Orijinalini görmek için tıklayınız : ne insanlar var ya!....
haydarman
28-09-2006, 23:06
yeni aldığım corsanın daha 5. gününde sağ arka kapısında 10 cm uzunluğunda çizik gördüm yaaa, insan diye adlandıramayacağım hayvanatın biri anahtarla çizmiş, ne insanlar var ya şu dünyada....pasta cila yaptırayım diye servise götürdüm, pasta cilanın olmayacağını araba daha çok yeni, boya da yaptırma dediler, tüm kapının boyanması gerekiyormuş, takribi 250 ytl gibi bir rakama yapılır ancak dedilr ki buna da gerek olmadığını söylediler...ne diyeyim eden bulur inşallah....yüreğim cız etti yaa...
Geçmiş olsun takma kafana. Biliyorum zor ama insan taktıkça gözüne batıyo benimde daha önce başıma geldi ama insan böleleri oldukça alışıyo
Pislik çok memlekette !!!
KARDES SIKMA CANINI BENİM ARABANIN HERYERİ ÇİZİKLE DOLU ÜLKE o.dıııttttttttttlarla dolu uyarım artmasın simdi durup dururken:D
verderveremem
29-09-2006, 13:35
moralimi bozma kardeş. bunlara zamanla alışmak lazım. yoksa başka türlü insan kafayı yicek gibi oluyor...
IceBreaker
30-09-2006, 14:17
fazla dert etme arabayı her yıakatışımda yeni bi çizikle karşılaşmak benide üzüyordu ama alışmak lasımm. buralarda fakat türlü olmuyo:(
dert etme :)
corsa_tolga
30-09-2006, 14:20
geçmiş olsun
cok yazik olmus haywanat cok napalim senin sucun diil
illa ki onlar da bulur bi bela.. gecmis olsun arkadasim.
weSti555
30-09-2006, 15:44
yapanlara yazıklar olsun yuh
gecmis olsun arkadasım
ya bizimkininde her tarafı çizk o çizdikleri şey (anahtar çatal vs) münasip biyerlerine girsin
tnng yln
30-09-2006, 21:33
ya bizimkininde her tarafı çizk o çizdikleri şey (anahtar çatal vs) münasip biyerlerine girsin
GOKALP KATILIYORUM KARDESIM SANA:eek:
ORDUdrift
30-09-2006, 23:14
tamamen katılıyorumkardeşim ah birinibiyakalasam ben o anahtarla ne yapacagımı biliyorum!!!
ORDUdrift
30-09-2006, 23:22
GOKALP KATILIYORUM KARDESIM SANA:eek:
+10
gTUNerkan
30-09-2006, 23:24
geçmiş olsun abi.vallahi ben öyle bişeyi görünce donar kalırım sinirimden.yapacak bişeyde olmayıncada insan daha fazla sinirleniyor.bazen düşünüyorum arabaya 100 bin ytl versem nası olur acaba.yanında yatarım :D takmamaya çalış abi.
haydarman
01-10-2006, 11:51
teşekkür ederim arkadaşlar, çiziği görmemeye çalışıyorum arabaya her binişimde ama yine insanın gözü takılıyor işte, Allah cezasını versin bu hayvanatların...
benim sol taraf olduğu gibi çizik dolu haliyle her binişimde görüyorum
ne yapacaksınız mal dolu ortalık
sen 5. gün ile yırtmışsın benim 2. günün gecesi zaten siyah olan arabamın (corsa d) kaputunu çizdiler. şimdi kaza yaptığım için kaput değişti çiziktende kurtuldum ama 2.günün gecesi olur mu yaaa. insan değil bunlar
letitout
06-05-2007, 02:41
çizilen araba sahiplerine geçmiş olsun diyorum, allah daha büyüğünden korusun hepinizi.
Geçmiş Olsun Ya.bunu Yaan Hayvan Olamaz.zira Bir Ok Hayvan Türü Birçoook Insandan Daha Akilli Yanii.bide Anlamadiğim şu 10 Cm.için Kaportacilar Neden Komple Kapi BOYAR Ya.yok Renk Tutmaz Laflarini Geçsinler.tutmayan Renk 10Cm.LİK ÇİZİĞE Mi Bakiyor Da Kapi Boyaninca Renk Tutuyor.uğraşmak Istemiyorlar Bence.öyle Ya Kapi Boyarsa 100-150 Alacak.sadece çzik Boyasa 20-30 YEterde Artar Bile.işlerine Gelmi,yor
Yazık günah...Geçmiş olsun.
Kesinlikle haklısınız.Ben de arabamı boyadan dolayısıyla pasta cşladan cıkardığım gece hem de boyanan kapı boylu boyunca dairelerde şeklinde çizilmişdi.Ne yapalım piyasada iki bacaklı hayvan mı yok :mad:
burakttt
06-05-2007, 05:24
Çoğumuz bu dertten muzdaribiz.Ellerine ne geçer anlamıyorum.Allah belalarını versin.:mad:
corsaDistorsiyon
06-05-2007, 10:33
Konu açılalı olmuş epey,umarım şuan huzurlusundur bu konuda...
Yorum yapmaya gerek yok fazla,4 ayaklılar yaradılış itibariyle böyle davranabiliyorlar...
M.YILDIZ
06-05-2007, 12:36
allah belalarını versın. benım arabam hep garajda durur haftada bı kaç kere carsıya gıderım.. benımkınıde çizmişler ama derin değil
onla geçmiş olsun. nazar çıkmıştır diyelim..
yusufaltintepe
07-05-2007, 09:20
geçmiş olsun kardeşim öyle şerefsizler var malesef sanki arabaya seninle ortak olduda yarı parasını vermişler gibi sağını solunu kafalarana göre çiziyolar bilmiyolarki o arabaların belkide ne zorluklarla alındığını
burebista
07-05-2007, 09:23
geçmiş olsun allahından bulur inşallah bunlar insan değil ya
zumreakbaba
07-05-2007, 10:45
geçmiş olsun kardeşim yaa! oto boyacıların yapacağından şüpheleniyorum :) metalik boyada ufacık bir çizik için komple parça boyanı yo ya :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Opelim.Net