Orijinalini görmek için tıklayınız : Vectra-C`den gelen sesler
yaklasik bir aydan beri siddetle rahatsiz oldugum takirti-tikirti problemlerim var. :mad:
1. Aracin (yanlis duymuyorsam) arka sag tekerlerinden hafif kasislerde bile farkli bir takirti sesi geliyor.
2. bir de sag ön kapi ve ön konsulden de sanki bir yerlerde gevseklik varmis gibi sesler geliyor. bu da ic konforu cok etkiliyor. kendimi eski model bir arabada gibi hissediyorum.
sizce problem nerelerden kaynaklanabilir?
spaceghost
04-10-2006, 19:17
arka üst salıncaklar deşicek bilgin olsun 200milyon civarı olması gerek
yanlış hatırlamıyorsam
arka üst salıncaklar deşicek bilgin olsun 200milyon civarı olması gerek
yanlış hatırlamıyorsam
arka üst salincak neresi oluyor? bir de icerideki sesle ilgili yorum?
tesekkürler..
spaceghost
04-10-2006, 22:23
arkadaşım sen sesleri tarif et ben sana ne yapıacağını söleyim.ok
lan böle arabamı uretılır amma cok sorunlu bu opel ya herkez aglıo ne bıcım iş anlamadım vallahi usta gecmıs olsun ya ne dıyelım
valla benim opelim nedense hiç sorun çıkarmıyo? acaba kullanıcıdan mı kaynaklanan hatalar bunlar diye düşünüyorum... benim arabam özel yapım falan değil... ama bende hiç bi sorun çıkmıyo nedense...?
en iyisi ben ilk firsatta arabadan cikan sesi kaydedeyim, daha rahat tartisiriz. :rolleyes:
spaceghost
05-10-2006, 23:54
arkadaşar bu ses şikayetleri sadecebizim ülkemise özgü bilginiz olsun.türkiye deki opelservisleri garantide parca değişiminde dünya birincisi.,araçta problem yok
sürücü+yol unsurları bizlerdede opel var ama sizlarindediğigib problem çıkarmıyor sizlerde araçları kullnırkenözen gösterirseniz daha iyi oacak kendinize iyi bakın
arkadaşar bu ses şikayetleri sadecebizim ülkemise özgü bilginiz olsun.türkiye deki opelservisleri garantide parca değişiminde dünya birincisi.,araçta problem yok
sürücü+yol unsurları bizlerdede opel var ama sizlarindediğigib problem çıkarmıyor sizlerde araçları kullnırkenözen gösterirseniz daha iyi oacak kendinize iyi bakın
walla pek katilamayacagim. arac bir yildir isvicre`de kullaniliyor ve hicbir problem yoktu. bundan bir ay önce Türkiye`ye 1 aylik izine geldim, ne olduysa o zaman oldu. :(
teknikelektronikci
06-10-2006, 19:05
abdeg33 isviçrenin neresindensiniz
spaceghost
06-10-2006, 19:27
san şunu söleyim bu araçlar kapı kulden geçtiktem sonra herşeyi değişiyorbilgin olsun vaktin olursa istanbuldaysan gel üçretsiz tespit yapalım
walla pek katilamayacagim. arac bir yildir isvicre`de kullaniliyor ve hicbir problem yoktu. bundan bir ay önce Türkiye`ye 1 aylik izine geldim, ne olduysa o zaman oldu. :(
havası yaramıyor.. :D
bizimkilere neden bişey olmuo:help: :D
san şunu söleyim bu araçlar kapı kulden geçtiktem sonra herşeyi değişiyorbilgin olsun vaktin olursa istanbuldaysan gel üçretsiz tespit yapalım
desene sorun kapikule`de :D
seneye insaallah yanindayim ;)
abdeg33 isviçrenin neresindensiniz
zürih`teyim.
teknikelektronikci
10-10-2006, 16:00
bende zürich liyim :-) dietlikon da :)
bende zürich liyim :-) dietlikon da :)
nihayet bir komsu cikti.. hep bu ani beklemistim.. :cry: :p
tnng yln
10-10-2006, 23:37
Wo Bist Du .... :)
teknikelektronikci
10-10-2006, 23:44
nihayet bir komsu cikti.. hep bu ani beklemistim.. :cry: :p :-) ee şimdi çıktı hocam :)
Vectra-C lerde Sol arka amortisör den gelen ses bu araçlarda kroniktir
ön tarafta 2000-2500 devirlerde rezonansa gelen ses ise ??? bende bulamadım. Aynı araç bende de var.Aynı problemde ? 2004 senesinden sonra çıkarılan Vectra-c lerde arka amortisör boyu 2 cm civarında kısaltıldı ve arkadan gelen ses düzeltildi ama önde göğüsten gelen ses hala sonuçsuz
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net