Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa D için spoyler
Arkadaşlar istanbul veya izmitte spoyler taktırma işini en uygun olarak nereye yaptırabilirim, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
spaceghost
21-10-2007, 00:41
pendikte kurtköy yolu üzeri türkset oto aksesuar,
numarası:0216 307 04 51
spider diye firma var kocaelinde
spider iyidir ama corsa d için ürün çıkarttılar mı bilmiyorum
spider diye firma var kocaelinde
spider in ürünleri 10 numaradır....eliftuning e bak..benimki spider çok memnunum...
burebista
30-01-2009, 12:09
semtuning 120 ye takıyor acaba daha uygun bir yer varmıdır ? İstanbul için avrupa yakasında bilen arkadaşlar varsa paylaşabilir mi
fiatda yazarsanız süper olur
Ben burada yaptırdım, Toprak Otomotiv (Spider), 0212-5294164 Arif abi... Yerleri Aksaray'da, fiyatlara boya montaj dahil...
burebista
30-01-2009, 14:03
şeref arkadaşım sen kaça taktırdın
Tam bodykit 650-700 arası gibi, ben heray bir parça taktırdıgım icin :) , tam fiyatını bilmiyorum maalesef, ön tampon ve arka 140'ar lira, yanları ve bagaj üstünü hatırlamıyorum, detaylı bilgi için verdigim numaradan arif abiye sorabilirsiniz...
Batucan T.
02-04-2009, 23:35
konunun tarihi eski hortlamış bari yaziyim... semtuningten spoiler almıştım fakat 5 kapı için çıktı ve benim araca uymadı isteyen kişi varsa özelden irtibata geçerse satmak istiyorum...
Aksaray'da semtuning'e gittim Spoiler için çarşamba günü, Önümüzdeki Çarşamba gidip taktırcam.
İçindekini direkt dışarı döken samimi biri mustafa abi.Harbi yani neyin ne olduğunu söyleyen kesinlikle spoiler olsun tampon ekleri olsun alışveriş yapılacak bir insan.
Bana spoiler konusunda neyi nerede yaptırdığını herşeyi anlattı açık açık hoşuma gitti.Çok temiz bir esnaf.
(212) 530 21 48 Mustafa Sürmeli.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net