Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayanlarin Elini Neden öpersiniz
Kadının Elini Neden Öpersiniz?
Fransız erkeğine sormuşlar. "Kadının elini niye öpersiniz?" diye
Fransız cevaplamış " Kadına saygı duyarım. Erkek ile bir bütünü tamamlar."
Alman erkeğine sormuşlar. "Kadının elini niye öpersiniz?"
Alman cevaplamış "Kadın kutsaldır. Hayatın devamını sağlar, doğurur."
Türk erkeğine sormuşlar. "Kadının elini niye öpersiniz?"
Türk erkeği cevaplamış YORUM SİZİN
biyerden başlamak lazım :D
biliyodum sanki ;)
burak loves opel
07-07-2008, 00:14
laf olsun diye öperim:)
bızde tam tersı seymen aga elını opturuyoduu:D :D
ugurdalkiran
07-07-2008, 01:39
güzel bir bayansa yalakalık olsun diye öperim doğruya doğru
korayhayirli
07-07-2008, 03:27
saygı, incelik ;)
delibal_ank
07-07-2008, 11:57
saygı, incelik ;)
:alkis: :alkis:
walla türkiyede bayanların eli sadece erkek küçükse bayandan saygıdan dolayı öper ..onun dışında ben öyle kibar bi erkek göremiyorum malesef..warsa söyleyin yanii..
efeeryurt
07-07-2008, 12:08
walla türkiyede bayanların eli sadece o kişiden büyükse öper erkekler..onun dışında ben öyle kibar bi erkek göremiyorum malesef..warsa söyleyin yanii..
sna denk gelmemiş ozmn Hatice, kendi adıma konuşiim..
ailemdeki büyüklerim hariç, elinden öpüp başıma koyduğum bayan sayısı azdır, benden yaşça büyük olsa da, başıma koymam, elini öpüp, incelik olsun diye iltifat ederim...
efeeryurt
07-07-2008, 12:23
:) :) hiç sanmam
sanmadığın ve erkeklere böle önyargıyla yaklaştığın için senin elini öpmemiş olabilirler mi, bu erkekler????
ön yargılı dawrandığımıda kim söylemiş..:D
gerçek olan şeyi söylüyorum..anlayana tabiki:)
Mel-a-ku
07-07-2008, 13:12
ben el öpmem , öptürürüm.
-polat alemdar
kendimden yaşça büyük yani bi 15 yaş ve üzeri olan bayanların elini öperim başımada koyarım çünkü türk örf ve adetlerinde eskiden buyana süregelmiş birşey bu el öpmek ama incelik olsun diye bayanların elini öpmem abiii. el sıkışırım o kadar. o zaman o da beni öpsün :D (yanağımdan tabi)
Feyzullah
07-07-2008, 20:11
el öpenlerin çok olsun lafını duymak için :D:D:D:D:D:D yakup abi buldun gene damar konuyu
Any1sT0pMe
07-07-2008, 20:16
kendimden yaşça büyük yani bi 15 yaş ve üzeri olan bayanların elini öperim başımada koyarım çünkü türk örf ve adetlerinde eskiden buyana süregelmiş birşey bu el öpmek ama incelik olsun diye bayanların elini öpmem abiii. el sıkışırım o kadar. o zaman o da beni öpsün :D (yanağımdan tabi)
:) :) aynen abi haklısın bende senin gibi yapıyorum :D:D
egoastra
07-07-2008, 20:57
babaannem ve anneannem bayan.. :D:D
dewilking08
07-07-2008, 21:09
sadece kız arkımın elini öperim, o da sıcaklığını hatunun içine kadar hissettirir.yoksa yaşını başını almış insanların elini başıma koyarım.gözüme kestirdiğim çok zeki görünmeyen bi hatun olursa orası ayrı tabe:D...
reallaz61
08-07-2008, 10:20
Annemden başka kadın eli öpmedim, öpmem. Bi halt olduğundan değilde el bana göre saygıdan öpülür (şahsi görüşüm), sevgi için ise kişiye göre değişir.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net