Orijinalini görmek için tıklayınız : izmir'de özel servis
izmir'de tavsiye edebileceğiniz öze servis var mı arkadaşlar ?
setapxxx
05-08-2006, 18:29
izmirde yok ama aydına bekleriz
murry666
05-08-2006, 18:52
izmirde yok ama aydına bekleriz
bende tafsiye ederim aydini, cok güzel cay yapiyorlar a.t.s opel`de http://www.vectra-forum.de/images/smilies/super.gif
Kardeslerim tesekkurler ama bana izmirden lazım. Ozel servise gittim, motordan ses geliyor. Devir daim pompası dediler, değiştirdk ses kesilmedi, ayni gün şarj dinamosundan geliyor o zaman dediler. Rulmanlar değişti ses yine devam ediyor. Yarın bir gün getir motoru açalım dediler. Kafam karamakarışık oldu. Var mı izmirde sağlam tanındık bir servis tavsiyesi olan.....????????????
setapxxx
08-08-2006, 17:13
joker var bildiğim tavsiye edrim
bende joker i tavsiye ederim...
tansugurler
09-08-2006, 23:51
slm izmir ile aydın arası 120 km ben EGE OPELİ tavsiye ederim
Ben joker'e gittim. Aydın'a gitmeyi ordaki arkadaşlarla da tanışmayı istiyorum. İnşallah bir iş seyahatinde. Ama zaten bana İzmir de 100 km. ordan bir Aydın'a gitsem olacak 220 km. O yüzden kısmet olamıyor :(
tansugurler
15-08-2006, 13:30
slm problemin çözüldümü aracın .
slm problemin çözüldümü aracın .
Wallahi servise göre çözüldü ama bana sorarsan kafam hala karışık :)
cptdeniz
15-08-2006, 23:55
walla arkdaşlar benzer şeyleri bende yaşıyorum mesela 140km - 160km rası arabada tıtreme oluyo hemen hemen butun servıslere gıttım yetkılı ozel vs bırının soyledıgı dıgerını tutmuyo bırısı sol rot kolunda bosluk var dedı degıstırdık kesılmedı dıgerı cantların yamuktur dedı 4 sıfır cant aldık kesmedı baska bırısı lastıler bozuktur dedı 4sıfır lastık aldık yıne kesmedı ben en sonunda opel servıs yetkısını almıs ama hıc bı b..k tan anlamayan ustaları kescem wallahi .şahin alcam en sonunda bırakcam opeli yaaa
setapxxx
16-08-2006, 09:48
arac nedir ki
sitemizin istanbul`da tavsiye ettigi özel servisimiz vardi yanlis hatirlamiyorsam.
hafta sonu TR.ye izine geliyorum da sayet firsat bulursam oraya bi ugramayi düsünüyorum. Yol bilgisayari ve hiz sabitleyici ile ilgili bazi baktirtmak istedigim seyler var da.
nasil gidecegime dair bana bilgi verilirse sevinirim. ;)
tesekkürler.
Bostancı Sanayide TEAM OPEL
Tel: 0216 574 58 22-24
Mustafa abi,Ali abi veya Yeliz'LE GÖRÜŞEBİLİRSİN
Abdullah araba ile kasmıyormu seni ya
Atla uçağa gel şöle paşa paşa
Oradada buradada görüşelimmm.
:) bizimki macera hevesi iste. bi deneyeyim dedim. begenmezsem seneye dedigin gibi yapariz. ;)
okanserdar127
21-09-2006, 21:42
star opel iyidir
bakırköy, florya, sefaköy civarında tavsiye edebileceğiniz opel özel servisi varmı.?
setapxxx
09-10-2006, 10:19
http://img100.imageshack.us/img100/4186/resim64xj5.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/2567/resim63rc6.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/3687/resim65sa6.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/2278/resim66tb1.jpg
http://img244.imageshack.us/img244/4425/resim67uf4.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/3290/resim69hr5.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/1796/resim71qz1.jpg
http://img92.imageshack.us/img92/6220/resim72bm1.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/1030/resim87ul7.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/4618/resim94vl4.jpg
http://img92.imageshack.us/img92/8864/resim95qn6.jpg
umarım beğenirsiniz arkadaşlar.aracın tasarımı bize ait farlarda xenon 7000 k
KA®ANLIK
09-10-2006, 10:21
Çok Yakışıklı olmuş, Çok...
Hayırlı işler ola ;)
setapxxx
09-10-2006, 10:57
teşekkürler fotolar kücük oldu acemilik.tlf la cekmiştim formatı küçük çekmişim neyse bidahakine atrık;)
weSti555
09-10-2006, 11:05
cok guzel gule gule kullan
kardeşim çok manyak olmuş kazasız belasız kullanmanız dileği ilehayırlı işler
Kunteper Canavarı
09-10-2006, 12:33
Kazasiz Belasiz İnŞallah.
Dükkana geldiğimde incelemiştim çok güzel bi araç ortaya çıkmış
janjanlı arabaları severim :D
ama jantlar küçük kalmış soner abi bi el atın :D
Vinyl'lerin dizaynı çok güzel olmuş, ayrıca suv, van ve minivan tipi araçlar yere basılınca çok güzel oluyo bence, sizin araç da çok güzel olmuş.İyi günlerde kullanın...
setapxxx
09-10-2006, 16:44
yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar
Harika olmuş...
Adeta Opel Ambulansı :)
verderveremem
09-10-2006, 21:48
Allah hayırlı kazançlar versin.... çok şık olmuş gerçekten...
Harika olmuş...
Adeta Opel Ambulansı :)
hakkaten bende katılıyorum...:alkis: :alkis: :alkis:
murry666
10-10-2006, 02:59
soner, harika olmus ya. kimin aklina bu desen geldi? cok yakismis
güle güle kulanin onu :good:
teşekkürler fotolar kücük oldu acemilik.tlf la cekmiştim formatı küçük çekmişim neyse bidahakine atrık;)
bekle, mayisa`07 ye ne kaldi:rolleyes: gelince bol bol büyük boyud resimleri cekeriz :rock
haaa.. mangali unutmadim :cool::yahoo:
setapxxx
10-10-2006, 10:03
muryy sen gelene kadar mangal yakmıcam artık dananın birini bitiririz senle:D valla gercek bir ambulan oldu ha.opeller yol kalmaz artık :rock
setapxxx
10-10-2006, 10:04
yorumlar çok güzel ya gercekten teşekkür ederim arkadaşlar
güzel olmuş
bende de combo var yan koruma barları kaça taktırdın
setapxxx
10-10-2006, 11:47
güzel olmuş
bende de combo var yan koruma barları kaça taktırdınbarları aldığım arkadaş taktırmış.ama burda sormuştum yan bar+arka bar+üst bagaj taşıyıcı hepsi nikelajlı montaj dahil 750 idi
güzel olmuş ii yapmışsınız
Araç güzeL oLmuş.ßende de comßo var.Daha 6 ayLık dış görünüm için ne yapiyim diye düşünüyorum haLa.FikirLerinizi ßekLerim
çok güzel olmuş kazasız belasız
tnng yln
11-10-2006, 01:45
Aynisini Bende Opel Ates De Var Ama Seninkinde Xenon Var Bene O Yok Sadece Egzoz Yaptim Ne Yapalim :)
mustafagokay
11-10-2006, 11:07
Arkadaşlar, Kardeşimin 2002 model SMART ı için İstanbul genelinde Özel servis arıyorum, Bilen duyan varsa yardımlarınızı bekliyorum...
ATATÜRK Maslak Oto Sanayi Sitesini bilen arkadaşlar, Sitede Sadece SMART larla ilgilenen bir dükkan varmış diyorlar...
Araç ta masraf çok fazla, o sebeble Özel servis arıyorum...
Şimdiden Teşekkür ediyorum...
setapxxx
11-10-2006, 13:13
xneon takarsın takmanı tavsiye edrim
Terror_Squad
11-10-2006, 15:25
Bu arabayı gören combo sahipleri senin dükkandadır artık...Güzel olmus allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
setapxxx
12-10-2006, 09:50
görsel reklam zaten amac,çok büyük faydası var
xneon takarsın takmanı tavsiye edrim
arkadasım benim xenonlarda problem war,yeniden anlatayım aracta farları yaktıgımızda 3-4 saniye kadar abs lambası yanıyor sehir halindeykende kılometre saati düşüp kalkıyor.yanlız serviste bagladılar arabayı bilgisayara arıza göstermiyor .acaba biz ballast ların yerlerinimi yanlış taktık?aldığım xenon kitte bayağı kaliteli bişey corsa combo elektirik tesisatı sanırım aynı sen nasıl bagladın bi yazarmısın anlatırmısın bana bi yardımcı ol zewkle yakayım şu farları...şimdiden teşekkürler:help: :help: :help: :help: :help: :help:
setapxxx
14-10-2006, 09:27
xenon arkadaşım farları kendim taktım bizzat.ama benim aracta abs yok.genede anlatayım.beyinler aracın önden bakıldığında soldaki amartisörün yanında boşluk var birisi orda.sağdakide abs olmadığı için abs yeri boş oda orda.ama abs ye etki yapcanı zannetmiyorum çünkü abs li comboda var hiçbir sorun yok.serviste nasıl bulamazlar anlamadım.hiç olmadı beyinleri ve ampülleri sökmeden eski haline getirsinler ve çalıştırıp baksınlar yine yanıcakmı.abs lambası yanarsa ozaman sorun abs de yanmassa xenon da.farların abs yle bağlantısı yok.eğer yinede sorun xenondaysa sana bi marka vercem ondan taktır ama önce baktır tekrar
Soner kardeş her şey iyi güzelde Logo neden ? Ters
http://img244.imageshack.us/img244/1051/werfnx3.jpg (http://imageshack.us)
setapxxx
14-10-2006, 15:47
logo özellikle ters ve yarım.çünkü opel türkiye bu konuda özel servislerin canını yakıyo.opel yazısını kullandırıyo ama opel logosu olan özel servislere dava acıyo ve büyük para cezaları veriliyo.teğlif hakkı var yani.yetkili servislerden de logo kullanma parası alıyolar bizde kendi logomuzu kullanıyoz yada böyle:rock
IceBreaker
14-10-2006, 16:07
güzel olmuş....
opele de bu yakışır;)
http://img404.imageshack.us/img404/2204/10fastfuriousja7.jpg
güle güle 1000
M.YILDIZ
14-10-2006, 23:31
iyi olmus
tansugurler
14-10-2006, 23:35
saolun arkadaşlar bişeyler yapmaya çalıştıkk ama güzel oldu sanırımm.
combocu_55
14-10-2006, 23:39
erkek gibi duruyo maşallah kasasız belasız kullan..
iscanthere
29-10-2006, 15:54
arkadaşlar 2004 model Astra G 1,4 HB var. 32000 km oldu araç her seferinde servis uyarisi veriyo bi turlu firsat bulamadım. 30000 bakımı için izmirde bu isi yapabilecek en tecrubeli yerler neresidir? nereleri tavsiye edersiniz?? bornovada sanayide birkac özel servis var hep onunden geçiyorum ama hangisini tercih edicegime karar veremiyorum. karşıyaka tarafında felan da olabilir mekan önemli değil önemli olan opelim icin en iyisi. birde ucret galiba 300 ytl civarı olucak gibi dimi??
swing1.2
30-10-2006, 00:05
Merhabalar,
Özel servisler ,yetkili servisler, ustalar herkes birşeylerden şikayetçi, bir fikir sunmak istiyorum izmirde ankarada ve istanbulda birer özel yada yetkili servis belirleyelim. Bunları belirlerlerken mutlak kriterleri göz önünde bulunduralım. Ve servisleri seçtikten sonra bu kurumların forumda ücretsiz reklam vermelerine izin verelim hatta bunu sağlayalım. Ne dersiniz?
Bu arada yöneticilerin fikri çok önemli...
bizim zaten bi hakan abimiz var
swing1.2
30-10-2006, 14:54
:mad: :mad: Walla bizim hakan abimiz filan yok:mad:
Benim arabam yarın gene periyodik bakım için maslaktaki BMW servisine giriyor... Yandık yani...
:help: :mad: :help: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
KA®ANLIK
30-10-2006, 15:02
İstanbul Olarak Zaten Sponsorumuz var...
OPEL TEAM SERVICE
Bostancı Oto Sanayi Sitesi
0216 574 58 22
0216 574 58 24
Diğer Şehirlerden Sponsor Bağlantı İsteyen Servislerde Bizlerle Görüşebilirler...
swing1.2
30-10-2006, 21:46
İstanbul Olarak Zaten Sponsorumuz var...
OPEL TEAM SERVICE
Bostancı Oto Sanayi Sitesi
0216 574 58 22
0216 574 58 24
Diğer Şehirlerden Sponsor Bağlantı İsteyen Servislerde Bizlerle Görüşebilirler...
Karanlık,
Çok teşekkür ederim hemen arayıp yarınki randevumu iptal ediyorum...
abı tekrar soluorum benımde guvensdıgım cıdden ısını ıyı yapan nurı ustam var herkezede tavsıye ederım arabadan mukemmel sekılde anlıyor ankaradakı secenekler arasına merkez opelıde koyalım derım ben
rakkas_dream
31-10-2006, 09:24
kareş çok doğru birşeyin üzerinde durdunuz bu konu üzerinde yoğunlaşalım
KA®ANLIK
31-10-2006, 10:30
Sponsor Bağlantılarımızın Reklam Logolarını Sitemize Koyacağız Arkadaşlar...
İstanbul İçin
OPEL TEAM SERVICE zaten Ana Sponsorumuz Olup,
Yakında Reklam Logosunu da Sitemizde görebilirsiniz...
oguztech
02-11-2006, 14:41
ankarada opel servısı bende hakanı dıyorum yazıcıoglu Ankaradakı arkadaslar bence oraya gıtmelı cok ıyı servıs.
rakkas_dream
03-11-2006, 23:38
Çankırı lı kardeşler opelinizi seviyorsanız CELAL USTA ya götürün arabanızı
Emre ( Respect ) istersen araştır bu konuyu... Ankaralılar içinde sponsor bir servisimiz olursa fena olmaz. Zaten bizim Opel Team servisten çok bizim dernek gibi oldu...
Yalnız önemli bir konu gerçekten... Servise referans olacak insanlar olmalı... Sonuçta bizim sponsorumuz olacak ve reklamı da sitemizde yapılacak.
swing1.2
09-11-2006, 13:52
İstanbul İçin
Opel team service nasıl? arabasını götürenler fikir verirse çok sevinirim
tnng yln
09-11-2006, 20:43
İstanbul İçin
:) :alkis:
weSti555
09-11-2006, 22:14
ankarada opel servısı bende hakanı dıyorum yazıcıoglu Ankaradakı arkadaslar bence oraya gıtmelı cok ıyı servıs.
Oguzum tesekkurler sana hersey bedava bundan sora :D
weSti555
09-11-2006, 22:15
bizim zaten bi hakan abimiz var
ben mi :D
Hakan abi bence bi açık adres versen iyi olur be,ne dersin???
İstanbul İçin
OPEL TEAM SERVICE bence gayet iyi güler yüzlü iş bilir bir yer ben gittim memnun kaldım en azından yetkili degil umursamamazlık yokk
Hakan Abi sen bizim herşeyimizsin....
(iyiki ankaradayız,iyiki hakan abimiz var :D)
Kazasız belasız inşallah ...
foamclene
26-12-2006, 22:23
Arkadaşlar Ankarada tavsiye edeceğiniz özel servis veya yetkili servis var mı, teşekkürler.
opel gerçek armada arkadaşımız götürmüş memnun görünüyordu
thanatas
26-12-2006, 23:29
şaşmazda şahin opel diyebilirim. Bende forumdan arkadaşlardan öğrenmiştim. Ben oraya gidiyorum.Memnun kaldım.Hatta 2 araba götürdüm.Bir bak istersen
Şahin opel iyidir,7 senedir orayla çalışırım..
Yetkili servis olarak OPAL ı önerebilirim.
cemdigital2003
27-12-2006, 22:43
OPİS arkasında shell benzinliğin içinde özel servis var işçilik ve fiyat çok iyi ömer usta var tavsiye ederim :alkis:
sanki forumdaki arama ikonuna tıklamak lazım
Oğuz Bozkurt u tek geçerim -OMS
magic_ksk
28-12-2006, 21:46
arkadaşlar ben aracımı şimdiye kadar egem yetkili servise götürdüm.Fakat fiyatı tuzlu gelmeye başladı.
Her özel servise de güvenemiyorum.
Siz izmirde hangi özel servisi tavsiye edersiniz?
musluk85
28-12-2006, 22:22
merkez opel veya joker i tavsiye ederim...
aydına götürün yardımcı olurlar:D
mematibaş
29-12-2006, 17:21
kardeşler en iyisi her zaman için izmirde STAR OPEL dir.çünkü oranın çalışanları kapanan OPEL TÜRKİYE torbalı fabrikasından çıkma çalışanlarrr
yani opeli en iyii onlar tanırrrr
ben oraya 2 arabamı yıllardır götürüom gayet de memnunumm
birolcan
29-12-2006, 22:47
eskisehirde guvenebilecegimiz opel ozel servis varmi
EMİRHAN06
30-12-2006, 01:09
kardeş bence eskişehirde özel servis olarak iyi bir yer yok. alpata çok pahalı. çıldırlar var onlar yine insaflı sayılır ama yine de tanıdık bi ustadan daha iyisi yok bence. bu konuda forumda ararsan bulursun bozcurt kardeşimiz var. eralp adı bana o yardımcı oluyor yeni tanıştık siteden. Ancak şu kadarını söyleyebilirim sana parça konusunda en ucuzu okumuşlar ticaret. yedek parça lazım olursa hiç birine sormadan gidebilirsin garanti veriyorum.
carpediem00
30-12-2006, 01:36
Alpata çok Pahali Ama Garanti Li ürünler Yalniz çildirlarda Iyidir Hesaplidir Bence Opel Servisinden Başka Yere Gitme
fatih_06
03-01-2007, 22:15
bende gimat ın orda erciyes sanayi sitesinde ki opart özel servise gidiyorum memnunum tavsiye ederim
rakkas_dream
04-01-2007, 23:29
KAMA diyorum
alper_06
05-01-2007, 02:30
şaşmazda özgürcan var hemen girişte zaten
olcay_0_6
05-01-2007, 15:14
şaşmazda oper opel derim fiyatlar ve ustalık süper hem gittiğin zaman sinan abi var opelim sitesinden dediler dersen fiyatları ona göre aşağıya çekiyor...:alkis: :good:
kagan-opel
05-01-2007, 16:07
slm. Arkadaşım istanbul yolu 12. km'de OTS servis var. bende kırıkkalede servisim.ankaradaki tanıdıklarımı o servise yönlendiriyorum.
ilkercanyurt
05-01-2007, 22:14
HAS OPEL yıldırımlar sanayi sitesi 98.sok.no:18/2
batıkent-ankara tel:0 312 2785358
Hüseyin Usta opelden bu kadar iyi anlayan bir usta daha olmaz dersem asla abartmış olmam.saygılar
Şahin Opel. Şahin Opel. Memnun kalacaksınız...
Merhaba arkadaşlar...
Malum araçlarımızın bakımını peryodik olarak yaptırıyoruz.Bu bakımlarda yetkili opel servisleri kullandıkları yedek parçalarla ve katkılarla o modele giden en iyi ekipmanı seçiyorlar diye düşünüyorum.Tabi ki aracımızın garantiside yetkili servislere yaptırılan bu bakımlarla sürekli kalıyor.Ama birde madalyonun diğer yüzü var sanırım.'Servislerin servis maliyetlerinin yüksek olması'.Bu maliyetlerle mi bu servis hizmeti verilmeli sizce?Yada alternatif olarak özel servisler kullanılmalımıdır?Ne gibi bir dezavantajımız olur?İstanbulda iyi hizmet veren özel servislerin olduğunu biliyorum.
Bilgilerinizi payaşırsanız bu konuda sevinirim.
Benim aracımında garanti süresinin bitmesine 10 gün kaldı.. İşin gerçeği garanti süresi boyunca maliyeti yüksek olsada yetkili servise gitmek zorunda kaldım ama şu bir gerçek ben Konya yetkili servisi Özkaymak Opel servisinden çok memnunum .. Gerek tavırları gerek ilgilenmeleri gerekse problem çözmedeki öneri ve tavsiyeleri beni yeteri kadar tatmin ediyor.. Servise hangi konuda gidersem (periyodik bakım, genel kontrol, hatalı arıza ışığı yanması vs..) gidiyim 1 hafta sonra tekrar arayıp bir problem olup olmadığını hizmetten memnun kalıp kalmadığımı mutlaka soruyorlar...
Periyodik bakımlarda dikkatimi çeken şey faturadaki işçilik ücretinin çok yüksek olması oldu.. 6 ay önce 30.000 km bakımını 260-YTL ye yaptırdım ve faturanın 120-ytl si "servis işçilik ücreti"ydi yani nerdeyse yarı yarıya..
Özel servis işçilik ücretini daha düşük tutarak sanırım daha cazip hale getiriyior bakımları..
Duyduğum kadarıyla özel servislerde orjinal opel parçalarını kullanıyorlar o nedenle benim tercihimde bundan sonra işçilik ücretleri düşük olduğundan faturaları düşük olan özel servisler olacak gibi....Ama tabi Konyada da 5-6 tane özel servis var.. Bence araştırılıp iyisini bulmak lazım diye düşünüyorum...
Markaya göre kaliteli özel servisler arttıkça bence insanlar buraya yönelecektirler.Ben servislerin şeffaf olanlarından yanayım.Yani istersem karşımda parçaları değiştirmeliler ve kullandıkları orjinal yedek parçaları orjinal kutularını gerektiğinde bana göstermeliler.Hangi işleri yaptıklarını belirtmeliler ,bakım sonrası aracımı takip etmeliler, geri bildirim yapmalılar.Böyle bir servis hizmet anlayışı varsa istanbulda özel olarak çalışan bilmek isterim...
Markaya göre kaliteli özel servisler arttıkça bence insanlar buraya yönelecektirler.Ben servislerin şeffaf olanlarından yanayım.Yani istersem karşımda parçaları değiştirmeliler ve kullandıkları orjinal yedek parçaları orjinal kutularını gerektiğinde bana göstermeliler.Hangi işleri yaptıklarını belirtmeliler ,bakım sonrası aracımı takip etmeliler, geri bildirim yapmalılar.Böyle bir servis hizmet anlayışı varsa istanbulda özel olarak çalışan bilmek isterim...
Kesinlikle katılıyorum sana..
Ama özel servis olarak belki aracın yanında durabilirsin ne yaptıklarını görebilirsin, şeffaf olabilirler fakat bakım sonrası aracı takip edecek geri bildirim yapacak pek özel servis bulunmaz gibi geliyor bana.. Yani işi bitince iyi günler deyip bir daha arayıp sormazlar diye düşünüyorum...
Ama yetkili servisler (En azından Konyadaki servis) bakım sonrası takip ediyor, geri bildirim yapıyor, parçaların kutularını arabanın bagajına koyuyor hatta eski parçayı da koyuyor.. AMAAAAAAAAa maalesef aracın yanına bile yaklaştırmıyorlar ve yaptıkları işler hakkında ayrıntılı bilgi vermiyorlar fatura da ne görüyorsan ooo yani şeffaf değiller..
Eksiler artılar gerek yetkili gerek özel en iyisini bulmak zor :)
İstanbul da benim bildiğim "opel team özel servisi" var bu sitenin üyelerinden eminim bu istediklerinin çoğu onlarda vardır...:)
reklama gerek yok
06-01-2007, 23:37
dediginiz gibi gercekten kaliteli orjinal yedek parca olsun hizmet olsun ama pahalı tabiki bnce iyi bir ozel servis olabilir benim aracımın 30 000 bakımına servis 310 ytl aldı ama ozel serviste 150 ytl oldugunu soylediler bahsettigim servisın aynı zaman da yedek opel yedek parca satan yeride var o yuzden ucuz olabilir ama genede garanti sures bitene kadar serviste yaptırmakta fayda diye dusunuyorm var ozellikle dizel araclarda
reklama gerek yok
06-01-2007, 23:41
ÇANKAYA OPEL ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR turan gunes bulvarı 4. cadde no 59 439 79 61 ucuz orijinal parca ve kalıtelı hızmet
yiğit motor şaşmazda-yıldırım usta eren derseniz anında yardımcı olur. yeri:
şaşmaz girişinden sağa girin kia vs yi geçin kamyon parkının onundeki çataldan sola girin döşemecileri geç,rampayı biraz çık üstün otomotivi gorursunuz (ertexin hizası)
ordan girin sağda gorursunuz.biraz kafa karıştırıcı oldu ama:kop: :kop: :kop:
yakında mesleği birakıyo bence bırakmadan bi işçiliğini ve kalitesini, fiyatları gorseniz iyi olur.:good: :D :D :D
DaRkFaCe
07-01-2007, 01:11
baskent sanayi sitesi serçal opelde cevat usta war tawsıye ederım...
evet.. garanti süresi bittikten sonra illaki orjinal servis yerine temiz ve güvenilir özel bir servise bakımları yaptırmak daha ucuz olabilr.Tabiki güvenilirlik ve kalite üst düzeyde olmalıdır...
güvendiğin bi özel servis varsa fiyat yönünden daha iyi
şaşmazda oper opel derim fiyatlar ve ustalık süper hem gittiğin zaman sinan abi var opelim sitesinden dediler dersen fiyatları ona göre aşağıya çekiyor...:alkis: :good:
Tavsiyeni tutup ben de ufak bir iki tamirat ve tanışmak için Opere gittim.Hakikaten Oper, Sinan bey ve ekibiyle iyi bir servis.
çankaya opel referaslı bir corsa alacaktık az daha. adamlar boyalı ile değişmişi ayıramamış. ben gitmedim ama az daha beni yakacaktı.
şuanda yetkili servis %25 indirim war +3 yaş opeller için
aslında en güzeli Yetkili servisler her işi ehline bırakmak lazım sonuçta Yetkili servisteki Ustalar GM markası altında eğitim alıyorlar ve aracınızda yapılan işlemler 1 yıl garantili oluyor herşey böyle güzel olunca mecburen maliyette artıyor artan maliyetide tüketiciye yansıtıyorlar ama özel servisler ucuz olduğu için özel servisleri kullanmak zorunda kalıyoruz ileride yetkili servislere giden araç sayıları iyice düştümü yetkili sevisler de mecburen fiyatları aşağıya çekmek zorunda kalacaklar bence
halcon_negro
08-01-2007, 02:21
Peki koca Opel sonuçta kendi ismini kullanan bu özel servislere opelin ismini kullanma yetkisini nasıl veriyor ve bunları denetliyor mu?Bilen var mı?
Peki koca Opel sonuçta kendi ismini kullanan bu özel servislere opelin ismini kullanma yetkisini nasıl veriyor ve bunları denetliyor mu?Bilen var mı?
Güzel ve yerinde bir soru bende merak ediyorum doğrusu :)
Yetki kullanmıyor bu özel servisler tabiki,sadece servisinin opel üstüne uzmanlaştığını belirtebilmek için opel etiketini kullanıyorlar.Mesela 'opel özel servisi',adı üstünde özel.Birçok medyada yada çevrede rastlıyoruz opel yada marka tabirine bence amaç önemli tabiki.Elbete hukuka açık bir konu fakat özel tabiri herşeyi kurtarıyor bence.:D
İyi bir özel servisle yerinde bir iş yaparız bence.:alkis:
BY_Corsa
08-01-2007, 10:36
bence özel servislere verilen böyle bir isim kullanma yetkisi yok, çünkü sanayide camı cercevesi olmayan , basit dükkanların bile camına 5-10 marka yanında OPEL de yazıyorlar.Bu konudan GM in haberi oldugunu sanmıyorum, bence bu konuda bir yasak da yok.
Servis konusuna gelince, Yetkili Servisler gercekten profesyonelce calisiyorlar.Hem servis sırasında hemde sonrasında ilgileniyorlar.Bunun karsılıgında da yüksek ucret alıyorlar.Bende garanti nedeniyle bakımları Yetkili serviste yaptırıyorum ama garanti dolunca, dısarıda yaptıracagım.Arabama yine GM in orijinal yedeklerini taktırırım ama Yetkili Servise o kadar işçilik ödemeye gerek yok.Bu benim düşüncem tabiki
bence yetkiıli servislerin ücret yükseklikleri biryana ,bu doğru ,müşterilere yaklaşım tarzları yanlış fazla profesyonelce böyle işlerin içine azda olsa amotör ruhla çalışmak gerek bu müşteri güveni için çok önemli samimi görünmeniz lazım bazı servislerde görüyorum ( ÇOĞU ÖYLE)kendilerini fazla kasıyorlar sangi devlet dairesinde iş yaptırıyoruz o yüzdende kaybediyorlar
HAS OPEL yıldırımlar sanayi sitesi 98.sok.no:18/2
batıkent-ankara tel:0 312 2785358
Hüseyin Usta opelden bu kadar iyi anlayan bir usta daha olmaz dersem asla abartmış olmam.saygılarBENCE YANILIRSIN O KADAR EMİN KONUŞMA
ÖZ-KAL.......
kurt.ibrahim
29-03-2007, 23:05
http://img100.imageshack.us/img100/4186/resim64xj5.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/2567/resim63rc6.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/3687/resim65sa6.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/2278/resim66tb1.jpg
http://img244.imageshack.us/img244/4425/resim67uf4.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/3290/resim69hr5.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/1796/resim71qz1.jpg
http://img92.imageshack.us/img92/6220/resim72bm1.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/1030/resim87ul7.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/4618/resim94vl4.jpg
http://img92.imageshack.us/img92/8864/resim95qn6.jpg
umarım beğenirsiniz arkadaşlar.aracın tasarımı bize ait farlarda xenon 7000 k
güzel bir tasarım ALLAH kazazız belasız kullanmak nasip etsin.:alkis: :alkis:
setapxxx
30-03-2007, 15:23
teşekkürler ibrahim bey..arkadaşlar opel bize bu opel yazısını kulanma yetkisi veriyor ama opel logosunu kullanma yetkisi vermiyor ve bunu çok ağır cazaları var.biz opel logosu kullanmıyoruz.ayrıca opel yetkilileri de çok iyi biliyorki özelservislerin çok büyük payı var ve bu servislerin bir çoğu orjınal parca kulanıyor(bizde dahil)siz düşünün artık parcadan kazanılan parayı.bu yüzedn özel servislerin çalışması göz yumuluyor
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net