Orijinalini görmek için tıklayınız : samsung U600e yardım
piyanist16
07-11-2007, 01:39
arkadaşlar samsung u600 kullanıyorum , telefonla birlikte verilen cd deki PC studio3 programını kurdum, telefonu pc ye bağladığımda telefonun heryerine ulaşabiliyorum pc üzerinden ancak hafıza kartına ulaşamıyorum menude hafıza kartı görünmüyor..http://www.korgtr.net/images/smilies/frown.gif
servise gittim telefonda problem yok dediler hafıza kartından olabilir dediler başka kart takktım yine göünmüyor, pc den şüpelendim başka pc ye kurdum programı yine görünmüyor...her defasında karttan pc ye bişiler aktarmak yada pc den karta bişiler yüklemek istediğimde önce dahili hafızaya yüklüyorum ordan da hafıza kartına aktarıyorum...nebiçim iştir anlamadım...
U600 yada benzeri model kullanan varmı varsa sizlerdeki durum nedir bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...teşekkürler
muraltun
07-11-2007, 13:39
En temiz çözüm ufak bir kart okuyucu alman. Hem çok hızlı aktarım yaparsın hemde programa falan ihtiyacın kalmaz.
ghost ship
07-11-2007, 13:48
ewet card readerler war piyasada.. 10 ytl den başlar..
U600'leri çıkarılabilir disk olarak göruyor. telefonu bagladıktan sonra bilgisayarımdan çıkarılabilir diske bak..göreceksin kartın içini..USB stick memory gibi düşün.
piyanist16
08-11-2007, 13:27
Arkadaşlar önemli olan kart okuyucu ile kullanmak değil...bu kartı göremiyor olmam acaba bi arızamı onu anlamaya çalışıyorum...pc ye usb ile bağladığımda stick memory olarakda görülmüyor telefon...kendi programı üzerinden ulaşabiliyorum sadece tele ama onda da karta ulaşamıyorum..:( sanırım yine servis yolu göründü bu tele...bu sefer farklı bi servise vereyim bakalım onlar ne diyecek...fikirleriniz için teşekküğrler arkadaşlar...
öncelikle CD den driver'i yukleyin. sadece driver. sonra telefonu takın PC ye.. memeory stick gibi görecektir. hayır bende kullanıyorum ondan biliyorum..U600 değil mi?
piyanist16
09-11-2007, 14:21
öncelikle CD den driver'i yukleyin. sadece driver. sonra telefonu takın PC ye.. memeory stick gibi görecektir. hayır bende kullanıyorum ondan biliyorum..U600 değil mi?
sanırım benim telde bi sorun var...dediğini yaptım ama yine görmüyor hata veriyor yeni donanım bulundu demiyor...usb aygıtı çalışmadığından windows aygıtı atnıyamadı diyor usb yollarına baktım bilinmeyen aygıt diyor orda da...anlamadım gitti...cd içeriğini tamamını kurdum defalarca ama olmadı sadece usb driveri kurdum yine olmadı...sanırım telefonun bi formata ihtiyacı var servise versem ii olacak galiba...
sende u600 kullanıyorm demişsin..peki pc studio3 ü açtığında ordaki multimedia files menüsünde hafıza kartını görebiliyormusun ben ilk aldığımda gödüm ama bidaha göremedim doğrudan ordan kullanıyodum kartı ama ne olduysa biara bi tutukluk yaptı tel sonra kafayı yedi..:mad: artık göremiyorum...
ben studio3'ü hiç kullanamdım.. herşeyi karttan yapıyorum..bir sorun olmuyor.CD'dende sadece driver yukledim o kadar.
telefonun menüsünden ayalarda usb aylarında disk sürücüyü seç görür
telefonu bilgisayara bagladığında, telefon ekranında 3 secenek cıkıyor değil mi? Oradan yıgın depo seceneğini seçin.. o zaman göreceksiniz ki çalışıyor..
piyanist16
10-11-2007, 02:43
malesef arkadaşlar herkesin söylediklerini ben zaten yaptım hatta pc ye format dahi attım farklı kartlar taktım teli farklı pc ye taktım menünün altından girdim üstünden çıktım ama olmadı sanırım yazılımın yeniden yüklenmesi lazım tek çare bu kaldı tele format attırmakta..henüz 3 aylık telefon gişdip servise bi yazılımı güncelleteyim bakalım ne olacak...ilgi ve desteğinize teşekkürler...sonucu yine buradan sizlerle paylaşırım..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net