Orijinalini görmek için tıklayınız : Bagaj yazısı iptali ?
Yazıları söktüm fakat izzleri kaldı neyle giderebilirim acaba :eek:
Ben tırnak ve cila ile çıkarmıştım. :)
çift taraflı bant veya yapışkanı kalmıştır zaten. onuda saf alkol veya tinerle rahatlıkla çıkartabilirisin.
KaptaN55
06-11-2007, 18:31
ben herşeyi yaptım ama malesef yinede bi kaç harfin köşe izleri çıkmadı:sorry:
kardeş alkol veya tiner çıkartır hemde çok kolay bi şekilde. biz araç kaplıyoruz tüm araçların yazılarını komple söküyoruz. isteyene tekrar yapıştırıyoruz. ama sonuçta o yapışkanı çıkartıyoruz ve bunlarıda tiner veya alkolle hallediyorus.
vectra delisi
06-11-2007, 18:51
Ben tinerle çıkardım. Boyaya da zarar vermedi.
zamanla hepsi kayboluyo ben yan çıtalar arka bagajdaki isimleri hep söktüm
dewilking08
07-11-2007, 20:03
hafif bi kazıma+pasta cila işini görür....
kardeşler tiner boyaları da söküo gibi ya
got_the_life
07-11-2007, 20:10
tekrar yapıstırma sansımız varsa bende sokuyum valla:)ben hani ilerde satarken sıkıntı cıkmasın diye sökmüyodum öle yapıla biliyosa sökerim hemen:)
corsa_gsi_ank
09-11-2007, 00:39
tiner degmez boyaya zarar verir beyler hergünüm tinerle geçiyor aman dikkat pasta işini görür üstüne cila tamam
tekrar sağlam bi japonla yapışır heralde
KaptaN55
09-11-2007, 22:33
tekrar sağlam bi japonla yapışır heralde
bi yerde görmüştüm sanki...o yazılar satılıyor...bulamasanızda arkasına çift taraflı bant çekip harflerin dışındaki yerleri maket bıçağıyla keserek de tekrar yapıştırabilirsiniz...
almaya gerek yo kbence çıkardıklarımızı saklayıp o şekilde yapıştırmak daha mantıklı.veya ufak nokta şeklinde slikon la.
opel servislerinden yenilerini tehmin etmek mümkün
vatansever08
16-11-2007, 11:13
pasta ve cila yap bir şey kalmaz
rockfordfosgate
11-02-2010, 18:02
yapıcağın tek şey kuru bir şekilde pasta cilayı lekeli yere sürüp biraz bekle sonra üstüple kuvvetli bir şekilde bastırıp sil bende öle yaptım hiçbir leke kalmadı.
en son 2007 de yazmıslar :/
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net