Orijinalini görmek için tıklayınız : hangi tv programı???
arkadaslar. benim pc de genesis marka tv kartı var. ilk zamanlar çalışıyordu ama bi formattan sonra anteni görmedi. ben de kullanmıyordum. zaten çok memnun da değildim programdan. şimdi başka bi program indirip kullanmak istiyorum.
hangi programı tavsiye edersiniz???
ghost ship
10-11-2007, 12:28
http://www.bydigi.com/program-download/42745-istedigin-tv-kanalini-pc-den-izle.html buraya bi bak belki bu program işine yarar...
http://www.bydigi.com/program-download/42745-istedigin-tv-kanalini-pc-den-izle.html buraya bi bak belki bu program işine yarar...
bu galiba tv kartı olmadan seyredilen live tv gibi bişi. ztn üyelik istiyo yapmadım. bi de tv kartımda bi sorun olup olmadıgından da emin değilim. onu nerden anlayabilirim ki?
ghost ship
10-11-2007, 12:50
başka bilgisayarlarda deneyin.... kartın DRİVER ını yükleyin...
More Tv kullanabilirsin eskilerden bişeydi ama yeni versionlarıda var tüm tv kartlarıyla çalışır ve arabirimide fena değildir
Bence Tv kartının kendi internet sitesine gir en son sürüm olan driver ve programı indir derim en verimli onlarla kullanırsın
tv kartının programı neyse onu kullanabilirsin başkasını kullanman zor kullansan bile bi çok özelliğini kaybedersin bende de fly tv kartı var fly tv prg mını kullanıyorum başkası olmuyor bir arkadaş more yi demiş eskiden ne şifre kırardı o program cine5 in :D
bu arada tvu player adlı program ile tv kartı olmadan lig tv yi izleyebilirsiniz sport bölümüde dubai devesi adlı kanal bizim lig tv maç saati yayına başlıyo
link veremicem şonucta illegal bi program sitemizde görünmesin
tv kartını takılı oldugu slottan çıkarıp başka slota takınca gördü. butun driverları yukledim. görüntüyü yakalıyorum. radyoyu acınca frekansı da buluyo. ama bi türlü ses alamadım. butun dalga frekans ayarlarını fln tek tek denedim ama yok.
bi arkadasım tv kartıyla ses kartı arasına, iki ucu da erkek olan bi jak kablosunu bağlamam gerektiğini söyledi. böyle bi kablo vardı zaten ortalıkta. ama birincisi benim ses kartım yok, on board. ikincisi bu kablonun uydugu; anakartta 3, tv cartında 2 delik var. olabilecek butun ikili ihtimalleri de denedim. ama hala ses yok!!!
eee noolacak şimdi???
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net