Orijinalini görmek için tıklayınız : Combo
Merhabalar
Dostlar modifiye ile ilgili comboların bu konuda öksüz kaldığını görüyorum, servise iki koltuk arasına kol dayamak için kolluk sordum olmadığını ayrıca koltuk kılıfı sordum onunda olmadığını söylediler. Bence opelin bu konuya el atması gerekir. Dışarıdan bulabiliriz belki ama bir sürü aramak gerek bunada pek vaktim olmuyor. Sizin bildiğiniz yer varsa istanbul için tavsiyelerinizi bekliyorum.
EGEHAYDAR
24-10-2006, 11:53
Ben de yeni combo aldım.Dediğin koltuk arası dayanağını bende sordum 200ytl dediler.Yedek parça kısmında vardı.gördüm ama 200 ytl edecek görünüşü yoktu.Oto aksesuarcılardan almanı tavsiye ederim.Ama orjinal olsun dersen İzmir opaz oto da var.
Hayırlı olsun 200 YTL'lik fiyat, daha almadan kursağımızda kaldı demek.
Hollandali
03-11-2006, 03:21
kardes bak bi combo
http://img241.imageshack.us/img241/5620/img4901by2.jpg
combo çok iyi ya süper durmuş.
bende combo kullanicisiyim herkese selamlar...:)
bence bu hafta otomotiv ekipmanlari fuarina gidin...CNR da hava alani yani...!2-3 aralik
İsteyince yapıyo adamlar ...
faithless1905
02-12-2006, 04:07
walla helal olsun
Kalasik bir espiri olacak ama "Asfalt ağladı be"
Hakikatten yapmış adamlar helal olsun.
speeddevil
30-12-2006, 23:12
şimdi biz bu araçlara burda mod yapmak istesek olmazmı,mesela bn combonun opc versiyonuna bnzeyen bir tampon yapmak istesem nasıl temin edebilirim :mad:
Kalasik bir espiri olacak ama "Asfalt ağladı be"
Hakikatten yapmış adamlar helal olsun.
:rock :rock :rock
jonathan749
22-01-2007, 00:28
combo iyi güzelde fazla değişiklik kaldırmıyo.. bence hafif ticariolarak yaşamına devam etmeli
arkadaşlar bende 10 ay önce combo aldım:good: .iş amaçlıydı ancak biras işler ters gitti:cry: ve şimdi yawaş yawaş araçla uğraşmak istiyorum.ancak combo olan arkadaş sayısı gördüğüm kadarıyla az ve dayanışma yok gibi.:cry:ancak yinede bu konularda bana yardım edicek arkadaşları bekliyorum...
combo müthiş olmuş sahiden kopyala yapıştır yapmak lazım benim araca
speeddevil
18-03-2007, 23:04
beyler elinde combo ile resimler olan varsa burada toplayalım hem modlucak arkadaşlara bir fikir olur;)
bnde combonun consept i gibi bir versiyonunu koyim :D
http://img265.imageshack.us/img265/9688/20020930csdt4pe7.jpg (http://imageshack.us)
piyanist16
19-03-2007, 18:17
slm dostlar bencede combo modifiye konusunda baya öksüz kalmış benzer araçlara her istediğinizi bulabiliyosunuz ancak comboya hazırda pek bişi yok bulunanlarda aşırı pahalı yada olçü alınarak yapılıyo..
bende henüz yeni makyaja başlıcam fikirlerinizi bekliyorum...
beyler elinde combo ile resimler olan varsa burada toplayalım hem modlucak arkadaşlara bir fikir olur;)
bnde combonun consept i gibi bir versiyonunu koyim :D
http://img412.imageshack.us/img412/9955/co2h1qf11cxcho8fmx1caxtsa6.jpg
buyur kardeş bi ayar çek bakem:D:D
speeddevil
03-04-2007, 20:18
:D:D:D
millett hadi yaa araştırmacıı olunn birass :mad: :cry:
http://img527.imageshack.us/img527/9664/15144pix1hireshj1.jpg (http://imageshack.us)
turgay_gfb
13-05-2007, 13:34
:good: selam arkadaşlar benimde combom varr. maslakta opel parçası satan arkadaşım var onda mevcut kolluk tavsiye ederim isterseniz fiyatta öğreneyim ... ALUCLAR OTOMOTİV
kokorecci576
11-06-2007, 23:48
benim eski combo 1.7 şimdi de yeni combom 1.3 var sanırım biz ayrılamayacağız . ama eskiye göre motor çekişi daha zayıf geldi bana eskisi (1.7 -75 bg ) yenisi (1.3- 70 bg ) olmasın ?
abi bana da güç düşük geliyo ama bi chip taktır bende yakında taktırıcam ozaman valla cok iyi gider
turgay_gfb
27-06-2007, 01:58
arkadaşlar bu chip olayı dizel araçlar için sakıncalı diyorlar amaa sakıncalımı acaba ... ve bende taktırmak stesem nerden temin ederiz ve kaça patlar ??? ve araç garantiden çıkarmıı???
bahattinkaya
27-06-2007, 19:02
mehmet usata bu işleri yapıyo ona sorsan daha net bilgi alabilirsin
Combo cuyuz sonuna kadar
http://img474.imageshack.us/img474/7098/dsc00022lu2.jpg
speeddevil
23-07-2007, 08:42
ya bn yan aynaları deiştiricem ama nasıl olucak çok büyük geliyor bana Cup aynalar var onlardan istiyorum nasıl olucak uyarmı acaba bilgisi olan varmı???
bence büyük olması gayet faydalı hatta sınıfındaki en büyüklerden biri... dikizi sökeceğim yakında...
reklama gerek yok
25-07-2007, 01:13
onu için corsa c makyajı kullanabilirsniz
speeddevil
26-07-2007, 21:29
eet büyük olmasıı güzel ama bni rahtrsız edior race tipi koyucam
ewet corsa c makyajı güzel yakışır ama şimdiki hedefim c kasa corsaların silverline donanımlı olanlarda mercek far wardı onlardan monteleyip xenon yaptırmak olacak...
speeddevil
29-07-2007, 01:57
fiyatları ne kadar merceklilerin? :S
walla açıkcası orjinali pahalı gibi geliyor bana ama en kısa zamanda izmirdeki çıkma parça satan dükkanlardan fiyat alacağım...
Serdar (Combo)
31-07-2007, 09:17
Herkese Selam Bende 6 Ay önce Combo Sahibi Oldum. Yani Anlicaniz Bende Aranizda Yeni Sayilirim...
Gerçekten Bende Kolluk Sordum 220 Ytl Fiyat çektiler ..
Uygun Kolluk Satan Bir Yer Varsa Lütfen Bizleri Bilgilendirin..
BU ARADA CAMLARA FİLİM ÇEKTİRMEK İSTEDİM AMARİKAN ÇİZİLMEZ İÇİN 250 YTL FİYAT VERDİLER ÇOK PAHALI GALİBA DEMİ ARKADAŞLAR...
Combo Cular Olarak Birbirimize Destek çikalim Arkadaşlarrrr..
Bol Muhabbetler.......
Serdar bende o dediğin filmlerden var U.V. filtreli birde malum Antalya'nın güneşi 200ytl ye yaptırmıştım... Sürgülü kapılardaki camlar yük bölümü camları ve bagaj kapağı camları...
speeddevil
08-08-2007, 01:06
combolar filimle ayrı bi güzel oluyor beylerr :D bide bastıkmı off oda yakında olur inş ;)
http://img296.imageshack.us/img296/8293/dsc00826ag5.jpg
bastırınca böyle oluyor gerçi burada 700kg yük var ama en azından fikir ediniyoruz... Bu arada tamponları boyatsam mı diye düşünüyorum ama dökülmesinden korkuyorum açıkcası...
bu combolar gözüme çok şık görünüyor niyetim combo almak yönünde şöyle afilli bişiy yaparım angelleride taktımmı süper olur valla .. kazasız belasız arkadaşalr koltuk ve cam filmi fiyatlarıda normal bence
bende combolara hayranım yakında aranıza combocu olarak katılabilirim araştırma içerisindeyim Combo City Plus 1.7 CDTI olursa alacağım...
etubey bence şuanda 1.7cdti lerin fiyatı sınıfına göre donanım olarak çok uygun kaçırma bence...
ektopel uzun zamandır bekliyorum zaten araştırmada yapıyorum inşallah kaçırmadan alacağım...
inşallah etubey hayırlısı
buarada ektopel tamponları çıtaları kapı kollarını boyat şahane duruyo öle bana sorarsan kalitesine emin olduğun bir yerde yaptırırsan problem olacağını sanmam çoğu araçta dökülmediğini gördüm bide buaralar servise gideceğim yedek parça için eğer halen aklındaysa kol dayamayı sorarım uygun olursa haberleşiriz...
abi boyatacağım hatta tamponlarıda boyatacağım ama güvenemiyorum belki taksicilerin yaptırdığı kaplamaları yaptırırım bu arada sitede bir forumda okumuştum İzmirde kol dayama yaptırmışlar 80YTLye soğutucusu fln warmış... araştıracağımmm haberleşiriz bu forumdan...
kaplama yaptırma bence soruştur muhakkak bu işi iyi yapan birisini bulursun boyat derim kol dayaması içinde haberleşiriz....
speeddevil
14-08-2007, 17:24
tamponlara boya tutmuyor sanırım dökülüyor.. bu arada ben etrafımda hiç 1.7 cdti göremiyorum ya çok merak ediyorum nasıl kaçıyoo :S
piyanist16
15-08-2007, 02:51
abi boyatacağım hatta tamponlarıda boyatacağım ama güvenemiyorum belki taksicilerin yaptırdığı kaplamaları yaptırırım bu arada sitede bir forumda okumuştum İzmirde kol dayama yaptırmışlar 80YTLye soğutucusu fln warmış... araştıracağımmm haberleşiriz bu forumdan...
boyatmasına boyat tamponları ama bildiğim kadarıyla once macunlat ondan sonra boyatırsan orjinal gibi oluyomuş dökülmüyomuş...
benim bi arkadaş aynaları boyattı rüzgar boya denilen boyama yöntemiyle yani direk boyayı sıkıyolar üzerine al sana boyandı diyolar...o zamanla dökülüyo hatta yıkamacıların tazzikli suyuyla bile cıkıyo...
arkadaş tanıdığı bi yere götürdü önce aynalara ince bi macun çektiler sonra boyadılar 2 yılı geçti daha en ufak bi dökülme yok...bence aynı yöntemi tanponlara da uygulat o zaman başın arımaz...ama sen genede bi araştır...belki başka yöntemler de vardır...
1.3e göre 1.7ler daha atik birkaç arkadaşa sordum 1.7 bulursan al 1.3 sana hantal gelir dediler. birde 1.7 vardı tanıdıkta ticari biraz dolaştım tabi vectra gibi değil ama fena da değil ama bir gerçek varki combolar çok tatlı....
benim combo 1.3 arkadaşlar.ve çoğu gördüğünüz combo nunda 1.3 olmasının sebebi vergiyle alakalı.bende iş amaçlı almıştım.bana kalsa tabiki 1.7 olcaktı.hem iş hem performans:D...ama nasıl olsa turbosu var vergide düşük denildi.bana göre 1.3 ün daha çok seçilmesinin nedeni bu! bir dahaki ay içinde inşallah jant-lastik konusuyla cam filmden sonra işe giriş yapmaya başlıcam...ayrıca combo üzerine ilginin artmasınada sevindim saygılar:)
walla şu comboyu yenileselerde ona kaysak yavaş yavaş yeni corsanın önünün aynısı olacak doğal olarak... şimdiden sabırsızlanıyorum...
valla ben almadım bekliyorum idare ediyoruz şimdilik yeniler bir gelsin sezonu bir açsınlar bakalım...
etubey comboyu satıp vectra mı aldınız???
piyanist16
24-10-2007, 16:57
walla şu comboyu yenileselerde ona kaysak yavaş yavaş yeni corsanın önünün aynısı olacak doğal olarak... şimdiden sabırsızlanıyorum...
benim duyduğuma göre ise yeni combonun ön dizyanı zafira ile aynı olacakmış burun biraz daha yükselecekmiş...hadi hayırlısı bakalım hele bi gelsede görsek gerçi benimkisi daha 2 yaşında ama olsun meraklandım dorusu 5 yaşına girmeden de pek niyetim yok yenilemeye yoksa küllim zarar beyaw :D :)
etubey comboyu satıp vectra mı aldınız???
yok bizde 95 model vectra vardı onu verdik 2000 vectra dizel aldık şimdi sırada combo var hayırlısıyla onu alacaz ama vaktimiz çok beklemedeyiz... ama combolara hiç yabancı değilim tanıdıkların 1.3 ve 1.7lerine çok bindim çok tatlılar valla:D:D :D
Bu arada benim Combo'ya Bosch servisinde carbon clean yaptırdım arkadaşlar aracın km'si 112000'deydi çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim araba neredeyse ilk günkü gibi oldu sayılır motorun gerçekten rahatladığını hissediyorum... Tüketim konusundada uzun yolda yarım depoda 370km gidiyordu şimdi yarım depoyla 455km gittim bende şaşırdım walla (not: depo 45lt) Ayrıca carbon clean yaptırırken mazot filtresinide orjinaliyle değiştirdim toplamda 80ytl ödedim son kuruşuna kadar helal olsun walla cillop oldu alet...
evet bende 01,09,2007 de combo aldım geniş ve ferah.ama spor arabalara biraz iç çekerek bakıyoru
GUARDIAN
14-11-2007, 21:45
yakında bende geliyorum combocu olucaz tek sorun 1.3 mü 1.7 mi bide omegadan sonra nasıl gider bakıcaz artık
GAURDİAN: Vergi konusunu düşünmüyorsan kesinlikle 1.7CDTi...
brigand09
17-06-2008, 22:13
Ben kol dayanagını Yaptirdim . Kumas Satan (arac Dosemesi Falan) Bir Yerden Sungerini 20 Ytl Ye (isterken Kolçak Diye Isteyin) Dosemeciyede 20 Ytl Guzel Bir Kumas Ile Kaplattim 40 Ytl Ye Mal Oldu Koltugada Kaynak Yaptirdi Dosemeci Super Oldu Istediginizde Yukari Kaldirabiliyorsunuz..
BIRDE TAMPONLARI BOYATICAKSAN EN AZ 2 KAT ASTAR ATTIR BEN OYLE YAPTIM. 1 SENE OLDU BOYADA ATMA FALAN YOK.
cici combo
17-04-2011, 22:55
http://http://img825.imageshack.us/img825/2288/sam2625.jpg
samedarda
11-05-2011, 11:06
arkadaslar combo arka bagaj surgulu tentesı lazım ılgılenen varsa arasın pls : tel 0544 348 83 51
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net