Orijinalini görmek için tıklayınız : Calibra Turbo mu, Astra Cabrio Turbo mu? Hangisi?
calibra turbo mu yoksa astra cabrıo turbo mu? paranız olsa hangısını alırdınız?
Astra Coupe 2.0 Turbo siyah bi tane alırdım full bayılıyorum makinaya
Experience
21-10-2006, 23:28
Konu yeni astra cabrio olunca tabiiki bazı seyler değişiyor,calibraya her ne kadar bayılsam da,astra derim
calibra turbo çünkü 4 x 4
cabrio değilde astra coupe turboyu tercih ederim..
gTUNerkan
22-10-2006, 00:45
astra coupe olsa onu ama cabrio sa calibra.
astra çünkü yeni... calibra eski
olsun.........hic hatırası yok mu :rock CALİBRANIN :rock sizde:confused:
Ben calibra derdim.Ama oldukça temiz bir calibra olursa.
emre, sana attıgım pm yi aldın mı?
Ben calibra derdim.Ama oldukça temiz bir calibra olursa.
+2006:pon:
weSti555
23-10-2006, 20:31
aslında zor bi seçim
calibra adı bile muhtesem ama astra da hem cabrio hem turbo
bu durumda haliyle astra
Türkiyede Cabriomu? En fazla iki hafta icinde birisi Cabrioyu delip teybiniz calacaktir...
spaceghost
25-10-2006, 11:53
arkadaşı astra cabrio ama ESP siz ise alma hiç yol tutuşu yok bilgin olsun
arkadaşı astra cabrio ama ESP siz ise alma hiç yol tutuşu yok bilgin olsun
+10000000 ONUN İÇİN CA-LİB-RA:D :D
Hollandali
31-10-2006, 04:09
coupe turbo bence
Her yönden bakmak gerekirse Calibra daaha az arıza veren bi araç, ve aynı zamanda parçası bol bulunan bi makine.
Z20let motorlu olan astra ise parça ve arıza bakımından çok sorunlu.
Yüklenmiş bi astrada neredeyse TR de göremedim.
Ben Calibra C20let alırdım.
getrag84
14-12-2006, 10:27
calibra turbo çünkü 4 x 4:tesk:
kesinlikle:good: :alkis: :cool:
efsaneler ölmez, calibra geçilmez.:D
Her yönden bakmak gerekirse Calibra daaha az arıza veren bi araç, ve aynı zamanda parçası bol bulunan bi makine.
Z20let motorlu olan astra ise parça ve arıza bakımından çok sorunlu.
Yüklenmiş bi astrada neredeyse TR de göremedim.
Ben Calibra C20let alırdım.
Kardeşim ben yüklenmiş calibra göremedim astra var bi kaç tane de:) Astra nın arıza verdiği doğru deil, kimin elinde ve ne koşullarda tune edildiği önemli. Calibra turbo gerçekten benim de beğendim bi araç. Güsel bi motoru var, ama eski bi motor. z20let daha yeni bi motor, calibranın kapağı biraz daha iii z20let e göre ama z20letin de long block u c20letten daha iii, ben olsam coupe turbo alırdım. Bertone bi tane opel var. Calibranın 4 çekeri çok sorunlu...
hakan_yucel
25-08-2008, 20:47
hem cabrio hemde turbo olucak sorulması hata tabiki astraaaa
selocan77
25-08-2008, 23:15
Kardeşim ben yüklenmiş calibra göremedim astra var bi kaç tane de:) Astra nın arıza verdiği doğru deil, kimin elinde ve ne koşullarda tune edildiği önemli. Calibra turbo gerçekten benim de beğendim bi araç. Güsel bi motoru var, ama eski bi motor. z20let daha yeni bi motor, calibranın kapağı biraz daha iii z20let e göre ama z20letin de long block u c20letten daha iii, ben olsam coupe turbo alırdım. Bertone bi tane opel var. Calibranın 4 çekeri çok sorunlu...
Valla helal olsun 2 sene sonra konuyu hortlatmışsın.
Vladimir
26-08-2008, 09:09
konu hortlamış harbiden ama olsun devam edelim yorumlara bence calibranın haldex kavraması yeter bırakın C20LET i
turkerrr
26-08-2008, 11:14
astra coupe turbo bence... calibra sıfır gibi olursa calibrada olabilir... ama cabrio olmaz...
kesinlikle calibra 4*4 turbo!.. torku taaaaaaaaaa poponuzda hissediyorsunuz :D
popon astra cabrio yada coupe gördümü yawrucum :D
görmese konuşmazdık janım!.. :D
kesinlikle calibra 4*4 turbo!.. torku taaaaaaaaaa poponuzda hissediyorsunuz :D
Hissettiğin yeterki tork olsun kardeşim :D:D
ovl:DAğır oldu be yaa:):):)
bu arada ben oyumu bertoneden kullanıyorum.yeni yüz yeni kasa(kızlar daha cok bakıyor bertoneye:D)
görmese konuşmazdık janım!.. :D
Ne gördün :D hangi astra'yı gördün yawww :D
boşaltım sistemini konuya dahil etmeden şu denebilir ki konfor isteniyorsa ve modern bir çizgi o zaman astra turbo tabiki ha cabrio nun görüntü daha hoş ama büyük ihtimal bertone olacak.
amma velakin, standart hallerde sanırım calibra turbo 4 çeker olması hasebiyle astra turbo dan daha tatminkar bir sürüş sunar.
sonuç olarak 2008 calibra üretilirse calibra tercihimdir.
ovl:DAğır oldu be yaa:):):)
bu arada ben oyumu bertoneden kullanıyorum.yeni yüz yeni kasa(kızlar daha cok bakıyor bertoneye:D)
kızlar acısından düşünürsen sametcim emin ol calibraya talip daha çok bi bertone bide calibra 7 caddeye çekelim istersen hangisine talip daha çok olmadı senin passatı çekeriz
bence bertonenin kendine has bi güzelliği calibranında kendine has bi çizgisi var bertone benim gözümde kasa olarak opelim her arabasından bişeyler alınıp ortaya çıkmıs bi araba gibi duruyor ama calibra kasa olarak halen yakalanılması zor bi güzelliği var kendi arabamın cizgilerine her baktığımda bir kere daha aşık oluyorum
Calibra'ya kızların hasta olmasına gerek yok, bilen biliyor Calibra'yı. ;)
Kıza 4x4 Turbo desen 16 tekerleklli mi diye sorar, gel de anlat. :)
kızlar acısından düşünürsen sametcim emin ol calibraya talip daha çok bi bertone bide calibra 7 caddeye çekelim istersen hangisine talip daha çok olmadı senin passatı çekeriz
ben kız olsam dicem şimdi olmayacak neyse vazgeçtim:D
bu arada bu 3lüyü yapalım 7.caddede, passatın adı cıktı zaten caddede:) 2oda 1 salon diye hiç şansınız yok o açıdan:D:D:D
Calibra'ya kızların hasta olmasına gerek yok, bilen biliyor Calibra'yı. ;)
Kıza 4x4 Turbo desen 16 tekerleklli mi diye sorar, gel de anlat. :)
diyecek bişeyim yok haklısın abi
Vladimir
26-08-2008, 16:01
:pon::pon::pon:calibra calibra calibra:pon::pon::pon:
çamurdan olsun 5 kuruş fazla olsun ama calibra olsun
turkerrr
26-08-2008, 17:01
ben kız olsam dicem şimdi olmayacak neyse vazgeçtim:D
bu arada bu 3lüyü yapalım 7.caddede, passatın adı cıktı zaten caddede:) 2oda 1 salon diye hiç şansınız yok o açıdan:D:D:D
bu üçlüye bende katılabilirim ama benim araba birazcık calibra kırması jantlar cali jantı :D
turkerrr
26-08-2008, 17:03
boşaltım sistemini konuya dahil etmeden şu denebilir ki konfor isteniyorsa ve modern bir çizgi o zaman astra turbo tabiki ha cabrio nun görüntü daha hoş ama büyük ihtimal bertone olacak.
amma velakin standart hallerde sanırım cabrio turbo 4 çeker olması hasebiyle astra turbo dan daha tatminkar bir sürüş sunar.
sonuç olarak 2008 calibra üretilirse calibra tercihimdir.
çeto ne yazdığını tam çözemedim ama astra cabrio turbo 4x4 değil kardeşim ;)
bu üçlüye bende katılabilirim ama benim araba birazcık calibra kırması jantlar cali jantı :D
bertone ama ruhunda yine calibra var
offffff walla şunu biliyorumki!.. serdar sana o araba yakışmıyor sen uno al!.. türker sende arabanı bana sat!.. sanada bitane 95 corolla alalım!.. Çekememezlik gıjıklık tavan yapmış durumda!.. kıl kıl bilmiş bilmiş mesajlar yazıyorlar ya!.. :D heheheh
şaka maka da serdar hakkaten senin araban çok güzel ama bu benim türkere gıcık olmamı engelleyemez :D
turkerrr
26-08-2008, 21:12
offffff walla şunu biliyorumki!.. serdar sana o araba yakışmıyor sen uno al!.. türker sende arabanı bana sat!.. sanada bitane 95 corolla alalım!.. Çekememezlik gıjıklık tavan yapmış durumda!.. kıl kıl bilmiş bilmiş mesajlar yazıyorlar ya!.. :D heheheh
şaka maka da serdar hakkaten senin araban çok güzel ama bu benim türkere gıcık olmamı engelleyemez :D
benimle ne zorun var ingırıdıbıl hulk :D
benimle ne zorun var ingırıdıbıl hulk :D
geçecem olm seni ! Ofli oldum ben :D heheehe
geçecem olm seni ! Ofli oldum ben :D heheehe
bir günlüğüne benimmotoru senin arabaya koyabaliriz bak ibo
fren sistemi lazım o zaman. onuda bir günlüğüne verirsin dimi.
37OPEL37
06-09-2008, 13:48
Kesinlikle temiz bir calibra 4*4
turkerrr
06-09-2008, 14:13
bir günlüğüne benimmotoru senin arabaya koyabaliriz bak ibo
teker teker gelin :D
Temiz ve masrafsız olursa kesinlikle Calibra Turbo 4x4 derim. Tasarımı değil astraya çoğu 2009 tasarımlarına taş çıkartır. Güncellenmiş versiyonu çıksa süper olurdu...
Vladimir
06-09-2008, 20:12
2009 un ilk aylarında tanıtılması planlanıyor yeni calibranın cw oranı tam 0.25 eskisinden 0.01cd daha düşük bence oldukça popülerleşecek ki sır gibi saklanan LS3 motor ile
2009 un ilk aylarında tanıtılması planlanıyor yeni calibranın cw oranı tam 0.25 eskisinden 0.01cd daha düşük bence oldukça popülerleşecek ki sır gibi saklanan LS3 motor ile
vay be yeni calibra geliyor ha.. valla süper olacak yeni mustang efsanesi gibi birşey ya.
hadi bakalım biraz araştırayım şu yeni caliyi
edit : derken buldum birşeyler çok güzel olmuş
http://img252.imageshack.us/img252/6497/n2zo5.jpg
Vauxhall VXR8 LS3 with V8 engine (http://www.topblogarea.com/out.php?site=14806&article=1687409)
2008-05-06 14:46:13
The new Vauxhall VXR8 LS3 with V8 engine has been launched by Vauxhall. With a 6.2-litre displacement (the capacity grows from 5967cc to 6162cc), The Vauxhall VXR8 LS3 V8 develops 431 PS at 6000 rpm which is 14 PS more than the previous version.
Eğer LS3'ten kasıt V8 6.100cc ise Türkiye'de bir tane bile satmaz.
turkerrr
08-09-2008, 18:17
Vauxhall VXR8 LS3 with V8 engine (http://www.topblogarea.com/out.php?site=14806&article=1687409)
The new Vauxhall VXR8 LS3 with V8 engine has been launched by Vauxhall. With a 6.2-litre displacement (the capacity grows from 5967cc to 6162cc), The Vauxhall VXR8 LS3 V8 develops 431 PS at 6000 rpm which is 14 PS more than the previous version.
bu arabada en güzel satılcak motor astra opc motoru yada 2.8 turbo fazlası türkiyede gitmez bencede...
turkerrr
08-09-2008, 19:59
çıktığı gün bayideyim
bitanede ben isterem :)) araba beyaz plakasınıda 06 s 2581 alırım :D plaka aklımda doğru kaldı mı bilmiyorum :)
fiyakali53
09-09-2008, 01:06
4*4 Kullanmayan arkadaşlar fazla bilmezler kullanmanın zevkini,astra daha yeni fakat calibra deli bir alet, benim alman bi arkadaşta vardı ondan o arabaya hasyatım,sizde o aleti görseydiniz bana katılıırdınız... bence calibra
4 çeker keyfini yaşayan bilir
Vladimir
09-09-2008, 17:58
iyide biz sadece tr için konuşmuyoruz yurtdışında milletin trdeki gibi bi vergi durumu söz konusu değil gelmezse gelmesin ayrıca
LS motor serisini ilk geliştiren Opeldir. Opelin SFİ motor teknolojisi 80liyılların sonunda düşük emisyon ve düşük yakıt tüketimi için Opel mühendisleri LS engine projesi adı altında Corvette için LS motorunu geliştirdi. Teknik alt yapı klasik Corvette LS V8 i ancak SFi uyarlaması ile Corvette oldukça gelişti. Yeni Calibrada ayrıca daha düşük hacimli ve daha düşük hpli bi V8 de gündemde motor kodu L76 olan motoru opel revize etti ve 344hpye uyarladı. Bakalım Opel büyük oynarken kazanacakmı kaybedecekmi
karası olan konusur diyorum bence alıcak insan her halikarda alır ve tadını cıkarır
çıktığı gün bayideyim
foto çekmeye gideriz anca bayi ye ne bayisi .. 6100 motor bir arabayı almak için bayi ye uğramadan önce kafaya parizyeni geçirip bi bankaya uğramak lazım.
ya model arabası falan yok mu bunun makro çekim yaparız en azından.
çıktığı gün bayideyim
Hehe ekmek bayii hesabı millet kuyruğa girermiş, senin gibi düşünenler. Sabah 5 gibi filan sıraya geçmek lazım yoksa eve eli boş dönersin valla :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net