Orijinalini görmek için tıklayınız : vectra'mın son hali
http://img257.imageshack.us/img257/2407/dsc0236ru4.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/6018/dsc0238pq3.jpg
vectrama birkaç değişiklik yaptım panjuru siyaha boyayacaktım ama böyle de fena görünmüyor
güle güle kullan kazasız belasız:)
gt_vectra_gt
24-03-2008, 14:03
bence panjurun rengını deiştir
makyajlı kasanın farlarından tak ondan sonra kaş yap cok güzel oluor
ayrıca bazıları karlık dıor yanlara yanı kapı altlarına yaptırman lazım
sonra güzel birde spoiler canavar gibi olur
ek olarak bide iki taraflı çift egzos ucu uygulaması yaparsan tatından bınemezsın :)
allah kazalardan belalardan korusun....
KaptaN55
24-03-2008, 14:09
kazasız belasız inşallah....
tavsiyelerim :
panjurunu boyatmalısın...tampona panjuru tam oturtmalısın...aynı telden tamponada çekmelisin...sis farın kırılmış...değişmeli...plakalığı sökmelisin...yanlara etek alman gerek...tek başına tampon altı olmaz...
far kaşı folyo mu?
saolun yorumlarınız için daha yeni başladım imkanım oldukça yaptıracam far kaşı polyester
KaptaN55
24-03-2008, 14:49
saolun yorumlarınız için daha yeni başladım imkanım oldukça yaptıracam far kaşı polyester
zamanla herşey olur kürşat :good:
nihatayhan
24-03-2008, 14:56
kazasız belasız inşallah....
tavsiyelerim :
panjurunu boyatmalısın...tampona panjuru tam oturtmalısın...aynı telden tamponada çekmelisin...sis farın kırılmış...değişmeli...plakalığı sökmelisin...yanlara etek alman gerek...tek başına tampon altı olmaz...
far kaşı folyo mu?
doğru söze ne denir?
djsecooo
24-03-2008, 23:22
hayırlı olsun ön taraf şık olmuş.bende yeni yeni başlıyorum modıfıyeye.bu arada ressimleri nasıl direk olarak koyuyosunuz ben daha bunu başaramadım:) bide konu silme olayını beceremedim.bilgilendirme yaparsanız sevinirim
saolun önden başladık arkaya doğru gidiyoruz yavaş yavaş
djsecooo resim eklemek için http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=338
bu bölüm yardımcı olur
Güzel olmuş, yalnız panjur eğri duruyor hafif. Benden kaçmaz haberin olsun :) Ya sağa yatık, ya da sağ taraf daha çok dışa çıkık duruyor.Veya sol taraf için aksi sözkonusu olabilir...
Güzel olmuş, yalnız panjur eğri duruyor hafif. Benden kaçmaz haberin olsun :) Ya sağa yatık, ya da sağ taraf daha çok dışa çıkık duruyor.Veya sol taraf için aksi sözkonusu olabilir...
:) panjur sağlam da tamponda sorun var en kısa zamanda düzeltilecek:)
burak loves opel
27-03-2008, 18:40
benim fikimce çok yazık etmişsin arabana.ön panjur zaten arabayı vectradan alıp şahine doğana götürmüş birde arkadaşların dediği gibi sis farını yaptırıp yanlara arkaya falan etek lazım tek başına olmuyor güle güle kullan
:) panjur sağlam da tamponda sorun var en kısa zamanda düzeltilecek:)
Tekrar baktım yine panjurdan kaynaklı gibi geldi eğrilik, yani yerine tam oturmamış görünüyor. Tamponda sorun yok gibi...
burock2000
02-04-2008, 00:18
şoför tarafı sis farı mı çatlak ?
şoför tarafı sis farı mı çatlak ?
evet çatlak zamanla düzelecek hepsi çok işi var arabanın
arkadaşım aracın bu haliylede güsel ancak benim sana önerim
aracına güsel bir jant takımı taktırıp birde yay yaparsan daha sade ve güsel bir görüntü elde edersin.....
ama illa da karlık etek falan taktıracam diyorsan gerçektende işinin ehli birilerini bulman lazım yoksa çok sırıtıyor....
arkadaşım aracın bu haliylede güsel ancak benim sana önerim
aracına güsel bir jant takımı taktırıp birde yay yaparsan daha sade ve güsel bir görüntü elde edersin.....
ama illa da karlık etek falan taktıracam diyorsan gerçektende işinin ehli birilerini bulman lazım yoksa çok sırıtıyor....
saolun katılıyorum görüşünüze sade bir güzellik düşünüyorum
İyi günlerde binde, Resmi küçük koymuşsun!
valla bayadır fotoların açılmasını bekliyorum siteye foto eklerken 640x480 den dah büyük eklememekte tavsiye var ben 2048le bağlanıroyrum hala açılmadı daha düşük hızda bağlanan arkdaslar var yazık
araba ile yormlara henüz gecemedim fotonun açılmasının bekliyorum ama kazasız belasız sürüşleri dilerim
valla bayadır fotoların açılmasını bekliyorum siteye foto eklerken 640x480 den dah büyük eklememekte tavsiye var ben 2048le bağlanıroyrum hala açılmadı daha düşük hızda bağlanan arkdaslar var yazık
araba ile yormlara henüz gecemedim fotonun açılmasının bekliyorum ama kazasız belasız sürüşleri dilerim
:good: :good: HAKKETEN ÇOK YAVAŞ AÇILIYOR
speedway
14-04-2008, 15:06
yay taktırma tavsiyelerine son derece katılıyorum birde panjur siyah olursa gayet şık ve sade tabi benim fikrim. Hayırlı olsun, kazasız belasız...
baran_bora
23-06-2008, 03:52
iyi gunlerde kulan bence en iyisi orjinal hali
Aracın güzel olmuş kazasız belasız cezasız bin inş.
Panjur ızgarasını siyaha boyarsan bukadar kendini göstermez gizli kalır bence
Birde amortisörlerle oynarda düşürürsen sanki süper olacak
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net