Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayat Bana............. !!!
Arkadaşlar hepimiz hayattan iyi yada kötü bişeyler öğrendi.Şimdi bunları yazmanızı isteyeceğim;pişmanlıklarınız,yaşadıklarınız,keşkel eriniz..
Başlıyorum:
hayat bana zorluklar karşısında sabırlı olmayı öğretti.....
ugurdalkiran
23-07-2008, 03:14
özellikle üniversite hayatımda öğrendiğim tek şey bir insanın yüzüne baktığımda dostmu düşmanmı olduğunu anlamaktır
ugurdalkiran
23-07-2008, 03:15
pişmanlıklarım keşke evlenmeseydim bekar yaşasaydım :D ve keşke daha önce opelci olsaymışım
demir-korkmaz
23-07-2008, 04:25
Hayat bana ölüm hariç herderdin dermanı olduğunu öğretti.Pişmanlıklarım desen pişmanlıklarda ders almak için gerekli bazen,olmazsa olmaz yani.
efeeryurt
23-07-2008, 08:38
az kaşardan tost, çok kaşardan dost olmayacağını öğretti...
kimseye güvenmemem gerektiğini öğretti...
abi bana da az kaşardan Tost çok kaşardan Dost olmayacağını öğretti :)
burakank
23-07-2008, 09:06
gülmenin gerekli olduğunu öğretti,yoksa yasamak cok zor.
reallaz61
23-07-2008, 11:40
1- Hayatın kısa, fakat çokta fazla ciddiye alınmaması gerektiği,
2- Büyük şehirde yaşamam gerektiği,
3- Son olarak, kimseye hakettiğinden fazla değer vermemeyi öğretti.
KaptaN55
23-07-2008, 12:32
hayat bana çevremdekilerin sadece iyi günümde olduğunu öğretti.1 ay yattık hastanede ne gelen ar ne giden.1 ay bütün bunları düşünüp kimin ne olduğunu anlamak için çok yeterli bir süreydi.
"yalan dostum yalan burda herşey yalan"
İyiniyetime ve fedakarlığıma karsılık göremeyince hayal kırıklılığıma uğramamayı insanoğlunun nankör olduğunu, yaşadığım olaylardan ders almayı, sahiip olduklarımı görünce bunlara sukretmeyı ve kucukuk seylerle mutlu olmasını öğretti.
tunerrus
23-07-2008, 13:48
dost sandığın insanların arkadan ne dümenler çevirebiliceğini
karşına çıkan her zorlukta kötü durumda oturup üzülmek yerine üstesinden gelebilmek için olumlu bakmayı ...
kadınların birkez daha üstün olduğunu gösterdi:)
sen bu konuya baya bi takmışsın sanırım, sürekli bunu söylerken görüyorum seni.
herkeze güvenilmeyeceğini öğrendim. iyi niyetli olmanında bi sınırı olmalıymış
hayat bana kimseye güvenilmiyeceğini herzaman şüpheci olmanın faydalı olduğunu öğretti!..
bide araba için harcıyorsan ucuzunu alacak kadar zengin olamıyacağımı :D
KaptaN55
23-07-2008, 16:04
bi de hayat bana bir kıza onun değerinden fazla değer vermemeyi öğretti...bırakın güzel sözleri onları bunları değer gören herşey pahalıdır ya bu da öyle birşey değer verince havalarda bi bakmışsın uçmuş gitmiş
korayhayirli
23-07-2008, 16:16
keşke dememeyi öğretti ;)
Hayat bana şükretmesini öğretti
korayhayirli
23-07-2008, 17:24
son yazılarımdan sonra bunun sadece lafta olduğunu da öğretmiştir hayat sana :D :cool:
Kunteper Canavarı
23-07-2008, 17:25
Öğüt girmeyene Söğüt girer...
son yazılarımdan sonra bunun sadece lafta olduğunu da öğretmiştir hayat sana :D :cool:
yooooooooooo...:) erkeklere ewet sensin diyip onları yüceltmeyi öğretti..hep kanıyorlar bunuda öğrendim.for example:.....:kop:
korayhayirli
23-07-2008, 17:50
yooooooooooo...:) erkeklere ewet sensin diyip onları yüceltmeyi öğretti..hep kanıyorlar bunuda öğrendim.for example:.....:kop:
erkekleri yücelttiklerini sanan bayanların yanıldığını, o bayanların kendilerini üstün zannettiğini ancaaakk son derece yanıldıklarını gösterdi!! :kop: ayrıcaaaa, erkeklerin zaten yüce olduğunu ve yüceltilmeye ihtiyaçları olmadığını, yüceltilmeye ihtiyacı olanların kim olduğunu da öğretti :) :rolleyes: :cool: :cool: :good:
her yazdığıma karşılık verenlere aynı şeyide benim yapmamam gerektiğini öğretti..bidee herkesi kendi haline bırakmayı:) ve böyle kabullenmek gerektiğini:D
korayhayirli
23-07-2008, 17:55
"benim öyle yapmamam gerektiğini" derken bile öyle yapanların nasıl kişiler olduğunu gösterdi :D muahahah :D
bir de, biraz daha devam edersek hatice ile birlikte banlanacağımızı gösterdi muahah :D
onur_arslan_59
23-07-2008, 21:09
öğrenciliğn bitmediğini öğretti.
korayhayirli
23-07-2008, 21:40
en önemli davranışlardan birinin, her şeye rağmen gülmek olduğunu..
ergin967
23-07-2008, 22:02
ölümü unutmamak gerektiğini öğretti..
Feyzullah
24-07-2008, 10:55
dünya malı elde iken hep düşmanlar dostun olur elde bir şey kalmayınca dostun bile düşman olur demeyi öğretti be yakup abi
korayhayirli
24-07-2008, 11:57
yarın ölecekmiş gibi öbür dünyaya, hiç ölmeyecekmiş gibi de bu dünyaya çalışmayı..
koray hayat sana ne çok şey öğretmiş..hepsini toplu yazsan..:) banada dinlemenin faydalı olduğunu öğretti;)
yalcin_kaya
24-07-2008, 12:13
v6 nın yetmediğini artık v8 almam gerektiğini öğretti
bazı insanlara haddinden fazla değer vermemeyi öğretti çünkü ona ne kadar değer versenizde aynı kişidir ve belkide sizi ilk fırsatta satacak bi insandır(tabi böylelerine insan denilirse)
öğrenciliğn bitmediğini öğretti.
he valla banada öğrenciliğin bitmeyeceğini öğretti
Hayat bana dostlarımı arkadaşlarımı iyi seçmemi ve herkese güvenmemem gerektiğini öğretti.Hayatım da ki pişmanlıklarım dan biride Bir insana olduğundan fazla değer vermek olmuştur...Konuda güzel bu arada insan böle yazınca rahatlıyor yahuu :) psikolog koltuğundayım sanki :D
bu konunun eğlence bölümünde olması gerekli değilmi acaba ?
Bilge Kavaf
26-07-2008, 19:27
hayat bana yüzünün masumluğuna kanıp onu dost arkadas sevgili bilip ondan kazık yemeyi öğretti daha bu yasımda cok üzüldüm sinirlerim bozuldu ama simdi arkama dönüp baktığımda iyiki simdi yasamısım diyorum...
ugurdalkiran
26-07-2008, 20:24
paranın hiçbir şey olduğunu sağlığın daha önemli olduğunu 60 gün hastanede yatınca saçlarım beyazlayınca öğrendim
Keepwalking
27-07-2008, 01:53
.. dostum ile yiyip içip ama alışveriş yapmamak gerektiğini öğretti.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net