PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : şimdi de derisel durumlar

acar
31-10-2006, 18:33
Arkadaşlar selam, yine fantazilere dalıp arabanın koltuk döşemelerini ve kapı döşemelerini deri kaplatmak nasıl olur diye düşünmeye başladım...
Araç Corsa-C dizel...

Gördüğüm kadarıyla dana derisi, bufalo derisi, suni deri... vb. çeşitler karşıma çıkmaya başladı ve tabiki çeşit çeşit fiyatlar da peşi sıra intikal halinde doğal olarak :)

Sizlerin bildiğiniz, duyduğunuz ya da paylaşmakta fayda gördüğünüz deri döşeme bilgileri var ise şimdiden can-ı gönülden dinlemeye hazır ve nazırım...

Şu anda daha düşünme aşamasında olmamla birlikte bir ihtimal yaza doğru fiiliyata da geçirme durumum olabilir... Bu durum tamaaamen duygusal sebeblerden tabi ki :)

Şimdiden teşekkürlerimi sunarım...

Yaşasın opel kardeşliği.

mdellal
31-10-2006, 19:02
Bi ara ben düşünmüştüm aracıma yaptırmayı ama 1.350 papeli duyunca vazcaydım ...

mefayi
31-10-2006, 20:47
renk konusunda iyi bi zevkin olmalı

M@honi
31-10-2006, 21:27
sadece duyduklarımı söylüyorum ne kadar doğru ne kadar gerçek bilemem sonradan yapılan deri bildiğimiz deri gibi kokuyormuş tabi kalitesine göre değişir ama hiç bi döşemeci arabanın orjinal deri koltuklarının derisini tutturamıyormuş diye duydum ne kadar yapsalarda bi koku oluyormuş görünüş olarak aslında güzel bişey deri döşeme lakin kışın buz gibi yazın ateş gibi bi koltuğa oturmak ne kadar hoştur orasını bilemem tabi

mdellal
31-10-2006, 21:55
aslında güzel bişey deri döşeme lakin kışın buz gibi yazın ateş gibi bi koltuğa oturmak ne kadar hoştur orasını bilemem tabi
+ 87351 :good:

torsion
31-10-2006, 21:58
ben de sormustum :D :D KIRMIZI:D :D deriyi 2 milyar istediler (sıgır)

CeyCeyX
31-10-2006, 23:45
bendede vardi ayni istek ama waz gectim sende gel waz gec

acar
01-11-2006, 09:02
Bi hata edip abuk sabuk düşüncelere dalmıştım ama sayenizde gerçekleri gördüm :D
İşin aslı yazın kurak ve sıcak, kışın da soğuk olayını ve bir de koku durumlarını hiç düşünmemiştim, şu an itibari ile vaz geçmiş bulunuyorum :D

En iyisi -hazır kurban da yaklaşıyor- deriyi tuzlayıp, kurutup arka koltuklara atmak olacak, hem havası da olur, şark köşesi misali...

Paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar...

Kunteper Canavarı
01-11-2006, 11:00
arkadaşlar bu kadar sokağa atılacak paranız var ise gelin onları iiilikle değerlendirip bi yardımlaşma merkezi kuralım ne derisi yapmayın.

BY_Corsa
01-11-2006, 14:25
ya birde düşünsene, çiçek gibi deri kaplattıgın koltuğu yanlışlıkla yaktın( sigara) yada deldin, (herhangi bir sivri alet, eşya ) yada çocuklar istemeden zarar verdi?? o zaman için nasıl cızzz edecek. Normal döşeme iyidir, belki kaliteli bir kılıf düşünülebilir...

ysn
01-11-2006, 18:27
deri kolay kolay yanmaz hele sigara ile hiç yanmaz ,koku olayı fazla yok arkadaşımda deri koltuk bi araç var ordan biliyorum hatta ben aracı alırken düşündüm 1 milyar fark istediler çok güzel duruyor (astrada)yazın sıcak kışın soğuk olur dediler benide caydırdılar,abicim bu olay bmw mercedes te olmuyormu bakıyorumda hepsi deri adamlar salakmı deri alıyorlar.:confused:

Çocuklu aileler ve evcil hayvanı olanlar için deri tercih edilebilir al bezi sil kardeşim;)

ezgene
31-03-2007, 21:05
sevgili arkadaşlar aracına sonradan deri döşeme yaptıran var mı? varsa sıcak-soguk meselesi hariç görüşlerini belirtirse sevinirim.bende yaptırmayı düşünüyorum....

marikan
31-03-2007, 21:26
deri kullanışlı oluyo mu özeliikle yaz aylarında terletmiyo mu? bizim arkadaş yazın sinir olurdu deri kaplı passatları vardı. o yüzden shortla gezerdi:):)

Ghostbuster
31-03-2007, 22:05
valla bukonuyla ilgli bir konu vardı baska bir forum sitesinde simdi burada isimvermem yanlıs olur ama orjinal astralarda kullanılan suni deri corsaya uygulanıyor sonucları bizzat gordun gayet basarılı fiyat olarak 700 ytl gibi uygun bir rakam veriliyor ayrıca istenirse koltuga ıstıma olayı eklenebiliyor kışın birmiktar soguk oldugu dogrudur ama yazın sıcak olayı özellikle suni deride yok ve gercek deri kadar guzel kullanıslı gercek derinin tasıdıgı zamanla catlama olayı suni deride olmuyor ayrıca yaz kış olaylarında sıcak ve soguk olayı gercek deriden cok daha az yaşanıyor eger istenirse firma bilgilerini verebilirim.bende dusundum yaptırmayı ama 1 yıl sonra insallah orjinal derikoltuklu bir cosmo astra alacağım :)

Ghostbuster
31-03-2007, 22:15
www.artcar.com.tr (http://www.artcar.com.tr/)

adres buymus umarı mbi sakınca yoktur daha ayrıntılı bilgi icin ozel mesaj atabilirsiniz

ezgene
31-03-2007, 22:34
ghostbuster ilgin için saol.deri çok şık duruyor...verdigin link i biliyordum.arabamı alırken benim aracın deri koltuklusu vardı fakat birkaç parçada boya vardı .vaçgeçtim.deri araca müthiş bir hava katıyor....

acaba forumda sonradan deri döşeme yatıran arkadaşlar var mı? memnunlar mı?öğrenmek istiyorum.

RespecT
31-03-2007, 22:51
deri dediğinde bir çok seçenek var.Ben yaptırdım.%100 deri değil.ama emin olunki birçok üretici firma ital vinil kullanıyor.%100 deri daha güzel ve kaliteli tabiki ama aradaki fark resmen uçurum.
temizlemesi zengin görünümü kullanımıyla avantajları çok.yazın sıcak-kışın soğuk ama bende koltuk ısıtma olduğu için bir nebze bertaraf edebiliyor.Yazın ise ince sportif bir örtü kullanılabilir.Yarı kumaş yarı deri yaptırmakta ekonomik ve güzel bir seçenek olabilir.

ezgene
01-04-2007, 21:46
deri dediğinde bir çok seçenek var.Ben yaptırdım.%100 deri değil.ama emin olunki birçok üretici firma ital vinil kullanıyor.%100 deri daha güzel ve kaliteli tabiki ama aradaki fark resmen uçurum.
temizlemesi zengin görünümü kullanımıyla avantajları çok.yazın sıcak-kışın soğuk ama bende koltuk ısıtma olduğu için bir nebze bertaraf edebiliyor.Yazın ise ince sportif bir örtü kullanılabilir.Yarı kumaş yarı deri yaptırmakta ekonomik ve güzel bir seçenek olabilir.

fiyat nedir arkadaşım...işçilikten filan memnun kaldın mı...