Orijinalini görmek için tıklayınız : şok şok şok Opel şikayetleri
orhaninho
12-10-2006, 02:11
:help: ARKADAŞLAR ŞU SİTEYE BİR GÖZ ATIN İSTERSENİZ EN SEVDİĞİMİZ ARABALARIMIZ ŞİKAYETTE SINIR TANIMIYOR
http://www.sikayetvar.com/?loc=sikayet_oku&action=co&subaction=Detial&coNo=169
boş şeyler bunlar aldırış etmeyin bu siteye... hepside pimpirikli kıl kullanıcıların yazdığı şeyler...
fcuhadar
12-10-2006, 10:03
boş şeyler bunlar aldırış etmeyin bu siteye... hepside pimpirikli kıl kullanıcıların yazdığı şeyler...
Sana katılmıyorum arkadaşım.Allah arabana inşallah arıza vs. vermesin..Mağdur olmadığın için mağdur olan vatandaşın halinden anlamazsın ama mağdur oluncada ilgi alaka beklersin..
Daha öncede bu tür konular açıldı ve hepsindede aynı şeylere değindim..Opel kullanıyoruz diye bariz hataları ve yapılan yanlışları görmezden gelirsek opele ihanet etmiş oluruz.Dahada kötüsü mağdur olmuş vatandaşa kendi vatandaşımıza hastalıklı gibi yaklaşırsak o zaman biteriz.Evet çok sorun yaşadım oradaki şikayetlerin birçoğunuda okudum sanki kronikmiş gibi giderilen ve giderilemeyen bir çoğunu yaşadım ve halen yaşıyorum...Ama şunu hep söylüyorum ben Opel'imi hatalarıylada seviyorum...
setapxxx
12-10-2006, 10:12
valla şok olcak bişey yok.dün volvo geldi s60 2006 benzin depo kapağı kilitlikalmış actık gönderdik servis bakmış motor sağlam demiş ama motor arızalıı allah yapısımı kardeşim bunlar:mad:
BY_Corsa
12-10-2006, 11:49
Türkiye çapında yüzbinlerce ürün satmış bir firmanın tüketicilerinin bazı şikayetleri olması bence çok normal.Hele ki bu ürün, köstebek çukuru gibi Türkiye yollarında kullanılan bir araba ise.Araba kendi üzerine düşeni yapıyor / yapmıyor tartışılır. biraz da aracı kullananları incelemek gerek.Kime sorsan , herkes kendini çok iyi şoför görür, acaba öyle mi? araba kullanmak direksiyona oturup , yol almak değildir. Kaç kişi motorun parçalarını tanıyor, hangisi ne işe yarar, hangi parçayı nasıl kullanmak doğrudur, nasıl ömrünü arttırır, nasıl tüketimi düşürür, ne şekilde kullanılırsa çevreye zarar vermez kaç kişi biliyor? Ben aldım bozuk çıktı, dağıldı gitti demek kolay arkadaşlar ,
Ülkemizde hala aldığı arabanın hangi tekerleği yola güç aktarıyor onu bilmeyen, arabasanın sigorta kutusunun yerini bilmeyen,ömründe yağ çubugunu çekmemiş, lastik havasına bakmamış, fren hidroliğini kontrol etmemiş sürücüler var.Önce durup bir düşünmek lazım, bu kadar şikayet yollayan insanların profillerini incelemek lazım.
Bu arada ben opel i savunmuyorum, yanlış anlaşılmasın. sadece olaylara bakarken , biraz tarafsız düşünmek lazım, nedenini araştırmak gerek.Bir site açıp bir yerleri ,bir ürünü, bir kişiyi şikayet etmek çok kolay.
kaanaksoy
12-10-2006, 12:20
Arkadaslar. Son zamanlarda benim yasadıgım bir olayı anlatayım siz karar verin.
Arabamı ilk basta yetkili olmayan opel servislerine götürdüm. Sorun anlatmıstım ama kısaca geceyim uzerinden.120nin ustune çıkmıyor ve surekli arıza ısıgı yanıyor 100un ustune cıkınca da.ve aynı zamanda çekişi de çok dusuk.neyse kimse çare olamadı.sonunda gedizlere gittik ve muayene ettiler aracı.sonunda motor donanım tesisatı sorunlu degişmesi lazım dediler.(1250-1350ytl arası) tamam dedik yaptıralım. Bu sefer biz bu parcanın kodunu okuyamıyoruz motordan sokup oyle bakacagız sonra da takamayız dediler.cunku TÜRKİYE'de bu parça yokmus.yılların OPEL i stoklarında 1 tane bu parçadan tutmuyor.onun için parça gelene kadar araba orada yatacak.ki bu 1 ayı bulabilirmiş.neymiş deniz yolu ile geliyormus.ya kardeşim farkı neyse verelim ucak kargo ile getirin.yok yapamayız beyfendi prosedür boyle.yani parça gelene kadar hem aracımı kullanamıyorum hemde parça neredeyse 1 aya geliyor.Bu nasıl büyük şirket mantıgıdır nasıl stok kavramıdır.eğer çok az arıza yapan bir parça ise az stok edersin.6000 parçadan olusan arabanın hepsinden binlerce stok etmek tabiki mantıksız ama 10 tane stok etmekte aptalın aklına gelecek birşey.sen koca OPEL GM sin.neyse arkadaslar şimdi baska bi opel servise goturduk bu seferde ondan değil diyo bunlarda.baska arızası var halledecez %100 garanti diyolar yoksa 5 kurus vermeyin diyorlar.Ben arabamdan memnun olamama ragmen Türkiye de opel yönetiminin bu derecede kötü yönetimi beni düşündürüyor.(İzmir genel müdürlükle de konustum onlarda aynı cevabı verdiler yetkili servisinki ile)
Bakın arkadaşlar tekrar yineliyorum.Temel sorun OPEL markası değil,Temel sorun OPEL i TÜRKİYE de temsil edenler.
Ama altını çizerek söylüyorum sanmayınki aynı hadiseler diğer markalarda yok.
Kardeşim Audi A3 2002 kullanıcısı Ağabeyimde E39 1998 var Babam Golf 5 2004 kullanır.
Sırasıyla,
A3 İlk alındığında park sensörü sürekli arıza yapıyor ve bagaj kapağı kilidi arızalı çıktı.Şu anda Tacho su arızalı Yenisi 1.800 ytl
E39 İlk alındığında arka sağ cam motoru bozuktu 2 kez değişti ve şu an hala bozuk,sol ön güneşlik plastiğinden kırıldı.Yenisi 27 günde Türkiye ye ulaştı.Serviste bu işlem yapıldıktan sonra sol ön direkte ki Airbag arıza yaptı.
Golf 5 İlk alındığında Katalitik konvertör arızası + arka bagaj pandizot unu tutan bagaj kapağındaki plastikler kırıldı.Parça komple değişti.Geri vites sensörü değişti.Arka sol stop lambası sürekli kısa devre yaptırdığından değişti.
İsteyen arkadaşlara tüm belgeleri ibraz edebilirim.
kaanaksoy
12-10-2006, 14:26
Zaten Son Cümlemde Belirtmiştim. Benim Eleştirim Opel Türkiyenin Yönetimi
spaceghost
12-10-2006, 22:55
arkadaşlar opel şu an piyasade renodan sonra ikinci pazar payı olan bir firma size soruyorum elinizi vicdanınıza koyun bir arabanın 300 km derbyajmı yanar. lütfen sizlerde anlayışlı
spaceghost
12-10-2006, 22:59
arkadaşım sana o siteyi şikayetini yaz diye söledik sende opeli reklam eetin yavvvvvvv
imagoodman
13-10-2006, 00:10
allah yapısı deıl kı arkadaslar muhakkak tum markaların arızası olacak.opelde mukemmel otesı bı marka deıl.onun ıcın bunlar olası seyler...yeterkı bızım basımıza gelmesın:D :D :D kullanıcı ve ne sıklıkla kullanmasıda cok buyuk bı faktör.ben ford'da olanları burda yazsam kıtap olur.
Arkadaşlar bazı şikayetlerinde haklı. aMA şunuda unutmamak lazım her markada böyle sorunlar var..
AHMET008
16-10-2006, 01:52
Kadi Kizindada Okadar Var..her Arabada Olur.sonucta Kullandiklarimiz Opel...hem Nerden Bilelim Bu Sikayetleri Diger Markalarin Vermedigini...
allah şükür benim araba hiç arıza yapmadı bugüne kadar...
fastest89
20-10-2006, 20:10
arkadaş arabaya periodik bakım yatırdıktan sonra ne arızası çıkçak? sürücüde arabayı hor kullanmıyosa herhangi bi sorun olcanı sanmıom
Experience
20-10-2006, 20:28
Bu konu defalarca başka başlıklarda tartışıldı.asTRa (hakan) nın dediğine aynen katılıyorum ve ekliyorum.Bu kadar çok satılmış ve her köşe başında bir tane bulunan bir markanın şikayet oranı da fazla olabilir bu doğal.Ama bu asla duyarsız servisleri haklı çıkartmak değil tabiiki.ben sıfır uno aldım sorun vardı(98) ,sıfır megane aldım (2002) sorun vardı.Önemli olan servislerin yaklaşımı,satış sonrası müsteri faliyetleri.Zaten eğer bu kadar süpheyle bakıyorsanız almayın o zaman korktuğunuz markayı
bizim derdimiz böyle keyfli araçlarımız var ama ilgili sevisler bizim keyfimizi kaçırıyor yaww bida hep anyı parçalar arıza yapıyo..
tuner_rafet
22-10-2006, 08:11
ARKADAŞLAR BEN PEUGEOT SERVİSİNDE YEDEKPARÇACIYDIM!!!
SİZ DAHA ŞİKAYET VEYA BEKLEME GÖRMEMİŞSİNİZ!!!
HELEZON 307 İÇİN 3 AY BEKLEDİK (EN BASİTİ)
VE BİR ÇOK PARÇA İÇİN EĞER TR DE YOKSA
EN AZ BEKLEME SURESİ 6 HAFTA!!!
AMORTİSÖRLER GARANTİ 20BİN KM,
ÖN TAKIM AYNEN,
BİR ÇOK MALZEMENİN GARANTİSİ SINIRLIDIR BUNDA ARABALARIN DEYİL AÇ SATICILARIN PAYI ÇOK BÜYÜK!
BUNLARI MÜŞTERİYE ÖNCE ANLATIRLARSA MÜŞTERİ KAÇAR DİYE HİÇ BİR SATICI BUNLAR I SÖYLEMİYOR VE ÇOK NADİREN BİR ALICI BU ŞARTNAME Yİ İSTİYOR VEYA OKUYOR!!!
HER ŞEYE RAĞMEN ARABA ALMAK KUMAR GİBİ BİR ŞEY OLDU HANGİ ARABA OLURSA OLSUN BMW DAHİ YÜZDE %10 U Bİ ARIZA VERMEYE BAŞLAYINCA
SERVİSTEN ÇIKAMIYOR!!!
BEN OPEL DERİM BAŞKA BİR ŞEY DEMEM!!!
New Astra
23-10-2006, 22:14
insanlari memnun etmek zor..
ORDUdrift
23-10-2006, 23:14
benim şimdiye kadar tek yasadıgım sorun arabayı ilk aldıgımda direksiyondan ufak bir ses geliyordu onuda servise götürdüm birseyler söküp yağladılar ve geçti baska bir sorunum olmadı yani opelden memnunum
27.10.2006 opel astra aracımı 2. yıllık bakımı için istanbul çekmeköy opel gedizlere bıraktım. Akşamüstü 15.30 gibi arayıp aracımın hazır olduğu söylendi. Akşam 18.30 gibi gidip aracımı aldım. Ancak servisten ayrılalı birkaç km olmamışken aracın airbag lambasının yandığını gördüm. Tem otobanından geri dönderek servise geldim. Bu arada akşamki tüm randevularım güme gitmiş oldu. Araca bakan yetkili araçtaki sorunu gördü. Biz aracımızı yapmanız için veriyoruz bozmanız için değil dediğimde bu problemin kendilerinden kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilemeyeceğini söyledi. 2 senedir böyle bir problemi olmayan ve asla olmamış aracı yıllık bakım için gedizler servise veriyorum ve akşam alırken hava yastığının ışığı yanıyor ve buna rağmen servis yetkilisi problemin kendilerinden kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilemeyeceğini söylüyor. Ayrıca aracın garantisinin bitmesine daha 10 gün varken servisin bozduğu hava yastıklarının garanti kapsamında değişeceğini de söylemiyor kendisi. Ayrıca bu problem için aracı yine servise götürmem gerekecek ve ne kadar sürede ve ne bedelle kendi bozdukları aracı tamir edebileceklerini de elbette bilmiyorlar.Aracı bozduktan sonra, teslim etmeden önce gösterge lambalarına bakmayı bile akıl edemiyorlar. Ben opeli çok severdim ama opelin servisi gedizler oto servise aldığı araçları bozup, suçu üstlenmeyerek bu fikrimi değiştirdi.Şİmdi bu aracı illaki yine servise götürücez, bir sürü zaman ve para kaybedicez. Hava yastığını yaparken daha neleri bozacaklar merak ediyorum ve bu saatten sonra bu servise güven olacağını da sanmıyorum.
kickergls
02-11-2006, 11:37
Şikayet var .com u çok öncelerden bilirdim evet belki birçoğu pimpirikli kullanıcıların yapmış olduğu şikayetler olabilir.Ama gerçekten bazıları ciddi şikayetlerdir.Ve dikkat ederseniz zaten bazıları cevaplanıyor da.Yani müşteriyle yakından iletişim kurulabiliyor bu sitede.
şeytan kulağına kurşun benim opelde hiç bir sorun yok arac 52000 km de tek sorununu görmedim.
Neden :confused: mesela Dacia da fazla şikayet yok !?. ;) ( kaç adet satılıyo zaten yılda :( )
burak_1987
14-11-2006, 23:10
valla arkadaşlar opel son derece memnundum. bu son arabayı almadan önce (2006 astra 1.3 cdti enjoy spor paket). araç bayiden teslim alındıktan iki veya üç hafta sonra yolda kaldı ve aracın tüm elektrik aksamı çalışmasına rağmen marş basmıyodu. akü bitmiş olamaz. çünkü yolda gidiyosun ve bi anda istop ettin. sonra arabayı çalıştırıyosun marş bamıyo böyle saçma ve komik birşey varmı?. son model araba ile yolda kal sonra yoldan geçenler görsün ve noldu diye sorsun o anda nasıl mahçup olduğunu insanın anlatamam. ve üç sefer çekiçi ile araç aydın/söke servisine gitti en yakın yetkili servis nerde varsa oraya götürüyolarmış. o yüzden oraya götürdüler. ve aracın beynini üçüncü seferde opel tr. opel asistan ikisi birbirine girdi. ve söke bayi olan kopel servis kısmının ne kadar kötü işleyişini gördü ve elemanlar hala daha aynı ama bu o servisin müşteriye ne kadar önem verdiğini gösterir. arabayı babam ordan aldı ve ilk opeli de ordan aldık satış olarak hiç bir sorun yok. ama servis sıfır o yüzden allah hiç bir opel kullanıcısını kopel yetkili servise düşürmesin..... gerçi corsayı da ordan aldık ama corsadan hiç bir sorun yok. gerçi garanti kapsamında bütün bakımları izmir egem yetkili servisinde yapılıyo. garanti bitince bakımları nerde yaptırcaz onu da bilmiyorum ya...
carpediem00
14-11-2006, 23:31
BENDE 2001ASTRAMDAN Hiçbir şikayetim yok ama yeni sıfır araba alıcam ve inanın yeni astra almaktan korkuyorum şikayet comdaki şikayetleri okuyunca arabadan sogudum yeni astrada arızalar kronik diyorlar yok yol bil.bozuluyormuşyok kliması ,yok direksiyon kutusundan ses geliyormuş ben şahsen yeni astra hb alıcaktım ama vazgeçtim en iyisi astra sedanı beklemek:eek:ve orda benimde şikayetim var ismim emreeses şikayetim den sonra opel bayiisi beni aradı ve aydınlattılar biraz
arkadaşlar tamam opel araçların sorunlarına çözüm bulunmasının nedeni türkiyedeki servislerse ve türkiye distiribütörü ise neden sesimizi duyurmuyoruz bu tür sorunlar hepimizin başına gelebilir ve gelmekte. opel, araçlarımızı bize bedava vermedi, araçlarımıza yaptırdığımız bakımlarıda bedava yapmıyor, kendileri babamızın oğluda değil. ben derim ki forum olarak bu konuda birşeyler yapalım, mesela toplanıp bir basın açıklaması yapılabilir.
Neden :confused: mesela Dacia da fazla şikayet yok !?. ;) ( kaç adet satılıyo zaten yılda :( )
neden mesela renault'da opel kadar fazla şikayet yok? kaç adet satılıyor yılda?:(
Reno sorunsuz mu demek istiyosun yani ?
kutluhan23
15-11-2006, 19:25
bu site epeyidir war gerçekten en fazla şikayet te opelden ben arabamı almadan bu siteden haberdar olsaydım biraz daha düşünürdüm belki ama iiki opel almışım diyorum genede
vectra delisi
15-11-2006, 19:53
gülü seven dikenine katlanır:D ben opel markasını her türlü severim...
Reno sorunsuz mu demek istiyosun yani ?
tabiki renault sorunsuz değil, benim söylemek istediğim su, Türkiye'de renault kullanıcısı opel kullanıcısısına oranla daha fazla, dolayısıyla bukadar kullanıcıya ragmen, neden renaulta gelen şikayetler opele göre daha az.
Belki de reno kullanıcıları Opel cilere göre daha vurdumduymaz,bilemezsinki;veya o şikayetlerin hepsinin arabadan kaynaklandığı ne malum ... ;)
carpediem00
15-11-2006, 22:56
Konu Opeli Seviyorum Gülü Seven Dikenine Katlanir Olayi Deil Sifir Araba Aliyorsunuz Ve Arabaniz 5 Defa Ayni Yerden Ariza Yapiyor Ve Bayii Arabanizi Sifiriyla Deiştirmiyor Sonra Mahkemelik Oluyorsunuz Başa Gelmedikce Anlamaz Insan Opelde Bu Var Herkes Hakkini Aramali
Arasınlar tabi ama Opel in kalitesi zaten belli ...
arkadaşlar eger kral çıplaksa "kral çıplak" demesini bilelim. opel markasının kalitesinden hiçbir şüpem yok. zaten şüphem olsaydı opele binmezdim. bizlerin sorunu opelin kalitesiyle alakalı değil, bizim sorunumuz opelin türkiye'deki sevisleriyle ve türkiye distribütörü ile. sorunlarımıza opel'e yakışır bir biçimde çözüm bulmalarını istiyoruz, bizlerle doğru düzgün iletişim kurmalarını istiyoruz(herşey servise girerken kendilerini çok kibar, misafir perver göstermekle olmuyor). hatalarını kabul etsinler. bizlere kulak versinler yeter.
Bu servis konusunda diyecek bi lafım yok ... :(
faithless1905
17-11-2006, 22:03
ne siz sorun ne de ben söyleyeyim...Opel işte arabamı seviyorum kıyaslanmaz ama babam 2003 hundaı var 60 bin km de sadece periyodik bakımlarını yaptırıyor...çünkü sorun yok bana gelirseniz ooo hoooo oooo...daha yeni klima için 180 ytl harcadım...duruyor duruyor pat bişe çıkarıyor ama arabamı hala çok seviyorum...
faithless1905
17-11-2006, 22:19
vay be amma da çok şikayet varmış yahuu abi hakkını arayacaksın ben arabayı aldığım da 2000 yılının şubat ayıydı bir sene bir ay sonra 20 km bakımına ARPEL e götürdüm egzost çürümüş değiştereceğiz dediler bende garantiden değil mi dedim hayır dediler garantiniz geçen ay bitmiş o yüzden garanti kapsamına girmiyor dediler...bu arada polen filtresi kapağı otomatik cikle ve kapı cam fitillerinden seslerde geliyor...Dedim ki bunların hepsini yapacaksınız hemde garantiden ben bunlar için beş kuruş yine vermem şikayetçiyim falan...servis müdürü geldi noluyor bilmemne derken onunlada tartıştık...dedim ki ya yaparsınız yada sonucuna katlanırsınız...kaldıki beni çok iyi tanırlar çünkü arızadan ve problemlerden dolayı servisten hiç çıkmazdım ampul patlasa doğru servise...neyse hemen eve geldim girdim nete hemen TORBALI ya mail attım bir saat içinde bana dönmezseniz GM ye mail atacağım dedim...Dönmediler bende GM ye tüm faturalarla birlikte mail attım...Beş dakika geçmeden Almanya dan telefon geldi...Sonra tekrar başka bir numara aradı...Kendilerinin GM ye OPEL e dava açan ve OPELLE problemi olan insanlara yardım eden bir kuruluşun avukatı olarak tanıttı ve problemin çözülmezse sizin adınıza burdan yani Almanya dan dava açacaklarını falan söylediler...Derken tüm bu olaylar 1.5 saat içinde oluyor...Arpel in sahibi Bülent Arpaç beni aradı Emre bey siz ne yaptınız?Ortalığı neden karıştırdınız madem böyle bir şikayetiniz vardı bana neden söylemediniz hemen sizi servise bekliyorum lütfen falan diye noluyor dedim kendi kendime...çok uzattım konuyu kusura bakmayın...Sonuçmu arabamın hiç değişmeyecek olan parçaları bile değiştirildi...Sebep mi?Bu seriler problemliymiş kusura bakmayın biz zaten sizi çağıracaktık dediler ve aracımın farlarını bile değiştirilerek geri aldım...
ARKADAŞLAR EN ÇOK ŞİKAYET EDİLEN ARABA OPELMİŞ VE EN ÇOK ARIZA VEREN www.sikayetvar.com (http://www.sikayetvar.com)
bunu soleyen kesin pejoculardır (alayi bu konuda opeli kötülüyor "benim tanıdıklarım" tabi ki..)
burak_1987
24-11-2006, 22:56
valla arkadaşlar bunlar şans işi birazda ama. bizimde astra da çok sorun çıktı 4 sefer araç çekici ile servise çekildi. ama genede opelciyiz.
Pejocumu Artik Bunlar BaŞka Bİrİlerİmİ Bİlemem Ama Opellerle İlgİlİ Şu Aralar Sikinti OlduĞu GerÇek
hak vermek lazım güzel arabalar ama gereken özen gösterilmemiş ve gösterilmiyoda çok sıkıntı yaşayanlar var ama ben seviyom bu opeli
bu arabamı satarsam fıat sitilo alcamm en azından yetkili servisleri iyi
abi ne stilosu boşverin ya......opele devam
kötüleyenlerin alayı pejo ve wv çu onlar bize ,biz de onlara kıl kapıyoruz napalım (doğanın kanunu) heueueue
M.YILDIZ
25-11-2006, 10:10
abi ben de farkındayım opeller bıraz fazla arıza yapıyo ama soyle bırsey var benım araba 36,000 km oldu hepsınıde ben yaptım ama daha en ufak bı hata bı stop etme ne bılım yaa gaz yememe kulagına kursun en ufacıkdamı bı sorun yapmazmıs vallaha yapmadı en ufaktamı ses gelemz arabadan valaha gelmıyor bı koltuk gıcırtısı basladıydı azıcık oda nazarlıgı bence. o yuzden bıraz kullanım hatasına verıyorum ben arızaları
Vectra GT
25-11-2006, 10:19
ya arabana bakarsan sorun çıkarmaz,bizim opel aldıımızda aldığımız kişi benzin pompasını bize bozuk olduğu halde araba sorun yok demişti...ondan sonra değiştirdik ve hiç önemli bi sorunla karşılaşmadık yani bncede opeli kıskananlar söylüyo bnları...
Kötüleyenler Peugeot cu,VW ci filan gibi ön yargılı davranmayalım bence, şikayetler birazda satış grafiğine endeksli gidiyor.
Hepimizin küçük yada büyük sıkıntıları oluyor mutlaka,ama bir yerden sonra bunu aşmak zorunluluğunu hissedecek firmalar.Global olarak değerlendirme yapıldığında şikayetlere en duyarlı davranan kuruluşlar Japon lar çünkü adamların üretim ve hizmet felsefesi bu yönde.
Ama bir kez daha hatırlatayım hatta rica edeyim,bu forumda A yada B marka hiç bir markayı kötülemeyelim.Bu OPELİM.net felsefesine aykırı bir davranış olur.
ya benim combonun direksiyon kutusu 3 kez değişti yaa sorun var bu belli ama biz sonuna kadar opelciyiz
kutluhan23
25-11-2006, 17:42
mefai benimde 3 kere değişti direksiyon kutum adamlar yapamıyo çıldırıyorum şimdi bi sıkıntı yok bihada olursa arabayı serviste yakacam c4 le patlatacam:D
Daha önce üretilmiş olan araçlarındaki sorunlar neden kaynaklanıyor peki?
Sana katılmıyorum arkadaşım.Allah arabana inşallah arıza vs. vermesin..Mağdur olmadığın için mağdur olan vatandaşın halinden anlamazsın ama mağdur oluncada ilgi alaka beklersin..
Daha öncede bu tür konular açıldı ve hepsindede aynı şeylere değindim..Opel kullanıyoruz diye bariz hataları ve yapılan yanlışları görmezden gelirsek opele ihanet etmiş oluruz.Dahada kötüsü mağdur olmuş vatandaşa kendi vatandaşımıza hastalıklı gibi yaklaşırsak o zaman biteriz.Evet çok sorun yaşadım oradaki şikayetlerin birçoğunuda okudum sanki kronikmiş gibi giderilen ve giderilemeyen bir çoğunu yaşadım ve halen yaşıyorum...Ama şunu hep söylüyorum ben Opel'imi hatalarıylada seviyorum...adaşım sana katılıyorum yorumun için saol
OPEL ARTIK POLONYA VE KORE MALIDIR!!!
Bu çok kötü eğer öyleyse ... :( :sorry: :cry:
valla hatasız araca inanmıyorum ben, opel de yapacak bu normal, bence normal olmayan işten anlamayan kazıklama methodunu seçen yetkili servisler, dikkat ederseniz kimse aracının arıza yapmasına değil ilgisizlikten ve sorununun giderilememesinden kaynaklı. bu arada bu konu başlığı taşınmalı :)
SERKAN_61
25-11-2006, 19:31
bunu soleyen kesin pejoculardır (alayi bu konuda opeli kötülüyor "benim tanıdıklarım" tabi ki..)%100 KATILIYOM SANA KARDEŞİM :good: bizde araçlarımızda birazdaha dikkaat edersek periyodik bakımın aksatmasak eminim fazla sorun yaşamayız
bu arada bu ankete göre opel ilk sırada tamam ama piyasada en fazla kullanılan araçta opell buna ne demelii..!
tabiki olacak o kadar arabalarda sorun yok servislerde varr
tnng yln
25-11-2006, 19:38
peugeot cuları kötülemiyoruz abı ıyı nıyet yapıyoruz adamlar ınadına bıze yuklenıyor ne yapmak lazım bılmem ama ben arbamdan mrmnunum peugeotcularda hal aglıyor gecende arkadasımın tekı bıktım artık dedı ve ne olduu tıpıs tıpıs geldı aldı opelımı menunmu aga araba buymus bee dedıı yaa ne oldu acıdımı kardesım hehehhe :) fark yasa senın olsun :)
konunun yanlış yerde olmasına rağmen kendimi tutamadım bende bikaç bişey yazayım gerçekten piyasada çok opel var bunun paralelinde de arıza yapan araç çok oluyo herkes nası kullanacağını bilmiyor kullanıcı hatasından dolayı araç arızalanıpta servis arızayı garantiden gidermeyince Opel kötü oluyo haliyle piyasada ki birçok arabaya göre opeller çok dayanıklı ve sağlam araçlar ayrıca sikayetvar.com daki sikayetlerin çoğu ufak tefek gereksiz sikayetler vede opel türkiye olarak %90 ına neredeyse cevap vermiş ilgilenmiş
faithless1905
27-11-2006, 19:57
saçma sapan şikayetler yawfff
vay be amma da çok şikayet varmış yahuu abi hakkını arayacaksın ben arabayı aldığım da 2000 yılının şubat ayıydı bir sene bir ay sonra 20 km bakımına ARPEL e götürdüm egzost çürümüş değiştereceğiz dediler bende garantiden değil mi dedim hayır dediler garantiniz geçen ay bitmiş o yüzden garanti kapsamına girmiyor dediler...bu arada polen filtresi kapağı otomatik cikle ve kapı cam fitillerinden seslerde geliyor...Dedim ki bunların hepsini yapacaksınız hemde garantiden ben bunlar için beş kuruş yine vermem şikayetçiyim falan...servis müdürü geldi noluyor bilmemne derken onunlada tartıştık...dedim ki ya yaparsınız yada sonucuna katlanırsınız...kaldıki beni çok iyi tanırlar çünkü arızadan ve problemlerden dolayı servisten hiç çıkmazdım ampul patlasa doğru servise...neyse hemen eve geldim girdim nete hemen TORBALI ya mail attım bir saat içinde bana dönmezseniz GM ye mail atacağım dedim...Dönmediler bende GM ye tüm faturalarla birlikte mail attım...Beş dakika geçmeden Almanya dan telefon geldi...Sonra tekrar başka bir numara aradı...Kendilerinin GM ye OPEL e dava açan ve OPELLE problemi olan insanlara yardım eden bir kuruluşun avukatı olarak tanıttı ve problemin çözülmezse sizin adınıza burdan yani Almanya dan dava açacaklarını falan söylediler...Derken tüm bu olaylar 1.5 saat içinde oluyor...Arpel in sahibi Bülent Arpaç beni aradı Emre bey siz ne yaptınız?Ortalığı neden karıştırdınız madem böyle bir şikayetiniz vardı bana neden söylemediniz hemen sizi servise bekliyorum lütfen falan diye noluyor dedim kendi kendime...çok uzattım konuyu kusura bakmayın...Sonuçmu arabamın hiç değişmeyecek olan parçaları bile değiştirildi...Sebep mi?Bu seriler problemliymiş kusura bakmayın biz zaten sizi çağıracaktık dediler ve aracımın farlarını bile değiştirilerek geri aldım...
helal olsun walla..tebrik ediyorum seni
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net