Orijinalini görmek için tıklayınız : bu yolların hali ne!!!
orhaninho
27-10-2006, 00:35
LANET OLSUN BU BELEDİYELERE KARA YOLLARINA!!!!!!!!!!! ARABA KASİSLERDEN KAÇIRMAK İÇİN CANIM ÇIKIYOOOOOOO,OPELDEN HİÇ TE BEKLEMEZDİM ACAYİP SES YAPIYO KASİSTE ARABA...
TÜRKİYEDE ROT BALANSÇI OLCAN YAAAAAAAAAA:mad:
BİRİSİ SÖÖLEMİŞ ZATEN"DÜNYANIN EN PAHALI ARABALARIYLA,DÜNYANIN EN KÖTÜ YOLLARINDA GEZEN TEK ÜLKE" TÜRKİYE TÜRKLER DİYEEEE:mad: :mad:
ASFALT DÖKÜP,ERTESİ GÜN FOSEPTİK ÇUKURU İÇİN ASFALT KIRAN MİLLETİN BEN ...BİDE ANKARADA EN İŞLEK YER DİKMEN POLİS EVİ KAVŞAĞI
SİNİR OLDM :mad:
RESMEN SÜPER MARİO CULUK OYNUYOZ HER KASİS BONUSSS
KA®ANLIK
27-10-2006, 00:37
Deprem günümüzde kendini göstermeye başladığında Ahmet Mete Işıkara birşey söylemişti:
Depremle Yaşamayı Öğrenmeliyiz diye...
Burda da bir benzeri.
BUNLARLA YAŞAMAYI ÖĞRENMELİYİZ... Çünkü günümüz şartlarında gerçekten başka bir çözüm yolu yok bu ZİHNİYETLE...
ahh orhaninho birde istanbulu görsen...dün beylikdüzünde bir çukura girdim ama kesin gitti araba dedim inip baktım Allah'tan birşey yoktu..birde bayram ziyareti araba dolu..anlıycan bir sürü fırça yedim...
Experience
27-10-2006, 00:53
.heryer aynı,antalyada rezalet.Burda felaket yagmur yagar yagdıgı zaman ve bütün yamalar dipsiz çukurlara dönüsür anında.Yavaş gitsen arkadan gelenden cekiniyorsun,kaçsan sagı solu kontrol etmek zorundasın vs...
orhaninho
27-10-2006, 00:56
ahh orhaninho birde istanbulu görsen...dün beylikdüzünde bir çukura girdim ama kesin gitti araba dedim inip baktım Allah'tan birşey yoktu..birde bayram ziyareti araba dolu..anlıycan bir sürü fırça yedim...
SADECE KASİSLE BİTSE KEŞKE!!! YOL DÜZ GİBİ GÖRÜYOSUN HIZINI ALMIŞSIN ÖYLE BİR ŞEY ÇIKIYOKİ KARŞINA,OKUL ÖNÜNDEKİ TÜMSEKLERDEN DEĞİL RESMEN ÇUKUR OLAN KASİSİN YUKARI DOĞRU OLANINI DÜŞÜN BU SEFERDE ARABA YUKARI ZIPLIYO ETC.
VURACAM KAYALARA KENDİMİ :):):)
orhaninho
27-10-2006, 00:59
.heryer aynı,antalyada rezalet.Burda felaket yagmur yagar yagdıgı zaman ve bütün yamalar dipsiz çukurlara dönüsür anında.Yavaş gitsen arkadan gelenden cekiniyorsun,kaçsan sagı solu kontrol etmek zorundasın vs...
SEN ÖYLE DİOSUN ORASI TURİZİMİN BAŞKENTİ BURASI TÜRKİYENİN BAŞKENTİ ,BİR YAĞMUR YAĞIYOR İHTİŞAMLI ALT GEÇİTLERDEN GEÇEMİYORSUN,,,,,RESMEN GÖL,ARABA OLUYO DENİZALTI!!!
BİR YABANCI DEVLET BAŞKANININ BAŞINA GELSEDE UTANSA BİZİMKİLER BELKİ BİRŞEY YAPARLAR:mad:
ORDUdrift
27-10-2006, 01:32
insallah birseyler yaparlar
ya abi yollar berbat opelin de süspansiyonu sert onun için ses yapıyo biraz belediyelerden rica yolları adam gibi yapsınlar dimi artık yaa :)
mustafagokay
27-10-2006, 09:08
Suçu sadece belediyelere atmak yanlış olur aslında, kurumlar arasındaki koordinasyon eksikliklerinden kaynaklanabiliyorda...
Çok kolay değil yani...
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu konuda çok yol katetti aslında...
Ama Bahsettiğimiz şehir İSTANBUL 15 milyona hizmet vermek, ve yakın zamana kadar hiç bir plan ve programa göre hareket edilmiyor olması...
İSTANBUL da yaşayan arkadaşlar, bardağın boş olan kısmına bakmayı tercih ediyor...
rakkas_dream
27-10-2006, 09:46
walla kardeşlerim Çankır da yol diye bişey kalmayacak bu kamyonculardan dolayı yollar delik deşik hep
zaten arabayı alırkende fark ediliyorbu opeli sıfır aldık altında kartel muhafazası yok adama sorduk niye diye arabalar almanyanın yol şartlarında üretildiğinden gerek duyulmuyor..
fcuhadar
27-10-2006, 10:41
Bayramda Trabzona gittim..İlk defa karadeniz yolunu kullandım..Yolları gördüm iğrenç..Olmaz böyle birşey.Bilenler vardır elbette ama görmeyen olayın vehametini asla anlayamaz...Karadeniz bölgesi gibi bir yerin böyle bir yola sahip olması bence bu devlet için utanç kaynağı olmalı..Asfaltı geçtim toprak yol bile var inanılır gibi değil...
biizm burda her sene sorun olmazdı ama..
bu yıl doğalgaz çalışmaları nedeniyle heryer ama heryer berbattt :(
aynı tas aynı hamam bu yolların düelmesi çok zor valla her yer çukur birinden kaçarken diğerine yakalanmamak elde değil.sonuş ta tabiki arıza...:mad:
usta Z ROT deeğiştirmekten bıktım yaaa
Turkiyede yasamak bi ayricaliktir.... :)
verderveremem
27-10-2006, 12:47
bu yollarda da en iyi opel gider laf aramızda haaa :cool:
Valla yaa şu Amerikalılarla bi araba değiş tokuşu yapsak?Onlarda yollar dümdüz, hepsi SUV kullanıyo, bizde tam SUV'lik yollar var ama SUV alacak para yok :)
weSti555
27-10-2006, 13:10
Ankara belediye baskanı Melih Gökçek acıkladı tv de ben bu asfalt işini beceremedim şimdi bi Alman firması ile anlastık bizde 1-2 yıl olan asfalt omrunu 30 yıla cıkaracaklar Artık bundan sonra duzelir İnsallah
tnng yln
27-10-2006, 13:13
abı bız otobbanı beklıyoz bakalım :)
Ankara belediye baskanı Melih Gökçek acıkladı tv de ben bu asfalt işini beceremedim şimdi bi Alman firması ile anlastık bizde 1-2 yıl olan asfalt omrunu 30 yıla cıkaracaklar Artık bundan sonra duzelir İnsallah
Noolcek ki nasılsa onu da kazacaklar :D .Hem biz bu Alman'ların döktüğü asfaltı kazmayı beceremedik deyip bi de Japon firmasıyla anlaşırlar kazmak için :) .
gençler bu yollar gerçekten bizim arabaları hırpalıyor.
opelciye otoban lazım
Suçu sadece belediyelere atmak yanlış olur aslında, kurumlar arasındaki koordinasyon eksikliklerinden kaynaklanabiliyorda...
Çok kolay değil yani...
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu konuda çok yol katetti aslında...
Ama Bahsettiğimiz şehir İSTANBUL 15 milyona hizmet vermek, ve yakın zamana kadar hiç bir plan ve programa göre hareket edilmiyor olması...
İSTANBUL da yaşayan arkadaşlar, bardağın boş olan kısmına bakmayı tercih ediyor...
REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR ARKADAŞIM . BİR VATANDAŞ OLARAK KOORDİNASYONU SAĞLAMAK BENİM GÖREVİM DEĞİL , AYRICA O BARDAĞIN % 90 BOŞ NASIL GÖRMEZLİKTEN GELEYİM.:(
orhaninho
29-10-2006, 00:50
REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR ARKADAŞIM . BİR VATANDAŞ OLARAK KOORDİNASYONU SAĞLAMAK BENİM GÖREVİM DEĞİL , AYRICA O BARDAĞIN % 90 BOŞ NASIL GÖRMEZLİKTEN GELEYİM.:(
sana helal olsun:alkis:
İstanbul yollarının ne durumda olduğunu tam olarak bilmiyorum ama Sivas'a doğalgaz geldi yollar bitti.. bir daha ne zaman yeni asfalt yaparlar bilmiyorum..
M.YILDIZ
29-10-2006, 11:57
nevsehır gayet guzel yoları ama dogal geldı gerı bozuldu.. guzellıgınden zıyade turkıyede tek ıl tum komsu sehırlerıyle baglatı yolu cıftlı gelıs gıdıs olan
merak etmeyin arkadaslar bu ülkeden hiç bisey olmaz 30 yil dayanan asfalt dökseler bile bikaç ay sonra biri bi ihaleye girer yollar yeniden kazilir rezil olur
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net