Orijinalini görmek için tıklayınız : En Hızlı Daihatsu
Araç bir tadınığımındır. Aracın üstünde çok fazla emek ve harcama vardır(tahmini 10bin'i bulur) Detaylar linkte mevcut.
http://www.sahibinden.com/daihatsu_yrv_turboWQQaXQQ10182313WQQpXQQdisplayite m&keyword=yrv%20turbo
KuTLuHaN06
23-07-2008, 21:35
Arac epey bı calısma war f1 sansuman fln war kullanınan parcalarda cok ıddalı yanı oz jantlar fln way be hayırlı satıslar :D
turkerrr
23-07-2008, 21:37
güzel gider bu :D
ama otomatik vites manuel olanı yok galiba ilanlara bakıyorum hep otomatik...
Tek otomatik geldi zaten bunlar. Aracın üstündeki modifikasyonlarıda Miniks yaptı map'ı OZ, egzoz iskender usta bu konuda hep isim yapmış kişiler. Bunların harici resimlerde pek yok ama harika bir içi var ses yalıtımı, özel kaplama koltuklar, konsol kaplamaları felan( şu çıkarmalarla alakası yok nasıl bir şey kaplandıysa tamamında var) iç aksam olarakda kalitesi, rahatlığı Alman araçları kadar.
Performans olarak standart VTI'ı rahat geçiyor. Otomatik olması yormuyor yeterince hızlı vites geçiryor araç.
İlanda belirmemiş ama kazası, osu, busu yok aracın. İlgilenenler zaten sahibi ile irtabata geçerse daha detaylı bilgi alır.:)
turkerrr
23-07-2008, 22:19
walla performans olarak çok süpriz bi araba trafikte herkes bilmez bunun turbo olduğunu basınca anlarlar :D
Feci cufluyor:) o yüzden turbo olduğu anlaşılıyor:):) tabi çoğu kişi anlamaz:D
Feci cufluyor:) o yüzden turbo olduğu anlaşılıyor:):) tabi çoğu kişi anlamaz:D
:ramo diyosun yani :D
anıl_ilhan
24-07-2008, 18:43
link hata veriyor ?
Alttaki hatalar nedeniyle işleminiz gerçekleştirilemedi :
İşlemi gerçekleştirmek için gerekli ilan verisi bulunamadı.
Arkadaşa haber veriyorum en kısa zamanda düzeltir.
Bu arada YRV turboların düz vitesleride girdi Trye daha öncesinde 7 tane diye biliyorum ama duyduğum kadarı ile 2veya3 tanesi hala trafikteymiş :D :D
Bu arada YRV turboların düz vitesleride girdi Trye daha öncesinde 7 tane diye biliyorum ama duyduğum kadarı ile 2veya3 tanesi hala trafikteymiş :D :D
Düz vites olarak 1.3 YRV geldi sadece Turbolar gelmedi sadece sağdan direksiyon olarak manueli olması lazım. Avrupa'da falan da yok yani manuel.
Düz vites olarak 1.3 YRV geldi sadece Turbolar gelmedi sadece sağdan direksiyon olarak manueli olması lazım. Avrupa'da falan da yok yani manuel.
Bu konuda çok pis iddialaşabilirim kesin öğrendim sayılarıda. 2001-2002 senesinde 10 adet YRV Turbo Trye giriş yapmış 8i arka arkaya pert olmuş. Şu anda kayıtlı olan 2 tane düz vites YRV turbo varmış. Saygılar :)
Nedense servis dahil kimsenin haberi yok bu konudan:)
O zaman Daihatsu genel müdürü Ali Haydar Bozkurt ile irtibata geçmenizi öneririm. Saygılar.
Güncel olsun en hızlıya :)
dewilking08
28-07-2008, 02:33
bu araca yanaşmasam ii olur aracı aklıma aldım:Dmaşallah...
baycanbb
29-07-2008, 03:45
hayırlı satışlar
Satıldı gibi bir şey arkadaşlar haftaya kesin belli olucak. Sağolun.
Güncel. Takasa girmek için anlaştığı araba kaza yaptı ondan vageçtik. İlan güncel.
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net