Orijinalini görmek için tıklayınız : >>> Anne TerLiği ..!!! :) <<<
Avustralyalıların bumerangının atasıdır, yüksek yüzdeyle hedefi vurur, vuramazsa sahibine geri
döner.
radyoaktif madde icermeyen, kimyasal sonuclar olusturmayan, sadece kisa süreli noktasal fiziki
acilar veren, yerden 50 santim ile 185 santim yüksekliginde ucma kabiliyeti olan, maliyeti ucuz,
satisi-alisi yasal olan, ayaga giyilen ev esyasi görünümlü oldugu icin ayrica ruhsat gerektirmeyen
kullanimi kolay silah. 1400 metre mesafeden nokta atis yapabilen silahlari yaratan insanlarin
gecmislerinde olduklarini düsündügüm ev esyasidır.
isin kilicindan daha hizli cekilir, ehlinin elinde isabet yüzdesi yüksektir; terbiye amacliyken
aksiyon antrenmani halini alir.hayatimda gordugum ilk kirmizi renkteki tomahawk fuzesidir.
anne terligi aslinda q nun 007 icin yaptigi bir silahtir.bu silahin turk annelerinin eline ne zaman
gectigi tam olarak bilinmemekle birlikte annelerin bunu james bonddan daha etkili kullandiklari
asikardir.soyle ki, anne, terligi firlattiktan hemen sonra su sozu sarfeder "getir o terligi
cabuk!".ha ha, eger annenin gercekten o terligi istedigini saniyorsaniz zaten o terligi yemeyi
haketmissiniz demektir.zira bu cumle tamamen kurbani bir ikilemin icine suruklemek icin
söylenmiştir.siz kizgin bir anneye silahini teslim etmekle, istedigini yapmayarak anneyi daha daha
cok kizdirmak arasinda bir secim yapmaya zorlanirken pattt! ikinci terligi yersiniz.ve anne son
psikolojik darbeyi indirir: getir dedim sana o terlikleri!!!.terligin verdigi zarar yasadiginiz
psikolojik cokuntuye oranla bir hictir..
şimdi samimice cevap verin:
siz hiç anne terliği tattınız mı ?? http://www.wardom.org/images/smilies/biggrin.gif
http://www.ekoses.com/ekolojikyasamportali/ekogaleri/upload/uretim/textil/terlik.jpg ALINTI
BY_Corsa
19-07-2008, 02:45
Tatmadım diyen yalan söyler :)
Feyzullah
19-07-2008, 08:04
çooookkkkkk sadece terlik olsa iyi eskiden ev süpürgeleri vardı sarı renkli hani şu sapını çevirince silaha dönen tatmamak ne mümkün
Mustafaeren
19-07-2008, 08:27
hemde ceyo terlık hanı tabanı kalın plastıkten:)))
banazlıkasap
19-07-2008, 09:11
rahmetli annem aklıma geldi kesinlikle 5 ile 10 metre arasında nokta atışı yapıp bizi sendeletir ve o arada üzerimize çullanırdı.ama haklıydı yapılabilecek her türlü adiliği kuzenimle evde veya dışarıda yapar kadını delirtirdik.
abi bu resimdeki yine iyi annem isabet tahtası olarak beni :) ok olarakta topuklu terliğini kullanırdı :) çok yaramazdım galiba:D
annem ne yapsın zavallı kadın kardesımle evın altını ustunu getırırdık terlıgı yerdık cok acirdı annemın terlıgıne razıydık babam olsa:kop: :D
m__sonmez
19-07-2008, 10:54
yaw terlik demeyin yaw bana bende bi anne var bilmiom ne eğitimi gördü!!! :D terliği iki duvar sektirmeli kanepe aşırtmalı atıyo hedef 12 yaw:D:D sanki terlik ısıya duyarlı :D
benim anamın terliği o kadar hızlı gelirdiki zaten kaçmaya fırsat bulamazdık.. havada parendeler atan terlik, arzulanan noktayı kusursuzca döverdi.. allah uzun ömür versin hala gayet kalın bilekleri var validemin. terlik atabilitesi yüksek yani.
buralp41
19-07-2008, 11:28
ah o terlikler her defasında ananemin koruması altına girmişken nereden nasıl geldiğini bilmediğim ve halen çözemediğim terlik saldırıları fakat tek bildiğim yaramaz bir çoçuğun tanışma ve ahbab olma olasığı çok yüksek olan bir ANNE silahıdır terlik....
tatmam mııı hemde en alasını tatdım çok yaramazdım annem terliği bir fırlatırdı tam 12 ye isabet kaçamazdıkta ne yapsın kadın laftan sözden anlamazdık. birgün evde bir çuval pirinci kar yağıyor diye kardeşimle evib heryerine saçmıştık ve pek tabiki terlikler 12 ye isabet :D
reallaz61
19-07-2008, 12:58
Benim (afedersiniz) bitarafımda 36 dövmesi oluştu o terlikler yuzunden.
efeeryurt
19-07-2008, 13:03
şimdi samimice cevap verin:
siz hiç anne terliği tattınız mı ?? http://www.wardom.org/images/smilies/biggrin.gif
http://www.ekoses.com/ekolojikyasamportali/ekogaleri/upload/uretim/textil/terlik.jpg ALINTI
Anne terliği diil de, baba terliği (hemde kösele) baya bi tattım... :o
nihatayhan
19-07-2008, 13:38
evdeki vitrinin camı kaç kere değişti hatırlamıyorum..
tunerrus
19-07-2008, 14:04
hayatımda bi kere tattım ondada ne yaptığımı hatırlamıyorum ama güzel bi reflex le yüzüme gelicekken koluma gelmesini sağlamıştım annemde hayatında ilk defa terlik fırlattığı için iyi nişan alamamıştı sanırım. çok uslu bi çocuktum ya :D koy bi kenara ver eline iki tane oyuncak araba saatlerce oynasın :D (anlıycanız araba hastalığım kendimi bildim bileli var :D )
annemin süper marifetlerinden biridir.kendi çapında teknikler bile geliştirmiştir:D misal; terlik ayağındayken hiç bi şekilde eğilmeden terliği havaya atması ve yine havadayken yakalayıp kafamda veya münasip yerimde patlaması saniyelerle ölçülemez:D:D:D canım annem benim :D:D:D
Terlik çok defa yedik canım yemedim desem hayatımın en büyük yalanını sölemiş olurum valla :D ama bunun yanında çok güzel oklavalarda yedim :D pek uslu bi çocuk diğildim valla mahallede harp çıkarırdım her seferin de sonra eve kaçardım çocukların anneleri kapıya dayanırdı her defasın da :) sonrası malum zaten terlik oklava ne geliyosa artık annemin eline nişan tahtası olarak kullanıyodu mübarek beni :D hatta bir keresinde oklava sırtım da kırıldı artık zayıflamış tahtası gene bende patladı :) ama olsun yaaaa çok güzel günlerdi gene de şimdi kazık kadar olduk annem şimdi terlikle oklavayla kovalasa beni sevinirim herhalde :D:D:D az çektirmedim kadın çağza yaaa canım anam benim hakları ödenmez valla:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Walla ben o şanslı gurp içinde değilim malesef çünkü annem bildim bileli çalışırdı bakıcımız vardı oda saolsun iyi cici bir bayandı :) hatta kızıda şuan temizliğimize gelir yani annemde en fazla 2 kere terlik yemişimdir biride isabetsiz olmuştur :D hele babam bir insan bukadar relax olamaz :kop: kerdeşimle saç baş girerdik babam aa çocuklar yapmadın der geri giderdi :) :) :)
korayhayirli
19-07-2008, 17:07
süper teşekkürler :D yedim sanırım bende tam hatırlamıyorum ama..
yiyelim de, yeter ki onun elinden olsun ;)
eveeeeeeeeet
hemde esem marka:rock
corsa_gsi_ank
19-07-2008, 20:17
hemde ceyo terlık hanı tabanı kalın plastıkten:)))
80-86 arası doğanlarda bu tür problemler var:D aynen bende yedim hala unutamam :kop:
halilertekin
19-07-2008, 20:41
kösele cinsi olanlardan çokca nasiplendim..sonradan pvc terlik çıkarandan allah razı olsun...(sanırım bizim gibi kösele terlik mağduru bir girişimci kardeşimiz geliştirdi bu pvc yumuşak taban ev terliklerini..:D)
MerifasT
19-07-2008, 21:41
yalan sölemiyom bn hiç yemedim :):)
hakan_yucel
19-07-2008, 22:24
bi keresinde öyle sinrlendrmştimki annemi terlik koca holü geçerek kapının arasından gözüme tam isabet almıştı:D:D1 hafta gözü mor gezmiştim:)ne günlerdi
Mel-a-ku
20-07-2008, 18:40
beni jop la doverlerdi. terlik tadını bilmem pek :D :P
Yemezmiyim her yaramazlıktan sonra eve geldiğimde terlik maşa süpürge oklava silah olarak kullanılabilecek ne varsa saklardım evde ama annem yinede akla hayale gelmeyecek birşeyi çok büyük bir ustalıkla silaha çevirebilme kabiliyetine sahip olduğundan hiç şansım olmazdı:) .
heheee.
matrix modunda terlikten kurtulma olayı da var olup, bir türk icadıdır
:kop: :kop: :kop:
korayhayirli
21-07-2008, 17:55
Yemezmiyim her yaramazlıktan sonra eve geldiğimde terlik maşa süpürge oklava silah olarak kullanılabilecek ne varsa saklardım evde ama annem yinede akla hayale gelmeyecek birşeyi çok büyük bir ustalıkla silaha çevirebilme kabiliyetine sahip olduğundan hiç şansım olmazdı:) .
elekçilerden yemeyen kalmamış heralde :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net