Orijinalini görmek için tıklayınız : Mtec mi Cyclone mi?
halcon_negro
12-11-2007, 01:20
Arkadaşlar ben akşamları özellikle yağmurlu havalarda yolu iyi göremiyorum.Far ayarını kontrol ettirdim farda bişey yok.Bende xenon almayı düşünüyorum.Bakdığım 2 tane xenon markası var: 1) MTEC Xenon Kisa Far Aydinlatma Sistemi 6000 KELVIN H7 Fiyatı: 314,16 YTL KDV Dahil 2)Cyclone SS Serisi Xenon H7 Far Aydinlatma Sistemi 6000 KELVIN Fiyatı: 255,13 YTL KDV Dahil Bunlardan daha ucuz olan Cyclone alsam büyük bir fark varmıdır kalitesinde.Birde mercekli far da alacak kadar bütcem yok,(arac astra 2000 gl) hali hazırdaki farlara mercek takılabilirmi?Bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Değerli fikirlerinizden faydalanacam.
carpediem00
12-11-2007, 01:39
xenonu 7aydır kullanıyorum orjinal fara göre görüş açısı çok netleşti yagmurlu havalardada çok iyi gösteriyor MTEC 6000k kullanıyorm.dier markada güzel ..gece ününü aydınlık görmek daha bi güzel.:good:
06_GR_013
12-11-2007, 17:33
bence mtec daha kaliteli,,,merceksiz farda daha az performans gösterektir ama güzel bi ayarla başkalarınıda rahatsız etmeden kullanılabilir,,,,,bu arada bu fiyata mtec gayet iyi işçilik hariçtir sanırım ama genede iyi fiyat,,,,,
arkadaşım bir defa alacaksın iyisini alacaksın...aracı satarkende çıkartırısn...ayrıca 6000 degil 8000 al....
mtec....
xenonu 7aydır kullanıyorum orjinal fara göre görüş açısı çok netleşti yagmurlu havalardada çok iyi gösteriyor MTEC 6000k kullanıyorm.dier markada güzel ..gece ününü aydınlık görmek daha bi güzel.:good:
Honda cıvıc te orjinal 8.000 Kelvin cıkıyor değiştirdinmi:confused:
carpediem00
12-11-2007, 18:55
Honda cıvıc te orjinal 8.000 Kelvin cıkıyor değiştirdinmi:confused:
yok samet ya civicte orjinal xenon yokki..:confused: sonradan taktırıyorsun 6000 de 8000 de taktırablrsn
halcon_negro
12-11-2007, 19:17
arkadaşım bir defa alacaksın iyisini alacaksın...aracı satarkende çıkartırısn...ayrıca 6000 degil 8000 al....
mtec....
ya kelvin büyüdükce yani renk mavi,morlaştıkça yağmur vs havalarda 6000k gibi verim alamadığını duydum.Bir de satarken çıkartma nasıl olacak,yeni alacağım araba aynı farlı olmayabilir.(ha satarsın sonra o ayrı)
benim 8000 ve çok güzel aydınlatıyo.hem daha şekil duruyo...benim aracın fotolarına bakarsın.piyasada da 8000 lik tutuyor gibi.yinede sen bilirsin ama kesinlikle mtec olsun...
mustafa1339
13-11-2007, 00:29
mtec 8000 mavi al ben taktırdım harika
halcon_negro
13-11-2007, 03:54
arkadaşlar bu netteki sitelerde xenon kiti diye satılıyor.Bunda bütün herşey mevcut dimi? yani ampulu ıvırı zıvırı , yoksa onları da ayrı fiyat mı ayrı olarak mı alacaz?
yok samet ya civicte orjinal xenon yokki..:confused: sonradan taktırıyorsun 6000 de 8000 de taktırablrsn
var var
ben showroom da baktıgım full cıvıclerde 8.000 Kelvin xenon var;)
Belki ankaradaki bayiiler fiyatı yüksek söyleyip xenonu içine katıyorlardır:)
Pazarlama strajesi yawww.
Gecen gün benim kuzen diyor(kız)
ben cıvıc alıcam diye,
dedim nerden cıktı bu cıvıc, farları cok güzel abi dedi:) .
carpediem00
13-11-2007, 08:52
yok işte sonradan kendileri takıyors ao ayrı civic SEDAN ın en full modelinde bile orjinal xenon yok yani sonradan taktırıyorsun byilerde gördünde kendileri takmştır fullude en alt donanımınada takabilirler 6000 8000 fark etmez alan adamda arabayı kendisi taktırıyor serviste xenonu kaç K isterse :good:
yaw inat etme
ankaradaki honda bayiisi xenon takılı satıyor....
ben bilmem sonradan takıldıgını.
ama takılı vaziyette sergileyip öyle satıyorlar....
carpediem00
13-11-2007, 09:05
bizde diyozki takılı satabilir kendileri sonradan takmıştır arabanın orjinalinde xenon yok onu demek istyz sen orjinalinde xenon var diyrsn ya yok git bayiiye tekrar sor sonradan takılıyor işte:)
olsun kardeşim.
mesela ben gittim aldım bir tane cıvıc.
üstünde xenon varsa orjinal diye gezerim:D
ben taktırmadım adamlar takmış işte, orjinal yaww:D
carpediem00
13-11-2007, 09:06
carpediem00´isimli üyeden Alıntı http://www.opelim.net/forums/images/buttons/viewpost.gif (http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=355527#post355527)
LND
var var
ben showroom da baktıgım full cıvıclerde 8.000 Kelvin xenon var
carpediem00
13-11-2007, 09:08
orjinali sarıdır orjinal demek fabrikadan o şekilde üretilmesi demek mesela astra cosmoda xenon orjianldir onun gibi
ayrıca civicte orjinal 8000k çıkıyor diede bişy yok sonradan takılıyor çıkmıyr. 6000.8000 vs...;)
LND´isimli üyeden Alıntı http://www.opelim.net/forums/images/buttons/viewpost.gif (http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=355521#post355521)
Honda cıvıc te orjinal 8.000 Kelvin cıkıyor değiştirdinmi
yok Emre biz anlaşımıcaz.
ben sana derdimi anlatamadım.
senin yazdıgın yazılardan ben bişey anlamadım.
hiç yormayalım birbirimizi...
Sayfaya yazdıgım 2. mesajda söyledim söyleyeceğimi zaten;)....
pazarlama strajesidir bu.
ankaradakiler göyle satıyor diyorum sen hala orjinalinde yok diyosun....
neyse iyi forumlar...
carpediem00
13-11-2007, 09:51
samet ankaradaki bayiiye geçen hafta gittim;) xenonlu satılanlarda var xenonsuz sarı farlarla (orjinal)satılanlarda var zaten alan kişi xenon istediği için oyüzden başta kendileri takıpta satablr...zaten alan kişi de aracı xenon taktırmak istiyrm deyip farkını verip aldığı bayiiye taktırıyor onlarda xenona talep olduğu için hazır takıp satayr olablr hepsinde xenon takılı satılıyr die bi şey yok;) ayrıntılı şekilde anlatıldını düşünyrm anlaşamama konusu deil :pon:
tabiki.. güzel bir paylaşım oldu ii forumlarr
sitkiuysal
13-11-2007, 09:55
Arkadaşlar ben akşamları özellikle yağmurlu havalarda yolu iyi göremiyorum.Far ayarını kontrol ettirdim farda bişey yok.Bende xenon almayı düşünüyorum.Bakdığım 2 tane xenon markası var: 1) MTEC Xenon Kisa Far Aydinlatma Sistemi 6000 KELVIN H7 Fiyatı: 314,16 YTL KDV Dahil 2)Cyclone SS Serisi Xenon H7 Far Aydinlatma Sistemi 6000 KELVIN Fiyatı: 255,13 YTL KDV Dahil Bunlardan daha ucuz olan Cyclone alsam büyük bir fark varmıdır kalitesinde.Birde mercekli far da alacak kadar bütcem yok,(arac astra 2000 gl) hali hazırdaki farlara mercek takılabilirmi?Bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Değerli fikirlerinizden faydalanacam.
Ben daha dün taktım Cyclone H7 8000K ve bende de merceksiz far var(2008 corsa ess.)Sanırım aldığım model yenisi zira normal olan 35 watt lıktı,benim aldığım 50 watt lık.Fiyat olarak 318 YTL ye geldi bana.Üye otomobilleri kısmına resim ekledim sanırım yardımcı olur sana.İyi günler dilerim.
halcon_negro
16-11-2007, 00:35
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama koca sitede başka yorum yapacak yok mu?
halcon_negro
19-11-2007, 18:39
yok mu başka tecrübesi olan ........
tnng yln
19-11-2007, 18:46
mtecc al derım ben cyclone den memnun degılım 3 kere beynı degıstım kor kedıler gıbı gezdım kac gunn...
halcon_negro
19-11-2007, 22:31
Eyvallah.Evet sanrım mtec alacam.ya bi de şu mercek işine falan girmicem girmemde.iyi bi ayar yaptırısak çok fazla göz alam ve dağılma yaşarmıyım yine de?Arabadan arabaya değişiyor sanırım.Bizim astralada nasıl olur acaba.
mjj_renegade
21-11-2007, 01:13
Cyclone ss serisi Xenon kit kullanıyorum!!
-Ürün orjinal Japon malı
-Arıza lambası yakmıyor (MTEC'in arıza lambası yakmayanı çok daha pahalı!!!)
-Yaygın servis ağı var (Bu çok önemli kaza yaptım ampülümü bedavaya değiştirdiler)
-10000 saat kullanım ömrü var (Başka hiç bir marka bukadar garanti vermiyor)
MTEC marka olarak piyasaya ilk giren olduğu için insanlar iyi sanıyor ancak çok araştırdım korede ve tayvanda üretiliyor!!! Çok daha kötüsü piyasada çakma MTEC dolu ve çok ucuz! Bunlar gerçek MTEC le karıştırılabiliyor, ayrıca bunlar Çin malı oluyor! Arkadaşımda 6000 k MTEC vardı 2 sene önce 600YTL ye almıştı ve Ballastı bozuldu yeni xenon almak zorunda kaldı satan adam yada takan yer (Aynı yer) değiştirmedi!!!
Ben internetten aldım, Anlkarada satan ve takan servisinde taktırdım, Ampülünde sorun çıktı ve değiştirdiler!!!
Ayrıca 8000k yada 7000k tavsiye ederim!!!
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net