PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa C için Angel

padiozcan
14-10-2006, 16:04
Arkadaşlar merhaba;

Sitenizin yeni üyelerindenim daha şimdiden bağımlısı oldum diyebilirim.
Benim beyaz corsam var 1.3 cdti kendi çapımda ufak ufak güzelleştirmeye çalışıyorum.Bu bağlamda angel farlara ihtiyacım var bu konu daha önce koşulmuş tartışılmış fakat nereden kaça alınabileceği konusunda kesin bir cevap bulamadım.

Hangisi iyidir ? nederen alınır ? kaça alınır ? gibi sorularıma yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

skyeye
15-10-2006, 09:34
Slm arkadaşım,

1. elden almak istersen FK distribütörü var Acıbadem VW Rekor'un altında BBTuning, onlar getiriyor. www.report.com.tr (http://www.report.com.tr) internet adresleri ve fiyat da yaklaşık 500 YTL. Onun haricinde Kozyatağı'nda estremotuning ve Bostancı lunaparkın orada Cas Tuning var, Alp Bey.Telefonu 216-3844144. Hella falan yok Corsa için bildiğim kadarı ile, sonuç olarak FK iyidir...

padiozcan
18-10-2006, 12:46
teşekkürler

aksals
28-11-2006, 23:02
500 ytl iyi para angel eye icin yabanci sitelerde millet kendi yapiyor sonucta led ....:)

BY_Corsa
29-11-2006, 12:00
Asagidaki link ten angel fiyatlarına bir bak istersen, fikir olur:

http://www.superyaa.com/cat.asp?id=27

bazukaa
14-12-2006, 01:31
sonradan yapmalar florasan gibi cok sağlıklı olmuyo komple siyah zemın mercekli kit al derim ...;)

Blackdra
02-01-2007, 00:18
Ankara'da nerde bulabilirim acaba????

maxwell
06-01-2007, 22:12
mrb bazuka,senin angel eye lar bayağı hoş görünüyor.Nerden aldın ,maliyeti ne kadar oldu.Yurtdışından daha ucuza alabileceğim bir yer var mı angel eye falrları...?

coRSac
06-01-2007, 22:20
skyeye(mavi) ve bazukanın(sarı) angelları farklı renklerde yanıyor bunun sebebi ne?Ama mavi daha hoş duruyor..

invisibleagle
06-01-2007, 23:50
Arkadaşlar ben yeni aldım.Sonra marka siyah zeminli angel eye far kitini.Toplam 650 YTL ye mal oldu.Ben erad Tuning den aldım.www.superyaa.com adresinde 560 YTLden 15 gün sonra stoklarda olmak üzere satışa sunulacak.Ben dayanamadığım için aldım önceden :) Ama iş güç yoğunluğundan dolayı takamıyorum evde yatıyolar :)

skyeye
07-01-2007, 00:03
skyeye(mavi) ve bazukanın(sarı) angelları farklı renklerde yanıyor bunun sebebi ne?Ama mavi daha hoş duruyor..

Benim de orjinali sarı yanıyordu.Benimkinin angel sistemi biraz değişik ve zahmetli maalesef.Sağda 8+solda 8 toplam 16 adet ufak gösterge ampulu yuvası gibi yuvalar var, oralardaki ampuller aydınlatıyor angelları.Benim sarı ampulleri beyaz ledle değiştirdiğim için öyle mavimtrak yanıyor...

coRSac
07-01-2007, 00:31
Senin emeğin yani, eline sağlık çok hoş olmus bu haliyle..

maverick35
08-01-2007, 21:31
slmm bendede bu war

aga78
11-01-2007, 00:27
yaw bu gün autoshop ta çalışan biri dediki bu engel hazır satılıyo sanaide iyi bi usta var orjinal farların camını söküp içini sihaya boyuyor sonra engel halkaları takıp kapatıyor iyide oluyor dedi şaşırdım ve her ebatta varmış bu engel halkalar

yaw dedim bizim pratik zekamız hayranım bu türk işi sistemlere ne dersiniz bi ara gidip bakıcam uygulanmış varsa resmini çeker paylaşırım

maverick35
11-01-2007, 14:44
http://img246.imageshack.us/img246/6047/10012007001kp5.jpg

aga78
11-01-2007, 23:46
araban güzelmiş dm 2460

bazukaa
12-01-2007, 00:54
skyeye(mavi) ve bazukanın(sarı) angelları farklı renklerde yanıyor bunun sebebi ne?Ama mavi daha hoş duruyor.. Ben sana soyle yardımcı olayım çeşit olsun ortaya karışık olsun :) Bendekiler sarı diyil beyaz ilk önce onu belirteyim.FK lar turkıyeye geldığınde genelde içinde sarı angellerıyla gelır.Tabi kendin daha sonra bunun rengini hatta angelı deyistirmen mümkün.Ben alırken Özellıkle beyaz (whıte) sparıs ettim.

Çeşit olarak soyle bır acıklama yapayım boyle daha iyi anlaşılır..

bazukaa beyaz (whıte) skyeye mavi (blue)
http://img159.imageshack.us/img159/4863/angellm2.jpg (http://imageshack.us)

Bir aralar içimden kırmızı geciriyodum Turkiyede bulamadım yurt dısında var boyle jan janlı yanan.. Sonradan vazgectım cunku kesinlıkle ön farlarda kırmızı olayı yasak kazaya sebebiyet verebılırsınz ve sadece kırmızı arka stoplarda zorunludur.
http://img168.imageshack.us/img168/8925/redledangel2op2.jpg (http://imageshack.us)

Umarım angelların renk konusunda aydınlatmışımdır.. Unutmadan bu resımlerını koyduğum angellar yuvarlak zemınlı farlar içindir. FK,Sonar vs..

bazukaa
12-01-2007, 01:00
mrb bazuka,senin angel eye lar bayağı hoş görünüyor.Nerden aldın ,maliyeti ne kadar oldu.Yurtdışından daha ucuza alabileceğim bir yer var mı angel eye falrları...? Yurt dışından ucuza alman zor hatta pahalıya gelır.. Bu siyah zemın çift halka mercekli farların turkiyede fiyatı ortalama 500ytl dir.. Satılan yere uç aşşa beş yukarı oynar fıyatı 500ytl den fazla verme..Benım uzaktan bir arkadasım B Y S tunıngde çalısıyodu biraz ındırım yaptırıp ondan almıştım..

coRSac
12-01-2007, 13:35
Beyaz angellarınla andınlattın beni sağol. :)

maverick35
12-01-2007, 17:36
http://img241.imageshack.us/img241/8082/10112006ep4.jpg

maverick35
12-01-2007, 21:56
araban güzelmiş dm 2460

sagol dostum senınkınıde yapalım boyle yardımcı olurummm

maverick35
12-01-2007, 21:56
araban güzelmiş dm 2460

aga78
13-01-2007, 20:06

eyvallah dostum böyle iyim ben teşekkür

var bi sorun ama çözemedim resimleri bence yanlış yere ekliyorsun

aga78
13-01-2007, 20:09
benim konuya kimse bişiy dememiiş

Barthes
14-01-2007, 16:45

Maverick35 bana yardımcı olsana :help:

rukiroma
19-01-2007, 23:51
banada ACİL yardım, angel için !!! :help:

LilJon
19-01-2007, 23:58
en güzeli beyaz bence

aga78
20-01-2007, 00:43
Slm arkadaşım,

1. elden almak istersen FK distribütörü var Acıbadem VW Rekor'un altında BBTuning, onlar getiriyor. www.report.com.tr (http://www.report.com.tr) internet adresleri ve fiyat da yaklaşık 500 YTL. Onun haricinde Kozyatağı'nda estremotuning ve Bostancı lunaparkın orada Cas Tuning var, Alp Bey.Telefonu 216-3844144. Hella falan yok Corsa için bildiğim kadarı ile, sonuç olarak FK iyidir...

yaw her yerde yok bu corsanın bi yerde buldum kadıköyde 470 ytl ama sonar marka nasıldır sence erman
verdigin adreslerede gidip bakayım sonuçta kalite esastırr bu konuda tavsiye bekliyorum son bir kaç gün kaldı bi vakit bulsam hemen alıp montaj yaptırıcam

skyeye
20-01-2007, 01:37
Valla Sonar da fena değildir, özellikle Civic'lerde su geçirmesinden dolayı buğu yaptığını biliyorum ama Corsa C'lerde bi şikayet duymadım.Hatta benim eşimin 106'sına aldım Sonar'ın Angel'ını, benim Fk'dan daha güzel duruyo.Aara sıra ben de düşünüyorum Sonar mı alsaydım diye, çünkü benimkinde 8 bi farda, 8 bi farda 16 tane led var Angel için, 5 kez tampon indi bazıları söndüğünden dolayı.Ama yanmadığı zaman ve genel işçilik olarak FK daha iyi bence.Hiç biyerde bulamazsan Kadıköy Mef dersanesinin karşı sokağında Mert Tuning var, bi oraya sor.Ama şimdiki aklım olsa kıyardım paraya, Morette alırdım.Hele ki arabam siyah harici, mesela seninki gibi bir renk olsa bi de gövde rengine boyatırdım ki tadından yenmez :)Bostancı Autoshop'ta olacak Morette bu arada...

aga78
20-01-2007, 02:04
erman mert tunig e baktım orda var sordugum yer orası ama sinyal lambası sarı bişiy çok çirkin ve aşagı dogru merkezinden kaçık duruyodu ben düşüneyim dedim almadım auto shop ta corsa için yoktu en son 5 6 gün önce sordum gelecek dedi ama ne zaman bilmiyorum

içini boyatırdım demişsin çok sırıtmazmı ozaman yaw

bu arada tamponlar içinde eylem hazırlıgındayım bu gün ömerida için bi sporler sipariş ettim gürsete sen bişiy tasarla yaparız diyolar bakalım bu sitede güzel tamponlar var bunların türk işini yaparız sanıyorum ne dersin panjur içinde http://img216.imageshack.us/img216/8392/combomd5.jpg
bu combodaki nasıl sence gürset yaptı bu aracıda http://corsa-c.co.uk/index.php?page=featurecarshttp://img331.imageshack.us/img331/1232/combo1qj6.jpg

skyeye
20-01-2007, 02:16
erman mert tunig e baktım orda var sordugum yer orası ama sinyal lambası sarı bişiy çok çirkin ve aşagı dogru merkezinden kaçık duruyodu ben düşüneyim dedim almadım auto shop ta corsa için yoktu en son 5 6 gün önce sordum gelecek dedi ama ne zaman bilmiyorum

içini boyatırdım demişsin çok sırıtmazmı ozaman yaw

bu arada tamponlar içinde eylem hazırlıgındayım bu gün ömerida için bi sporler sipariş ettim gürsete sen bişiy tasarla yaparız diyolar bakalım bu sitede güzel tamponlar var bunların türk işini yaparız sanıyorum ne dersin panjur içinde http://img216.imageshack.us/img216/8392/combomd5.jpg
bu combodaki nasıl sence gürset yaptı bu aracıda http://corsa-c.co.uk/index.php?page=featurecarshttp://img331.imageshack.us/img331/1232/combo1qj6.jpg

Abi bu combo sanırım 2003'ten eski model, yani makyajsız.Onların ızgara olayı daha kolay ama ne yalan söyliim, ben bu kadar abartılısını sevmiyorum.gürset'ten Mazlum Abi'yi de tanırım, benim spoiler ile eski maşbiyelleri oradan almıştım, o zaman kalıbı yoktu Corsa C'nin, B'den uydurmuştuk...İşin biraz zor bence.Ne yaparsan yap, ızgaraları gri yapma, arabanda siyah çok daha iyi durur.Morette fara gelince, onun içi boyanmıyor.Far kısımları zaten gömme, kalan kısımlar boyanıyor resimdeki gibi...

http://images.google.com.tr/url?q=http://www.otoyedekparca.com/dir_parca/morette_opel_corsa_c.jpg&usg=__jNqE04_CCc3GtexK9QIQrPFyFgs=

aga78
20-01-2007, 02:33
şimdi corsa c kalıbı varmış muzlumu tanırım ama bana dedikleri gelsen arabanın üstünde istedigini uygularız sorun degil model bul yeter dediler bu arada giriden nikalajdan haz etmem hatları yumuşatıyo bana göre yapınca siyah yaparım kesinlikle engel lerde siyah taban olunca önden baklıdıgında belirgin sert hatlar gözükür diye düşünüyorum ve cabam öyle olması yolunda
benim için corsayı iyi bilen biri olarak senin görüş ve fikirlerin önemli. saygılar..

bazukaa
20-01-2007, 19:52
Güzel bir panjur bulursanız hesaplı banada haber werin :d

maxwell
20-01-2007, 20:46
Merhaba..
Corsa c için sonar mercekli angel eye ve şeffaf arka stop yaptırmak istiyorum..
Aracım metalik gri, sizce krom stop ve krom mercekli angel eye mı daha uygun yoksa siyah mı?

coRSac
20-01-2007, 22:46
Siyah daha çok yakısır kendini daha çok belli eder.

aga78
21-01-2007, 01:42
valla arkadaşlar sonar için gittim mert tunig den alıyım diye ama o ne öyle berbat bişiy çok basitmiş mercek lere merkezden kaçık ve sinyal ampulu aşagı dogru bakıyor yani 4 cm captaki delikten 2 cm capta ampülün çıktıgını düşünün ve ampul 4 cm lik dairenin alt kenarına degiyor begenmedim açıkcası hem 500 ytl vercem hemde gündüz görüntüsü hoş olmayan bişiy alıcam vaz geçtim daha kaliteli ve daha iyi bişiy bulursam alırım ama sonar asla valla içindeki kablolar bile görünüyo jant ve fiber olayına gircem

erman sende o led leri başka bi şekilde çözebilirsin diye düşünüyorum yerine uyan başka led bulamazmıyız sonuçta tampon sök tak bayaa ugraş dimi .. bu arada arabanın koni olayının metnini duydum kıskandım valla çok iyimiş güle güle kullan

maxwell
21-01-2007, 09:13
almak istediğim sonar marka mı bilmiyorum ama ebay almanya sitesinde gördüm kaliteli bişiye benziyo ama emin değilim fiyatına uygun geldi.275 e geliyor yaklaşık olarak çifti.Marka olarak birşey yazmamış sitede ama sonar ın angellara benziyo...
sitede bazı arkadaşlar yaptırmış(skyeye ve bazuka arkadaşımız) bu tip angellardan,markası sonar değil mi onların...
Acaba kendileri memnun değil mi?:confused:

skyeye
21-01-2007, 13:07
valla arkadaşlar sonar için gittim mert tunig den alıyım diye ama o ne öyle berbat bişiy çok basitmiş mercek lere merkezden kaçık ve sinyal ampulu aşagı dogru bakıyor yani 4 cm captaki delikten 2 cm capta ampülün çıktıgını düşünün ve ampul 4 cm lik dairenin alt kenarına degiyor begenmedim açıkcası hem 500 ytl vercem hemde gündüz görüntüsü hoş olmayan bişiy alıcam vaz geçtim daha kaliteli ve daha iyi bişiy bulursam alırım ama sonar asla valla içindeki kablolar bile görünüyo jant ve fiber olayına gircem

erman sende o led leri başka bi şekilde çözebilirsin diye düşünüyorum yerine uyan başka led bulamazmıyız sonuçta tampon sök tak bayaa ugraş dimi .. bu arada arabanın koni olayının metnini duydum kıskandım valla çok iyimiş güle güle kullan

Abi o zaman seni de Fk paklar :) Led benim kendi kaşınmam, orjinalinde gösterge ampulü var ve sarı yanıyor, ben beyaz istediğimden ledle uğraşıyorum.Onları değiştirmek için de farın komple çıkartılması lazım...

Koni için de eyw, her zaman dediğim gibi koni aşmış bi olay.Arabanın sürüşünü bu kadar etlikleyeceğini tahmin etmezdim...

coRSac
21-01-2007, 14:12
Aslında fk yada sonara para verene kadar cosmo far alsan içinede angelları taktırsan daha kalteli olmazmı?

SERKAN_61
21-01-2007, 14:12
erman abi o koni yaylar çok muu arabayı sertleştiriyorr yaaa kararsız kaldım sonuçta ben bunla hep asfaltta gidecem... valla bende düşünüyorum sana demiştim yaa ben bana 250 ytl fiyat verdi diye koni yay için arka 2cm ön4cm diyee sordum onakii arabanın amartisörlerine zarar verirmi diye yok hiç bişey yapmaz dedi corsa_c için orjinal yaymış dedi bana bide kule gergisi almamız gerekecek dimi yayları değiştirirsek

skyeye
21-01-2007, 15:41
Aslında fk yada sonara para verene kadar cosmo far alsan içinede angelları taktırsan daha kalteli olmazmı?

Bence olmaz.

1-Farlar açılırken zarar görebilir.
2-İçine angelları istediğin gibi takamayabilirsin.
3-Taktın diyelim, yeterince iyi yapıştırılmazsa su alma veya buğu problemi yaşayabilirsin.
4-Beğenmedin, elinde bozuk bir takım cosmo farı olur ki sanıyorum cosmo farları fk veya sonar kadar vardır en az.

invisibleagle
21-01-2007, 15:43
Arkadaşlar corsa c için 4 tip angel uygulaması olabilir.Birincisi skyeye arkadaşımızın mavi renk yanan FK marka angel kiti.Bunlar essentia modelinin far kitine benziyor fakat içi mercekli.İkinci alternatif sonar marka olan.üçlü mercek sistemine sahip.Benim ve bazukaa arkadaşın aracında bu kit takılı şu anda.Angel ledleri beyaz yanıyor.500 civarına edinebileceğinizi düşünüyorum.Ben 600 e aldım.Fiyatı biraz yüksek oldu çünkü istanbulda değil de zonguldakta yaşıyorum.Ucuzunu bulamadım.Kalite olarak FK marka olan daha iyi gibime geldi ama görünüş olarak kesinlikle sonar daha iyi bence.Üçüncü alternatif cosmo modelinde olan farların içini açıp angel halkalar takmak.Bunu yapan bi arkadaşım var.Gerçekten çok iyi olmuştu, içini de siyaha boyadı.Ama bu işi kendiniz yapacaksanız bi kere daha düşünün derim.Çünkü camları çıkarmak için far kitini fırında ısıtmak gerekiyor. Riskli biraz.Ama istanbul veya ankarada farlarınızı açtırabilirsiniz.dördüncü alternatif ise essentia modelindeki düz far kitine angel uygulaması yapmak.Bunu pek tavsiye etmem çünkü yapılmışını gördüm :) Gece güzel de gündüz halkalar komik görünüyo.İçini de kısıtlı olarak boyayabiliyorsunuz. Şahsi görüş olarak paraya kıyın ve FK ile Sonar dan birini alın derim.Gerçekten aracı tamamen değiştiriyor.

skyeye
21-01-2007, 15:45
erman abi o koni yaylar çok muu arabayı sertleştiriyorr yaaa kararsız kaldım sonuçta ben bunla hep asfaltta gidecem... valla bende düşünüyorum sana demiştim yaa ben bana 250 ytl fiyat verdi diye koni yay için arka 2cm ön4cm diyee sordum onakii arabanın amartisörlerine zarar verirmi diye yok hiç bişey yapmaz dedi corsa_c için orjinal yaymış dedi bana bide kule gergisi almamız gerekecek dimi yayları değiştirirsek

Koni'ler ince bayaa, maxtrac veya ap kadar sertleştirmiyor.Ben baya memnun kaldım.Kule gergisinin yaylarla alakası yok, bence zaten arabalarda fabrika çıkışı bulunması gerekir...

omerdia
21-01-2007, 22:03
erman abi bence senin angellar daha guzel led olayi cok hosuma gitti her renk yapabilirisin sonarda iyi aslinda o kadar kotu deil:)

coRSac
22-01-2007, 16:23
Fk ların içinde mercekli far var mı yoksa sadece angellar mı takılı standartına nazaran..

omerdia
22-01-2007, 16:27
valla ben tam olarak bilmiorum ama icinde led olmasi lzm erman abinin arabada oyle valla:)

coRSac
22-01-2007, 16:37
Fotolara baktım ama galiba projektörlü far sistemi yok , sadece angel var ,sonarada hem projektör hemde angel var galiba..

maxwell
22-01-2007, 19:34
sonar bu anlamda daha mı mantıklı görünüyor.Yakından incelemedim ama sonar ı,angel ve mercekli olması bakımından daha iyi sanırım..
Kaliteli mi bundan emin değilim.Ne malı birde bunu merak ediyorum...

skyeye
22-01-2007, 20:17
FK'larda mercekli değil ama eğer mercekli xenon alınırsa montaja uygun...

maxwell
22-01-2007, 21:09
fk mercekli xenonlara uygun öylemi,ama mercekli xenonlar oldukça pahalı.Sonar ın kalitesi fk ya göre daha mı kötü çünkü ben daha sonra xenon taktırmak istiyorum.Su alma durumu söz konusu mu,çok merak ediyorum..Büyük bir ihtimallede angelların ledlerini değiştirip erman seninki gibi yaparım..

aga78
22-01-2007, 23:38
bence aracın üstündeki farlara bişiy yapmak lazım görsel acıdan mesela astra njoyların farları biraz karartılmış duruyor ve hoş bi görünüm bence
bizim camlarıda boyatsak yada film uygulanırmı mesela bide yakışıklı bi far kaşı yaptıra biliriz diye düşünüyorum yani sonar için sordugumda garanti yok dedi al üstüne bi kat silikon çek diyo adam yani bu risk alınırmı tampon sök tak skyeye iyi bilir bu sorunu led arıza yapa biliyor yani ugraşmaya degmez bişiymiş tabi bu benim görüşüm arkadaşlar güzel göründügü bi gerçek tamam ama iyi bakmak ve incelemek lazım

bazukaa
23-01-2007, 15:39
FK sonardan daha iyi bir kalıtede ama sonarda mercekte var oda ayrı bir konu ben sonarı tercıh ettım ve montaj olmadan once kenarlarına iyi bir silikon yaptık ve su ana kadar cok memnunum hiç bir şıkayetım yok ustune birde xenon taktırdım mercekten oldukca iyi yanıyo ve mercek sayesinde ışığı dağıtmıyo uzun lafın kısası SONAR kullanıyorum ve oldukca memnunum tavsiye ederim..