Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadşlar Astra H Var Bende Angel Far Takmak Istiorum
ygtalptekin
28-10-2007, 21:42
Xenon Far Taktirdim Ama Angel Da Istiorumm Yardimlarinizi Bekliorum
M.YILDIZ
28-10-2007, 21:56
hoşgeldin. öncelıkle kendını uye arsıvınde tanıtmalısın
ygtalptekin
29-10-2007, 01:49
hoşbuldukkk tanıttım kardeşimmm
adnanguclu
03-01-2008, 23:55
aynen bulursan benıde haberdar et
slymnkrt
04-01-2008, 00:09
Angel far bulamazsın daha gelmedi ama orjinal farlarını söküp onların üzerinde yapabilirsin yada çıkma far bulup onun üzerinde yap orjinalini at bi köşeye ilerde lazım olur :D
uurmanigidi
15-01-2008, 15:08
Angel far bulamazsın daha gelmedi ama orjinal farlarını söküp onların üzerinde yapabilirsin yada çıkma far bulup onun üzerinde yap orjinalini at bi köşeye ilerde lazım olur :D
sen orjinali mi actırdın yoqsaa cakma aLdın mı bide ne kadaraa maal oldu biraz anlatsaa nası ??
Buraya bir bakasana belki işine yarar
http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=929999009
slymnkrt
30-01-2008, 00:03
sen orjinali mi actırdın yoqsaa cakma aLdın mı bide ne kadaraa maal oldu biraz anlatsaa nası ??
Üstündekileri söktüm başka astradan çıkan orjinal far buldum onları açtık içine halkaları taktık sora tekrar kapattık,biraz zor iş farlar zor açılıyor.maliyette değişir,çıkma far bulursan ona para wercen gidecen 2 çift halka alacaksın farları açma için bi para,kapatmak için gerekli malzeme vs vs uzayıp gidiyor.Halkalar 100-150 ciwarı.
uurmanigidi
30-01-2008, 00:20
Üstündekileri söktüm başka astradan çıkan orjinal far buldum onları açtık içine halkaları taktık sora tekrar kapattık,biraz zor iş farlar zor açılıyor.maliyette değişir,çıkma far bulursan ona para wercen gidecen 2 çift halka alacaksın farları açma için bi para,kapatmak için gerekli malzeme vs vs uzayıp gidiyor.Halkalar 100-150 ciwarı.
saMsunda 200 yTL ye yapıoolarr ... ama işte cıkma faz kesin lazım su filan alırsaaa olmaz..
ben biraz daha bekleyin derim 2 tane çembere 200 lira çok bide çıkma far oda 150 tutsa
az daha bekliyip mercekli angel eyes setlerin çıkmasını beklirim derim
xenon varsa mercekli far şart zaten en azından küfür yemessiniz karsıdan gelen araç söförlerinden ;)
slymnkrt
31-01-2008, 23:42
saMsunda 200 yTL ye yapıoolarr ... ama işte cıkma faz kesin lazım su filan alırsaaa olmaz..
buğün sordum 2 takım angel en son 160 olur dediler 200 ytl yapıyorlarsa bedawa bence ama buhar yaptıktan sonra hiç değeri kalmaz.Çıkma orjinal far,2 takım angel,kapatmak için gereken malzemeler ve işçilik parasıyla birlikte 650 ytl tuttu ama tek bir buhar bile olmuyor.Yaptırmadan önce iyice düşünün iyi bi usta bulun derim buhar olursa bişeye benzemez.
uurmanigidi
01-02-2008, 11:14
işte samsundakide 200 ytlye yapıoomuss hatta dur resmini gösterim bi astraya yapmıss.. http://i149.photobucket.com/albums/s62/uurmanigidi/111.jpg
Bende Astra CD 99var ve far ayarlarıda tabiki , benim modele uygun angel far var ama bunları takınca elektrikli far ayarları ne oluyor.
Bileninizvarmı? İptalmi edeceğiz far ayarlarını
uurmanigidi
01-02-2008, 18:57
Bende Astra CD 99var ve far ayarlarıda tabiki , benim modele uygun angel far var ama bunları takınca elektrikli far ayarları ne oluyor.
Bileninizvarmı? İptalmi edeceğiz far ayarlarını
ayNen CaLısıorr .. elektirikli fara bi etki yapacagını sanmıoorum ..
slymnkrt
01-02-2008, 21:38
siyah astranın bağlantı yerlerini altta yapmışlar yaptıracaksanız bağlantı yerleri üstte olsun daha farklı bi bakış oluyor o zaman BMW ler gibi.Bunlarda benim astranın resimleri
uurmanigidi
02-02-2008, 14:18
gercekten cok hos duruoo ama makyajlı kasa astralarda far zemini beyaz oldugundan bence pek hos olmaz boyatmak lazım..
ayNen CaLısıorr .. elektirikli fara bi etki yapacagını sanmıoorum ..
Benim stop ların birini ben halletmiştim , diğreinide başkası halletmiş sağolsun.
Şimdi sizi okurken to yekün değiştireyim dedim. Ama kuşkumvardı ,
Far ayarı farın üstünde diye düşndüm , çalışıyorsa değiştirreyim bari.
Sağol
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net