Orijinalini görmek için tıklayınız : Vectra c2 siyah zeminli far
Tanesi 1028 lira küsür olup cifti 2057 liraya geliyormus :rolleyes:
kaynak : opel yetkili bayisi mar (istanbul)
not : hayallerim yıkıldı !
burak loves opel
23-04-2008, 10:30
ya bu beyaz zeminlileri astralarada koymuşlar yenilerine.çok çıplak görünüyor(enjoy)
fiyatı oldukça tuzluymuş yahuuu :S:S:S farları açıp boyamak dicem de herkesin de işine gelmiyo tabi tercih meselesi....çıkmacılardan iki adet bulup kendimiz yapsak daha iyi olur gibi :)
bu c2 ler için angel yok mu yani o paraya neler yapılır bi farı siyahlaştırmak için 2057 lira :eek: :eek: :eek:
2000 liraya neler yapılır evet :) ama 500-600 olsa ciddi ciddi düsünecektim
çok paraymıs ya
fk yakında çıkarır onun angellarını
burak loves opel
24-04-2008, 18:44
500-600 bile olsa vermem bu parayı ona ben olsam
100-200 olsaymış:D
çok para o paraya neler yapılır body kit vs .
tarıkyılmaz
24-04-2008, 21:51
içini boyatmak bi seçenek ama biraz riskli ustalık ve uğraş gerektiriyor ! ama güzel duruyor.
Çok pahalıymış. Ama bu işi yapanlar var, çok çok ucuza yaptırabilirsin. Yada westi555 (Hakan) isimli üyeye bi sor istersen belki elinde vardır yada bulabilir...
ben 2004 vectrama aldım siyah zeminli hella 450 ytlye ...
EVET... makyajsız ama eğer dediğiniz gibi rakamlarda ise bence içini açtırıp hem siyaha boyatıp hemde angel taktırın sonrada sağlamca bi silikonlatın ama bu işlemleri bu işten anlıyan birine yaptırn...
işin ehli birini bulmak lazım yoksa yanarız cifti 2000 lira ;)
fiyat biraz tuzlumuş ama bişe söylimmi ben siyah zeminlisini c-2 kasaya hiç yakıştımıyorum bu beyaz krom zemenli hem ön panjurla hemde logoyla fln daha hoş görünüor tabi bu bence ama angel eye tipi olursa yada elinde olan varsa almayı düşünüorum vectra c-2 ye
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net