PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kaliteli ve güvenilir opel servis arıyorum

aga78
14-10-2006, 06:59
:help:arkadaşlar ist anadolu yakasında güvenilir ve kaliteli servis konusunda yardımcı olursanız sevinirim..
( Gedizler:mad: ) hariç onların yaptıgı işi anadoluda dogan şahin tamircileri daha iyi yapar eminim koskoca servis 2 günlük işi 8 günde teslim ediyo 5 cm göçük tamiri yapcam diye kaput ayarınıda bozup veriyo üstelik aracınızı kapıdan güvenlik teslim ediyo yani ne nasıl yapıldı bilmiyosunuz ve ciddiye alınmıyosun.. daha sonra telefon acıp anket yapmaya kalkıyorlar servisimizi nasıl buldunuz diye bende ver yansın yaptım özür dileriz bile yokk ee getirin tekrar yapalım yap boz sankii :( :mad:

spaceghost
15-10-2006, 11:08
arkadaşım tercih senin ama ben şunu biliyorumki servsin kapısından küfür edip cıkan müşteriler sonra arabalarını servise alınması için çok dil dökdüklerini gördüm.arayışına devam et bakalım

aga78
18-10-2006, 02:16
bu defa öyle olmadı arkadaşım onların bu ayıbını yüzlerine vurunca dil döken onlar oldu param olsun heryer serviss hemde başında durup yaptırabilecegin yerde varr ben buldum sende ara istersen

mdellal
18-10-2006, 06:21
Valla yakın bi yer olsa Manisa ya gel dicem ama ...

spaceghost
18-10-2006, 18:20
ben erpaşta çalışıyorum.servis benim bir arayışım yok.bulduysan ne mutlu sana eğer yardımcı olacağımız birşey olursa haberdar et.sende kardeşimizsin yardımcı oluruz.kendine iyi bak

aga78
19-10-2006, 05:48
ne mutlu sana valla istedigin gibi bakım yaparsın aracına ama bakıyorum herkes servislerden şikayetci neden acaba hata bizdemi dersiniz..istitorumki bu işi sevis yapsın erpaşı öneren oldu.. ankara sigartayla anlaşması varmı bildi verirsen sevinirim..

bu arada bu stresi yaşamaktansa manisaya gitmek daha iyi olurdu

zafzaf00
19-10-2006, 08:58
ben erpaşta çalışıyorum.servis benim bir arayışım yok.bulduysan ne mutlu sana eğer yardımcı olacağımız birşey olursa haberdar et.sende kardeşimizsin yardımcı oluruz.kendine iyi bak

benım aracta servıslerı erpasta ayptırmıs... ama trıgerı degıstırmemıs 2 el aldım 78000 de 2003 dti vandan bozma hususı arac. debrıyajda degısmemıs. debrıyaj ıdare ederde trıgerden korkuyom patlamasın. bıdze ne kadara malolur. garantısıde bıttı yoksa sanayıde duzgun bı servıs arayacagım...malum yetkılı servıslerden herkes amam dıyo...

ha bu arada arac 75000 de sızın servıste erpasta bakımdan gecmıs. 34au2013 ortda trıger ıcın bısey dememısler. 75000 bakımda trıger kontrolu varmıdır. bu bakımda neler yapılmıs bu bılgılere ulasmak mumkunmudur. satıcı ıyı bırısıne benzıyordu ama eksık bılgı vermıs olabılırmı???

cemdigital2003
19-10-2006, 16:02
Kalİtelİ GÜvenİlİr Opel Yetkİlİ Servİsİmİ TÜrkİyede Öyle Bİr Servİs Varmi MÜmkÜn DeĞİl :mad: :mad: :mad:

spaceghost
19-10-2006, 21:13
arkadaşlar lütfen saygılı olalım:bizde helal yoldan para kazanıyoruz.güvnemeyen getirmez.biz işimizin arkadasındayız.müşterilere şu nu yaptık.bunu yaptık deyip milleti keriz yerine koymayız.dün bir müşterimiz dışarda derbyaj değiştirmiş.adam bizden fiyat çok pahalı diyip dışarda yaptırdı.ve adamın şanzıman beynini yamışlar.ne oldu 1.5 milyar kim ödeyecek.bizi beyenmeyenler konuşsun.gebzede bir ople servisinde adam yağ değiştiriyor filitreyi sıkmıyorlar araba kol çıkarıoyr.2005 model astra h masraf.10 milyar.soruyorum sizi.kim ödeyecek bu parayı.elinizi vicdanınıza koyun ben burda özel yetkili ayırmam.söleyceğim tekşey herkes yapcağı işi ciddiye alacakve sonuna kadar işinin arkasında duracak..
lütfen burda birşeyler sölerken nereye gideceğini düşünün.k.i.b

cemdigital2003
20-10-2006, 01:02
arkadaşlar lütfen saygılı olalım:bizde helal yoldan para kazanıyoruz.güvnemeyen getirmez.biz işimizin arkadasındayız.müşterilere şu nu yaptık.bunu yaptık deyip milleti keriz yerine koymayız.dün bir müşterimiz dışarda derbyaj değiştirmiş.adam bizden fiyat çok pahalı diyip dışarda yaptırdı.ve adamın şanzıman beynini yamışlar.ne oldu 1.5 milyar kim ödeyecek.bizi beyenmeyenler konuşsun.gebzede bir ople servisinde adam yağ değiştiriyor filitreyi sıkmıyorlar araba kol çıkarıoyr.2005 model astra h masraf.10 milyar.soruyorum sizi.kim ödeyecek bu parayı.elinizi vicdanınıza koyun ben burda özel yetkili ayırmam.söleyceğim tekşey herkes yapcağı işi ciddiye alacakve sonuna kadar işinin arkasında duracak..
lütfen burda birşeyler sölerken nereye gideceğini düşünün.k.i.b kardeş işini ciddiye almak müşteriyi soymaksa tamam bu arada istisnalar kaideyi bozmaz senin verdiğin örneğe başka bir sayfada bende başıma gelen ibretlik bir örnek verdim aynen buraya aktarıyorum.....
arkadaşlar opel kullanıpta parası çok olanlar hariç yetkili servislerden şikayeti olmayanı bulamazsınız özellikle vectra ların ikinci ele bukadar çok ve ucuz düşmesinin sebebi yetkili servislerdir niyemi 10 ytllik işi 50 ytlye yapıyorlar opel bunlara göz yumuyor çok basit parçaların haricinde dışardan parçada bulamıyorsun verilmiyormuş fabrikadan yani yetkili servis (soyguncu)lara opel bizleri bilerek mahkum ediyor insan opelden soğuyor bir örnek vereyim yazın motor elektroniği arıza lambası yandı (ankara):mad: OPİS e :mad: gittim egerevalf arızalı değişecek dendi tamam dedim değişti lamba sönmedi tesisat hatta beyin test edilecek dendi kızdım söktürdüm ankaralılar bilir opisin yanında sheel benzinlikte özel servis var oraya gittim bu arada:mad: opis:mad: parçaya 345 ytl 52 ytlde işçilik dedi diğer testler hariç özel servis ise kaputu açtı kısa bir testten sonra egerevalfe gelen elektrik kablosunda yıpranmadan dolayı kısa devre var dedi ve kabloyu 15 ytl karşılığı değiştirdi ve sorun düzeldi :alkis: aradaki farka bakın lafa ne hacet bide parçacıma filtre almaya gittiğimde laf olsun diye egerevalfin fiyatını sordum orjinal bosh sıkı durun 135 ytl ama ankarada saat ücreti duymadım ustanın eli ağırsa ne olacak yapılan işin belli bir fiatı vardır bir diğer konu arıza tespiti gerek bilgisayarlı gerek mekanik ankarada 25 ytl arızayı yaptırırsan alınmıyor sadece tespit ettirirsen alınıyor yetkilidede özeldede aynı istanbul uçmuş dua edelim allah bizi yetkili servislere muhtaç edecek arızalardan korusun hep beraber AMİNNN...:mad: :mad: :mad: yukarıda yapılanlara dur demeseydim diğer testleride yapsalardı hem aracı iki gün bağlayacaklardı hemde bana söylenen fiyat 1000 ytl yi geçecekti senin verdigin örnekteki gibi 15 ytl değilde 1000 ytl üzeri faturayı kiiimmm ??????ödeyecekti yetkili servis bukadar basit bir arızayı nasıl anlamaz yorum senin yinede seni üzdüysem kusura bakma ama bu durumlar yaşanan başımıza gelen vakalar olmasa daha iyi değilmi forumu dolaş bir triger kayışı değişimi için istenen paraya bak o paraya tofaşın motoru yapılıyor sence vicdanimi bu opellerin parçaları gökten zembillemi iniyor yoksa..???? ayrıca nekadar haklı olursam olayım kimseye saygısızlık yapmam yazdıklarım benim görüşlerimdir kimseyi bağlamaz

aga78
20-10-2006, 02:07
kaputta 5 cm göçmeyi düzeltmek için içen müdahale yapıyo kastırarak yaptıgı işlemde kaput içi boya kazınıyo ve o şekilde teslim ediliyo sac dışarda yarın pas yapacak ordan

ben para verdim araba aldım özenle bakıyom ama koca servis piç edip bırakıyo

bu durumda saygı bizden uzak olur.. biz saygıdan ama şahsa degil servis adı altında
iş yapan pordon yaptıgını sanan yerlere

aga78
20-10-2006, 02:09
lütfen burda birşeyler sölerken nereye gideceğini düşünün.k.i.b

başına gelmeyen bilemez ve görünen köy kılavuz istemez isteyen buyursun yapılan işe baksın aracımı getiririm ist içi her yere. K.İ.B

cemdigital2003
20-10-2006, 02:43
başına gelmeyen bilemez ve görünen köy kılavuz istemez isteyen buyursun yapılan işe baksın aracımı getiririm ist içi her yere. K.İ.B aga78 ustam bağışla k.i.b ne anlama geliyor?

yusufaltintepe
20-10-2006, 10:03
NEYSE ANLAYABİLDİĞİM KADARIYLA ADAM GİBİ ADAM BİR OPEL SERVİSİ İSTANBULDA MEVCUT DEĞİL :cry:

YA ARKADAŞLAR EN AZINDAN VARSA ÖZEL BİR SERVİS TAVSİYE EDELİM TEMİZ ÇALIŞAN DÜZGÜN Bİ YER :good:

from_anatolia
20-10-2006, 10:17
samsun opel reis

coleman
20-10-2006, 11:26
samsun opel reis
ben orayada güvenmemeye başladımarabada gaz yememe problemi vardı kesik kesik oluyodu araba samsunda götürmedigimiz özel servis kalmadı enson dedik reis çözer bu işi oda dedi hava hrtumlarından 115 kagat aldı bizden sorun yine devam .izmite geldik bi özel servise götürdük adam dedi buji kablolarından bi değisti sorun çözüldü.yani basit bir işi yapamadılar reiste okar da a sınıfı ustalarımız var deyip duruyolar.

Kunteper Canavarı
20-10-2006, 11:28
Ya Ben ErpaŞa GÖtÜrdÜm Her DeĞİŞen İÇİn Cebe Telefon Ettİler Yarim Saatte Bİr Bİlgİ Verdİler Falan Ama Ben ErpaŞtan Memnundum Banami Denk Geldİ Acaba.

caycan
20-10-2006, 12:43
Acıbadem kavşağında ( caddeden gelirken stadı geçinde hasanpaşaya dönmeyip devam ediyosun sol kolda O sırada tam 3 tane opel servisi var yanyana.) Opel Cüneyt'e götürüyorum arabamı. 2 ayrı arkadaşımın tavsiyesiyle buldum.
Trigeri 420 ye deiştirdim. Taktıkları rulmanlar, su pompası hep orjinaldi. Başında durdum muhabbet etttim. İyi insanlar.

Experience
20-10-2006, 13:01
99 astra bütün ışıkları yanıyor,komple bakım yaptırmak istiyorum.tabi kazık yemeden,yardımcı olursanız sevinirim anadolu yakası tercihimdir

Öncelikle kendini üye arşivinde tanıtmalısın (aktivasyon maili-forum kuralları ve forum anasayfasında yazdığı gibi)

tanıtım süresince başlıkların kilitlenecek,mesajların silinecektir,bilgine

aga78
20-10-2006, 22:38
aga78 ustam bağışla k.i.b ne anlama geliyor?

kendine iyi bak anlamına geliyor..

cemdigital2003
21-10-2006, 01:07
eyvallah usta o zaman k.i.b

aga78
21-10-2006, 22:37
sende k.i.b

caycan
23-10-2006, 11:24
Merhabalar
arabayı çalıştırmadan önce kontak anahtarı 1 deyken ınsp diye bi yazı çıkıyor. bu servis zamanı geldiği anlamına mı geliyor yoksa benim yeni fark ettiğim normal bi durum mu arkadaşlar? Eğer servis istiyorsa daha 5 bin km var sonraki yağ filtre filan değişimine

Hepinize iyi bayramlar......

aga78
23-10-2006, 16:23
evet servis istiyo sen 5 bin bekleme istersen yag hava polen benzin filitrelerini degiştir o kendiliginden gider bende öyle oldu

yani 200 ytl harcanacakk

from_anatolia
24-10-2006, 14:30
ben orayada güvenmemeye başladımarabada gaz yememe problemi vardı kesik kesik oluyodu araba samsunda götürmedigimiz özel servis kalmadı enson dedik reis çözer bu işi oda dedi hava hrtumlarından 115 kagat aldı bizden sorun yine devam .izmite geldik bi özel servise götürdük adam dedi buji kablolarından bi değisti sorun çözüldü.yani basit bir işi yapamadılar reiste okar da a sınıfı ustalarımız var deyip duruyolar.
doğrudur arkadaşım iyi oldu bu anlattığın..

Serkan
24-10-2006, 14:32
Kardeş

Opel Gerçek'ten Barış beyi ara o sana yardımcı olur ama Avrupa yakasında ben memnun kaldım.

:help:arkadaşlar ist anadolu yakasında güvenilir ve kaliteli servis konusunda yardımcı olursanız sevinirim..
( Gedizler:mad: ) hariç onların yaptıgı işi anadoluda dogan şahin tamircileri daha iyi yapar eminim koskoca servis 2 günlük işi 8 günde teslim ediyo 5 cm göçük tamiri yapcam diye kaput ayarınıda bozup veriyo üstelik aracınızı kapıdan güvenlik teslim ediyo yani ne nasıl yapıldı bilmiyosunuz ve ciddiye alınmıyosun.. daha sonra telefon acıp anket yapmaya kalkıyorlar servisimizi nasıl buldunuz diye bende ver yansın yaptım özür dileriz bile yokk ee getirin tekrar yapalım yap boz sankii :( :mad:

aga78
25-10-2006, 21:37
Kardeş

Opel Gerçek'ten Barış beyi ara o sana yardımcı olur ama Avrupa yakasında ben memnun kaldım.

barış beyi biliyorum daha önce duydum araç gerçekten alınma zaten
ama karşı diye gitmedim hata yapmış olabilirim

swing1.2
26-10-2006, 19:26
Ya Ben ErpaŞa GÖtÜrdÜm Her DeĞİŞen İÇİn Cebe Telefon Ettİler Yarim Saatte Bİr Bİlgİ Verdİler Falan Ama Ben ErpaŞtan Memnundum Banami Denk Geldİ Acaba.

merhabalar-,

Erpaştan gerçekten memnun kaldınızmı?

Bana bilgiverirseniz sevinirim.

msn: meteburaksengun@hotmail.com

email: burak.sengun@bilgeadam.com

cep:05324370139

aga78
27-10-2006, 21:13

bu arkadaşımız erpaşta çalışıyomuş bence onunla irtibata geçsen daha iyi olur ..

kolay gelsin

mehmetaktas
01-12-2006, 11:36
Merhaba arkadaşlar.
Arabam Opel'in en ucuzlarından olsa da benim için ilk arabam olması gibi nedenlerden dolayı değerli ve herkese elletmeyi sevmem. Şimdiye kadar aldığım yer olan Gedizler'de bakım yaptırırdım. Yaptıkları ufak sahtekarlıktan sonra sanırım oraya bir daha gitmem.
Anet haber grubunda hobi otomobilde adını duyduğum Opel Team Mustafa Bey aklıma yatmıştı. Burda da adını gördüğüm bu yere sanırım götüreceğim arabamı.
Mustafa Bey ile ilgili yorumlarınız var mı? Tüm foruma baktım bu mesajı yazmadan.
Sanırım doğru gruba atıyorum mesajımı.

Saygılarımla

KA®ANLIK
01-12-2006, 22:37
Opel Team - Mustafa
Sitemize de üye olup, zaten sitemizin sponsor firmasıdır...

Gönül Rahatlığı ile aracınızı götürüp, her türlü işlemi yaptırabilirsiniz...

OPEL TEAM SERVICE
0216 574 58 22
0216 574 58 24

dejaay
03-12-2006, 23:19
Merhaba arkadaşlar.
Arabam Opel'in en ucuzlarından olsa da benim için ilk arabam olması gibi nedenlerden dolayı değerli ve herkese elletmeyi sevmem. Şimdiye kadar aldığım yer olan Gedizler'de bakım yaptırırdım. Yaptıkları ufak sahtekarlıktan sonra sanırım oraya bir daha gitmem.
Anet haber grubunda hobi otomobilde adını duyduğum Opel Team Mustafa Bey aklıma yatmıştı. Burda da adını gördüğüm bu yere sanırım götüreceğim arabamı.
Mustafa Bey ile ilgili yorumlarınız var mı? Tüm foruma baktım bu mesajı yazmadan.
Sanırım doğru gruba atıyorum mesajımı.

Saygılarımla

Opel asla "UCUZ" değildir ! :mad:

hasang
24-02-2007, 12:39
birileri bizi arıyo heraldee:)

gokalp
24-02-2007, 13:38
Kalİtelİ GÜvenİlİr Opel Yetkİlİ Servİsİmİ TÜrkİyede Öyle Bİr Servİs Varmi MÜmkÜn DeĞİl :mad: :mad: :mad:
+1905 gerçi bnm ustam war ama :p

Serkan
25-02-2007, 00:08
Avrrupa yakasında Gerçek oto'ya git orada servis şefi barış var o sana çok yardımcı olur

Serkan
25-02-2007, 00:11
Kardeş

Sen ona git o senin her problemini çözer. birde sigortanı nereden yaptırıyorsun

Serkan
25-02-2007, 00:15
Arkadaşlar servise götürmek istediğiniz zaman bana bilgi verin ben gerekli indirimleri yaptırırım aynı zamanda Gerçek'te istek yaptığınız zaman muadil yedek parça da takıyorlar ( yurt dışından yedek parça getiriyorlar)

Serkan
25-02-2007, 00:19
Sen götür barışa başın ağrımaz

alim34
02-08-2007, 11:24
Opel Bogazici Kapanmış Olup Yerine- ARKAS- olarak acılmış duyurulur...

alim34
02-08-2007, 11:25
ben oranın müşterisiydimde cogunu tanıyordum nazımız geciyordu iyi olmadı

BŞG
02-08-2007, 11:46
evet duydum

daskinoglu
02-08-2007, 12:59
e arkadaşlar benim orda opel card ım kalmıştı bguün yarın alacaktım...3hafta önce 30bin km bakmı yaptırmıştım,servis kitapçığına kaşe vurmamışlardı.onu da vurdurtcaktım..e nolcak şimdi?....

alim34
02-08-2007, 17:11
calışanlar duruyo

gokhano
09-03-2008, 15:14
Arkadaşlar merhaba,
İstanbul / Ümraniye'de oturuyorum.
Aracımı 2 senelik garantiden sonra yetkili servise götürmedim,bir kere ümraniye sanayide bir ustaya götürdüm çok bilmiyor gibi geldi, rahatsız oldum. Bu yıllık bakımınıda çakmak köprüsünün orda opel platin özel servisine götürdüm, tatmin ediciydi. servis konuusundan fazla anlamadığım için danışayım dedim. anadolu yakasında bildiğinizi tavsiye edebileceginiz servisler nelerdir? daha önce opel platine götüren var mı?

erkan34
10-03-2008, 09:38
öncelikle yatkili olarak sana tavsiyem opel arkas özel olarakta ümraniyedeki opel salman ikiside çok iyi tabi senin kararın

gokhano
10-03-2008, 12:07
opel salman tam olarak nerede? yerini tarif edebilirmisin?

Capt.
10-03-2008, 16:40
Ben arabamı Erpaştan(Maltepe) aldım. Servis olarakta oraya gidiyorum, gayet memnunum.

GALERİCİ
10-03-2008, 17:12
balkan a gel

hasankaplan35
25-03-2008, 01:34
Arkadaşlar yeni opel kullanıcısı olduğum için yabancıyım biraz servislere... İzmir içinde uygun fiyatlı parça bulabileceğimiz parçacı, kazıklanmadan bakım yaptırabileceğimiz özel yada yetkili servis varmıdır? Şimdiden teşekkürler.

ice
25-03-2008, 01:36
ben senın yerınde olsam karsıda bıle otursaydım kalkar atakoy bayının yenıbosna servısıne gelırdım o derece memnunum yanı ama senın bılıcegın ıs tabı

orcinus
25-03-2008, 08:40
benim araç 1 ay sonra 2 yaşında olacak. yıllık bakım için servise gideceğim ama yetkili servise değil. bosch car service'e giden varmı? oraya gideyim diyorum. randevu gerekmez, oturup izleyebilirsiniz vs diyor.

ice
25-03-2008, 20:34
yenibosna servisinde bende randevusuz yaptırmıştım şansıma sıra yoktu :D

AstraCoupeDriver
20-12-2009, 10:13
Arkadaşlar merhaba,
İstanbul / Ümraniye'de oturuyorum.
Aracımı 2 senelik garantiden sonra yetkili servise götürmedim,bir kere ümraniye sanayide bir ustaya götürdüm çok bilmiyor gibi geldi, rahatsız oldum. Bu yıllık bakımınıda çakmak köprüsünün orda opel platin özel servisine götürdüm, tatmin ediciydi. servis konuusundan fazla anlamadığım için danışayım dedim. anadolu yakasında bildiğinizi tavsiye edebileceginiz servisler nelerdir? daha önce opel platine götüren var mı?

Arkadaşlar Opel Platin'i tavsiye eder misiniz?

Veya Ümraniyede başka hangi özel servisi tavsiye edersiniz? İletişim bilgisi ile bilgi verme şansınız olursa çok iyi olur.

teşekkürler

Ghent
20-12-2009, 14:52
Valla Gedizler gerçekten kötü... Anadolu yakasında diye bir defa Arkas'a gitmiştim Altunizade'de,artık sürekli oraya gidiyorum,henüz bir problemle karşılaşmadım,gerçekten güzel çalışıyorlar.. Odak' için de aynı şeyi söyleyebilirim.

cafergoze
20-12-2009, 19:53
Valla yakın bi yer olsa Manisa ya gel dicem ama ...

kardeş manisada nereyi tavsiye ediyorsun ben somadan

mert0
20-12-2009, 21:01
Kesinlikle OPEL TEAM SERVİS öneririm gerek müsteri memnuniyeti gerek işcilik gerek arkadslık hepsi bi arada aramızda görmertek memnun oluruz:D

barıs_koc
20-12-2009, 21:04
opel sevdalısı olarak üzülerek yazıyorum. İŞİNİZ ÇOK ZOORRR. :(

dragon
20-12-2009, 21:49
Kesinlikle OPEL TEAM SERVİS öneririm gerek müsteri memnuniyeti gerek işcilik gerek arkadslık hepsi bi arada aramızda görmertek memnun oluruz:D

Pizzasıda güzel :)

aga78
20-12-2009, 21:54

görmedik çok şükür :D:o

mert0
20-12-2009, 21:54

daha yemedik yarın ordayım abı gel denıyelım pızzayı ahahah:D

dragon
20-12-2009, 21:55
Pizza olmasa gitmem ki :D:D

hemano5
21-12-2009, 14:58
Merhabalar
arabayı çalıştırmadan önce kontak anahtarı 1 deyken ınsp diye bi yazı çıkıyor. bu servis zamanı geldiği anlamına mı geliyor yoksa benim yeni fark ettiğim normal bi durum mu arkadaşlar? Eğer servis istiyorsa daha 5 bin km var sonraki yağ filtre filan değişimine

Hepinize iyi bayramlar......
hocam onu sende söndürebilirsin insp yazarken km sıfırlama düğmesine basılı tut silinir.