survivor
19-11-2007, 11:00
Dünya feminist kadınlar örgütü 2005 yılında yıllık olağan kongreleri için bir araya gelirler.Toplantı sonucunda tüm ülkelerin ortak kararıyla erkeklere verilen tavizlerin ortadan kaldırılarak sıfıra indirileceği kararını alırlar ve dağılırlar.Günler geçer ve 2006 yılı kongre tarihi gelir.Tüm dünya feminist kadınlar örgütü başkanları bir araya gelerek 2005 yılında yaşananları yorumlamaya başlarlar.Ilk önce ingiliz başkan kürsüye çıkar ve anlatmaya başlar.-Geçen seneki toplantıdan sonra eve vardım ve bizim john'a dedimki.John bundan sonra biz bu evde birlikte yaşıyorsak kirli çamaşırlarını makine orda deterjan orda kendin yıkayacaksın.1. Gün bişey görmedim.2. gün bişey görmedim.3. gün birde baktımki john benim elbiselerim dahil bütün kirli çamaşırları yıkamış ve asmış..Salonda bir alkış kopar ve sıra almana gelir.O da bende eve gittikten sonra Hans'a dedimki.-Hans bundan sonra yataktan kalktıktan sonra yatağı toplayıp geceliklerini katlayarak dolaba koyacaksın.1.Gün bişey görmedim.2. gün bişey görmedim.3. gün birde baktımki Hans erkenden kalkmış geceliğini katlamış dolaba koymuş ve odayı tertemiz yapmış.Salonda kulakları patlatırcasına bir alkış kopar..Sıra gelir türk başkana.-Eve vardım ve bizim Hasan'ı karşıma aldım ve şöyle dedim. Hasan bundan sonra acıktığında bakkal orda manav orda ocakta orda kendin pişirip kendin yiyeceksin.1.Gün bişey görmedim.2. gün bişey görmedim.3. gün sağ gözüm açılır gibi oldu ve hastane de serum şisesini görmeye başladım..
(vosvos.info'dan alıntıdır)
(vosvos.info'dan alıntıdır)