Orijinalini görmek için tıklayınız : opelimi sattım
VECTRA GT 46
17-06-2008, 16:47
benim vectra gt 96 model opelim vardı sattım beni çok yordu şanzımanmış,lastikmiş,motormuş derken bana 20 bin ytl ye mal oldu 12 ye almıştım 11,200 e sattım
opelden vaz geçtim arkadaşlar bir daha elimi sürmem opele
anıl_ilhan
17-06-2008, 16:49
biraz ağır olmuş ama ..
hayırlısı olsun ne diyelim
Aracı 2.el almıştınız sanırım her opel öyle ağır yapmaz ama alırken en ince ayrıntısına kadar arastırmak lazım.
karakas44
17-06-2008, 17:16
İkinci el almışsın böyle bir durumu sadece Opel'e yormamak lazım.Babam ve ben 4 kere aldık.3 Vectra 1 corsa çok şükür hiç problem olmadı.Senden önce kullanan belki iyi bakmamıştır.Ayrıca kısmetin yokmuş diyebilirim.
abdullah79
17-06-2008, 17:27
yapma ya cok sıkılmıssın ama sunu bıl opelsız duramıcaksın
ben her zaman söylerim her önümüze gelen ikinci el araba alınmaz gecmişini cok iyi bilmek lazım heleki gt tarzı veya iyi kacan arabalar gibi araclar alınacaksa.o aracları alanlar sahil gezintisine cıkmaz gaza asılır da asılır.buda bir zaman sonra belirli problemleri beraberinde getirir bakımları düzenli yapılmıyorsa.markalara suc bulmak cok yanlıs bir ay önce bir arkadasım e 46 kasa 3 18 aldı 90000 de su ana kadar 3 milyarlık bakım masrafı yaptı arabaya.0 bir arabaya binecegime ikinci el bmw ye binerim dedi bu masrafları göze aldı.
bizim patronda 98 vectra cd var, her ay abartısız sanayide
şu an arada göstergeler kapanıyor kendi kendine (yeni sorunu o)
arabada tahdit olduğu için satamıyorlar, başlarına bela kaldı araba
eskikasa
17-06-2008, 17:51
biraz kısmet işi bunlar da sanırım
0 alıp başı dertten kurtulmayan da var, 150bin km de alıp sanayi yüzü görmeyen de
geçmiş olsun, daha iyileri nasib olur inşallah
nihatayhan
17-06-2008, 20:57
gt temiz değilse sıkıntılı arabadır.
tüm opellere bağlama bence..
araç alırken ii araştırmak lazım.senin araba çok sıkıntılıymış..
selamlar
gt şimdi doğan slx cilerin yeni gözdesi oldu hep apachiler almıs geziyo sürmesini bilmeyen insanların elinde :(
gsi bulmak çok zordu artık gt bulmakta zorlaştı
sedan oluşundan aile arabasıydı piyasa temizdi hep
ama gsi kalmayınca gencler gt ye yöneldi :(
burak loves opel
18-06-2008, 00:46
kesinlikle aldığın kişiye bağlı bu olay.bence bunu opele bağlama.ben amcamdan aldım.acayip titiz bakılmış bir araba ve en ufak şikayetim yok.aldığımda birkaç sorun yaşadım ama artık hergün ayrı seviyorum arabayı.inemiyorum arabadan
VECTRA GT 46
22-06-2008, 14:18
Yoksa Ben Her Türlü Biner Dirift Ten Tut Drag Lara Kadar çiktim Ama Temiz Binerim Arbamin Dişinda Içinde En Ufak Sorun Yoktu Birde Ben Galiba Titizim Ama Motor Değişti Genede Düzen Tutmadi Ne Yapalim Işte Hayirlisi şimdi Vw Transporter Aldim Sifir Hiç şikayetim Yok Resim Birakacam Görüşürüz Kankiler
gt şimdi doğan slx cilerin yeni gözdesi oldu hep apachiler almıs geziyo sürmesini bilmeyen insanların elinde :(
gsi bulmak çok zordu artık gt bulmakta zorlaştı
sedan oluşundan aile arabasıydı piyasa temizdi hep
ama gsi kalmayınca gencler gt ye yöneldi :(
Haklısın Buğra. Bir zamanlar BMW alamayanların Renault Flash almaları gibi birşey. Ama işin ilginç yanı aldıkları Opel'e inatla Tofaş muamelesi yapmaları. Bu arabalar hakareti kaldırmıyor işte. İntikamları çok acı oluyor.
demir-korkmaz
23-06-2008, 00:18
İkinci el birazda şans işi,yeni aracın hayırlı olsun genede opele küsme derim kanki.
astraGame
23-06-2008, 14:50
öyle kestirip atılacak bir marka değil bu opel...
almadan önce iyice bir servise baktırıp almak lazım birazda insanda şans olması lazım teknoloji şans işi kime gol atacağı hiç belli olmuyor...
gt_vectra_gt
24-06-2008, 02:44
benim bi arkdsım 98 c200 mercedes aldı 1sene sonra sattı arabada degişmedık bı kaporta kaldı :D şimdi o kişi kalkıp da ben mercedese hayatta elımı surmem derse ben gülerimm bu opel olursa 2 kez gülerim
aracın önceki sahibinin nası kullandığı gerçekten çok önemli yoksa başa bela oluyo
escaldes
29-06-2008, 21:52
kısa bir öykümü anlatayım bundan 6 sene öncesi ehliyetimiz dahi yok bir o kadar küçüğüz düşünün kadett'in sahibide EGEHANRR77 arabadan hiç haberimiz yok motorun su hortumu kopmuş dolayısıyla küçük oldumuz için gaz koy gitti yere kadar :) 81 opel kadett 2 köprüden gebze bayramogluna kadar tekleye tekleye yine getirmesini bildi ve yolda ne bizi bıraktı nede kendini. birde böyle birşey var!!!
bir söz vardır, bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur !!!
dolayısıyla senin yaşadın gerçekten talihsiz bir olay senin adına üzüldüm.. :s
Vectra_Black
29-06-2008, 22:15
2.el gerçekten şans kısmet işi fazlasıyla.
Yani ne kadar baktırsanda, bazı şeyleri önceden farketmen zor.
Bende çok sevmeme rağmen 96 Vectra B aracımdan çok çektim, benden önceki sahibi afedersin harbiden takozmuş bir araba bu kadarmı hırpalanır hor kullanılır.
Ama napalım Vectra aşkına tutulduk bir kere, hatta bu aralar satayım diye geçiriyorum aklımdan ama almak için yine gözüm Vectra'dan başkasını görmüyor.
Sıfır alıpta 11 senedir aynı Vectra'ya bineni ilede tanıştım abimin hiç şikayeti yoktu.
ugurdalkiran
30-06-2008, 01:51
ben bir vectra almıştım 160binde aracın her faturası vardı şunlar yapıldı bu değişti diye şu anda 200.000 de araç hiç masraf açmadı ikinci elin kaderi bu
benim vectra gt 96 model opelim vardı sattım beni çok yordu şanzımanmış,lastikmiş,motormuş derken bana 20 bin ytl ye mal oldu 12 ye almıştım 11,200 e sattım
opelden vaz geçtim arkadaşlar bir daha elimi sürmem opele
Ford al bence
ıkıncı el olayı nasıp ısı.. arabanın gorunumu temızdır alırsın araba sanayıden cıkmaz. ama bır olay var genelde opeller bıraz daha fazla servıs, sanayı yolu goruyor gıbı gelıyor bana yaklasık ıkı yıldır opel kullanıcısıyım, ben fazla uzulmedım ve arabama bı aksılık olmazsa en az 3 sene daha bınmeyı planlıyorum ve km si 270000 de. bı arkadasım benden ozendı 99 GLS aldı ama bası arabadan cok dertte, her yerını ellettı desem yalan olmaz. sımdı bende korkuyorum bu sorunlar bende de baslarmı acaba dıye. mesela su an arabamdakı sorun radyator. arabayla 200 km yol yapıyorum coolant level mesajı karsımda. degıstıreyım dıyorum 250 ytl radyator, 50 işçilik 300 cepte. klimaya gecen sene yaz basında gaz bastırmıstım 1 ay sonra sogutmamaya basladı buyuk ıhtımal klıma tesısatında bır kacak var. yaptıramadım halen bu sıcaklarda cam acık far far gezıyorum. bundan sonrakı arabam buyuk ıhtımalle toyota corolla olacak. hıc arıza yaptıgını yolda bıraktıgını duymadım. ama opelin konforunu ve performansını sevıyorum.
ikinci el şans işi , sen şanssızmışın kardeşim. neyse hayırlı olsun
transporter almışın güle güle kullan
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net