PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel Opis Ankara

orhaninho
22-10-2006, 13:58
ARKADAŞLAR BU BAYİİ VE YETKİLİ SERVİS HAKKINDA

_HERHANGİ BİR YARARLI BİLGİ
_HERHANGİ BİR ELEŞTİRİ
_SERVİSLE İLGİLİ HERHANGİ BİR ELEŞTİRİ
_NASIL BİR YER
VE BUNA BENZER...

BAZI SERVİSLERDE BİRSÜRÜ ŞEY DÖNÜYORMUŞ
(örnek:ARAÇ TAŞINIRKEN(0 km araba) ÇİZİLİYOMUŞ BOYUYOLARMIŞ V.B)

VARSA BENİ BİLGİLENDİRMENİZİ İSTERİM TEŞEKKÜRLER...

CeyCeyX
22-10-2006, 14:07
opis tavsiye etmem nedeni basimdan gecen uzun bi olay
opal da ayni ama biraz daha ii opalla git

Experience
22-10-2006, 14:31
Ben de opisi öneremeyecem.Her ne kadar ilgililermiş gibi görünseler de bir sürü üçkağıtlarını duydum bugüne kadar.Bakıma gelen servislerden çıkan parçaları bile satıyormuş adamlar.

Opan desen orası da bir muamma-kılı kırk yarıyorlar,yine opal en iyisi görünüyor.Opal'a git derim

M@honi
22-10-2006, 15:02
ben opis i kullanıyorum herhangi bi şikayetim olmadı şimdiye kadar iyi bi şekilde ilgilendiler ama yetkili servisler hakkında bazı şeyler duydum şok oldum açıkçası korkmaya başladım yetkili servislerden ama şunu da söyleyeyim bildiğim kadarıyla opal-opis-opan üçü de aynı kişinin kuruluşu diye biliyorum

exilegs
22-10-2006, 15:19
abi 3 ü de yaramaz şu garanti bitsede özele gitsek artık

milepo
22-10-2006, 17:20
bencede özel daha güvenli hemde ekonomik oluyor

_KRAL_
22-10-2006, 17:58
ucude deıl opıs ve opan osman nafız sonmezın oburu kımın bılmöıyoumn

özkal
27-10-2006, 23:10
Ben de opisi öneremeyecem.Her ne kadar ilgililermiş gibi görünseler de bir sürü üçkağıtlarını duydum bugüne kadar.Bakıma gelen servislerden çıkan parçaları bile satıyormuş adamlar.

Opan desen orası da bir muamma-kılı kırk yarıyorlar,yine opal en iyisi görünüyor.Opal'a git derim o kdarda deil arkdaşım ben 1.5 sene çalıştım orda ünv kazandım çıktım işten öel çıkma parça takılmıyo ama ilgisiz oldukları doğru adamların elinde bi kere arçalr garantili iken müşteriyi bile kovdukları oldu tabi

M@honi
27-10-2006, 23:52
harbiden yuh yani ama tabi müşterininde çok mantıksız bi isteğide olabilir ama ne olursa olsun müşteri her zaman haklıdır :)

dejaay
27-10-2006, 23:57
opisle ben de ankaraya gittiğimde tanıştım. İki defa gittim ama herhangi bir şikayetim olmadı ve hatta çok menmun kaldım. Ama bu demek değildir ki çok iyi servistir. Deneme yanılma işte bunlar.. En iyisi şu adrese bakmak:

www.sikayetvar.com

volkanx
28-10-2006, 15:05
opis mi ,bence uzak dur yeteri kadar bilgili olduklarını da sanmıyorum 2 kere gittim bi 3. sü olmaz...

haydarman
28-10-2006, 15:12
ben arabamı opisten aldım, 55. km'de araç hacettepe otoparkında çalışmadı, akü bitmiş, çekiciyle opis'e gittik, sıfır akü taktılar, ilgili davranmışlardı.dediklerine göre sıfır arabalarda bu tür sorunlar olabiliyormuş, akü kablosunu gevşetmedikleri zaman kandi kendine bitebiliyormuş...Sonuç olarak sorun giderildi, ilgili davrandılar, sonra ne olur bilemem, zaman gösterecek....inşallah böyle gider...

Experience
28-10-2006, 23:31
o kdarda deil arkdaşım ben 1.5 sene çalıştım orda ünv kazandım çıktım işten öel çıkma parça takılmıyo ama ilgisiz oldukları doğru adamların elinde bi kere arçalr garantili iken müşteriyi bile kovdukları oldu tabi

Öncelikle,garantili bir arabanın sahibini kovmak bile büyük bir terbiyesizliğin,duyarsızlığın göstergesidir zaten.Diğer taraftan çıkma parca ile ilgili cümlede anlatılan,servis bakımına gelen araçlardan çıkan parçaları daha sonra el altından satıyor olmaları...

yigit52
29-10-2006, 05:38
arkadaşlar doktorum (krexxxx) samsun reisden aldı oranın servisini bilmiyorum ama doctorum servise orduya geliyor servisdeki kişler samimi arkadaşlarımız ve işin erbabı diye biririm zaten teki opelim.net e üye ben aracımı onlara teslim ediyorum bugune kadarda sorun yaşamadım ve sunu söyleye bilirim opel türkiyenin bile desdek vermediği yerde opel ateş ordu her zaman müşterisine sahip cıkıyor bayramda bunu bikere daha gördüm oyüzden türkiyenin nersinde olursam olim her zaman desdek ve yardıma geliyorlar birzat sahit oldum

xenonx
29-10-2006, 12:47
ben arabayi alali 5 ay oluyo ilk 3 ay opis e gittim simdi opan a gidiyorum bence daha iyi opis te sadece bekletiyolar 1 saatlik isi 5 saatte yapiyolar we tam çözümde bulunamiyo

savaş
17-01-2008, 23:12
ARKADAŞLAR BU BAYİİ VE YETKİLİ SERVİS HAKKINDA

_HERHANGİ BİR YARARLI BİLGİ
_HERHANGİ BİR ELEŞTİRİ
_SERVİSLE İLGİLİ HERHANGİ BİR ELEŞTİRİ
_NASIL BİR YER
VE BUNA BENZER...

BAZI SERVİSLERDE BİRSÜRÜ ŞEY DÖNÜYORMUŞ
(örnek:ARAÇ TAŞINIRKEN(0 km araba) ÇİZİLİYOMUŞ BOYUYOLARMIŞ V.B)

VARSA BENİ BİLGİLENDİRMENİZİ İSTERİM TEŞEKKÜRLER...
Ankara'da iken 3 sene boyunca opise gittim. Bir sorunla karşılaşmadım. Halen Ankara'ya gittiğimde bir sorun olunca uğruyorum.

savaş
22-01-2008, 00:42
arkadaslar Ben Opal'da Calisiyorum Ankaradaki
yetkili Servisler Adina Konusuyorum
opal Opis Opan Reis Tereyağlioğullari

bakin Arkadaslar Beni Ister Siteden Atin Isterseniz Sikayet Edin Fark Etmez...!
1 Yetkili Servislerde Cikan Parca Ne Olursa Olsun özel Bir Posete Koyulur Ve Musteriye Verilir
2 Sifir Araclarda Cizik Darbe Vs Varsa Fotografi Cekilir Ve Fabrikaya Geri Gonderilir Eger Bu Sekilde Almak Isteyende Olursa Fiyat Dusurulur Ve Musteriye Nerde Cizik Vs Varsa Gosterilir
3 Disarda Filtre Bile Değiştirseniz Opel'in Orjinal Gm Yazan Parcasi Ile Ayni Fiyata Geliyor Cunki Opelde % 25 Indirim Var Ve Takilan Parca Vida Dahi Olsa 2 Yil Garantisi Var

ayrica Yetkili Servise Gittiginiz Zaman Arkanizda Buyuk Bir Firma Var Sanayideki Ustanin Patronu Yok Arac Servise Girerken Km Alinir Islem Biter Ve Musteriye Geri Verilir Arac Kac Km Test Yapildiysa Servis Kayitlarinda Vardir Kac Km Yaptigi (test Yolu Sabittir Değişmez) Musteriye Bilgi Olarak Verilir
Büyük bir oranda arkadaşa katılıyorum. Klüp kart indirimi+çıkan eski parçaların iadesi+iki yıl garanti. Hepsi de doğru. Yanlız benim opel servislerinden beklediğim bir şey var. Ben arabalara ve her türlü tamire meraklı biri olarak servis hizmetinden faydalanırken arabamın yanında olmak istiyorum. Servisten çıkıyorum, bagajımda arabamdan çıkan eski parçalar. Tamam çok güzel de, bu parçanın bana ait olduğunu nerden bileyim. Orjinal parça dediğin el yakıyor. En azından arızalı parçalar sökülene kadar arabamın yanında durma hakkım olmalı. Böyle bir ortam yaratılırsa bu herşeyden önce opelin karına. Bu olursa en ufak bir arızada aracı sağa çekip servis beklemeyiz. Arıza bildirirken daha bilinçli oluruz. Gece sabaha kadar ailemizle uzun yolculuklar yaptığımız zamanlar oluyor. Gecenin köründe çoluk çocuk karda kışta yolda kaldığınızı bir düşünün. Benim görüşüm bir şoför aracını ne kadar iyi tanırsa o kadar yolda az kalır.

exilegs
22-01-2008, 00:55

1 Yetkili Servislerde Cikan Parca Ne Olursa Olsun özel Bir Posete Koyulur Ve Musteriye Verilir
2 Sifir Araclarda Cizik Darbe Vs Varsa Fotografi Cekilir Ve Fabrikaya Geri Gonderilir Eger Bu Sekilde Almak Isteyende Olursa Fiyat Dusurulur Ve Musteriye Nerde Cizik Vs Varsa Gosterilir
3 Disarda Filtre Bile Değiştirseniz Opel'in Orjinal Gm Yazan Parcasi Ile Ayni Fiyata Geliyor Cunki Opelde % 25 Indirim Var Ve Takilan Parca Vida Dahi Olsa 2 Yil Garantisi Var

ayrica Yetkili Servise Gittiginiz Zaman Arkanizda Buyuk Bir Firma Var Sanayideki Ustanin Patronu Yok Arac Servise Girerken Km Alinir Islem Biter Ve Musteriye Geri Verilir Arac Kac Km Test Yapildiysa Servis Kayitlarinda Vardir Kac Km Yaptigi (test Yolu Sabittir Değişmez) Musteriye Bilgi Olarak Verilir Arkadaşım ben kazalı arabayı opis'e gönderdim alırken remini çektiler arabayı alırken bagaj kapağında olmayan bir ezik gördüm adam orda çalışan ısrarla bu alırken vardı dedi.Ben yoktu dedim.Resme baktı.Çocuk kandırıyor sanki var dedi hatta resim sitede var görenlerin hiç biri göçük olduğunu söylemedi herkes var dedi onlar yok dedi olay bu sonra mail attım yok müşteri memnuniyetiymiş gelin ücretsiz yapalım dediler.Şimdi ben mecbur muyum?Onların hatası yüzünden bagajı komple boyatmaya inat ediyorlar arkadaşım kabul etmiyorlar.ondan öncede 3 servisede gittim sabahları zor çalışıyordu diye bişey yok diyip geri verdiler arabayı sonra opel türkiye şikayetler artınca kabullendi.Niye şikayetler artınca olduda bu ben söyleyince başından sağmak için bişey yok diyip geri verdiler.Yoksa garantinin bitmesininmi beklediler acaba Daha bunlar en basiti anlatsam roman olur roman ;););)

phoenix78
22-01-2008, 05:30
Arkadaşlar konu biraz sorudan uzaklaşmış....Ben Eskişehir yolundaki Reis Opel yetkili servisini tercih ediyorum memnunum. Tavsiye de ederim.

erkanozden
22-01-2008, 09:03
Arkadaşlar, esasına bakarsanız, hepsi birbirinin aynı. Allah servis'e düşürtmesin.
Ben geçen hafta kaza yaptım. (Daha doğrusu mercedes'in biri geri geri gelip önden benim arabaya vurdu.) Su radyatörü patladı, klima radyatörü zarar gördü. tamponda ufak tefek ezikler oldu. Tampon çubuğu değişti. (Yaklaşık 1.400 YTL'lik fatura çıktı.) Bir kere çoüu parça için stok tutmuyorlar. Hepsi sipariş ile geliyor. (Özellikler garanti kapsamında olmayanlar için..) Yavaş çalışıyorlar. Aşırı yoğun oldukları için.
Parça fiyatlarına gelince, eğer orjinal opel yedek parça kullanacağım derseniz, dışarı ile fiyat farkı %25-30 oluyor. İşçilik illa ki pahalı oluyor.
Bence, büyük bir problem oluşmadığı sürece yetkili servis yerine özel servise gitmek. Ama parça değişecekse (EGR, Radyatör vb..) yetkili servis mantıklı, çünkü 2 yıl garanti var.

Herkese kazasız günler.. Saygılar.

Ahmetilgaz
22-01-2008, 09:15
arkadaslar corsa 1.3 cdti cmonumun 30.000 bakimini yaptiricam, bana ankarada en hesapli yetkili servisi tavsiye edermisiniz?

phoenix78
22-01-2008, 09:18
arkadaslar corsa 1.3 cdti cmonumun 30.000 bakimini yaptiricam, bana ankarada en hesapli yetkili servisi tavsiye edermisiniz?

Ben 15000 bakımı için hepsini gezmiştim fakat en ucuz fiyatı Reis vermişti.

EfEvren
22-12-2009, 16:54
Sayin arkadaşlar ankara opan ida ben tavsiye etmem.takdiklari parçaya 2 yil garanti veriyorlar ve takiyorlar ama parçayi kirip hatayi araçima buldular.park halinde birisi vurmuş dediler..bence en iyisi tanidiğin sağlam bi usta.. Saygilar..

KRAL
23-12-2009, 12:38
opak en iyi servistir yetkilide gidin memnun kalmayan bana gelsin!!1

barıs_koc
23-12-2009, 12:56
OPİS le ilgili başımdan geçeni objektif olarak anlatayım siz karar verin.
Aracıma 1,5 - 2 ay önce hırsız girdi. İnsan omayan varlık kapıyı levye ile açtığı için sol ön kapı haliyle oynadı. diğer tüm işçilikleri yaptılar. Aracı aldım. Göya iç dış yıkmaa yaptılar ama aracın tamişr pislikleri aracuımın içinde idi. Neyuse aldım aracı çıktım ertesi gün bakım 80 e ulaşınca hız ses alıyor içeriye. 90 100 ses artıyor. Geri telefon ettim. Ali bey sağolsun "gelin ilgilenelim dediler". Gittim gayte ilgili şekilde bir usta geldi baktı kaopıtyı el ile içeriye aldı bayaa uraştı. Tamam dedi çıktık tecrübeye yok ses geliyor. Usta "abi ses yok o ayna sesi normal" dedi. :( dedim ki başlıyoruz. Ee dedim normal ses se olaydan önce niye gelmiyordu. Bi daha baktı cık. Yok abi normal bu ses dedi. Sonrasında araca bindim sanayğya gittim. Ustama anlattım olayı baktı cam direği ile kapının birleştiği yerde boya çatlamış. Geri gittim. Al, bey e durumu izah ettim. Gayet ilgili bir şekilde aracı geri aldılar. Tekrar o ksımı küçük bir boya. Bu sefer aynı ustayı tecrübeye vercekken rica ettim. Başka usta geldi. Bindi Konya yolunda bir tecrübe usta "abi bu ses mi" dedi. Diresiği ile camı dışarı itti. ses kesildi. Geri çekti ses geldi. "Doğrudur" dedi. ben bunu hallederim dedi. :) Dedim eyvallah. ertesi gğn gittim aracımı aldım teste çıktım. Bu sefer aynı kapının başka bölgesinde daha yoğun ses. 10 gün 15 gün sonra iş dolayısyla gecikmeli gttim tekrar. Ali bey aynı hoşgörüyle karşıladı "sen canını sıkma bi o araba burdan eski hali ile çıkar dedi. Aynı suta geldi. bi daha baktı. Aldı düzeltti şu anda ses yok.
Objektif olarak anlatmaya çalıştım. İlgililer. O kuınuda bir sıkıntı yok. Ancak her serviste olan ustaların işi sahiplenmemesi konusu var. Diğer usta sesi duymazken adam sesi bulup tamir edebilyor.

Karar sizin.

06volkan38
23-12-2009, 16:25
06fa525cdx´isimli üyeden Alıntı http://www.opelim.net/designs/bc/buttons/viewpost.gif (http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=427787#post427787)

ayrica Yetkili Servise Gittiginiz Zaman Arkanizda Buyuk Bir Firma Var Sanayideki Ustanin Patronu Yok Arac Servise Girerken Km Alinir Islem Biter Ve Musteriye Geri Verilir Arac Kac Km Test Yapildiysa Servis Kayitlarinda Vardir Kac Km Yaptigi (test Yolu Sabittir Değişmez) Musteriye Bilgi Olarak Verilir

Arkadaşımın dediği dogru katılıyorum kime güvenceksiniz peki dışarda yaptıralım peki yolda giderken fren boşaldi allah korusun kamyonun altina girdik fatura varmiydi dişarda yok tu nouldu sakat kaldik peki normalde opel servisine gitseydik bu durum yine olsaydi elimizde fatura olsaydi hiii ozaman o opel bayisi para tazminati vermek zorunda + o km araba vermek zorundalar bunlari bilmek ve su servis bu servis demek den vaz gecin servis demek para demek ama can sagliğiniz paradan daha önemli bence canimiz bunu göz ardi etmeyelim lütfen..... tesekkür ederim duyarli Arkadaşlara

barıs_koc
23-12-2009, 16:52
benim aracımın o kadar parçası değiştirildi bir parça dahi tarafıma teslim edilmedi. GM yazan parçasından bahsediyorsunuz serviste 10 lira dışarda aynmı GM aynı garantılı parça 5 lira 7 lira. k,msanın amacı karlalamk değil. Ama gerçekçi olmakta fayda var.