PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : vectraya egzoz

cance
25-03-2008, 21:02
şu anda bende komple spor egzoz var headers dahil ama son susturucumdan memnun değilim ben. çift çıkışlı ama çıkışları ufak olan bir susturucu arıyorum. birde ses versin ama tok ses değilde benim için önemli olan alt devirlerde ses vermeyip üst devirlerde çok yırtınması. sizin bildiğiniz böle bir susturucu var mı?

KaptaN55
25-03-2008, 21:53
şu anda bende komple spor egzoz var headers dahil ama son susturucumdan memnun değilim ben. çift çıkışlı ama çıkışları ufak olan bir susturucu arıyorum. birde ses versin ama tok ses değilde benim için önemli olan alt devirlerde ses vermeyip üst devirlerde çok yırtınması. sizin bildiğiniz böle bir susturucu var mı?

en güzeli egzosa 3-4 delik aç...memmun kalırsın :good:

06_GR_013
25-03-2008, 23:19
remus yada sebring marka bi son susturucu kullanırsan istediğin gibi olucaktır...özellikle remus 3000 devire kadar ses vermez sabit hızlarda yine sesi azalır hızlanma durumuna göre,,,,,üst devirlerde de yıkar ortalığı :D biraz daha sessiz vede daha tize yakın bi ses istersen supersprint kullanabilirsin,,,,normalde bu 3 markada sadece son susturucu olarak taktığında pek ses vermez ama sen zaten komple boru ve headers takmışsın,,,bu markalar sende çok iyi sonuç vericektir..........

gt_vectra_gt
26-03-2008, 00:52

ne marka var sende ? kaca yaptırdın ?

cance
26-03-2008, 23:39
bendekiler marka değil. bir kere supersprint orta susturucu aldım aldığım hafta kaza yaptım arabanın altını çarptım susturucu parçalandı o zaman kızdım sanayi tipi performans susturucu taktım bir markası vardı ama real gibi birşey olabilir hatırlamıyorum. headers ağar egzozun olması lazım irmscherin replikası. katalitik yerine takılan spor susturucu da orta susturucu ile aynı marka. son susturucum spor değil ama west olabilir markası onu en son deiştirmeyi tercih ettim ki bu yaptıklarımı yaptıktan sonra sesi değişeceğinden en son alırım dedim. remuslar çok ses yapıyor ben o kadar ses yapan istemiyorum ss bakayım bari. bu real yed falan onların susturucuları var ucuz onlardan alsam onlar sürekli bağırıyor mu acaba?

cance
27-03-2008, 19:45
tecrübesi olan yok mu arkadaşlar?

MerifasT
27-03-2008, 19:50
bende yed marka var videolar youtube vardı http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/d574bce0474c32f0af72ebc66bead5828e77cc17f882efe71b 507c85edda25c85d0bed4fd62a9fe016118 link

cance
27-03-2008, 20:11
bende yed marka var videolar youtube vardı http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/d574bce0474c32f0af72ebc66bead5828e77cc17f882efe71b 507c85edda25c85d0bed4fd62a9fe016118 link

sizin arabanızda orta susturucu veya kat iptali var mı? arabada hava filtresi var mı? onlara göre sesi karşılaştırmayı düşünüyorumda. teşekkür ederim

MerifasT
28-03-2008, 17:23
arabda hiç bişi yok sadece son susturucu

cance
28-03-2008, 20:36
başka tecrübesi olan yok mu arkadaşlar? youtubeda dinledim bir sürü vectra egzoz sesi ama karar veremedim gerçeğini duymak lazım

bugraGT
28-03-2008, 21:06
madem ankaradasın ışık abiye bi görün bu konuda uzman sana uygun ürün elinde yoksa olan yere gönderir derdi para kazanmak değil hobby

sitede serhan la samet abi falan da iyi tanıyomus kendisini :)

balgat 55.sokak ibs motorsport

cance
28-03-2008, 22:45
ben orayı çok samimi bulmuyorum onun için hiç gitmedim. fiyatları da biraz fahiş gibime geliyor.

cance
29-03-2008, 22:16
başka tecrübesi olan var mı?

cance
30-03-2008, 22:28
acaba konuyu mu yanlış yere açtım ilgilenen yok?

SSB_BASOGLU
30-03-2008, 22:33
azcık paraya kıy remus taktır pişman olmassın tam senin aradıgın şey internette var google den buldum 300 400 ytl arası muhakkak bak derim

cance
30-03-2008, 22:56
remusların çok ses çıkartmasından dolayı korkuyorum. ben alt devirlerde sessiz sakin birşey arıyorum. öle rolantide homurtulu çalışsın istemiyorum :)

SSB_BASOGLU
30-03-2008, 23:02
tamam arkadaşım anladım ben seni ama remus larda kat iptali olayı var 3ooo devirden sonra sesi oturup saat lerce dinlemek istersin ama iyi bi modifiyeci usta bulman lazım sanayi de yapamıyorlar sonra araç (internet deyimi ile) apaçi arabası gibi bağarıyor eniştemse var 1o6 gtı da keşke göstere bilsem hasta oluyorum

cance
30-03-2008, 23:09
apachi 106lar saxolar var sürekli ses çıkıyor arabadan işte öle birşey istemiyorum. ben daha sessiz giden bir 106da görmedim zaten :D ss alayım diyorum veya yed alıp deneyeceğim bakalım nasıl olacak magnex türkiyede çok fazla yok olsa onların sesi de çok tatlı oluyor.

MerifasT
31-03-2008, 18:55
yed al bi dene abi zaten ucuz onlar baktın yaramadı satarsın mutlaka alıcı çıkar

cance
31-03-2008, 21:40
yed al bi dene abi zaten ucuz onlar baktın yaramadı satarsın mutlaka alıcı çıkar
bende aynen böle düşünüyorum teşekkür ederim.sana son bir sorum olacak. videoyu izledim ama tam olarak anlamadım onun için soruyorum mesela uzun yolda sabit bir hızla giderken çok uğultu var mı? birde rolantideyken de bir uğultu geliyor mu egozdan? teşekkür ederim

MerifasT
01-04-2008, 20:46
uzun yolda içeri pek ses gelmiyo ama arkada oturan hissediyo :) dışarda nasıl bir ses var o konuda bi fikrim yok rölantide böle bi ses çıkıyo
http://www.youtube.com/watch?v=CnBW8hYZwCY
genel olarak bakıldığnda çok rahatsız edici bi sesi yok ama bizde sadce son susturuc takılı gerisi orj. sende nasıl olur o konuda bi fikrim yok

cance
02-04-2008, 21:42
evet dinledim.şimdi egzoz tiplerine bakıyorum ama daha beğenemedim:) iki çıkışlı olsun ama iki tane ufak yuvarlak olsun istiyorum. abart egzozların hepsinde kocaman 2 tane yuvarlak var. birde o yuvarlaklar aşşağı doğru azcık kesik olsa(honda civiclerde öleydi sanırım) çok güzel olacak. böle bir egzoz görürseniz haber verin lütfen :)

bugraGT
02-04-2008, 21:51
burak yed in sesi fena dilmiş ya rölantide fazla bagırmıyo polisle ugrastımaz
bende oval tek çıkışlı bişey düşünütoyurm bu yedliern fiyatları nasıl

bass I love you da çalıyo cıstak cıstak bide wooferın o şarkıda göbek atısını çekseydin ;)

can sende halledersin insallah bizde senden tavsiye alcaz sonra ;)

cance
02-04-2008, 22:15
oval tek çıkışlı çok güzel yedler var bir sürü gördüm. ama bende ne zamandır oval egzoz ucu var onun için bu sefer deişik olsun istiyorum. benim son susturucu da zaten spor ama sesi çok fazla değil. normal son susturucular gibi içinde salyangoz yok ama kasası büyük olduğu için sanırım sesi çok az :)

MerifasT
03-04-2008, 19:10
valla yedler ucuz ben düşeşe geldim sıfırı 80 e aldım zaten aşağı yukarı okadar dediğin gibi egzos görürsem haber veririm abi ;)

cance
04-04-2008, 02:10
ben en son baktığımda 50-60 lira civarı fiyatı vardı yedlerin ama egzozcuya da para verilecek 80i rahat bulur :)

MerifasT
04-04-2008, 11:13
evet aşağı yukarı okdar bn 20 ytl ye taktırdım

speedway
14-04-2008, 15:14
kardeş bende magnex oval var, sesi benim tam istediğim gibi ama senin kriterlere çok fazla uymuyor gibi. Tamam üst devirlerde oldukça yırtınıyo çokta tatlı sesi var ama homurtu yapıyo rölantide falan...

DRaGGeRs
14-04-2008, 18:51
merhaba bende kat.iptal orta susturucu yerinde ve son susturucu olarakta sebring xt-1 var ses olarak orjinale çok yakın basınca ince ince ötmeye başlıyo ama pek anlaşılmıyo

bende size bişey sorucam sebring son susturucuya ilave biirde supersprint orta susturucu taksam ses çok artarmı şöle 3000e kadar ötmesin istiyorum bende?

cance
19-04-2008, 00:57
başka tecrübesi olan var mı? zaten bulamadım daha istediğim gibi bir uç. arabanın 2 yanında çıksın diye düşünmeye başladım. ortaya yatay duran bir egzoz ve onun 2 yanından çıkıp sonra 90 derece dönüp arkaya bakacaklar. porsche egzozu gibi :D

cance
29-04-2008, 00:25
real marka gördüm bir tane 100 lira civarı fiyatı vardı 0. sizce nasıldır bu ürün?

semre06
30-04-2008, 13:05
Bence real filan alma derim çok kalitesiz hemde istediğin sesi vede performansı alamazsın eğer arabaya bineceksen çıkma filan ss al derim....

cance
08-05-2008, 23:55
steel sport buldum. full krom kaplı ne düşünüyorsunuz?

beyaz guvercin
19-01-2010, 21:50
1.7 dti ye çift çıkışlı polo 1.9 dizelin son susturucusunu taksak problem olur mu.muayenede filan

g0rky06
24-01-2010, 20:41
ben vectra aracımdan soktugum egzos u satıyorum ayakları felan hazır dokme egzos araba devırsızken ses cıkarmıyor hızlanınca kendını hıssetırıyor istersen bir bak http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=55927

cance
25-01-2010, 01:07
ben vectra aracımdan soktugum egzos u satıyorum ayakları felan hazır dokme egzos araba devırsızken ses cıkarmıyor hızlanınca kendını hıssetırıyor istersen bir bak http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=55927
2 senelik konuyu hortlatmışsın..ayrıca seninkininde kazanı çok ufak ve kazanın içinin boş olduğunu tahmin ediyorum... bana kazanın içi dolu olan birşey lazım böle olanlarda yer gök inliyor... arabada komple spor egzoz olduğu için sesi orta susturucu orjinal ve headers, egzantriği vs olmayan arabalara göre inanılmaz farklı... gene de teşekkür ederim.... en az 3-4 tane egzoz denedim istediğim sesi bulamadım şu an son susturucum orjinal dolaşıyorum... gerçi orjinalden bile normalden çok fazla ses geliyor bu yazdıklarımdan dolayı... irsmcher susturucu denemedim eğer bulabilirsem ondan da almayı planlıyorum...

cance
25-01-2010, 01:09
ayrıca dinledim sesi... düşük devirlerde ses yapıyor.. üst devirde adam gibi ses vermiyor... içi boş olduğu için oluyor bu da....

g0rky06
25-01-2010, 10:27
ayrıca dinledim sesi... düşük devirlerde ses yapıyor.. üst devirde adam gibi ses vermiyor... içi boş olduğu için oluyor bu da....
konu yenı tabi gormeden bılemessın ıcı felanda dolu kazanıda oldukca uzun :D resmini cekene kadar belim kırıldı rahat 50 kg var :D :D yükte iken giderken 2 ve 3 viteste anca kendını hissetiriyor yınede sen bılırsın :D

cance
25-01-2010, 10:53
konu yenı tabi gormeden bılemessın ıcı felanda dolu kazanıda oldukca uzun :D resmini cekene kadar belim kırıldı rahat 50 kg var :D :D yükte iken giderken 2 ve 3 viteste anca kendını hissetiriyor yınede sen bılırsın :D
içi tabikide doludur ama benim sölemek istediğim egzoz bir dirence uğramadan direk olarak çıkıyor... düz borunun biraz daha az ses çıkartanı bu tür susturucular... 5-10kg ya vardır ya yoktur (: egzoz sistemi komple orjinal bir arabada susturucu istediğini takabilirsin zaten çok ses yapmaz... özellikle orta susturucu sesi keser çünkü ortasında perde vardır direk geçişi yoktur... spor tip orta susturucularda ortada perde yoktur onun için rolantide bile ses verir... hele birde son susturucuda bunun gibi perdesiz tip olursa polislerle arkadaş olursun her çevirmede... sendeki susturucunun çok benzeri bir tane bende de var ilanlarıma bak görürsün... kazanları nerdeyse aynı boyda... o da perdesiz tip onun için çok az kullanabildim...

g0rky06
25-01-2010, 11:33
içi tabikide doludur ama benim sölemek istediğim egzoz bir dirence uğramadan direk olarak çıkıyor... düz borunun biraz daha az ses çıkartanı bu tür susturucular... 5-10kg ya vardır ya yoktur (: egzoz sistemi komple orjinal bir arabada susturucu istediğini takabilirsin zaten çok ses yapmaz... özellikle orta susturucu sesi keser çünkü ortasında perde vardır direk geçişi yoktur... spor tip orta susturucularda ortada perde yoktur onun için rolantide bile ses verir... hele birde son susturucuda bunun gibi perdesiz tip olursa polislerle arkadaş olursun her çevirmede... sendeki susturucunun çok benzeri bir tane bende de var ilanlarıma bak görürsün... kazanları nerdeyse aynı boyda... o da perdesiz tip onun için çok az kullanabildim...
hmm anladım. bende bu takılıyken polıs cevırdı benı gazı son devıre kadar bas dedı bastım motor sesı daha baskın oldu ceza kesmedı :D

cance
28-01-2010, 00:23
hmm anladım. bende bu takılıyken polıs cevırdı benı gazı son devıre kadar bas dedı bastım motor sesı daha baskın oldu ceza kesmedı :D
sölediğim gibi herşeyi orjinal olan bir arabada çok dert olmaz... benimki orjinal susturucuyla bile senin o susturucu takılı halinden çok ses çıkardığı için benim istediğim birşey değil... çok ucuza satıyorsun umarım satabilmişsindir ;)

g0rky06
28-01-2010, 10:09
sölediğim gibi herşeyi orjinal olan bir arabada çok dert olmaz... benimki orjinal susturucuyla bile senin o susturucu takılı halinden çok ses çıkardığı için benim istediğim birşey değil... çok ucuza satıyorsun umarım satabilmişsindir ;)
yok para lazım ya kımse almas :D

cance
28-01-2010, 16:51
yok para lazım ya kımse almas :D
hehe oluyor bazen öyle (: ama nedense egzozlar pek satılmıyor... ben 2 tanesini arkadaşlara hediye ettim elimde 1 tanesi kaldı ama hala satılmadı nerdeyse 1 yıldır...