Orijinalini görmek için tıklayınız : peugeot 307 XS sızce nasıl???
imagoodman
01-11-2006, 17:08
bu arac hakkında deneyımlerı veya gozlemlerı olan arkadaslar yazarsa cok sevınecegım...
şu son makyajdan önceki 307 çok hoş beğeniyorum ama makyajdan sonraki 307 rezalat hiç beğenmedim
verderveremem
01-11-2006, 21:13
şu son makyajdan önceki 307 çok hoş beğeniyorum ama makyajdan sonraki 307 rezalat hiç beğenmedim
+54
bencede 1 önceki 307 çok güzel arkadaşımda var ve modifiye çok yakışıyor arabaya
Fransız arabalarına gıcığım var sevmiyorum ... :(
dewilking08
01-11-2006, 23:25
tanıdıkta var.performansı fena diil ama süspansiyonları özellikle arka süspansiyonları tr yolları açısından çok dayanıksız yane kullanırken aşırı dikkatli olmak gerekiyor ztn yolda giderken de bunu araç sarsıntı ile hissettiriyor ama iç mekan kalitesi çk ii, yol tutuşu da yeterli yane benim gözlemleyebildiklerim böle...
bırakın şu pejoları yahu fransız kazığıııı.
tnng yln
01-11-2006, 23:38
:good: :good:
Experience
02-11-2006, 00:45
milliyetçi düşünceleri bir kenara atarsak,peugeot'ların yürüyen aksamları dayanıksız ve gürültülü oluyor genelde...Tecrübeli kişilerden kimle konuştuysam da aşagı yukarı aynı cevabı verdiler hep
weSti555
02-11-2006, 21:09
Peugeot Turk Tasarımsı Murat Gunak Tarafından Olabildigince Alman standartlarına yaklastırımaya calısıldıysada Almanları yakalamak mumkun degil
Hollandali
04-11-2006, 04:43
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Peugeot Turk Tasarımsı Murat Gunak Tarafından Olabildigince Alman standartlarına yaklastırımaya calısıldıysada Almanları yakalamak mumkun degil
herhalde yani fransız arabaları çıtıpıtı oluyor elektronik arızasından geçilmiyor
New Astra
06-11-2006, 01:50
milliyetçi düşünceleri bir kenara atarsak,peugeot'ların yürüyen aksamları dayanıksız ve gürültülü oluyor genelde...Tecrübeli kişilerden kimle konuştuysam da aşagı yukarı aynı cevabı verdiler hep
aynı duyumlari bende almıştım, yeni astra almadan once acaba 307 olabilirmi diye düşünmüştüm ama iyiki sadece düşünmekle kalmişim :) Opel'in sağlamliğinin yarısının onda olduguna inanmiyorum.
Fransızlar genel olarak Türkiye' nin bozuk yol şartlarına dayanamıyor. Parçası da Opel' e göre daha pahalı...
Ben 307 ile kaza yaptım 1 hafta komada kaldım araba sağlammış yoksa ölmüştüm
bence beş para etmez fransız arabaları.sağlamlık konusunda opelle yarışamaz bence.çok nazik araçlar.motor ömrü çok kısa.ayrıca parça çok pahalı opele göre.
MERİFAST
11-09-2007, 13:18
:good::good::good::good::good: aynen
Gökhan_55
25-09-2007, 02:51
bence donanım fiyat ve yol tutuş olarak ideal bi araç. Tek sorunu biraz yol gürültüsü alması arka taraf için söylüyorum tabi. ama iç mekan genişliği şekli bence çok hoş. temizini çok aradım ama bulamadım ve astra aldım mecburen....
krizantems
25-09-2007, 17:47
hiç güzel bir araba değil. süspansiyon çok kötü. ufak bir cukura bile girdiginiz zaman öyle bir vuruyorki arka taraf cok sert bi şekilde hissediyorsun. arka koltukta geçiş yapmak cok zor.ayagın sıkışıp kalıyor. elektronik arızaları fazla. en fazla sinyal kolu arızası göze batıyor. hemen hemen herkezde oluyor. ama modifiye cok yakışıyor arabaya :)
Ben 307 ile kaza yaptım 1 hafta komada kaldım araba sağlammış yoksa ölmüştüm
geçmiş olsun yalnız aynı kazalarıda opel veya farklı bi araçla yaptınız mı onlardaki durumuda öğrenmek lazım :)
renault, peugeot, citroen. 3ü de 5 para etmez gibi iddialı bir cümle yazıyorum. karşılaştırmak yeterli oluyor. tata ile değil tabi. opel, toyota vs aynı sınıftaki bi arabayla kıyaslayınca 5 para etmiyorlar. bknz clio extreme. ekstremmiş yav :)
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net