Orijinalini görmek için tıklayınız : Orta Kolçak
ya özellikle serwisteki arkadaşıma soruyorum orta kolçak taktırmak için serwise gittim 450 milyon dediler bana çoook pahalı geldi sonra ankara iskitlerde bi oto aksesuarcısına gittim 30 milyona güzel bi kolçak begendim tabiki kalite farkı war biliyorum ama bukadarda fark olmamalı....neyse o begendigim kolçakların hiçbiri astra ya uymadı wites çok alçakta kalıyo degiştirirken zorlanıyorum oyüzden taktırmadım acaba o pahalı olan kolaçkta da aynı şey oluyomu denetmedim ?
weSti555
01-10-2006, 15:09
astra koldayama orjinal irmscher dir dolayısıyla biraz pahalı bende aynı dertten muzdarip im ve beklemedeyim buarada astra hangi model benim bahsettigim G kasa
astra 1.3 cdtı kullanıyorum arkadaşım ama wites çok alçak diger arabalara göre oyüzden olmuyo orjinalini çok mrk ediyorum
bende taktirmak istiorum ama kapsamli bir arastirma yapamadim
sadece yazin yazlikta iken mersindeki opel servisine arkadasim sordugumda 180 ytl gibi bir fiyat solemisler yanlis hatirlamiyorsam...
işte onlar çeşit çeşit 180 olan en küçügüdür.şöyle dikdörtgen şeklinde olanlar pahalı geçen hafta 450 milyona baktım serwiste ama almadan önce bi bakın wites degiştirmede yada el frenini indirmede zorlanıyomusunuz bende mrk ediyorum walla
spaceghost
01-10-2006, 21:44
ARKADAŞIM opel yetkili servislerinde kulanılan bütün aksesuarlar daha önceden test edilip kullanıma sunulan parçalardır için rahat olsun
sayısız araca montaj yaptık müşteri şikayeti yoktur
Bana da orjinalinin fiyatı çok yüksek geldiği için aksesuarcıdan aldığım 25 ytl lik kolçağı 5 ytl ye sanayide bi arkadaşa taktırttım.Ama taban döşemesi yerine el freni ve ortadaki küçük cep gibi kısımın yanlarından monteledi.Ama gayet sağlam oldu denedim.Tabiki orjinal gibi olmaz ama estetik olarak çok hoş oldu.Ayrıca özellikle uzun yolda çok büyük rahatlık ve kolaylık sağlıyo.önceki arabama da taktırmıştım alıştığım için midir nedir ilk etapta baya tuhaf geldi bu aracımda.En son taktırdım,markası da team Racing mi neydi hatırlamıyorum şimdi.Keşke dijital makina burda olsa da fotoğraf koysaydım ...
sguler71
21-11-2006, 10:22
ya bu kolçağın çıkmasını bulamazmıyız arkadaşlar
BY_Corsa
21-11-2006, 10:40
Çıkma olanı, çizik veya deforme olmuş olabilir , hoş durmaz arabada gibi geliyor.Çıkma almaktansa yan sanayi kolçakları bir incele istersen
daha önce açılmış benzer konu:
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=2273
vectra b nin ki kısa geliyodu. değiştirdim ama tamamen peder beyin üretimi fotosu olsaydı koyardım ama yok. biraz uzun olduğu için el frenini çekmek zor oluyo ama el frenini hiç kullanmıyorum bu yüzden sorun olmuyo
Bende var mesela aylardır kullanıyorum ve çok memnunum her açıdan ... (20 + 5 ytl işçilik ;) )
faithless1905
21-11-2006, 23:17
Bende var mesela aylardır kullanıyorum ve çok memnunum her açıdan ... (20 + 5 ytl işçilik ;) )
abi sendeki şu klasik oto satıcılarında bulunanlardan mı?Bende bir ara realden almıştım denedim ama el freni problem yaratınca söktürdüm geri verdim...
şimdi sadece sürücü koltuğuna takılan kol gibi birşey takdıracağım döşemecilere yapabilirlerse...
abi sendeki şu klasik oto satıcılarında bulunanlardan mı?
Evet ama ben de hiç el freni problemi falan olmadı,şimdi hatırlamıyorum ama bu forumda bi ara bahsi geçmişti ve oraya fotolarını koymuştum.Bi ara olmazsa.Silmemiş olsam buraya da eklerdim ama malesef ... :(
faithless1905
23-11-2006, 18:47
ok bakayım bir
Bak sen mutlaka vardır aksesuarcılarda olmazsa burdan yollarım ... :)
faithless1905
23-11-2006, 19:17
sağol abi Allah razı olsun
Cümlemizden;ne demek,lafı olmaz !
mematibaş
23-11-2006, 21:27
hocam astra gibi lüx arabalara bu tür uydurma sanayii malları taktırılrmı yawww,olcak iş değl,tofaşmı bu yaww
arkadaşm sen o arabayı 2. veya 3. el 15-16 mil a falanmı aldınn...
arkiler bu arabya yazık olur öle sanayii malları
taktrcaksan orjinalden şaşmıcannn
faithless1905
23-11-2006, 22:59
eh ehhe nasıl yani
Hayır,ben ilk sahibinden aldım ve ne 15 falan da değil;ayrıca kaça aldığım da önemli değil.Ben aracımı seviyorum ve ona yakışmayacak,zarar verecek şeyleri yapmam.Orjinal kolçağa servis 280 ytl fiyat verdi.Ben o kadar zengin değilim.Kaldı ki bu taktırdığım da öyle dandik bişey değil ve döşemeler falan delinmeden monte edildi.Param çok olsa öncelikle bi çift mercekli far + xenon kit alacam ... :)
KA®ANLIK
23-11-2006, 23:23
hocam astra gibi lüx arabalara bu tür uydurma sanayii malları taktırılrmı yawww,olcak iş değl,tofaşmı bu yaww
arkiler bu arabya yazık olur öle sanayii malları
taktrcaksan orjinalden şaşmıcannn
bence yanlış düşünüyorsunuz.
Arabaya "Bi Zararı Olmadıkça" , "ihtiyacı karşıladıkça" ve hakikaten içinize sinmiş ise orjinalmiş, yan sanayiymiş ne farkeder.
Tabiki bunu, yürüyen aksam, elektronik aksam vb yerler için söylemiyorum; bu tarz 3. Parti eklentiler için söylüyorum...
Arabaya "Bi Zararı Olmadıkça" , "ihtiyacı karşıladıkça" ve hakikaten içinize sinmiş ise orjinalmiş, yan sanayiymiş ne farkeder.
Teşekkürler başkan katılıyorum !
+ 56789
:good:
faithless1905
24-11-2006, 08:05
ı think so
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net