ben 2 kere aynı arıza yüzünden kaldım yakın zamanda.sebep ateşleme bobiniydi değiştirdim artık sorunum yok.
alalı bir ay oldu ve yolda kaldım şarj dinamosu arızalandı üzerinde ki akü orjinal 7 yıllık ama istanbuldan tekirdağ a getirdi ama ertesi gün ordan 30 km gidemedi :D
valla daha 4000 km yaptım iki ayda hiç de bakım yaptırmadım,hiç sorun olmadı şimdiye kadar.ayrıca 14 buçuk saat hiç durmadan sürdüm sadece 5 er dakika benzin almak için durdum...ben bittim arabada tık yok..
110.000 km.de baskı balatası yüzünden
speedy20
27-10-2007, 14:30
Bu bayram Dönüşü akü yüzünden yolda kaldım.Daha 35000de araba ama Akü bitmemiş ama şarj istiyomuş.yolda arabayı stop ettim bi daha çalışmadı.Nedenide telefonu şarjda bırakmıştım oda halletmiş.neyse bir kaçkişi geldi vurdurup çalıştıracaz arabayı.Tam ittirmeye başladık yanımdaki veletin biri sormaz mı abi bu araba kaç model diye dalga geçer gibi
ardairem
01-11-2007, 03:08
97 vectra GLS otm.vites arabam ile bir kaç defa kaldım.Sonuncusunda ayvalıktan tatil bitimi izmire dönerken pazar akşamı aliağa merkez kavşağında stop etti ve bir daha çalışmadı.Trafik felaketti.Benim yüzümden de yol tek şeride düştü daha da felaket oldu.iki-üç tane uyanık tipli tamirci geldi ancak arızayı bulamadılar.İzmirden ustanın gelip yapması saat 02.30 u buldu.Rezil rüsva oldum.Hala oradan geçerken heyecanlanırım.
Şeytan kulağına kurşun. Hayır yolda kalmadım.
93 model opel vectra ve 2005 astra kullanıyorum çok şükür ikiside yolda bırakmadı hiç. hatta bir defasında tatile giderken vectramın radyatörü delindi su ilave ederek 100 km geri geldim değiştirip tatile devam ettim.yeni arabamdada easytronic arızası oldu ama hiç yolda kalmadım...
kurt.ibrahim
03-01-2008, 22:19
Şeytan kulağına kurşun. ALLAHa şükür şimdiye kadar kalmadım. İnşallah bundan sonrada kalmam.
Yanlız bir keresinde yol bilgisayarında yağ noksan ikazı gelince iyi tırstım. bagajda yağ yok 100 km sonra tamamlayabildim 1lt noksanlaşmış. Kalmaktan beter gibi bir şey onca kilometreyi değişik beklentiler ile kat etmek.;)
yasinguler
05-01-2008, 00:01
hiç yolu tamamladım mıki
yasinguler
05-01-2008, 00:02
her an arıza verecek diye ödüm kopuyor valla nerden aldım ya pişmanım
Gökhan_55
05-01-2008, 00:11
ben benm arabanın gözünü kırdım bıraktığı yerde satarım onu!!!!
herkes işini yapacakk :))
burock2000
05-01-2008, 00:35
hayatımda sadece bir kere yolda kaldım. o da opelle değil 95 model broadway ile askere gitmeden önce köydeki akrabalara da bir uğramak için gittiğimde. yalnız tam maceraydı anlatmak istedim.
broadway ile halam, halamın oğl ve ben köye gidiyoruz akrabaları görecez ben askere gitmeden hemen önce. yaz mevsimi. köy samsunda bi dağ eteğinde. çıktık dağa gidiyoruz ama zikzak virajlarla çıkılıyor 180 derecelik virajlar. araba bir hararet yaptı, radyatör su hortumu oyle bir patladı ki, araba birden kaputtan nasıl dumanlar çıktı :) ödümüz de patladı tabi bu arada :D neyse durduk köye telefon ettik, halam yaşlı dağ başında bekliyoruz :) 1 saat sonra köyden traktör gelebildi, traktör hemen bizi dere kenarına bıraktı geri ordan bi araca atlayıp gideriz diye, sonra da dönüp halamı alıp köye bırakacak. arabaya hortum almaya gidiyoruz :D bıraktı bizi derede. gidiyoruz araba geçsin diye yürüyoruz otostopla binip dolmuşların oraya kadar da olsa gidecez. şansa köy yolundan da hep bayan sürücüler geçiyo, doğal olarak otostop da yapamıyosunuz iki erkek :) yav bekle bekle bi inşaat şantiyesinin kamyonu geldi aldı. adam yarıçıplak :D soyunup dökülmüş kamyonda bitek don :D camlar kapalı içerisi tam bir sauna. öne sıkıştık kuzenle, araca bineli 1 dk olmadı benim kollarım ellerim dahil suya daldırmış gibi terden ıslandım, koku da cabası :D azcık cam açtım ağzımı getirdim oraya ki hava gelsin nefes alayım , hödük kamyoncu gapa camı gapa terliyom ben dedi :D terliyom dereye girecem ben dedi :D yav çattık dedik içimizden :D
neyse bıraktı bizi biyerde bindik dolmuşa, alacağımızı aldık diğer kuzen geldi aldı bizi dağa götürdü tekrar aracın yanına, gerisi devam işte tabi başka sorunlar da oldu ama o kamyoncu efsaneydi :) kamyon da alyazmalı :P
2 saatlik ziyaret 12 saate dönüştü o gün. oyle bir anı işte :)
halim1903
05-01-2008, 00:54
akü bitti yolda kaldım takviye yaptık sonra devam ettim yoluma
vectra varken hiç yolda bırakmadı allaha şükür
ama çalışması sorundu çalıştımı yolda kalmıyordu :)
Gökhan_55
05-01-2008, 00:57
akü bitti yolda kaldım takviye yaptık sonra devam ettim yoluma
giden arabayla nasıl yolda kalıyorsunuz:))
halim1903
05-01-2008, 12:06
giden arabayla nasıl yolda kalıyorsunuz:))
araba gidmiyodu arabayı stop ettim sonra çalışmadı bida takviye yaptık sonra çalıştı
KaptaN55
05-01-2008, 12:12
bu yazın elmadağın çıkışında kaldım...ilerde kaza olmuş...elma dağa girişten veri yarım debriaj gaz fren derken artık tekerlerden duman çıkmaya başladı...araba gitmez oldu...zar zor düzlüğe çıktığımda yarım saat beklemek zorunda kaldım...sonra araba hızlanmamaya başladı...öyle öyle derken 1 saat sonra anca eski haline geldi
halim1903
06-01-2008, 01:27
bu yazın elmadağın çıkışında kaldım...ilerde kaza olmuş...elma dağa girişten veri yarım debriaj gaz fren derken artık tekerlerden duman çıkmaya başladı...araba gitmez oldu...zar zor düzlüğe çıktığımda yarım saat beklemek zorunda kaldım...sonra araba hızlanmamaya başladı...öyle öyle derken 1 saat sonra anca eski haline geldi
desene 6 aylık ömür gitti balatalardan
MIHARBI_CT
10-03-2009, 17:50
Ben 1 kez akuden dolayi kaldim arabayi yeni almistim emniyette ruhsat islerini hallederken
artik isiklari acik unutmuyom :D
Bulent_yildiz
10-03-2009, 18:46
ben kaldım ama benzinden :D bitmez sandim benzin almaya giderken bitti
Akü bitince kaldım. Akünün şarj göstergesindeki yeşil renge kanınca yolda kalmak kaçınılmaz oldu.
Ben Hiç Kalmadım... Ama Yolda kalmış opel görünce duruyorum böyle 3-4 kez yolda kalmış opele denk geldim.Akü boşalması yada yakıt bitmesinden yolda kalmışlardı büyük bi arızadan yolda kalmış opelde görmedim...
Bakımlı hiç bir araç yolda bırakmaz tahminimce...
Tabi kul yapısı hiç arıza yapmıyacakta diyemeyiz...
Olacak Ya babam ankaraya gitmişti hazır evde kımse yokken araba kapının onundeyken gezmeye cıktım arkadaslarıda aldık.buraya kadar herşey güzel kontak arabanın gaz beynıne gıden elektrıgı kesmemıs :D bızım akü 0 :D Eve gitcem arabada tık yok.allahtan arkadasta takvıye kablosu varmısta kalmadık oralarda.:D
izmirlicem
10-03-2009, 19:58
akü bitmesi benimde başıma gelmişti
vectra delisi
11-03-2009, 00:36
4 senede sadece 1 kere oda geçen sene lpg regülatörünün diyaframı patlatmasından araba aşırı gaz harcayıp gazı bitirmesinden yolda kalmıştım ama bahsi geçen regülatör 2000 yılında takılmış. Gecenin 12 sinde yolda bırakmıştı.
Valla bende 35000 km yaptım araba bir kere tık bile demedi maşallahı var,motorun sesi bile ilk günki gibi ama aküyü bir baktırmam gerek :cool:
opelle kalmadım da vw ile kaldım:) (ataköyde yolda su birikintisine girmişitim, e sonuçta distribitöre su kaçmış:)
arabaya bakarsan oda sana bakar;)
Yolda hiç kalmadım ama yolda kalanlara çok gittim :)
Yolda hiç kalmadım ama yolda kalanlara çok gittim :)
:) Yolda kalırsak bi alo deriz ama biz opelciyiz yolda kalırmıyız :D
böyle derken yarın yolda kalıyormuşumm :sorry:
HUNTER13
12-03-2009, 10:33
1 senelik aracımın aküsü boşaldı. Yolda kalmadım çünkü otoparktaydı....
Otoyolda 160Km ile giderken motor sustu. Tabi o hızda rüzgardan motor sesi duyulmuyor. Araba yığıldı göstergedeki motor arıza akü ışıgı vs yandığını farkettim.
Otra şeritteydim boşa aldım sagda bi araç daha vardı onu sollayıp gidebildiği kadar gittim. Bi ilçenin otoban çıkışında köprü üzerinde durdum. Allahtan dağ başı değildi.
Kontagı kapatıp açtım marşa basıyorum devri alamadan tekleyerek geri susuyor. Benzin ibresi yarım depo gösteriyor. Akü marş vs kontrol ettim görünür bişey yok.
Sonra depo kapagını açtım hava yapmış. havasını aldım Kontagı açtım ibre dibe yapışmış kımıldamıyor bile. 3LT benzin aldım oda 15-20 denemede ancak normal devri alabildi. Benzinciye kadar idare etti fulleyip tekrar otoyola çıkıp devam ettim.
Uzun yolda aklınızda olsun göstergeyede çok fazla güvenmeyin.
ben geçen sene Ankara ya giderken Kaynaşlı tünel girişinin yakınlarında,şanzımandan dolayı yolda kaldım.araba 5. viteste takılı kaldı.bir kurtarıcı ile İst. pendik de özel bi servise götürdük.şanzımanın içindeki segmanlardan biri yerinden kurtulup 5. vites dişlilerinin arasına girip şanzımanı 5. viteste sıkıştırmış ve iki dişliyide kırmış. karda kışda,çoluk çocuk rezil olduk.Allah kimseye göstermesin.
41-kamer-18
25-03-2009, 22:42
10 senedir opel astra kullanıyoruz 1 kere bile kaldığımızı hatırlamıorum (NAZAR DEĞMESİN) =)
Evet ilk defa geçen hafta kaldım.OPC ile. Önceki sahibi sağolsun çok sağlam bitirmiş debriyajı,bize denk geldi.Yolda kaldım,çekici ile çektiler aracı...Parça gelene kadar çakma balata ile idare ediyoruz artık :D
Egr yüzünden eski corsam b ile yolda kaldımdı..gerçi 10 dk sonra çalışmıştı tekrar ama çekiş felaketti ama sanayiye kadar götürmüştü beni:)
erhan1967
26-03-2009, 15:50
Evet 1 kere sarzdinamosu dagilmisti .
2008 OCAK
Kıbrıstaydım arabayı adaya götüreli 8 ay olmustu hic bir sorun olmamıstı mezunıyetımıede 15-20 gun vardı arkadsları okuldan aldım evlerıne bırakacam onları bırakmaya yakın göstergeler sönuklesiyor gibi oldu evlerıne bıraktım onları bıraz boşta çalışsın demeye cd playerda kapandı ve stop etti araba giderken akünün bitmeyeceğini bildiğimden direk sarj dinamosu aklıma geldi araba orda sabaha kadar durdu kıbrıstada özel servis olmadığı için ertesi sabah arabayı aldım yetkili servise bıraktım sarj dinamosu akü ve alternatör diot tablosu değişti, bir de geçen sene kırsehırden gelırken hızım 140 fılandı tekledi araba arıza ışığı yandı sağ şeritte yavasladım stop etti bekledim çalıştırdım kayseriye kadar öyle geldim sonra özel serviste egr yi iptal ettirmiştim.
şarz dinamosu yanmıştı tüm arıza lambaları yandı ve yolda kaldık
drawtime
25-08-2009, 02:43
Bunları okuduğuma sevindim yeni opel kullanıcısı sayılırım.
Akü v.b. şikayetler var genelde büyük problemler yok.
Ben yağ keçesi patşayınca yağlambası yandı ve arabada yağ kalmamıştı otobanda kaldım Allah'tan fazla olmamıştı yola çıkalı 60 km falan oldu dayımla babam geldi onlar yağ ekleyip izmite kadar döndüler ustayla ben dayımın clioyla devam ettim Ankara'ya ben yağ eksilmesi harici bi problemden kalmadım onuda hala yaptıramadık zaten.
Segman atması gerekiyomuş :s
Bi kere akü bitmiş kız ark.La dağda kaldık. :D
Birde yanılmıyorsam kurban bayramı balata sıyırmıştı günüm rezil oldu :)
AsABi KaRTaL
25-08-2009, 07:48
Hiç Kalmadık Allah'a Şükür :D
arabam bir yıldır bende..
çok şükür hiç kalmadım:)
Eski arabamla kaza sebebi ile 2 defa yolda kaldım denilebilir.
7tepe universitesinin önunde kaldim arabam full yukluydu evimi tasıyordum :)
devirdaim gitmişti cok igrenc bi durum o kadar esyayla arac 3 gun serviste durdu :)
opc line
25-08-2009, 18:16
üzülerek söylüyorum hayatimda ilk defa bu arabamla 2006 model 50.000 km de ful servis bakimli gözüm gibi baktigim zafimle..Türkiye icinde gezerken sarz dinamosu arizalandi yolda kaldim.tam 24 saatime mal oldu.gerci servis 4 gün cekti ama sanayide halledildi sükür.
durmak yok yola devam araç 123 binde nazar değmesin :D:D:D
allaha şükür Hiç kalmadık nazar deymesinde...
2 defa beyin arızası 1 defa egr sorunu çıkardı ama servise kadar da götürdü :D
nuralk34
02-09-2009, 23:04
bakımlarını hiç aksatmam eğer olmadık bi zamanda yolda bıraksın en yakın otopazarına çekerim onu :) biz 86 doğanla 100 bin km yaptık yolda kalmadık opel bırakırsa satarım onu ama başka opel almak için :)
corsa dan önce doğan slx vardı. 170 000 km de sattım. hiç yolda kalmadım. onu bırak motor kapağı hiç açılmadı. periyodik bakımlar dışında 1 kez debraj balatası ve düzenli olarak triger ve fren balataları değişti. okadar. severdim keratayı
maliyeci
08-09-2009, 16:46
Kesinlikle doğru teşhis
allaha şükürler olsun bugüne kadar hiç yolda bırakmadı
a.oguz38
08-09-2009, 17:13
bende kaldım ama tamamen benim suçum. araç sıralı sistem lpg. lpg var ama benzinde az kalmıştı ve bitti yolda kaldık:D
burak loves opel
08-09-2009, 20:08
97 Vectra CD otomatik vardı. Dağa çıktım gecenin birinde, birazda sarhoşum. Akü azdı sabaha kadar oturup müzik falan dinledik, sonra uyuduk. Sabah uyanınca tık yok. Akü bitik. Zaten can çekişiyordu bizde böyle yapınca.. Birilerini aradım, gelip bağladılar öbür arabayla. Sonra basıp gittik.
Cifteksoz
08-09-2009, 21:33
Su ana kadar beni hic yolda bırakmadı seytan kulagına.
Bir keresinde krank mili ikiye bölündü.
Birindede alt salıncak kolu kırıldı ölümden döndük ailecek.
vectra b GT ile çok
hatırladıklarım
1. marş motoru arızalandı vurdurmak için kalabalık ve yoğun trafikde itmek utanc veriçi
2. direksiyon pompası arızalandı her taraf yağ içinde kalmışdı .
3. blok contası yandı yağ ve su birbirine karışdı arabayı stop ettim bi daha calışmadı .
4. baskı balatanın bilyası arızalandı vitese gecmiyordu.
5. şanzıman dağıldı otobanda saatlerce mahsur kalmışdım
yolda kalmadan yaşadığım arızalar saymakla bitmez.
VECTRA b aman uzak dursun benden.
ceterisparibus
08-09-2009, 22:10
Allah' ıma çok şükür 3 opelim oldu, 3 ünde de yolda kalmadım. Arabaya bakarsan o da sana bakar, seni üzmez..
walla bizim ki vectra c dir yeni aldık kontrolden geçirdik arabayı maşallah tek bir eksik bulamadık uzun yoldada felaket gidiyor
dreamin34
09-09-2009, 01:39
2001 model ben hiç yolda kalmadım 3 senedir biniyorum hiç bi arızasıda olmadı ALLAHA şükür.
HUSEYİNAN
19-09-2009, 00:36
2000 corsa b aracımla yolda kaldım benzin motoru role bozulmuş servise çektirmiştik
cafergoze
26-10-2009, 19:28
valla arkadaşlar 2001 model dizel comford aldım deneme sürüşümde yolda kaldım şu an itibari ile 10 gündür tamirdeyim motoru izmirde yapıldı hatası bilindik usta hatası.
schaqlaban
26-10-2009, 22:02
Hayir kalmadim..
schaqlaban
26-10-2009, 22:03
Benzinli olduğu dönemlerde birkaç kere kalma ihtimali yaşadim ama kalmadim... şimdi lpgggggg
sinan_442
28-10-2009, 00:30
hiç kalmadık çok şükür.Allah kaldırtmasın(Cümlemize) :)
pıstonlarım erıdı 2 pıston 170 180 devam ettımm :)
tahtaravalli
28-10-2009, 00:42
2006 agustos ayında arabamı aldım.beni hiç yolda bırakmadı.
şimdilik opel kalmadı ama Vectra C ve Yeni Astra Sedanla hiç yolda kalmadım, maşallah...
Combo ile yolda kalmıştık otobanda giderken birden stop etti birdaha çalışmadı çekici ile aldılar arabayı,hatırlamıyorum ama araba da ne arıza olduğunu.
tahtaravalli
28-10-2009, 22:20
2 gün önce mesaj yazmıştım hiç yolda kalmadım diye bugün kaldım.Hanımla beraber markete gitmiştim.Garajdan çalıştırdım.Market 1 km kadar.Alışveriş yaptım dışarı çıkıp arabanın marşına bastım tık yok.Neyse vurdurarak çalıştırdım.Gittim akköprünün ordan bir akü aldım.72 amper inci aküyü 150 liraya aldım.
cok sukur daha hıc kalmadım bnı yarı yolda bırakmadı :D
http://img525.imageshack.us/img525/7739/121020091291b.jpg
__34 EU 8808__
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=41637
ASTRA H, GTC Büyük İstanbul Buluşması Vol.2
7 Şubat 2010 Belgrad Ormanları
Allah biliyor kizim hic yolda birakmadi. Bir defa okuden dalga gecti, oda benim sucumdu, cok ugrasmistim ekranla o gun sarji gitti tabii.:D:eek:
dreamin34
30-10-2009, 10:47
dün kaldım :D akü bitti 10 15 dakka farları açık unutmuşum bi baktım far kapandı açıldı tekrar hemen kapadım farkedip inş. akü bitmemiştir dedim ama bitmiş gerçi 10 dakka sonra kuzen geldi aktarma yaptık halloldu :d
zafzaf00
21-12-2009, 22:11
bu akşam yolda kaldım... sabah akü ışığı yanıp söndü. işe gittim sorunsuz... ordan sarıyere geçtim gelirken gene yandı söndü bi kaç kere. işyerine geldim sağ farımda temassızlık vardı onu yapayım derken far duyu elimde kaldı:( tek kısa ile eve gidip ruhsatta kayıp hala çıkaramadık:) durumu ile polise yakalanmayım diye diğer kısayıda iptal edip uzunları aşağı indirip uzunlar açık eve doğru yola çıktım... çağlayan ışıklarda eps ile airbag ışığı yandı eps devreden çıktı direksiyon ağırlaştı hemen. yol müsait değildi çekemedim sağa tekrar söndü ışıklar ama akü sürekli yanıyor. indim haliç köprüsüne sağdan sağdan gderken köprinin sonunna doğru motor sustu. boşta ayvansaray durağına kadar gidebildim... tekrar denedim akü sıfırlamış şarj yapmamış demek araç. çekici çağırdım 80 kağıda ordan maslağa oto ayhana a doğru yolladım arabayı bende metrobüsle eve döndüm. hava buz gibiydi. yarın maslağa gidip bakıcaz arabaya... bakalım ne çıkacak...
zafzaf00
22-12-2009, 17:44
şarj dinamosu arızalanmış. 195 parça 80 işçilik 80 çekici kdv ile 400gitti...
yillarca gurbetci olarak.. 3000km gittik ve 3000km döndük...daha yolda birakmadi hic bir opelim... ascona b sport 2000 den omega sport 2.0 16v a kadar beni üzmediler
debriyaj sorunu nedeniyle 2 kere kaldik astra ve vectrada:D
ivelinmartinov
28-12-2009, 17:40
Arabayi aldigimin 3 cu gunu motor kitledi :D ii oldu beygirinden emin degildim :D Servis biraz tuzluydu ama olsun garanti iş en azindan.
edebiyatci76
28-12-2009, 20:53
kalmadım
iki senedir kulaniyorum daha birakmadi vw golf 4 vardi ikisende onu kullandim yolda kalmistim
ceterisparibus
29-12-2009, 12:19
2 sene önce nişanlımın astra H' ıyla yolda kalmıştık ama kar yağışı öyle yoğunduki, aracın çamurluk ile lastikleri arasına dolan kar sebebiyle bi benzin istasyonuna sığınmak zorunda kalmıştık. Yolda bırakmadı yani biz durmak zorunda kaldık :) Güzergah kars-ardahan arasıydı.. Allah ım neydi ya, hala unutamıyorum. Kardan yol öyle kapanmıştıki, beyazın dışında başka bi renk yok ve yol kenarlarındaki sizin yolun dışına çıkmamanız için yolu belli eden kırmızı boyalı direkler bile kara gömülmüştü, ara sıra yol dışına çıktığımız da olmuştu.. :(
üffff, amma konuştum be, çenem düştü :)
karakaya83
29-12-2009, 13:34
2 defa bıraktı oda benzin bittin den dolayı (kutsal ışıgı yanmayan gazcı gazcı deildir ) :D:D
Corsa C ile kaldık.
kışın kar yağdığında çiftlik şehir dışında olduğu için o bölgeye çok kar yağmış.
bakıcı hastalanmış ve bizde ilaç götürmüştük.
çiftlik yoluna girdik, araba karları süpüre süpüre gidiyordu,
kar seviyesi cam hizasına gelene kadar da gitmeye devam etti,
o günden beri kış lastiğini çok seviyorum ve kullanışlı buluyorum :)
araba daha fazla kar ittiremediği için yolda kalmış olduk, yoksa yine canavar gibi giderdi :D :D
çok şükür 3 yıl boyunca mekanik olarak hiçbir aksaklık yaşamadık, yolda kalmadık.
hiç kalmadım çok üzün yollarda yaptım
3 defa kaldık. enteresandır ki hepsi bu yıl oldu. araç vectra B 2.0.. :)
-beylikdüzü rampasında debriaj mili bozuldu. tam bilmiyorum ne olduysa ama debriaj dibe düşmüştü. çekici geldi aldı.
-bakırköy'deyiz. baya trafik var. yaz ayları sürekli klima kullanırız. alıştırdım aileyi. turp gibiler hiçbirini çarpmıyor :D, neyse ışıklara geldik stop etti. bidaha da çalışmadı.. sonuç: akü bitmiş :)
-geçenlerde şarj dinamosu ömrünü tamamlamış. yenisiyle değiştirdik.
bende 40.000 km yaptım son arabamla tık ses gelmedi bırakın yolda kalmayı opel corsa 1.2 efsane hala arıyorum ama tabiki bunun altında yatan sebepler aracınıza gözünüz gibi bakmanızdan geçiyor.
arkadasımın opeliyle kalmıstık 96 b kasa cd sarj dinoması patlamıstı :):)
kaanrevan
18-01-2010, 22:45
Kalanların çoğu şarj dinamosundan. Şu dinamoya akıllı bi baktıralım. Sakata gelmeyelim en iyisi...
kendi hatam yüzünden kaldım bir kere..inşallah ilk ve son olur....benzin ışığı yanık bir şekilde kullanmıştım uzun süre....olacak varya...kayseriden çıktım yola vana gelcem....araba elazığda gaz aldıktan sonra çalışmadı....op-kay servisinden alper i aradım durumu anlattım...arabayıda yeni aldım yabancısıyım.....durumu anlatınca benzin pompasından dedi....arabayı çalıştırdım sanayiye gidip yaptırmıştık...benzin pompası değişti...yolumuza devam ettik..
şimdi çeyrek depodan aşağı düşürmüyorum depoyu....
ben kaldım ama benzinden :D bitmez sandim benzin almaya giderken bitti
kırmızı çizgilerin alt çizgisindeyim her an başıma gelebilir :D
2005 orsa cdti ile kaldık manisa sabuncubeli yokuşunda (izmirliler orayı bilir :) ) arabada beş kişiydik ve 4. viteste giderken arabadan dumanlar cıktı biraz bekledik sonra devamettik servise götürdük ama bişi bulamadılar tabi rabanın sucu yok bence 75 beygir araba orada okadar kişi gene iyi motoru yakmadık
çekmeköy yol ayrımında (otobanda) kaldım yolda su deposumu ne delinmiş hemde sol şeritte kalmıştım hava buz gibiydi arabanın motoru havaya uçacak diye çok korkmuştum arabanın içinden inip bayağı bi uzağa gitmiştim bi taraftanda son sürat gelen arabalar arabama vurmasın diye dua ediyordum allahtan imdadıma çabuk yetiştiler..::)
dreamin34
20-01-2010, 15:23
2 sene önce nişanlımın astra H' ıyla yolda kalmıştık ama kar yağışı öyle yoğunduki, aracın çamurluk ile lastikleri arasına dolan kar sebebiyle bi benzin istasyonuna sığınmak zorunda kalmıştık. Yolda bırakmadı yani biz durmak zorunda kaldık :) Güzergah kars-ardahan arasıydı.. Allah ım neydi ya, hala unutamıyorum. Kardan yol öyle kapanmıştıki, beyazın dışında başka bi renk yok ve yol kenarlarındaki sizin yolun dışına çıkmamanız için yolu belli eden kırmızı boyalı direkler bile kara gömülmüştü, ara sıra yol dışına çıktığımız da olmuştu.. :(
üffff, amma konuştum be, çenem düştü :)
sende tam yolunda kalmışsın be fatih ben askerliğimi karsta yaptım bilirim karını soğuğunu geçmiş olsun :)
bende pendik kartal arasında sahilde kaldım arkadaşla oturuyoduk farları açık unutmuşum arabayıda stop etmiştim akü bitmiş araba çalışmamıştı :D
magic_ocean
20-01-2010, 16:16
aldıgım ilk gun aksamı lastık patladı :D baska olmadı hıc bır sorun :)
PN 635(PAMUK NURİ)
20-01-2010, 16:20
Geçen hafta benzin bitti sadece onda kaldim
Çok şükür 2 yıldır kalmamıştık,Bu akşam çalıştı 2 dk sonra stop etti :) öylece oldugu yerde bıraktık bakalım yarın ne olacak :D
alperuzi
22-01-2010, 10:12
Yolda değil ama ofiste bıraktı :D Şarj dinamosu bozulmuştu, evden işe kadar aküyle gelmişim, akşama kadar akü tamamen boşalmıştı.
dreamin34
22-01-2010, 10:15
hemen hemen arızalar aynı bizim hatalarımızdan dolayı ya akü bitmesi ya benzin bitmesi demekki opellerimiz bizi yolda üzmüyo :) 2001 astra elegance ım var bakımlarını zamanında yaptırıyorum hiçbi sıkıntım olmadı uzun yolda yaptım kısa mesafede trafikte saatlercede kaldım 2004 astra njoy kuzenimin arabasıyla 1500 km yaptım hiç durmadan canavar gibi hiçbi sorun yoktu.
canım opelim
03-03-2011, 23:30
35000 km yaptım ama allaha şükür tık demedi...
Bolu viyadüğüne gelmek üzereyken , aracın baskı balatası rampaya dayanmadı ve hüsrana uğradım, 2 saatde gittiğim yolu cekici tepesinde 6 saatde döndüm istanbul ' a ...
hasanustun
03-03-2011, 23:52
ben de kalmadım henuz :D
falcon_78
04-03-2011, 00:09
lastik yarılması hariç yolda kalmadımmm
Kadahorlu61
04-03-2011, 00:49
eski vectra c aracımın yağ yakma derdinden dolayı baya bi yollarda duraksıyodum.
aracı yeni almıştım petrole 100 m kaldı tık dedi benzin bitti ::)))
berataktepe
05-03-2011, 00:11
bende sagolsun yol bilgisayarindaki range degerindeki 10km yanilgi sonucu benzin bittigi icin yolda kaldim :D sonra yuruyerek gidip benzin al gel siseyi kesip huni yap doldur falan hallettik sukur :)
honestman
05-03-2011, 00:14
2003 astramla yolda kalmıştım egr arızası yüzünden
doktor1968
05-03-2011, 17:24
Vectra ile daha 5 bin km olmadan yolda kaldık.Belki biz opelden anlamıyoruz fakat o da bizden anlamıyor.
87 DOĞAN ile 50.000 km yaptık 1 kere gaz bitti bir kere de kışın kabak lastikle yola çıkmıştık o zaman kaldık yolda.
yol şartlarından dolayı bir hafta içinde üç kere kaldım :D karne tatili dönüşü görev yaptığım köye çıkarken asfaltın bitip toprak yolun başladığı yaklaşık 150mlik dik rampada gölgede kaldığı için buz vardı yani varmış dalınca farkettim :) lastikler kış lastiği olmadığı için araba çıkmam, dedi, başka bir şey demedi :) sonra yaklaşık 1km ileride yol göçmüş kısmen. oraya da geçici olarak yumuşak bir malzeme atmışlar ve kasisler oluşmuş. Kaptırarak girme şansım yok malasef benim gt'ın altı dayanamaz hiç :) yavaş yavaş girince de o kadarcık yerde patiye düşer kalır. Mesafe 25/30m ama rampa. Hasta oluyorum oraya hala daha geçemiyorum ordan :)
abdilhan
06-03-2011, 08:34
opel combo cdti ile bir defa lastik yarildi kaldim(Allahtan arka lastik)
simdiki zafiramlada turbo hortumu delindigi icin kaldim,ama alelusul kendim hortumu sarip sarmalayip yola devam ettim..
Allah kimseye kaza,bela,ariza,ceza vermesin...
astra sedan 1.3 cdti daha ilk senesi bitmeden baskı-balatası gitmişti.
20.000 bem de ateşleme bobini bozluzdu yolda kalmadım ancak gez yemeiyen arabayı zar sor servise götürdüm.
33.000 km de evin otopark ında park ettiğim yerde çalıştıramadım yaklaşık 2 hafta sonra yani ün marş a bastım çalıştı.
Bulent SARI
06-03-2011, 11:42
Bir kez memleketten izin dönüşünde evin virajını dönerken bozuldu orda durdu araç arkadaşlarla evin önüne ittik bir kezde akü bitti buda evin önünde oldu.Araç çok sabırlı yolda bırakmıyor evin önünde koyveriyor kendini :D
astra h ım varken kalmıştım. radyatör delindi kendi kendine.
Bir önce ki vectra b ile iki kez yolda kaldım. Biri Bolu Kaynaşlı'da şanzımandan, diğeri Gebze E5 de benzin pompasından.
Mevlam kimseyi yolda bırakmasın, tam bi rezillik valla.
Biri 89 diğeri 94 iki tana tofaşa yıllarca binmiş ve bikere bile yolda kalmamıştım.
sinan+vectra=<3
06-03-2011, 19:55
6 aydır opel'e biniyorum a kasa ve b2 vectra'lara bindim ikiside bırakmadı sadece a kasa vectra'mın hararet göstergesi arızalanmıştı onu yaptırırken muşurlarda değişmişti o kadar yağ,su ve benzin başka bi gideri yok ;)
noyan141
06-03-2011, 22:36
vectra c ile ehliyeti aldığım gün baskı balata bitti yolda kaldım:D
ankarada çamura gömüldüm geçen karda yolda kaldım
ezgixxxxx
14-03-2011, 17:41
1. Farı açık unuttuk Akü bitti takviye aldık. 0 TL
2. Radyodan dolayı Akü bitti yokuş aşağı saldık. 0 TL
2. Karter delindi kaskodan çekici çağrıldı. 500 küsür tl opel servis (KASKO)
3. Haymanada balçığa battı iş makinası çıkardı. 100 TL Çekici(çıkaramadı) + 250 TL iş makinası (kepçe)
4. Benzin pompası sorununda araba çalışması usta 20 tl aldı çalıştırdı ama kontağı kapatmadan tamirciye git dedi. Lpgden takılı olmasından dolayı sorun; Parça pedeli+işçilik 90tl.
Genel olarak bakıldığında tamamen kullanıcı hataları OPELin suçu yok.
yillarca türkiyeye gidip geldim..hic bir opelim beni mahcup edip rezil etmedi yolda birakmadi....
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net