PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : abs

Sykse_vectra
13-07-2008, 17:03
abs ışığım arada sırada yanıyobunun için bir teknik bilgiye ihtiyacım waar arkadaşlar neden olabilir

laksu2
13-07-2008, 18:39
foruma hoşgeldiniz. öncelikle imza alanınızı düzenleyin bence moderatör arkadaşlardan uyarı gelmeden.:) ABS için ise yapılacak ilk iş TECH2 cihazı ile serviste kontrol ettirin. arıza koduna göre işlem yaptırırsınız. beyinde problem olunca bazen o cihazla beyne ulaşılamıyor. probleminiz arada sırada oluyorsa bir de ABS sensörlerini kontrol edin. kablolarında temassızlık olabilir.

imza alanı ile ilgili olarak;
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=11251

Sykse_vectra
14-07-2008, 01:17
saol kardeş teşekkür ederim an kısa zamnda göstericem

marul
04-11-2008, 19:18
bende de arada bir abs lambası yanıyordu. başıma gelen durum ise şu idi: benden önceki aracın sahibi kalitesiz bir uzaktan aracı çalıştırma alarm sistemi takmış. ben aracı aldıktan sonra diagnosta girdi ve servisin söylediği bu kalitesis alarmlar elektronik devrelere yani beyinlere zarar veriyormuş. dahası abs çalışmadığını ve 2 adet hava yastığının da çalışmadığını söylediler. bende alarmı söktürdüm. abs beynini değiştirmek istiyordum ama yolda giderken ani fren yapmam gerekti ve o an abs artık çalışmaya başlamıştı.:eek: ve sorunum çözüldü.:D yanlız 2 hava yastığımın çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. dahada kötüsü hangileri çalışmıyor onuda bilmiyorum.:(

MURATTEKIN
05-11-2008, 14:53
büyük bi ihtimalle kablo temassızlığından kaynaklanıyodur,benim arabada da vardı aynı sorun

chengzi86
08-11-2008, 11:06
China mud valve is one of gate valve (http://www.valvesupplier.net/forged-steel-gate-valves.htm),which is designed in accordance with API 6A, operated by double actuated thread, and featuring tight structure, travel shot and quicker close/open as well as well seal performance and easily trim replacing. The series gate valves www.valvesupplier.net/forged-steel-gate-valves.htm had been widely used in oil field, crude exploitation, well equipment and so on.

sozberk
08-11-2008, 16:51
Sekiz mesaj var sekizi de uyduruk reklam. ne yapmak istiyorsun aceba?