Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar Bu Yazılım Güncellenmesi Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz
myalciin
04-10-2006, 00:30
Arkadaşlar Bu Yazılım Güncellenmesi Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz.
Nasıl yaptırcam ne faydası olacak ve tabiki kaç YTL'ye yaptırabilirim.
Ayrıca şuanki versiyonunu nasıl öğrenebilirim.
arkadaşıma katılıyorum bu konuda bende bilgiye açım :) bi de türkçeleştirme mümkün değil mi yol bilgisayarına babam çok zorlanıyo yazık :)
weSti555
04-10-2006, 21:17
arkadaslar bu sorununuzu musait bi zamanda ucretsiz hallederim
ECU (otomobil beyni) icin (bugların fixlendigi) hataların duzeltildigi yada daha verimli hale getirildigi yazılımın tech-2 ve Tıs 2000 programı ile mustereken ecu ya yuklenmesi guncellenmesi islemidir.
Ankara bulusmasında konusuruz.
gelin mutlaka adınızıda yazdırın
tnng yln
04-10-2006, 21:42
Bu Isin Master Teck I Hakan :d
weSti555 arkadaşım bunları öğrenmek için ille ankaralı olmak mı gerekiyor?
biraz aydınlatıcı bilgi verirsen sevinirim. 98 vectra cd 'im var mesala program versiyonunu nereden öğreniyoruz? yol bilgisayarı türkçe oluyomu? şimdiden teşekkürler..
weSti555
05-10-2006, 11:18
biraz aydınlatıcı bilgi verirsen sevinirim. 98 vectra cd 'im var mesala program versiyonunu nereden öğreniyoruz? yol bilgisayarı türkçe oluyomu? şimdiden teşekkürler..
versiyonunu cihaza baglayarak ogrenebiliriz
tukcelestirme isne hic girmeyin (bu işlerde olmaz diye bişey yoktur),
yeni yazılım yuklenmesi sırasında akunuzun sarjlı olması gerekir.
weSti555
05-10-2006, 11:18
Bu Isin Master Teck I Hakan :d
:D :D :D sensin ooooooooo:D :D :D
ceptelefonumuzdan yazılım yazıp boşluk plakamızı yazıp 6735 e yolluyoruz :D:D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :)
weSti555
05-10-2006, 17:50
:D guzelll:D
IceBreaker
05-10-2006, 22:27
??? :confused: :confused: :confused: ????
Arkadaşlar aşimdi 25.01.2007 Erzurumdaki opel servisiyle konuştum yazılım güncellemesi falan yapılmıyormuş benzinli araçalar için ancak dizel araçalar için yapılıyormuş bu nasıl bir iştir yaw ben anlamadım varmı yokmu ????
Bilen ve kesin bilğisi olan arkadaşlar yardım edin lütfen!!!
tansugurler
25-01-2007, 17:28
Bu Isin Master Teck I Hakan :d anlatsın bakalım hakan arkadaşımız bu işi bize.
myalciin
26-01-2007, 17:20
Ben bu yazılım işini kendi servisime sordum olmaz öyle şey dedi.
Aracı aldığım kişi yaptırdım demişti beygir gücü diğer GT lere göre daha fazla demişti 172 miydi 174 müydü ne Birde Opisle Opana sordum Teknik servisine onlarda Omega yazılımı yüklenerek beygir gücü artıyor fakat biz yapamayız piyasada yapan servisler var dedi tahmini birde rakam vermişti 900,00 YTL civarındaydı. :)
hakan sende tech 2 mi var?
yoksa servise mi gidelim çakkıdı çakkıdı
maverick35
27-01-2007, 11:05
pekı ben bırsey sorucam arac ta F yazdımı(easytronic te) yazılım atılmasımı gerekıyor ayrıca aracı sadece servısmı calıstırabılıyor basımıza boyle bırsey gelırse ne yapmalıyız????????????????
yılmaz85
27-01-2007, 11:17
neden benzinli araçlara yazılım güncellemesi yapılmıyo??
yapılıyor benzinli araçlara yazılım güncellemesi kesin konuşuyorum çünkü 1 sene kadar önce Opis te yaptırdım 2004 model Astra G araca 25 veya 30 milyon gibi bişeydi yazılım güncellemesi sonucunda aracın çekişinde ve yakıtında değişiklik olur denmişti yalnız 100 hp lik aracı 120 hp yaparız vs. gibi bişey değil yanlış anlaşılmasın
yapılıyor benzinli araçlara yazılım güncellemesi kesin konuşuyorum çünkü 1 sene kadar önce Opis te yaptırdım 2004 model Astra G araca 25 veya 30 milyon gibi bişeydi yazılım güncellemesi sonucunda aracın çekişinde ve yakıtında değişiklik olur denmişti yalnız 100 hp lik aracı 120 hp yaparız vs. gibi bişey değil yanlış anlaşılmasın
Aracimiz ayni dostum en azindan resimlerdeki gibi benimkide peki bu yazilim guncellemesi daha fazla sarfiyatamı sebep oldu daha az sarfiyatamı?opis tam olarak nerede yerinide tarif edebilirisin.
teşekkürler
Adı üstünde yazılım güncellemesi nerden çıkardınız ekstra güc, başka aracın yazlımı yüklenerek motordan ek güç almak imkansız ,nasıl siz bi bilgisayar programının sürekli driverini güncelliyorsunuz ki daha rahat çalışşın daha az hata versin diye işte o sebepten dolayı yazılım güncellenir, mühendisler çalısır programların hatalarını eksiklerini bulur ve yenisini çıkarır.farzet ki yeni ekran kartı aldın 256 mb sen git ona 512 driverini yükle bakalım 512 gibi mi çalışacak.
yılmaz85
27-01-2007, 12:51
Aracının performansında önemli bir değişikli oldumu yani eski gücüne farkla önemli derecede hissedilir bir verim alabildinmi birde son olarak nerede yaptırabiliriz bu işlemi??
myalciin
30-01-2007, 00:11
Satandan da aynı şeyleri duydum aradan 1-2 ay geçti serviste aynı şeyi söyledi 1999 Model VECTRA GT'ye Omega yazılımı yükleniyormuş.... Bu şekilde Beygir gücü artıyormuş yani yapılan birşeymiş.
myalciin
30-01-2007, 00:12
Adı üstünde yazılım güncellemesi nerden çıkardınız ekstra güc, başka aracın yazlımı yüklenerek motordan ek güç almak imkansız ,nasıl siz bi bilgisayar programının sürekli driverini güncelliyorsunuz ki daha rahat çalışşın daha az hata versin diye işte o sebepten dolayı yazılım güncellenir, mühendisler çalısır programların hatalarını eksiklerini bulur ve yenisini çıkarır.farzet ki yeni ekran kartı aldın 256 mb sen git ona 512 driverini yükle bakalım 512 gibi mi çalışacak.
Satandan da aynı şeyleri duydum aradan 1-2 ay geçti serviste aynı şeyi söyledi 1999 Model VECTRA GT'ye Omega yazılımı yükleniyormuş.... Bu şekilde Beygir gücü artıyormuş yani yapılan birşeymiş.
Arkadaşlar dediğim gibi Erzurumdaki yetkili servis böyle bişeyin olmadığını dedi yapılmıyor dedi benim anlamadığım sonuçta servis bu iş üzerinden para kazanacaksa yani en azında 20-30 milyon para kazanacak neden yapılan şeye yapılmıyor densinki ben bunu anlamıyorum varsa böyle bişey niye saklıyorlar yoksa yapılmıyorda yaptık diye milletimi kazıklıyorlar
Opis Ankara daki Opel in yetkili servisi iskitlerde büyük migrosun önündeki yoldan Samsun a doğru giderken fazla gitmeden sağda çekiş olarak 100 oktan benzin almış gibi bi etkisi oldu aslında fazla üstüne düşmedim açıkçası pek bişey beklemediğim için güncel versiyon daha iyi olur dediler bizde yüklettirdik bunu bütün yetkili servislerin yapması lazım diye biliyorum eğer faturasını bulursam koyarım buraya pek bi modifiye hakkında bilgim yok ama araçlara Chip takarak HP leri ile oynuyorlar ise belki versiyonlarla da oynayarak az bi Hp artışı sağlayabilirler diye düşünüyorum
yakıt sarfiyatı olarak ne belli bi oranda artış oldu nede belli bi oranda azalış pek bi fark hissedemedim açıkçası
Satandan da aynı şeyleri duydum aradan 1-2 ay geçti serviste aynı şeyi söyledi 1999 Model VECTRA GT'ye Omega yazılımı yükleniyormuş.... Bu şekilde Beygir gücü artıyormuş yani yapılan birşeymiş.Bunu sana söylesen hangi servis ve hangi usta...Bir kere motorlar farklı ikiside 2.0 litre olsada güç artısı sağlasa olabilir dersin hani gt ile cd gibi...
barisodaman
31-01-2007, 12:35
arkadaşlar dün bende balıkesir tınaz opel servisindeydim ve elektrik arızası için gittim. çok komik bi şekilde gece arabamı park ettim (daha önce yasamadım ve acık unutulan far vb. yok) sabah aküm bosalmıstı takviyeyle calıstırdım sonra bi kaç defa daha yapınca servise danıstım ve bi yerde elektrik kacagı olduğunu söleyip servise davet ettiler gittim 3 saat incelediler ama hiç bi şekilde bişey bulamadılar ve aracın aküsünün bitik olduğu durumda gelmem gerektğini sölediler. bunun mümkün olmadığını belirttim ve o zaman servisteki elektrik ustasıyla ne yapabiliriz falan derken şok oldum diyebilirim kendi bitmiyosa biz bitiririz dedi ve ne kadar far grubu varsa yaktı ve aküyü 1 saat içinde bitirdi daha sonra aküyü bi cihaza bagladı ve hata kodunu aldıktan sonra aküyü garantiden değiştiriyoruz dedi ve yeni aküyü taktılar ayrıca konu saptı belki ama dün benim aracıma da son versiyon yüklemesini yaptılar ve hiç bi ücret talep etmediler...
myalciin
04-02-2007, 18:06
Bunu sana söylesen hangi servis ve hangi usta...Bir kere motorlar farklı ikiside 2.0 litre olsada güç artısı sağlasa olabilir dersin hani gt ile cd gibi...
Kardeş ustanın adını bilmiyorum servisi arayarak sordum ben onların yalancısıyım birde benim satın aldığım kişinin.
Ozaman o ustaya göre 1.3 70 bg corsaya 1.3 90bg yazılımını yüklersek 70 lik olan 90 lık olur..Servis özel servismi..
myalciin
06-02-2007, 11:47
Bi Opise sordum birde Opan'a
sonuna KADAR haklısın kardeşim ALT tarafı güncelleme Motor aynı motor ! saki sibopları genişletiyoda beygir kazandırıyor :)
benimde 2001 astra eleng. war yol bilgisayarımda cizikler war Söksemmi Sökmesemmi die dusunuyorum .. ama Bu gidişle soker içine bakarım Tamiri cok pahalı herhalde bide ingilizce terimler war ama sozlukte yok :D trip dist. die bir yer war anlamı ne hala cozemedım .. Türkce dil paketi yuklenen yer warsa goturelimde yulklesınler HERKEZ inlizce bilmiyor :D
:good: Adı üstünde yazılım güncellemesi nerden çıkardınız ekstra güc, başka aracın yazlımı yüklenerek motordan ek güç almak imkansız ,nasıl siz bi bilgisayar programının sürekli driverini güncelliyorsunuz ki daha rahat çalışşın daha az hata versin diye işte o sebepten dolayı yazılım güncellenir, mühendisler çalısır programların hatalarını eksiklerini bulur ve yenisini çıkarır.farzet ki yeni ekran kartı aldın 256 mb sen git ona 512 driverini yükle bakalım 512 gibi mi çalışacak.
selam arkadaşlar ben 99 vectra b için güncelleme yaptırdım 99 sene si,nin versiyonunu 2005 olarak yenilettim ve çekiş arttı yakıt düştü.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net