PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rolantide dalgalanma Opel Astra Otomatik

dockland
05-10-2006, 23:02
Merhaba, Opel Astra Edition 2000 Otomatik vites arabam var. Geçenlerde benzincinin teki solventli benzin attığı için arabanın katalizörü orta egzos susturucusu arka egzos susturucu hepsinin dağıldığını söyledi istanbuldaki yetkili servis (erpaş). Hepsini değiştirdik. Ama katalizörün değişmesi 1400Ytl tuttuğu için değiştiremedik içini boşalttılar.

Ondan beri arabanın çekişinde bir azalma var. Ayrıca rolantisinde bi sebat yok. Sabit değil. Sürekli dalgalı.
Sorum şu, katalizörün içinin boşalmasının arabama zararı nedir?
Rolantideki dalgalanma bununla alakalı olabilir mi?
Katalizörü değiştirmek istesem daha ucuza nasıl çözebilirim bu sorunu?
Yardımcı olursanız sevinirim...

spaceghost
05-10-2006, 23:51
arabanı yapan teknisyen benim erpaşta.biliyorsunuz sizede sölendi ilk geldiğiniz şikayette çekiş düşüklüğü vardı.onu cözdük.katalizatör isteğiniz doğrultusunda boşaltıldı. ama rölantide gezme şikayeti için gaz kelebek boğazı temizlenmesi gerek bilginiz olsun müsayit bir zamanda uğrayın kontrol edelim

M.YILDIZ
05-10-2006, 23:56
fazla bırsey demeye gerek kalmadı spaceghost arkadasımız sorunu çözdü

spaceghost
06-10-2006, 00:01
arkadaşlar nette heryerde müşterilerimiz memnuniyeti için çalışıyoruz görüyorsunuz takdir sizin

dockland
06-10-2006, 00:08
Teşekkürler spaceghost... Benim merak ettiğim ikinci konu var ne kadar tutar o kelebeğin değişmesi? bi de bu katalizörün içi boşaldığı için çorumdan geçerken arıza lambası yandı. Girdim bi servise katalizördenmiş. Söndürdü. Dedi ki katalizörü değiştirmezseniz 2 parça tehlikeye girer. Doğru mudur?

spaceghost
06-10-2006, 18:24
gaz kelebek boğazını temizleycez sora tekrar kontrol edecez değişimi yok şuanda olacağı problem susturucular dağınır en fazla ama istersen onu dışarda içine düz boru yaptırıyorlar. yada hedars manıfolt taktıralım
size mail adresimi vereyim ordan ulaşın size maliyet verelim buno ile ilgili
faruk_sakuan@hotmail.com bunu servis dışında yapılacak bir işlem bilginiz olsun kesin cözüm