Orijinalini görmek için tıklayınız : astra gsı vs typer
gsı osman
25-12-2007, 02:46
arkadaşlar bu konuyu az önce hondam com da açtım ve bu klibi koydum şu anda hondacıların jeton düşmüştür heralde bize vtec deyil typer bile rakip olamaz......:)
http://www.youtube.com/watch?v=xBS2eb_-CY4
GSI stock değil herhalde...
slamdunk21
25-12-2007, 07:56
arkadaşlar bu konuyu az önce hondam com da açtım ve bu klibi koydum şu anda hondacıların jeton düşmüştür heralde bize vtec deyil typer bile rakip olamaz......:)
Stock olmayan araba ile zavalllım orj typer ı kaldırmayı utanmıyormusunuz:mad: .He birde Typer ı sürren şöfer değilmiş.:D
O Astra oldukça yüklü ve Ecotec motor..OTODROM'da 10.286 çok çok iyi bir derece sayılmaz! TypeR da veya sürücüsünde bir sıkıntı olduğu ortada..Her 2 araçta standart ve sürücüleri hatasız olsa TypeR pistleri dar eder Astra'ya
youtube deki yorumlar herşeyi anlatıyor;)
slamdunk21
25-12-2007, 08:39
´Type R changes gears like a woman...
Alıntıdır.
Youtube deki Yapılan bu yoruma bayıldım:):):)
KA®ANLIK
25-12-2007, 09:02
gereğinden fazla duygusallaşmışsın :=)
Youtube da en az 50 tane video vardır Type-R ın GSI a boy boy yaptığı :)
yusufaltintepe
25-12-2007, 09:41
type-r sürücüsünde iş yok :D
Type-R tabii ki rakip değil. Olmasın da mümkünse.. :)
Kasırga&Burak
25-12-2007, 10:55
Walla topici görünce bende baya şaşırdım yanii ama keşke öle bi durum olsa :D hondacıların halini görmek isterim ama ancak pilotaj hatası olması lazım ve hondacıları hayatta bu videolara kanmamışlardır heralde:( hondam'a bu konuyu açmışsın heralde peki nasıl bi tepki aldın merak ettim:rolleyes:
Ayrıca bi rolling düzenlense araçlar ne olduğu belli olur ama kanımca typer çünkü gerçekten motorları harika:good:
KA®ANLIK
25-12-2007, 12:31
hele bi bakın şuraya ;)
http://www.sahibinden.com/arabam_tam_donanimli_drag_arabasidir_butun_orjinal _parcalar_e_WQQaXQQ2541611WQQpXQQdisplayitem
bu geçmesinde, benmi geçeyim Type-R ı :]
388 derece mi? :eek:
O ne be? OKS puanı gibi :)
KA®ANLIK
25-12-2007, 12:59
:d:d:d
Typer'ı o kadar küçümsemeyin arkadaşlar. Stok araçla dolu araçları karşılaştırmayın. Özellikle dolu veya boş bir typer'a binin ya da yan koltukta oturun ona göre karar verin.
http://www.sahibinden.com/2005_turbo_civic_type_rWQQaXQQ5016647WQQpXQQdispla yitem?keyword=type-r
videoyu izleyin ilandaki.
EsPeRanZa
25-12-2007, 13:25
Arkadaşlar bende bir gsi sfi kullanıcısıyım aracımda kısa şanzuman var ve draglara katılan arkadaşımın typer'la en az 10 defa kalktık ve hep ben kazandım
Burada bir Type-R geçilecekse onu sadece Engin geçer.. :D
KA®ANLIK
25-12-2007, 14:00
Komik Şey Seni...
5115 forever :]
Öyle deme Engin. Kredi kartı gibisin. Heryerde geçiosun.. :D
weSti555
25-12-2007, 14:04
hehehe sfi Engine :)
weSti555
25-12-2007, 14:05
şaka bi tarafa Engin senin araba felaket gidiyormuş duyduk artık ne var bilmiyorum
KA®ANLIK
25-12-2007, 14:05
hehehe sfi Engine :)
tuttum bu sloganı :D
O Astra oldukça yüklü ve Ecotec motor..OTODROM'da 10.286 çok çok iyi bir derece sayılmaz! TypeR da veya sürücüsünde bir sıkıntı olduğu ortada..Her 2 araçta standart ve sürücüleri hatasız olsa TypeR pistleri dar eder Astra'ya
ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
kaçtane kalktıysam ben hiç te dar edemedi ama bana nası olacak bu şimdi astradan astraya fark var yavuzum tayyar astrayı maalesef geçemeeezzzzzz geçemiyorda
ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
kaçtane kalktıysam ben hiç te dar edemedi ama bana nası olacak bu şimdi astradan astraya fark var yavuzum tayyar astrayı maalesef geçemeeezzzzzz geçemiyorda
Standart? Standartta tayyar GSI ın içinden geçer abi..
Yapmayın arkadaslar arac sürücüleri değil ARAC tartısma konusudur ve malesef Type-R Gsi'yi deil gecmek üzerinden atlamaktadır Osman bence sen fazla fanatik davranıyosun.Bende hondam.com'a üyeyim ama senin Opel sahibi olduktan sonra ki tavırlarını actığın konuları (özellikle OPEL vs HONDA karşılaştırmalı ve yanlı konular) TASNİF etmiyorum.Bize düşmez ama böle LUZUMSUZ işlerle uğrasmamanı tavsiye ederim.Aracın cok güzel kazasız sürüşler!!!
+ Fır@t :(
Arkadaşlar bende bir gsi sfi kullanıcısıyım aracımda kısa şanzuman var ve draglara katılan arkadaşımın typer'la en az 10 defa kalktık ve hep ben kazandım
sana aynen katılıyorum astradan astraya fark var mesela madem o kırmızı astra 190 ps ufuk diye bi kardeşimin arabası bayaada sıkı üstelik eco tech 136 ps den modlanmış makine 190 ps verdiğini biliyorum yapanda bahar otomotiv benlede kalktı ya sonuç ?
astradan astraya fark varrrrrrrr astradan tayyarada :):)
standard da bişi diyemem tabiiki biri 150 dieri 200 :):) ben moddan bahsettim neticede o kırmızı astrada modlu zaten tayyar std dır muhakkak
Yalçın, stok typer'la stok sfi kalkış ve roll yapsa galibi kim olur?
Yalçın, stok typer'la stok sfi kalkış ve roll yapsa galibi kim olur?
Yapılmasın bence :D
o zaman bazı gerçekleri kabul etmek lazım:) fanatiklik yapmamak lazım:)
VTI neyse de Tayyar olmaz...
o zaman bazı gerçekleri kabul etmek lazım:) fanatiklik yapmamak lazım:)std da pilotaja bakar derim ben haala fanatiklik deil bu mesela ben çok iyi kaldırırım bi başkası daha iyi yada kaötüdür bu pilotaja bakar katılır yada katılmazsınız:(
o zaman bende şöyle diim 2 si aynı eşit güçtemi sence ? yaaaa
weSti555
25-12-2007, 14:48
stock sfi 264 derece stock type R kaç derece acaba
stock sfi 264 derece stock type R kaç derece acaba
vtec derece. :)
bak mesela güzel bi video koymuşsun astra tayyarı eziyo eziyoda o astra ile ben kalkmıştım sence bu linkten sonra o tayyarla ben kalksaydım ne olurdu dersin ? :):):):) .............http://www.youtube.com/v/k-kjuDwtnGw&rel=1
buyrun izleyin nvl80 ni içinde birde kameraman var
http://www.youtube.com/watch?v=k-kjuDwtnGw
gsı osman
25-12-2007, 15:08
arkadaşlar hondam com karışmış durumda drak teklif ettim varsa vtec i olan erkek buyrun diye bir pazar hep beraber gideriz
bakın ne buldum:D:D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=L8NEbtODJds&NR=1
arkadaşlar hondam com karışmış durumda drak teklif ettim varsa vtec i olan erkek buyrun diye bir pazar hep beraber gideriz
umarım opelim.net'in adı geçmemiştir bu muhabbette...
slamdunk21
25-12-2007, 15:17
Aga sen napıyon delirdin mi ? Hondacılar manyak modlama yapıyorlar çok deli araçları var.Ben gördüğüm bir canlı örneği iletiyim hemen size.
Team paşaoğlunda dyno ya çıkmaya gitmiştim.Orada 1 adet Honda vtı dediklerimidir nedir orj 150 bg mineymiş onu modlamışlar.Benim Dynodan gördüğüm oran halen aklımdan çıkmıyor 464,4 bg .Torkta 400 ün üzerindeydi.bg den tork a bakma fırsatım olamamıştı..
Ya plakasınıda hatırladım hehhhhheeeee 34 ... 16
isteyen bu araçla draga girsin derim:)
... yı merak edenlere özel mesaj olarak atabilirim:)
Hehehehe Arkadaşlar o Typer de HAN 59 plakalı typer istanbulun en son en iii yürüyen typerlerinden biriydi onu öle yükleyen birisinin o arabayı kötü kaldırma ihtimali varmı ? Hadi birinde kaldıramadı 2. sindedemi kaldıramadı ? hee tabi GSİ yi 2003 2004 senesinde tanıyanlara göre Typer Ezer ama GSİ yi 94 95 96 senelerinde tanıyanlara görede GSİ ufak tefek oynamalarla birçok arabaya pistleri dar eder.. SFİ Stock 170 180 hp olsaymış zaten varya Offf offff nese bu benim görüşüm:D:D:D
slamdunk21
25-12-2007, 15:26
Herkese http://www.youtube.com/watch?v=j53KRDrmWow bu video yu izlemesini tavsiye ederim.
Millet kadran yatırmış gidiyor buda yandan gelip sinek gibi geçip gidiyor.
Kasırga&Burak
25-12-2007, 15:32
http://www.youtube.com/watch?v=L8NEbtODJds&NR=1
Samet abi naptın yaa sen opelcilerin bu video yüz karası youtubeun yöneticilerine mesaj yollayıp kapattırcaktım yaa bu videoyuyu gıcıklık olsun diyemi koydun:mad: yok etmek lazım millet benle kafa buluyo bu video sayesinde yaa sizin spor model dediğiniz araç daha kıçı kırık samaraya geçiliyo die:D walla nerden buldun tüh ama işte gerçeği bilmiyolar modlu olduğunu hehe
Herkese http://www.youtube.com/watch?v=j53KRDrmWow bu video yu izlemesini tavsiye ederim.
Millet kadran yatırmış gidiyor buda yandan gelip sinek gibi geçip gidiyor.
Çok şakacısın canııımmmım :D:D:D:D ...16 farkı olsa gerek :D:D
Kasırga&Burak
25-12-2007, 15:36
Osman abi bence drag'ı boşverde sen rolling teklif et bence daha mantıklı hem aracın daha ön planda olacaktır bana göre 3. vites en iyisi ama sen daha ii bilirsin sonuçta kendi aracımında gerçekten 3. vitesine fazla güvenim var bana göre yüzünü kara çıkarmaz;) eğer öle bi durum olursa lütfen videoya çekmeyi unutmayın benim gibi uzaktaki üyeler meraktan ölür
Aga sen napıyon delirdin mi ? Hondacılar manyak modlama yapıyorlar çok deli araçları var.Ben gördüğüm bir canlı örneği iletiyim hemen size.
Team paşaoğlunda dyno ya çıkmaya gitmiştim.Orada 1 adet Honda vtı dediklerimidir nedir orj 150 bg mineymiş onu modlamışlar.Benim Dynodan gördüğüm oran halen aklımdan çıkmıyor 464,4 bg .Torkta 400 ün üzerindeydi.bg den tork a bakma fırsatım olamamıştı..
Ya plakasınıda hatırladım hehhhhheeeee 34 ... 16
isteyen bu araçla draga girsin derim:)
... yı merak edenlere özel mesaj olarak atabilirim:)
kardeş o turbodur be atmosferikten bahsediliyo o zaman bende turbo astramı çıkariim o zaman hondacılarla bol bol kalkarız izlersiniz bakalım neler olacad :::)
http://www.youtube.com/watch?v=L8NEbtODJds&NR=1ogünkü draglarda bende vardım o lacivert astra gsi yi zaten geçmeyen kalmadıki o gün sonra bayaa konuştuk ertesi gün madara oldu diye kapak açtırmış tüm siboplar nerdeyse yanıkmış e ladada geçsin varsın bea haa bu arada gerçek ortada araba yanıkta çatlakta patlakta olsa ölüsü bile gidiyo hattaa draglara bile ite kaka giriyosa işte GM farkıdır bu yürrübe astra f :):)
fcuhadar
25-12-2007, 15:44
Gsi'si olan gsi diyo..Hondası olan honda diyo..Bu işin bir aslı yokmu yaw..Objektif bir bilirkişi yorumu bekliyoruz :)
ogünkü draglarda bende vardım o lacivert astra gsi yi zaten geçmeyen kalmadıki o gün sonra bayaa konuştuk ertesi gün madara oldu diye kapak açtırmış tüm siboplar nerdeyse yanıkmış e ladada geçsin varsın bea haa bu arada gerçek ortada araba yanıkta çatlakta patlakta olsa ölüsü bile gidiyo hattaa draglara bile ite kaka giriyosa işte GM farkıdır bu yürrübe astra f :):)
Hahaha ewt abi bende ordaydım hatta bi 306 GTİ GSİ yi geçmek için baya hırs yapmıştı drag yapatken ilk 100 lükte Kol çıkartmıştı :D:D Tam rezillik valla yakarım o arabayı yakarm :D
tebrikler Osman alkışlıyoruz seni!!!
Gsi'si olan gsi diyo..Hondası olan honda diyo..Bu işin bir aslı yokmu yaw..Objektif bir bilirkişi yorumu bekliyoruz :)
şekil 1-A Ben:)
sonuç belli aslında boş konuşuluyor...
stock haliyle
gsi vti ı alır, ama teyp-r İMKANSIZ...
Kasırga&Burak
25-12-2007, 15:58
stock haliyle
heh şöle samet abi şöle abi objektif olalım yaa tamam bende koyu opelci olmama rağmen rahatsız oluyom hakkını verelim araçların arkadaşlar doğru diilmiyim;)
Hehehehe Arkadaşlar o Typer de HAN 59 plakalı typer istanbulun en son en iii yürüyen typerlerinden biriydi onu öle yükleyen birisinin o arabayı kötü kaldırma ihtimali varmı ? Hadi birinde kaldıramadı 2. sindedemi kaldıramadı ? hee tabi GSİ yi 2003 2004 senesinde tanıyanlara göre Typer Ezer ama GSİ yi 94 95 96 senelerinde tanıyanlara görede GSİ ufak tefek oynamalarla birçok arabaya pistleri dar eder.. SFİ Stock 170 180 hp olsaymış zaten varya Offf offff nese bu benim görüşüm:D:D:Dhaa bi hatırlatma yapiim o zaman 175 ps std olarak üretilen sfı da 150 lere öekilmiştir buda nacizane bilgi paylaşımımızda kalsın coscast kapak olarak cosword 1992 astra gsi fab std ı 175 ps olanlarıda almanyada var 93 itibari ile 154 ps olmuştur birçok kadettede 88/91 coscast mevcuttur
slamdunk21
25-12-2007, 16:06
kardeş o turbodur be atmosferikten bahsediliyo o zaman bende turbo astramı çıkariim o zaman hondacılarla bol bol kalkarız izlersiniz bakalım neler olacad :::)
Turbodur doğru söylüyorsun.Bende de Turbo var ama 75 bg:D :D :D
:good: Gsi'si olan gsi diyo..Hondası olan honda diyo..Bu işin bir aslı yokmu yaw..Objektif bir bilirkişi yorumu bekliyoruz :)fatihim ben aynı zamanda honda marın yetkili servisiyim
marın lerdede araba motorlarının aynısı kullanılmakta tabiiki marın e uyarlanarak
tork v tech ve sistem tamamen aynı sadece aktarma organları farklı ben derimki tayyar ile sfı ın torklarına bi bakın biri 1988 lerin teknolojisi dieri 2007 lerde aradaki farka bi bakarmısınız bırakında tayyar std da alsada astra modlanınca çok daha güçlü oluyor 150/200 50 hp var arada ama bazı araçlarda istisna olabiliyor işte buda pilotaj aracın o anki performans kaybı 1 vites bile kaçırsan 1 sny aşşa yuıkarı 4 boya yakın bunlarda göz ardı edilmemeli o videoda herşey olabilir ama 2 kere kalkmışklar deniyor bense çok tayyarla kalktım ama 190 ps olarak tayyarlarda filtre yazılım eksoz vardı eee ne kaldı geriye demekki sfı yüklenince çok sinirli bi makineye dönüşüyor yürütmekte kullanıcısına kalmış tabiiki her 2 aracıda
Turbodur doğru söylüyorsun.Bende de Turbo var ama 75 bg:D :D :D:):) sen kenarda bekle şimdilik 75 beygir :):)
slamdunk21
25-12-2007, 16:15
:):) sen kenarda bekle şimdilik 75 beygir :):)
Hehe Süperdi ya koptum vallaha.Bekliyorum ben o zaman kenarda birşey çıkarsa haber edin:)
Hehe Süperdi ya koptum vallaha.Bekliyorum ben o zaman kenarda birşey çıkarsa haber edin:):):):):) alemsin yaa senle yavuz kalkacakmış kds 17 kadet öle geldi kulaama :) ama şanzumansız fred çakmaktaş gibi itecek arabayı alttan
YÜRRÜ BEEE yavuz :):)
şu opelim net ide bu yüzden seviyorum işte katılımcılarınıda nazımız niyazımız geçiyo aradada takılıyoruz şaka maka maksat neşemiz kaybolmasın nedirki drag
NERDE DRAG ORDA BIRAK :):)
KA®ANLIK
25-12-2007, 17:51
:)
çakmaktaş olayını en iyi JOCCO yapar aslında. :D
:):):):) alemsin yaa senle yavuz kalkacakmış kds 17 kadet öle geldi kulaama :) ama şanzumansız fred çakmaktaş gibi itecek arabayı alttan
YÜRRÜ BEEE yavuz :):)
Ben iptal.. :D:D:D
soruyorum sizlere.....
elinizde 60 milyar para var...
iki seçeneğiniz var...
-(TYPE R)
-(RX-8)
hangisini alırdınız?
KRİTER: performans
Giray, sen çok soru sormaya başladın. :)
Giray, sen çok soru sormaya başladın. :)
sorma Erman abi ya bu aralar RX-8' e merak sardım.... sen anlıyosun be abi.. hangisini alırdın?
sorma Erman abi ya bu aralar RX-8' e merak sardım.... sen anlıyosun be abi.. hangisini alırdın?
Giray, o kadar para verilip de wenkel motorlu araba alınmaz.
Motorun 80.000'de bittiğini söylüyorlar...
Ben kesinlikle Type-R alırdım.
Soruyu RX-8 mi, S2K mı diye sorsan daha anlamlı olurdu...
Giray, o kadar para verilip de wenkel motorlu araba alınmaz.
Motorun 80.000'de bittiğini söylüyorlar...
Ben kesinlikle Type-R alırdım.
Soruyu RX-8 mi, S2K mı diye sorsan daha anlamlı olurdu...
Saol Erman abi büyüksün...
arabanın şekli çok güzel gördüm
ama ben ROTARY diye biliyorum.. yoksa o da aynı şey sanırım... milli piyango filan vurursa alıcam ne olursa olsun:)
vergi de yok :D 1300cc altı
ama ben ROTARY diye biliyorum.. yoksa o da aynı şey sanırım
Evet, aynı şey...
fcuhadar
25-12-2007, 19:47
Yalçın abi çakmaktaş olayına koptum..Ne beygiri ne atı..
Tamamen insan power :)
coldekiadam
25-12-2007, 20:53
Hakkaten, iyice fanatizmi ele almış gidiyor bazı arkadaşlar...
Korkum odur ki yarın öbür gün s2000 vs gsi karşılaştırması açılması....
Her şey ortada, gsi 150 hp hadi kat iptali filan 160 hp olsun..Tayyar 200 hp..ve de yeni teknoloji motor..Pilotaj hatası ve videodaki gırtlak gsi lar hariç böle bi karşılaştırma yapılması lüzumsuzdur.
Kardelen enginnn kardelen enginnnnnnn kimi geçiyorsun bize söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kardelen enginnn kardelen enginnnnnnn kimi geçiyorsun bize söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:kop: :kop: :kop: :kop:
KA®ANLIK
25-12-2007, 23:03
sana geçiiiiiii yorum eraycım
eraycımı geçiyoruummm :]
sana geçiiiiiii yorum eraycım
eraycımı geçiyoruummm :]
Sanırım sana bu durumda ihtar vermek zorunda kalıcam:hıh:
Olm sen bisiklet kullanırken ben gsi kullanıyodummmmmm :) daha aldığın gsi ın egsoz dumanı bostancı sanayiyi geçmedi :) :) :)
bu bayramda tayyar ile bayağı bi yüz göz olduk değişik bir alet :D
ama yakıt azcık fazla...
tabi modlu durumlarda her araba farklı oluyor...
şimdi bi konu daha ben açmıyayım
vti-- bayramda rollda 200km ye kadar bertone turboyu geçti...
Bence imkansız Harun, ya vti standart değildir yada bertone turbo aşırı yüklü (ağır) falandır.. Hadi drag olsa pilotaj diyeceğim ama sadece roll bu, dıt dıt dıt gazla o kadar..
bu bayramda tayyar ile bayağı bi yüz göz olduk değişik bir alet :D
ama yakıt azcık fazla...
tabi modlu durumlarda her araba farklı oluyor...
bılıorum o denemeyı
vti egsoz headrs
ama genede çok zor gelıo bana astra sorunlu buyuk ıhtımal;)
artı video ıcınde 10.2 lık sure çok ıyı deıl arkadas stock 106 ve vti ı ıle o sureyı yapıodu.. ayrıca typer stock ztn 300m de bu araclarla beraber gider super kaldırılmadığı surece;)
gsı osman
26-12-2007, 03:00
arkadaşlar bende biliyorum typer ın gsı yı geçeceyini maksat hondam comda cümbüş olsun zaten ben teklifi vtecle verdim bu arada beni yanlız bırakmassınız inşallah o gün herkezi oraya beklerim bakalım halen bir vtec çıkmadı çıkar heralde saf bir arkadaşımız
KA®ANLIK
26-12-2007, 09:10
arkadaşlar bende biliyorum typer ın gsı yı geçeceyini maksat hondam comda cümbüş olsun zaten ben teklifi vtecle verdim bu arada beni yanlız bırakmassınız inşallah o gün herkezi oraya beklerim bakalım halen bir vtec çıkmadı çıkar heralde saf bir arkadaşımız
nerede olacak bu deneme????
Bence imkansız Harun, ya vti standart değildir yada bertone turbo aşırı yüklü (ağır) falandır.. Hadi drag olsa pilotaj diyeceğim ama sadece roll bu, dıt dıt dıt gazla o kadar..
hakkaten geçti vti'da sadece headers var..
turboda sağlam turbosu 5-6 ay önce değişti motoru yapıldı
bizde şaşırdık valla...
bılıorum o denemeyı
vti egsoz headrs
ama genede çok zor gelıo bana astra sorunlu buyuk ıhtımal;)
evet o denemedir muhtemelen
z20let de yabana atılacak bi tasarım diil + turbo sanırım ayarlarında sorun var yoksa caarrrtttt inanın tymnk leri doğru dürüst yapamıyolar tüm sorun burda bakın yakında 500 üstü bi z 20 let de geliyo zaten az kaldı ankarada oda çok sıkı bi makine oldu sanırım
stock haliyle
Hakkaten, iyice fanatizmi ele almış gidiyor bazı arkadaşlar...
Korkum odur ki yarın öbür gün s2000 vs gsi karşılaştırması açılması....
Her şey ortada, gsi 150 hp hadi kat iptali filan 160 hp olsun..Tayyar 200 hp..ve de yeni teknoloji motor..Pilotaj hatası ve videodaki gırtlak gsi lar hariç böle bi karşılaştırma yapılması lüzumsuzdur.
Walla sene 2004 yazı denendi stok gsi remuslu stock type-r ama sonucu söyleyince gene inanmıyacaklar 4. vites bitmiş 5 şe takılmış ama tayyar arka tamponun hemen dibinde ama daha fazla yaklaşamadı hatta bu kalkış 2. vitesten yapıldı tayyar isteği ile sıfırdan yapılsa daha fena geri kalacaktı ama bu bi iddaa değil bu gerçek çünkü kullanan bendim :)
Walla sene 2004 yazı denendi stok gsi remuslu stock type-r ama sonucu söyleyince gene inanmıyacaklar 4. vites bitmiş 5 şe takılmış ama tayyar arka tamponun hemen dibinde ama daha fazla yaklaşamadı hatta bu kalkış 2. vitesten yapıldı tayyar isteği ile sıfırdan yapılsa daha fena geri kalacaktı ama bu bi iddaa değil bu gerçek çünkü kullanan bendim :)
Type R hem doktor hemde bayandanmiydi??? ... Ya bırakın fanatizmi allah aşkına!!! daha mantıklı karsılaştırmalar yapalım !!! tabi stock sayılabilcek araclar için!!!
coldekiadam
26-12-2007, 13:31
Ben idda ediyorum, STOCK olmak kaydıyla böyle bir şey ancak rüyalarda olur..Onların bile kabus olma ihtimali var..
stock haliyle
sözümü yeniliyorum....
çokta iddia etmeyin derim ben http://www.youtube.com/v/Y1iErdSjwOQ&rel=1
coldekiadam
26-12-2007, 14:37
Lada'nın da gsi ı geçtiği videolar mevcut Abicim..nasıl olcak:)
Lada'nın da gsi ı geçtiği videolar mevcut Abicim..nasıl olcak:)
ama ben dedimki arabadan arabaya fark var snn arabanla bende bi beyaz var şu an serviste dt plakalı 94 gel kaldıralım senle sen inanki bu astraya 200 metre fark atarsın dar ile buda ne demek arabadan arabaya deişir lada istrisna o araç arızalı idi zate draglara bile girmesi ihtimaldi ama girdi işte :)
ama ben dedimki arabadan arabaya fark var snn arabanla bende bi beyaz var şu an serviste dt plakalı 94 gel kaldıralım senle sen inanki bu astraya 200 metre fark atarsın dar ile buda ne demek arabadan arabaya deişir lada istrisna o araç arızalı idi zate draglara bile girmesi ihtimaldi ama girdi işte :)peki 206 gti sfı ı alabilirmi sence
hayatta alamaz
fakaaattt bende çok 206 gti tayyar ayıklayan videoları var hemde ben çektim draglarda 4/5 tane net koyarım isterseniz
bis de porsche 'u üflüyor ona kalırsa.. :)
KA®ANLIK
26-12-2007, 15:33
yahu standartta,
ikisi de eli ayağı düzgün standart olsun,
SFI kafadan 1,5-2 boy yer...
Hadi ben olsam yarım boy iyi derece olur :D 1 - 1,5 diyelim biz ona :D:D:D
standard da bişi diyemem tabiiki biri 150 dieri 200 :):) ben moddan bahsettim neticede o kırmızı astrada modlu zaten tayyar std dır muhakkak
bak burda ne yazmıştım :)
weSti555
26-12-2007, 15:49
stock halleri ile elbette type R alır ancak şunu unutmamak lazım stock ama sağlıklı bir sfi (bobini kablolarına kadar yeni olacak) herzaman çok iyi bir araçtır rakibi kim olursa olsun en ufak hatada ağlatır rakibini
coldekiadam
27-12-2007, 00:06
Bu sfi olmasa ne konuşcaktık acaba:)
arcatera
27-12-2007, 00:17
gsi ları çok sevsemde gerçekçi olmak lazım gerek teknoloji gerekse performans açısından bence type r gsi yer atar
ne sfımıymıs bee sizin site sayesınde daha çok sevmeye başladım:)
206gti olayında typerı gecen 206çiplı kapak taslamalı fılandı..
ayrıca daha önce dediğim gibi 300mde 106 vti sfi bunlar gecebılır typerı;)
rollde ama hiçbi hiç sansı yok en ıyısı 60 160 da 3 boy yer:)
artı fırata katılıyorum ustte yazdığına:)
Kasırga&Burak
27-12-2007, 11:06
yabiki o zaman şanlı ecoteci konuşulacaktı Deniz abicim:D (Tabi neresi konuşulacaksa:( ) ama o küçümsediğiniz ecotec bile neler yapıyo göreceksiniz yakında hatta bmw tokatladığım video var attığım zaman siteye koycam:cool: FOREVER ECOTEC:kop:
gsı osman
28-12-2007, 01:15
arkadaşlar bu pazar drak var haberiniz olsun bütün gsı lar orda olması lazım ona göre gerekirse tek başıma giderim ama ben arkadaşlarımın yanımda olacağına inanıyorum
coldekiadam
28-12-2007, 01:22
nerdeymiş bu drak? :)
Burdaki GSI ecotec ve ecotec 2.0'a yapılabilecek bütün modifikasyonlara sahip 190hp gibi bir gücü var.Geçmesi normal.CTR'da yüklensin o kadar evolara kafa tutar;)
gsı osman
28-12-2007, 02:46
arkadaşlar drag yeri büyük ihtimal kasımpaşadan çağlayana giden yol üzerinde olacak henüz kesin deyil kesinleşince ben yazıcam konuyu takipte kalın
gsı osman
28-12-2007, 02:50
birde oraya orjinal gsı jantı olan bir araç gelmesi şart lastikleri deyişicez ona göre
birde oraya orjinal gsı jantı olan bir araç gelmesi şart lastikleri deyişicez ona göre
Valla osman kardeşim bişi dicem ama sakın kızma sen o arabaya çok güveniosunda o arabanın eski hallerinide biliorum ben 34 VSL 77 sarışın bi bayan kullanıyordu o arabayı 2 sene önce araba ağlıodu ama iii toplamışlar aracı ;) hiç kendini yorma orjinal gsi jantı ile falan yürü gitsin inş. hayal kırıklıına uğramazsın :) zevk için yürüyceksin anladıım kadarıyla sende ?
arkadaşlar drag yeri büyük ihtimal kasımpaşadan çağlayana giden yol üzerinde olacak henüz kesin deyil kesinleşince ben yazıcam konuyu takipte kalın
Drag yeri olarak trafiğe açık alan mı seçtiniz?
Bence FORUM KURALLARINI iyi oku Osman kardeşim!! Hadi diyelimki trafiğe kapalı alanda deniyeceksiniz ve sende kendini kimseye sormadan GSI dünyasının temsilcisi seçtin..Arabana o kadar güveniyor musun?Hiç başka standart bir GSI ile denedin mi arabanı?Ya da hiç daha önce drag veya rolling yaptın mı?Eğer geçilirsen (ki bence öyle olacak) bizlerin forum alemlerinde ne hale düşeceğimizi düşünüyor musun?
Bence 1 kere daha ve iyice düşün..En önemliside sakın ama sakın bu illegal olaya opelim.net adını karıştırma!!
Saygılar!!
opelim.net in adının geçmemesi dileğiyle.....
KA®ANLIK
28-12-2007, 09:30
Konu İncelemeye Alınmıştır...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net