PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : corsa c koldayama?

corsAlp
29-11-2007, 09:34
Sevgili opelciler,

Burası artık bana hastalık oldu her sabah işe gelediğimde illa yarım saat bir iki konu okumadan güne başlayamıyorum.

Soru şu; Corsa C için şık,kaliteli ve uygun fiyatlı koldayamayı nerden bulabilirim. Malum araç küçük olunca eşya gözüne ihtiyaç artıyor.
Sevgiyle.

alim34
29-11-2007, 10:12
20-40 ytl arası aksarayda parcacılarda var

Anil
29-11-2007, 10:15
ya bunun orjinali yokmu acaba var diye biliyorum ebay de falan ama anlamadım gitti

ozzyouz
29-11-2007, 11:58
orjinal yok,ebay'de var evet

yakuzz
01-12-2007, 01:29
çok kullanışsız şeyler.. el freni kafadan iptal oluyor. ayrıca emniyet kemeri tokalarıda devre dışı.. iki koltuk arası mesafe çok dar ve buraya uygun olan kolçakda haliyle epey bir ince oluyor.. gereksiz birşey bence...

a-seker
01-12-2007, 01:57
isotta marka var çok şık.el freni de problem olmuyor.yukarı aşağı kalkabilen bi özelliğe sahip.almayı düşünen varsa toptancısından alabiliriz toplanıp.

EsReF
01-12-2007, 09:13
isotta marka var çok şık.el freni de problem olmuyor.yukarı aşağı kalkabilen bi özelliğe sahip.almayı düşünen varsa toptancısından alabiliriz toplanıp.
aslında hıc fena olmaz cıdden cok ıhtıyac ama bnde cok arastrdım el frenı ıptal oluyo nerdeyse kullnıssız yanı

canercp
01-12-2007, 09:37
ben kullanıyorum ve çok memnunum fakat parça almanyadan geldiği için orjinal, diğer yan ürünler gibi el frenini çok fazla etkilemiyor ve benim gibi emniyet kemerini bağlamadan yola çıkmayan biri için emniyet kemeri takmak hiç de zor değil. Nasıl bulursunuz bilmiyorum ama orjinal parçayı almanızı tavsiye ederim...

a-seker
01-12-2007, 11:23
aslında hıc fena olmaz cıdden cok ıhtıyac ama bnde cok arastrdım el frenı ıptal oluyo nerdeyse kullnıssız yanı

benim dediğimin zaten yukarı aşağı kalkma özelliği var yani el frenini hiç bi şekilde kapatmıyor.ama fiyatı biraz fazlaymış 225+kdv sanırım toptancısı bide :eek:

EsReF
01-12-2007, 12:08
benim dediğimin zaten yukarı aşağı kalkma özelliği var yani el frenini hiç bi şekilde kapatmıyor.ama fiyatı biraz fazlaymış 225+kdv sanırım toptancısı bide :eek:
baya fazlaymıs o ya sanayıde ben buldum 20 lıra falan var ama ıse yaramaz.sole uygun arastırma ıcersındeyım bulursak habermız olsun bnde yazarım zatı

sitkiuysal
01-12-2007, 12:33
İsottanın çakması var.ben daha yeni aldım.Reklam olmasın diye yazmıyorum ama ünlü bir açık arttırma sitesi var ya ordan bakın derim :) hemde çok ucuza 10 da birine alın ben memnunum tabi siz bilirsiniz.......sevgiler....

a-seker
02-12-2007, 11:31
isotta çakması diye yazsak çıkarmı acaba =)

a-seker
02-12-2007, 11:40
birde bu senin dediğin o meşhuuur sitedeki =) bu kol dayama bölgesi ileri geri doğru giden modelmi?

meftunn
02-12-2007, 14:18
ben 2006 martta arabayı alırken opel odakta taktırmıştım orjinal, ozaman 150 liraya takmışlardı..aslında biraz ufak iç hacmi yani bi cd yi bile içine 45 derece açıyla anca yerleştiriyosun vede zor kapanıyo o zaman ve tabikide cd yi boş halde koyuyosun cd kutusuyla falan hiç girmez:D yinede alıyo içine bişeyler işe yarar yani.. ama en önemlisi konfor açısından güzel bişey..bazen yanıma 100 kiloluk insanlar oturuyo yayılıyolar tabi koldayamaya doğru, bende kolumu koyamazsam oraya çok rahatsız geliyo arabayı kullanmak..alışınca vazgeçemiyosun..bide hemen takılıyolar galiba, biz arabayı teslim alırken çektiler önüne odağın plakaları ,koldayaması takılı deildi aradan bi 20 dakka falan geçti hepsi takılmıştı:D

tedua
03-12-2007, 00:07
bi foto koysan bizde görsek nasıl olur arkadaşım

EsReF
03-12-2007, 09:15
arkdaslar su ıse bı cozum bulsak guzel olcak aslında nerden alıoz ben baktım cogu yerdekı kol dayama bnm araca uymadı

corsAlp
03-12-2007, 09:30
arkadaşlar,

Cevapları okuduk, anlaşılan koldayama isteyen benim gibi birçok arkadaş var. Amacımız aracımıza konfor ve biraz kullanım alanı yaratmak ama bu sıradada el freni ve emniyet kemeri sorunu yaşamamak. Bunları araştıralım uygun fiyatlı kaliteli bir şey bulmaya çalışalım ve sitede resimlerini yayınlayalım belki 5-10 opelim.net ci bir araya gelince uygun fiyata bu ihtiyacımızı karşılatabililiriz.
Ben öncelikle özel servislerden orjinal parça için 10 kişilik fiyat araştıralım derim.
Sevgiler.

coyote
03-12-2007, 09:32
bende orjinali taktırmıştım ama 250 ytl ye araba ile bütün duruyor sonrada takılmış gibi olmuyor orjinali biraz pahalı ama değiyor. bide arka ortadaki bardaklık iptal oluyor .

Corsa1.7DTİ
03-12-2007, 10:00
orjinal i tavsiye ederim.

burebista
03-12-2007, 10:01
arkadaşlar,

Cevapları okuduk, anlaşılan koldayama isteyen benim gibi birçok arkadaş var. Amacımız aracımıza konfor ve biraz kullanım alanı yaratmak ama bu sıradada el freni ve emniyet kemeri sorunu yaşamamak. Bunları araştıralım uygun fiyatlı kaliteli bir şey bulmaya çalışalım ve sitede resimlerini yayınlayalım belki 5-10 opelim.net ci bir araya gelince uygun fiyata bu ihtiyacımızı karşılatabililiriz.
Ben öncelikle özel servislerden orjinal parça için 10 kişilik fiyat araştıralım derim.
Sevgiler.

bana uyar ancak orjinali çok pahalı şöyle uygun bişey bulsak hemen alıcam

meftunn
03-12-2007, 10:31
ben foto koymak isterdim ama foto çekcek aletim yok..ya bide şeyi diyim elfrenini biraz gölgeliyo ama 1 gün içinde alışırsın o duruma yani kesinlikle sorun olmuyo..yani şöle diyim el frenine bakmadan çok rahat indirip kaldırabiliyosun,heee eğer ben paso yanlıyorum elim 2 kere vitese gidiyosa bi kere elfrenine gidiyo falan diyosanız yaptırmayın tabi..ben efendi kullananlara hitap ediyorum şuan:D benim taktırdığım koldayama corsa c piyasadayken opel.com.tr de yedekparça kısmında vardı orjinal yani 150 liraya takıldı dediğim gibi..ama alışkanlık yapar koldayamasız arabada rahat edemezsiniz onuda söleyim, bu 10 kişi toplanma olayınada hasta oldum takdir ediyorum sizi arkadaşlar bence opel odağı falan arayın fiyat alın sonra biri gitsin bi telefonla 9 kişi daha toplıycam desin ona göre yeni bi fiyat alsın:D ben belki 7 aralık cuma günü opel Mar a gidicem,eğer gidersem sizin için fiyat alırım..filo indiriminide sorarım:D

a-seker
04-12-2007, 21:49
orjinali 270 ytl sordurdum.bence çok pahalı.birde şöyle gayet uygun birşey buldum.bence fiyatıda tipide gayet uygun.
http://online.modacarstore.com/products/product.php?productid=11130&cat=0&page=1
yukarı aşağı hareket özelliğide var o yuzden el freni rahat olacaktır..

a-seker
04-12-2007, 21:51
hemde toptan alımlardaki fiyatlar için arayınız diyor bence 10 civarı adete indirimde alabiliriz hatta buluşup gidip taktırabiliriz.hemde ufak çaplı bi corsa organizasyonu olur =)

corsAlp
05-12-2007, 14:01
arkadaşlar gedizlerde orjinal ürün 260 ytl(not gedizlerde çalışmış arkadaş piyasadaki en kullanışlısı diyor)
3-4 kişi taktıracaz deyince %15 indirim yaptı 220(kdv dahil işçilik hariç)
ama yine yüksek geldi
başka nerden bulabiliriz acaba?
Not: yurtdışından 50 euroya ithal ediyorlarmış:)

ergunonal
05-12-2007, 18:46
serviste gordum ne kadardır fiyatı bilmiyorum ama arkadaki bardaklıkla beraber değişiyordu el frenini falanda engellemiyordur bence

a-seker
05-12-2007, 23:12
benim yolladığımla kimse ilgilenmiyo sanırım

hak81
06-12-2007, 16:33
orjinali 270 ytl sordurdum.bence çok pahalı.birde şöyle gayet uygun birşey buldum.bence fiyatıda tipide gayet uygun.
http://online.modacarstore.com/products/product.php?productid=11130&cat=0&page=1
yukarı aşağı hareket özelliğide var o yuzden el freni rahat olacaktır..

ben biraz önce gittim bana yakın bu modacar, aldım baktım araca koydum ama olmuyor tam olarak oturmuyor üsten vidalama imkanın yok alttanda ancak 2 en fazla 3 vida atabilirsin oda tutmaz sağlıklı olmaz iki gün sonra elinde kalır, görünüş ve boyut olarak corsa ya çok uygun ve duruşuda güzel fakat tam olarak monte edilemiyor..

a-seker
07-12-2007, 21:55
ben biraz önce gittim bana yakın bu modacar, aldım baktım araca koydum ama olmuyor tam olarak oturmuyor üsten vidalama imkanın yok alttanda ancak 2 en fazla 3 vida atabilirsin oda tutmaz sağlıklı olmaz iki gün sonra elinde kalır, görünüş ve boyut olarak corsa ya çok uygun ve duruşuda güzel fakat tam olarak monte edilemiyor..

hadi ya uzuldum.aslında çok sade bişey işimizi görebilir sanmıştım =(

corsetti
30-12-2007, 18:53
bence orjinalinden şaşmayın arkadaşlar... kolçak dayanıklı bişey olması gerekiyor... bir ay sonra yerinden oynamaya başlayınca can sıkar...onun için en mantıklısı toplanıp orjinalinden almanız ;)

burock2000
02-01-2008, 18:39
http://img145.imagevenue.com/img.php?image=93707_CAM_1671_122_767lo.JPG

ben bunu kullanıyorum. 3 vida ile tutturdum. sallanır diyen gelsin baksın :) bence rahat. konsol ve vites aluminyum renkli kaplama oldugundan ve el freni de karbon desenli kenarları krom görünümlü oldugundan bu sırıtmadı çok. rahat ayrıca. emniyet kemeri yuvasını kesinlikle kapatmıyor. sadece el frenini rahatça çekemiyorsunuz. yan taraftan elinizi uzatıp sarılır gibi yapıyorsunuz çekmek için :) 25 liraya aldım.

BluuBZeR0
02-01-2008, 20:33
bende almayı düiünüyorum ama orjinali çok phalı onun yerine monza xenon alırım yaa :D