Orijinalini görmek için tıklayınız : acil satılık dvvox ekranlı teyp 1.000ytl
arkadaslar sahibinden e ilan wermiştim de bi de size ssölim dedim. kullanmakta oldugum cihazımı satıyorum tv/dvd/cd/mp3 destekli. aynısından nette arastırdım bulamadım. linki wereyim buyrun:
http://www.sahibinden.com/piyasada_bulamazsinizWQQaXQQ6092133WQQpXQQdisplayi tem
BluuBZeR0
19-05-2008, 04:37
fiyat çok ucuk kardeş.biraz daha kasılırsa pionner veya jvc alınır o paraya gerçi ikinci el bile bulunur :)
toprakozz
19-05-2008, 13:40
fiyat çok ucuk kardeş.biraz daha kasılırsa pionner veya jvc alınır o paraya gerçi ikinci el bile bulunur :)
:alkis::alkis::alkis::alkis:
hmm... ben 800 dolara almıstım. şuan piyasasını bilmiyorum. ama bu üründen hiç biyerde görmedim ve bulamadım. suanki fiyatını merak ediyorum bilen warmı arkadaslar?
calibra_ank
25-05-2008, 19:23
Bence Cok Pahali Bu Paraya Kenwood Cok Guzel Aletleri Var
mustafa1339
25-05-2008, 20:39
inşallah satarsın,ama o fiyata satman mümkün değil
kardes astira h nin neresine takiliyo o alet birde sen neden satiyosun okadar para vermisin
ürünü dv-vox olarak değilde for-x olarak aratırsan bulabilirsin sıfırı şu anda 560 dolar civarında bilginiz olsun ;)
maden1907
28-05-2008, 19:11
ürünü dv-vox olarak değilde for-x olarak aratırsan bulabilirsin sıfırı şu anda 560 dolar civarında bilginiz olsun ;)
:eek: :eek: :eek: abow ucuslamışşş bence ilanı upgrade yapmak lazım gelürr!.
anıl_ilhan
28-05-2008, 19:13
:good: :good:
bu arada bu tarz indash'ların kızaklı varsiyonu ne zaman çıkıcak ya da başka birşey... arabada sabit kalması beni huzursuz eder açıkçası:(
Anıl bu ürünlerin kızaklı olması çok zor nedenine gelince cihaz arkasında okadar çok soket varkı ve bunların bazıları milivoltlar aktarıyor yani en ufak bir oynama soruna neden oluyor ayrıca sadece bir iki markada var yarım kızak diğerleri hep araca sabitlenen modeller ama in-dash lerde ön panalinin yarısı çıkan modeller var buda bence sağlıklı değil ama şu an için durum bu :(
yok benimki for-x deil ciğer be. hem arattım benim playera benzer bişey yok. ekran içinden çıkmıyo sabit ekranlı teyp benimki. sağlık olsun varlıgınız yeter
senin 1000 ytl ye satmaya çalıştığın ürününde, for-x markasınında bayiliğini yapıyorum CİGER istanbulda olsa idin eğer yanıma çağırır bir çayımı içerken sana cihazları gösterirdim ve mesajlarındaki samimiyetin konusunda seni uyarırdım CİGER ayrıca ben sana senin cihazın for-x demedim for-x olarak aratırsan bulabilirsin dedim CİGER ama dediğin gibi sağlık olsun varlığın yeter CİGER
http://img59.imageshack.us/img59/5749/forxzy2.jpg
oktay abi benim arabayı getirsem benim araca da olurmu bundan ?? :)
süper ürün ya oktay abi sitede sponsor kutularında 4. boş onuda sen doldursan fena olmaz for x çok canlı duruyo :)
bu topic e bakınca canım arnavut cigeri çekti :)
hasan_serg
03-06-2008, 22:48
senin 1000 ytl ye satmaya çalıştığın ürününde, for-x markasınında bayiliğini yapıyorum CİGER istanbulda olsa idin eğer yanıma çağırır bir çayımı içerken sana cihazları gösterirdim ve mesajlarındaki samimiyetin konusunda seni uyarırdım CİGER ayrıca ben sana senin cihazın for-x demedim for-x olarak aratırsan bulabilirsin dedim CİGER ama dediğin gibi sağlık olsun varlığın yeter CİGER
:good: çok güzel konuşmuşsun
fellatore
04-06-2008, 00:44
kızdırmayın oktay ı... adamcagız paralıyo yardımcı olacak dıye kendını... kıymetini bilin...
yaw dur hele ağır ol yaw. niye bukadar sıkıntı ettin sen. ben senin cihazlarını gorup ne yapiim ki. maksat ne yani. bu tavrın we bu mesajındaki ilanımı küçümsemiş olarak algıladıgım bi cewap yazdıgından dolayı üzdün beni. ben ürünü zorla birilerine satacak değilim for-x ten piyasa da çok war. senin ürününle bunu bi karşılaştır bakalım ve benim teybe kıyasla for-x dierek ilanımı 2. plana atmaya calısıyorsun. reklamı da ii yaptın hani tebrikler. ürünlerinle kıyasla benimkini. başta estetik ve dizayn olarak..
16:9 two din 6.5" TFT LCD DVD
1,200*234 pixels
multi-region DVD/VCD/CD/MP3/CD-R playable
Built-in TV, AM / FM tuner and AMP
With OSD menu instruction
full-function remote control
special built-in reverse video input , while backing the car, auto change to rearview lens and display the condition of reverse
Specially designed nigh mode: avoid glare
Buyur kıyaslayabilirsin. kutuda bunlar yazıyoyor. seninki daha ii se soyle bide ben aliim. 1-2 haftadır nete giremiyordum cewap gecikti kusura kalma
cevabını tez elden bekliyorum
fiyatı 800 yaptım yeni teyp aldıgım için elimden cıkarmam lazım borç ödeyecem
anıl_ilhan
16-06-2008, 13:54
yaw dur hele ağır ol yaw. niye bukadar sıkıntı ettin sen. ben senin cihazlarını gorup ne yapiim ki. maksat ne yani. bu tavrın we bu mesajındaki ilanımı küçümsemiş olarak algıladıgım bi cewap yazdıgından dolayı üzdün beni. ben ürünü zorla birilerine satacak değilim for-x ten piyasa da çok war. senin ürününle bunu bi karşılaştır bakalım ve benim teybe kıyasla for-x dierek ilanımı 2. plana atmaya calısıyorsun. reklamı da ii yaptın hani tebrikler. ürünlerinle kıyasla benimkini. başta estetik ve dizayn olarak..
16:9 two din 6.5" TFT LCD DVD
1,200*234 pixels
multi-region DVD/VCD/CD/MP3/CD-R playable
Built-in TV, AM / FM tuner and AMP
With OSD menu instruction
full-function remote control
special built-in reverse video input , while backing the car, auto change to rearview lens and display the condition of reverse
Specially designed nigh mode: avoid glare
Buyur kıyaslayabilirsin. kutuda bunlar yazıyoyor. seninki daha ii se soyle bide ben aliim. 1-2 haftadır nete giremiyordum cewap gecikti kusura kalma
cevabını tez elden bekliyorum
Oktay arkadaşımızın ne demek istediğini anlamadın sanırım ..
mesajlarındaki ''CİĞER'' YAZISI HOŞ DEĞİL KALDIKİ BİZLER KENDİMİZDEN KÜÇÜKLERE BİLE BU LAFI KULLANMAYA ÇEKİNİRKEN BÜYÜĞÜMÜZE HAK GETİRE..
seviyeyi korumak maksatlı bir yazıydı hayırlı satışlar arkadaşım!
sıkıntınız bu muydu. bana bi pm atardınız bende özürümü dilerdim. çok gocundum yani bu duruma
hmm... ben 800 dolara almıstım. şuan piyasasını bilmiyorum. ama bu üründen hiç biyerde görmedim ve bulamadım. suanki fiyatını merak ediyorum bilen warmı arkadaslar?
800 $ aldığını nasıl 1,000 ytl. ye satıyosun ?
400-500$ arasına satarsan öpte başına koy :)
piyasada 700 ytl. kaliteli dvd ler var 3 yıl garantili ...
daniel ne war piyasada 700 liraya soylede alam gelem
ASLANYUREK
17-06-2008, 23:06
hayri kardes oncelikle yazdiklarina bakilirsa sen bu konularda daha yenisin yok eger yeni degilsen bu yazilanlari hak ediyorsun.forum kurallarini iyi okumani oneririm.simdi emsal konusuna gelirsek;cihazin DIVX bile okumuyor ve TOUCH PANEL degil.su zamanda DIVX okumayan ve TOUCH PANEL olmayan cihaza bir elektronik teknisyeni olarak ben 300 YTL bile vermem.sen galiba piyasayi ve fiyatlari iyi arastirmamissin.sanirim aldigin fiyat yuksekti ve simdi satarken cok zarar ettigin icin zoruna gidiyor ve bundan dolayi ofkeleniyorsun.ama herseyin bir adabi usulu vardir.bak benim sattigim cihazi sana gostereyim daha 1 teklif bile yok hemde DIVX okuyor ve TOUCH PANEL.var kiyaslamayi sen yap.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=29493
açıklama için teşekürler. cihaz hem dokunmatik hemde dvix okuyor. 900 liraya werdim cihazı. alpine7983R aldım ses kalitesi nasıl arttı anlatamam. aslan yürek teşekürler yorumun için. içim rahat. bu aldıgım teyp ten anlıyormusun? iyimidir? fiyatı nasıldır? 800 liraya aldım
ASLANYUREK
19-06-2008, 23:35
senin cihazdan sadece ebay de 1 adet buldum ama eger senin cihaz bu ise cok para vermissin.yani resmen cok fena dolandirmislar.kusura bakma kardes burasi dostlar mekani ve dost aci soylermis.hicmi ozelliklerini arastirmadin?senin adina uzuldum walla :cry: .al su linklere bi bak istersen ondan sonra bir dusun
http://cgi.ebay.at/ALPINE-CDM-7983R-3-Fach-Wechsler-CD-Radio-KULT_W0QQcmdZViewItemQQitemZ200225127963
http://forums.france-hardware.com/discussion/petite-annonce/car-audio/sujet-84834_69-autoradio-Alpine-CDM-7983R.html
açıklama için teşekürler. cihaz hem dokunmatik hemde dvix okuyor. 900 liraya werdim cihazı. alpine7983R aldım ses kalitesi nasıl arttı anlatamam. aslan yürek teşekürler yorumun için. içim rahat. bu aldıgım teyp ten anlıyormusun? iyimidir? fiyatı nasıldır? 800 liraya aldım
alpine nin o modeli ilk çıkan cd çalarlara benziyor o model olduguna eminmisin
CDA-7983R modeli. ama ben sesi şimdi duydum yaff. bende pioneer 4 tane 460w kayık jbl mid-tiz 2 tane de hertz 30 cm 100 lik bas 2 tane de hurricane anfi war. anfileri pek bilmiyorum. ustam işin ehli. kafama yattı. adam ii kombine ediyor sistemi. abim gibi severim saolsun. dolandırdıysada canı saaolsun. para var huzur war :)
ASLANYUREK
21-06-2008, 16:17
yorum yapicam ama alinmaca yok ok?simdide CDM den CDA ya gecmissin yazinda.ama neyse bunada baktim ve yinede cok fazla vermissin.dvd bile okumuyor cihaz yahu.para var ise harcicaksin tabi ama bilen birisine sorupta illede yine fazlasini veriyorsan o zaman sana kimsenin diyecek sozu yok.parani tepe tepe harca hayri kardes.al iste cihazin ozellikleri
http://www.maxituning.es:8080/foro/showthread.php?t=3210
Bende hayri kardeş belki simine yanlış bakmışsındır alpinenin en kral dvd okuyan teybi 500-550 yi geçmio.http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=26080&sp=brand=alpine Bu fiyatlardanda daha ucuza buluna bileceğine eminim yani.
bide bişey daha sorcam acaba orj. teybi çıkınca direksinyondaki kumanda çalışıomu??
BabyFaceM
30-06-2008, 06:15
ortalıktaaaa bı yalan esıyo ama anlamadım kımse bırbırının dedıgıne ınanmıo laflar degısıo bırı farklı dıo bırı farklı dıo
kardess para war huzur war dıosan burda nıe bıseylerı satmaya calısıosun kı kullanmadıgını ver bırıne hem hayır duası alırsın hemde sevaba gırersın alırsın yenısını takarsınnnn dınlersın muzıgını ...
coskuncalskan
29-07-2008, 15:07
ortalıktaaaa bı yalan esıyo ama anlamadım kımse bırbırının dedıgıne ınanmıo laflar degısıo bırı farklı dıo bırı farklı dıo
kardess para war huzur war dıosan burda nıe bıseylerı satmaya calısıosun kı kullanmadıgını ver bırıne hem hayır duası alırsın hemde sevaba gırersın alırsın yenısını takarsınnnn dınlersın muzıgını ...
:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::good::good::go od:
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net